Frummeltje Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Toon meer

Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Toon meer

Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Toon meer

Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel

Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

stinkzaakje van dropshippers

Ik mag me aansluiten bij de rest, ze hebben de website en foto's goed opgezet. Maar alles komt rechtstreeks met een grote vertraging uit china. Toch jammer...

Je krijgt er de klassieke china plastic geur gratis bij.

27 december 2024

Hi Joep,

Wat jammer om te horen dat je ervaring niet zoals verwacht was. We begrijpen je frustratie over de levertijd en het product. We werken hard om de klantenbeleving te verbeteren, en dit is zeker iets waar we naar kijken. Als je je zorgen wilt bespreken of een oplossing wilt vinden, stuur dan gerust een bericht naar ✉️ helpdesk@frummeltje.com. We helpen je graag verder!

Niks bij kopen, slecht

Niks bij kopen! De Frummeltje site ziet er leuk en vertrouwd uit, maar is dropshipping, uit China, slechte kwaliteit, foto voldoet niet aan de werkelijkheid, geld niet waard. Hoop gezeur gehad om retour te sturen, kost je €54-57, beter kun je t houden maar was voor mij een principe kwestie.Dan wordt het niet door de douane China geaccepteerd, ben jij de verzender, komt het retour naar jou, betaal je weer €54-57 of je moet het laten vernietigen. Ondanks toezeggingen dat het aankoopbedrag retour gestort wordt ontvang je dus niks. Uiteindelijk wordt je naar Frummeltje leveringsvoorwaarden verwezen. Als je wilt dropshippen, doe t dan goed. Smoesje op smoesje, Frummeltje is waardeloos!

27 december 2024

Hi Carol,

Wat vervelend om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. Dat is zeker niet wat we willen voor onze klanten. We begrijpen dat het retourproces frustrerend kan zijn, en we nemen je feedback serieus. Ons doel is altijd om transparant te zijn over onze producten en service, en we willen graag kijken of we alsnog iets voor je kunnen betekenen. Wil je contact met ons opnemen via ✉️ helpdesk@frummeltje.com? We helpen je graag verder.

Liefs, het frummeltje Team

Ordinaire dropshippers, NIET bestellen!!!

Ordinaire dropshippers. Product dat eigenlijk van Temu (of soortgelijk) komt wordt veel te duur doorverkocht, levertijden kloppen van geen kant (verrassing!) en kwaliteit van producten is echt slecht.
Adresgegevens van webwinkel is nergens te vinden, op mail reageert men niet en diverse retourvoorwaarden zijn strijdig met de wet. Retourneren mag verder op je eigen kosten naar “hun” (yeah, right) magazijn in Azië. Proberen ook klanten te trekken met verhaal dat ze zelf beste voor hebben met hun kindjes en ze stellen ook dat ze doneren aan goede doelen. Allemaal grote onzin, ze willen gewoon ordinair mensen oplichten. Navraag bij goede doelen leert ook dat ze daar niet doneren, logisch ook, men wil ook daar geen troep van Temu.

23 december 2024

Hi Marleen,

We vinden het jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We willen graag benadrukken dat wij géén samenwerking hebben met Temu of vergelijkbare platforms. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd, en we streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over levertijden en retourmogelijkheden.

Het spijt ons als dit in jouw geval niet duidelijk of naar wens is verlopen. We horen graag hoe we je kunnen helpen. Neem alsjeblieft contact met ons op via ✉️ helpdesk@frummeltje.com, zodat we dit samen kunnen bespreken en een oplossing kunnen zoeken.

Koop hier niet!!!

Koop hier niet!!!!
Lijkt alsof ze snel verzenden maar duurt weken
Veel te duur voor wat je krijgt. Kan niet retour. Of je moet het naar Azië terug sturen. Wat een vermogen gaat kosten.
Bah.

19 december 2024

Hi Eef,

Wat ontzettend jammer om te horen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad. We begrijpen je frustratie helemaal en willen je graag vertellen dat we ons uiterste best doen om de levertijden en retourinformatie duidelijk te communiceren op onze website. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je voor verrassingen komt te staan.

