Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Toon meer
Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Toon meer
Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Toon meer
Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Toon meer
Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
stinkzaakje van dropshippers
Ik mag me aansluiten bij de rest, ze hebben de website en foto's goed opgezet. Maar alles komt rechtstreeks met een grote vertraging uit china. Toch jammer...
Je krijgt er de klassieke china plastic geur gratis bij.

Niks bij kopen, slecht
Niks bij kopen! De Frummeltje site ziet er leuk en vertrouwd uit, maar is dropshipping, uit China, slechte kwaliteit, foto voldoet niet aan de werkelijkheid, geld niet waard. Hoop gezeur gehad om retour te sturen, kost je €54-57, beter kun je t houden maar was voor mij een principe kwestie.Dan wordt het niet door de douane China geaccepteerd, ben jij de verzender, komt het retour naar jou, betaal je weer €54-57 of je moet het laten vernietigen. Ondanks toezeggingen dat het aankoopbedrag retour gestort wordt ontvang je dus niks. Uiteindelijk wordt je naar Frummeltje leveringsvoorwaarden verwezen. Als je wilt dropshippen, doe t dan goed. Smoesje op smoesje, Frummeltje is waardeloos!

Antwoord van Frummeltje
Ordinaire dropshippers, NIET bestellen!!!
Ordinaire dropshippers. Product dat eigenlijk van Temu (of soortgelijk) komt wordt veel te duur doorverkocht, levertijden kloppen van geen kant (verrassing!) en kwaliteit van producten is echt slecht.
Adresgegevens van webwinkel is nergens te vinden, op mail reageert men niet en diverse retourvoorwaarden zijn strijdig met de wet. Retourneren mag verder op je eigen kosten naar “hun” (yeah, right) magazijn in Azië. Proberen ook klanten te trekken met verhaal dat ze zelf beste voor hebben met hun kindjes en ze stellen ook dat ze doneren aan goede doelen. Allemaal grote onzin, ze willen gewoon ordinair mensen oplichten. Navraag bij goede doelen leert ook dat ze daar niet doneren, logisch ook, men wil ook daar geen troep van Temu.

Koop hier niet!!!
Koop hier niet!!!!
Lijkt alsof ze snel verzenden maar duurt weken
Veel te duur voor wat je krijgt. Kan niet retour. Of je moet het naar Azië terug sturen. Wat een vermogen gaat kosten.
Bah.

KOOP HIER NIET!!
KOOP HIER NIET!!
Dit is een dropshipping website!
Ik en me vriendin hadden een mooie draagzak gevonden, wij het RUIM optijd gekocht voor de babyshower van onze vriendin. Op de website stond 9 werkdagen, na ongeveer maar liefst 4 WEKEN kregen wij de draagzak binnen. Natuurlijk de laat voor onze vriendin.
Toen waren we er al achter gekomen dat dit gewoon een alie expres website is, hoofdprijs betaald voor de draagzak, wij wouden het retouren. Wat zeggen ze?? DE RETOUR TERMIJN IS VERSTREKEN. Konden we alleen een bon voor een nieuw product krijgen. Stik maar lekker in je geld, heb geen zin in deze hoofdpijn met de feestdagen.

Dropshipping!
Dropshipping!! Retourkosten dermate hoog dat je eigenlijk niet kan retourneren, en je dus kan fluiten naar je centen.

Antwoord van Frummeltje
Nooit wat ontvangen,diverse malen…
Nooit wat ontvangen,diverse malen gemaild.
Nooit fatsoenlijk antwoord ontvangen.
Ben er nu achter dat alles via Ali of temu komt.
Had eerder de reviewers moeten lezen.
Geld dus kwijt,en dat die tekst liefs van Emma en Lisa.
Walgelijk.
Dus mensen wees gewaarschuwd.

Antwoord van Frummeltje
Wacht al twee weken op paar slofjes is uiteindelijk gekomen na drie weken.
Wacht al twee weken op paar slofjes. Dit is toch niet normaal.