Als er nog iets is waar je mee zit of als je iets wilt bespreken, stuur ons dan gerust een bericht via ✉️ helpdesk@frummeltje.com. We staan klaar om je verder te helpen en hopen dat we alsnog een goede oplossing voor je kunnen vinden.

KOOP HIER NIET!!

KOOP HIER NIET!!
Dit is een dropshipping website!

Ik en me vriendin hadden een mooie draagzak gevonden, wij het RUIM optijd gekocht voor de babyshower van onze vriendin. Op de website stond 9 werkdagen, na ongeveer maar liefst 4 WEKEN kregen wij de draagzak binnen. Natuurlijk de laat voor onze vriendin.
Toen waren we er al achter gekomen dat dit gewoon een alie expres website is, hoofdprijs betaald voor de draagzak, wij wouden het retouren. Wat zeggen ze?? DE RETOUR TERMIJN IS VERSTREKEN. Konden we alleen een bon voor een nieuw product krijgen. Stik maar lekker in je geld, heb geen zin in deze hoofdpijn met de feestdagen.

23 december 2024

Hallo Noa,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. We begrijpen hoe vervelend het is als een cadeau niet op tijd aankomt, zeker voor een speciale gelegenheid zoals een babyshower. Onze excuses voor de langere levertijd dan verwacht.

Wat betreft het retourbeleid: we hanteren een retourtermijn zoals aangegeven in onze voorwaarden, maar we willen altijd met klanten meedenken. Wil je contact met ons opnemen via ✉️ helpdesk@frummeltje.com? Dan kijken we graag of we iets voor je kunnen betekenen.

Dropshipping!

Dropshipping!! Retourkosten dermate hoog dat je eigenlijk niet kan retourneren, en je dus kan fluiten naar je centen.

20 december 2024

Beste John,

We vinden het jammer dat je niet tevreden bent. We willen transparant zijn over onze producten en retourvoorwaarden, en het spijt ons als dit niet duidelijk genoeg was. Onze retourkosten zijn gebaseerd op internationale verzendtarieven, maar we begrijpen dat dit als onprettig kan worden ervaren.

Als je vragen hebt of als we iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op via ✉️ helpdesk@frummeltje.com. We helpen je graag verder.

Waardeloos

Waardeloos. Dropshippers. Niet doen.

22 december 2024

Hi Adil,

Jammer om te horen dat je deze indruk hebt. We streven ernaar om onze klanten een goede ervaring te bieden en willen graag begrijpen wat er is misgegaan. Wil je contact met ons opnemen via ✉️ helpdesk@frummeltje.com? We helpen je graag verder.

Liefs, het frummeltje Team.

Nooit wat ontvangen,diverse malen…

Nooit wat ontvangen,diverse malen gemaild.
Nooit fatsoenlijk antwoord ontvangen.
Ben er nu achter dat alles via Ali of temu komt.
Had eerder de reviewers moeten lezen.
Geld dus kwijt,en dat die tekst liefs van Emma en Lisa.
Walgelijk.
Dus mensen wees gewaarschuwd.

3 december 2024

Hi Henriette,

Wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling, en we willen dit zo snel mogelijk voor je oplossen! Wil je contact met ons opnemen via ✉️ helpdesk@frummeltje.com met je ordergegevens? Dan kijken we direct met je mee.

Onze excuses voor je ervaring, we hopen dit snel recht te zetten.

Liefs, het frummeltje Team.

Wacht al twee weken op paar slofjes is uiteindelijk gekomen na drie weken.

Wacht al twee weken op paar slofjes. Dit is toch niet normaal.

21 december 2024

Hallo Heres en Louise,

Dat klinkt niet zoals het hoort! Onze excuses voor de vertraging. Hebben jullie het pakket inmiddels ontvangen? Zo niet, neem dan alsjeblieft contact met ons op via ✉️ helpdesk@frummeltje.com, zodat we dit zo snel mogelijk voor jullie kunnen uitzoeken.

Frummeltje.

Geen goede ervaring

Geen respons. Geen track en trace code. De levertijd is heel erg lang. Er staat geen tel nr op de site. Dat is niet toegestaan. Er moet bij alle webwinkels een telefoon nummer staan waar je naartoe kan bellen. Niet klantvriendelijk

20 december 2024

Hallo Marijn,

Het spijt ons te horen dat je geen antwoord hebt ontvangen en dat je geen track en trace-code hebt gekregen. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We willen graag helpen om dit op te lossen. Kun je ons je ordergegevens sturen via ✉️ helpdesk@frummeltje.com? We gaan het meteen voor je uitzoeken.

Vriendelijke groet,
Frummeltje.

Bestel hier niet, kijk even verder

Mijn advies zou zijn om hier vooral NIET te bestellen. Ze verkopen producten die elders aanzienlijk goedkoper zijn + de kwaliteit is minimaal. Levering gaat moeizaam, zo heb ik bijna drie weken gewacht totdat mijn bestelling verzonden werd, welke wel voorradig was. Wanneer je wilt retourneren is dit allemaal vrij omslachtig en daarbij zijn de retourkosten voor de koper. Al met al; vooral even verder zoeken ;-)

4 november 2024

Hallo Kim,

Wat jammer om te horen dat je zo'n ervaring hebt gehad. Drie weken wachten op een bestelling is zeker niet de bedoeling, en we begrijpen je frustratie volledig. We streven ernaar om onze levertijden zo snel mogelijk te houden en onze klanten altijd goed te informeren. Je feedback nemen we serieus, en we werken eraan om dit soort situaties te voorkomen. Mocht je nog iets willen bespreken of vragen hebben, neem dan gerust contact op via ✉️ helpdesk@frummeltje.com. We helpen je graag verder!

Slome dropshippers.

14 december 2024

Hi Thijs,

Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat vertragingen frustrerend zijn, en dit is zeker niet wat we willen voor onze klanten. We werken hard om onze processen te verbeteren en zullen je feedback meenemen. Als je je ervaring verder wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op via ✉️ helpdesk@frummeltje.com. We helpen je graag verder!

Frummeltje onbetrouwbaar

Hoi, waardeloos. 29 november 2 Sintcadootjes besteld bij Frummeltje.
Het is nu 13 december en niks ontvangen!!
Wel ontving ik talloze emails dat de bestellingen zijn ingepakt, dat ze waren verzonden, dst ik nog even geduld moet hebben, dat ze onderweg zijn etc.
De.link voor track en tracé doet het ook niet.
Bestel hier nooit iets!!!

13 december 2024

Hi Monica,

Het spijt ons enorm te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Heb je je pakket inmiddels ontvangen? Zo niet, neem dan contact met ons op via ✉️ helpdesk@frummeltje.com, zodat we kunnen uitzoeken wat er mis is gegaan en je verder kunnen helpen.

Liefs, Frummeltje.

Bizar slechte communicatie

Bizar slechte communicatie
Retourkosten staan niet beschreven op de website. Lijkt Nederlandse website en helemaal leuk van 2 moeders. Niets is minder waar. Want je moet het retourneren naar China..
Retourkosten vanaf €52.

13 december 2024

Hi Martine,

Wat vervelend om te horen dat je ervaring zo teleurstellend was. We streven altijd naar snelle en duidelijke communicatie met onze klanten en begrijpen dat het frustrerend is als dat niet het geval is. We werken er hard aan om onze informatie over retouren duidelijker te maken, zodat dit soort misverstanden niet meer optreden.

Als je nog iets wilt bespreken, neem gerust contact met ons op via ✉️ helpdesk@frummeltje.com. We staan voor je klaar!

Waardeloos

Waardeloos, pakket kwam te laat voor Sint en ik mag het zelf retourneren naar China. Als je een klacht naar hen mailt krijg je een zoetsappig mailtje terug. Maar enige klantvriendelijkheid met retourneren ho maar.Voordat je hier besteld even kijken of het bij Alie Express niet te krijgen. Gewoon oplichters.

Daarna gaan ze vragen om meer informatie. Vul je dat niet in dan wordt de review verwijdert.

Hi Tanja,

Het spijt ons enorm dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet de manier waarop we willen dat onze klanten zich voelen. We streven er altijd naar om klanten snel en goed te helpen, en we begrijpen dat het retourneren frustrerend is. We nemen je feedback serieus en zullen proberen de communicatie rondom dit proces duidelijker te maken.

Als je nog iets wilt bespreken of hulp nodig hebt, stuur dan gerust een bericht naar ✉️ helpdesk@frummeltje.com. We willen dit graag oplossen voor je.

Verkeerde maat ontvangen

Na besteld te hebben blijkt het 14 dagen te kunnen duren voordat bestelling binnen is!
Geen track&trace code ontvangen. Wachten en wachten en opeens blijkt het in de brievenbus bezorgd zonder bericht.
Verkeerde maat ontvangen. Dreumes schoenmaat 22/23 besteld 24/25 ontvangen. De ontvangen maat staat niet eens bij de keuzes op de website.
Zorgvuldig uitgezocht welke maat ik moest hebben kan mijn zoon ze nog niet aan.
Normaal zoek ik altijd een review op bij nieuwe sites. Dit keer niet gedaan. Helaas. Bellen kan niet. En zo te lezen is retourneren duurder dan het product.
Hier maar anderen waarschuwen die hopelijk wel eerst een review opzoeken.

Hi Mare,

Het spijt ons enorm te horen dat je de verkeerde maat hebt ontvangen en dat de ervaring niet naar wens was. Dit is absoluut niet wat we willen voor onze klanten. We willen dit graag voor je oplossen, dus neem alsjeblieft contact met ons op via ✉️ helpdesk@frummeltje.com, zodat we samen kunnen kijken hoe we dit kunnen rechtzetten.

Liefs, Frummeltje

Niet bestellen hier, het zijn dropshippers!

Ik heb na 2 weken mijn bestelling nog niet binnen. Elke webwinkel in Nederland kan binnen 3 dagen bezorgen, ook rond Sinterklaas, maar bij frummeltje wordt je weken aan het lijntje gehouden. Je geld terug krijgen is ook geen optie.
Bestel hier niet want je krijgt je product niet. Klantenservice is traag en komt niks zinnigs uit. Dit zijn dropshippers je betaald teveel, product komt laat of niet en een oplossing hoef je niet te verwachten.
Er zijn voldoende andere kinder winkels waar artikelen wel geleverd worden.

26 november 2024

Hallo TB,

Wat jammer om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We willen graag weten of je je product inmiddels hebt ontvangen. Neem alsjeblieft contact met ons op via ✉️ helpdesk@frummeltje.com, zodat we kunnen uitzoeken wat er is misgegaan en je verder kunnen helpen.

Liefs, Frummeltje

waardeloze dropschipper

Hi Iwan,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We nemen je feedback serieus. We doen ons best om de best mogelijke service te bieden, maar we zullen blijven werken aan manieren om transparanter te zijn over onze producten en de processen rondom bestellingen.

Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com. We helpen je graag verder.

Waardeloze dropshipper !

Waardeloze dropshipper !

Je betaald grof geld voor allemaal chinese prullaria.
Het komt gewoon rechtstreeks uit een chinese fabriek, de doos waar een artikel in zit is niet eens met kleur bedrukt.

Echt waardeloos koop hier niets !

7 december 2024

Hallo Ruben,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als de producten niet aan je verwachtingen voldoen. We willen je verzekeren dat we altijd proberen om producten van goede kwaliteit te bieden en transparant te zijn over onze sourcing. Wat betreft de verpakking, dit is zeker iets waar we naar kijken om te verbeteren.

Als je hulp nodig hebt of verdere vragen hebt over je bestelling, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com. We willen graag samen naar een oplossing zoeken.

Oplichting

Oplichting! Is geen Nederlandse website. Telefoonnummer bestaat niet en reageren op geen enkele e-mail.

Nooit hier bestellen.

5 december 2024

Hallo Sharon,

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. We willen graag verduidelijken dat we altijd ons best doen om op e-mails te reageren en klantvragen serieus te nemen. We begrijpen hoe vervelend het kan zijn als je geen antwoord ontvangt, en dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

Als je nog steeds hulp nodig hebt of ergens vragen over hebt, neem dan gerust opnieuw contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com. We staan klaar om je verder te helpen.