Geen goede ervaring
Geen respons. Geen track en trace code. De levertijd is heel erg lang. Er staat geen tel nr op de site. Dat is niet toegestaan. Er moet bij alle webwinkels een telefoon nummer staan waar je naartoe kan bellen. Niet klantvriendelijk

Antwoord van Frummeltje
Bestel hier niet, kijk even verder
Mijn advies zou zijn om hier vooral NIET te bestellen. Ze verkopen producten die elders aanzienlijk goedkoper zijn + de kwaliteit is minimaal. Levering gaat moeizaam, zo heb ik bijna drie weken gewacht totdat mijn bestelling verzonden werd, welke wel voorradig was. Wanneer je wilt retourneren is dit allemaal vrij omslachtig en daarbij zijn de retourkosten voor de koper. Al met al; vooral even verder zoeken ;-)

Frummeltje onbetrouwbaar
Hoi, waardeloos. 29 november 2 Sintcadootjes besteld bij Frummeltje.
Het is nu 13 december en niks ontvangen!!
Wel ontving ik talloze emails dat de bestellingen zijn ingepakt, dat ze waren verzonden, dst ik nog even geduld moet hebben, dat ze onderweg zijn etc.
De.link voor track en tracé doet het ook niet.
Bestel hier nooit iets!!!

Bizar slechte communicatie
Bizar slechte communicatie
Retourkosten staan niet beschreven op de website. Lijkt Nederlandse website en helemaal leuk van 2 moeders. Niets is minder waar. Want je moet het retourneren naar China..
Retourkosten vanaf €52.

Waardeloos
Waardeloos, pakket kwam te laat voor Sint en ik mag het zelf retourneren naar China. Als je een klacht naar hen mailt krijg je een zoetsappig mailtje terug. Maar enige klantvriendelijkheid met retourneren ho maar.Voordat je hier besteld even kijken of het bij Alie Express niet te krijgen. Gewoon oplichters.
Daarna gaan ze vragen om meer informatie. Vul je dat niet in dan wordt de review verwijdert.

Verkeerde maat ontvangen
Na besteld te hebben blijkt het 14 dagen te kunnen duren voordat bestelling binnen is!
Geen track&trace code ontvangen. Wachten en wachten en opeens blijkt het in de brievenbus bezorgd zonder bericht.
Verkeerde maat ontvangen. Dreumes schoenmaat 22/23 besteld 24/25 ontvangen. De ontvangen maat staat niet eens bij de keuzes op de website.
Zorgvuldig uitgezocht welke maat ik moest hebben kan mijn zoon ze nog niet aan.
Normaal zoek ik altijd een review op bij nieuwe sites. Dit keer niet gedaan. Helaas. Bellen kan niet. En zo te lezen is retourneren duurder dan het product.
Hier maar anderen waarschuwen die hopelijk wel eerst een review opzoeken.

Antwoord van Frummeltje
Niet bestellen hier, het zijn dropshippers!
Ik heb na 2 weken mijn bestelling nog niet binnen. Elke webwinkel in Nederland kan binnen 3 dagen bezorgen, ook rond Sinterklaas, maar bij frummeltje wordt je weken aan het lijntje gehouden. Je geld terug krijgen is ook geen optie.
Bestel hier niet want je krijgt je product niet. Klantenservice is traag en komt niks zinnigs uit. Dit zijn dropshippers je betaald teveel, product komt laat of niet en een oplossing hoef je niet te verwachten.
Er zijn voldoende andere kinder winkels waar artikelen wel geleverd worden.

Waardeloze dropshipper !
Waardeloze dropshipper !
Je betaald grof geld voor allemaal chinese prullaria.
Het komt gewoon rechtstreeks uit een chinese fabriek, de doos waar een artikel in zit is niet eens met kleur bedrukt.
Echt waardeloos koop hier niets !

Oplichting
Oplichting! Is geen Nederlandse website. Telefoonnummer bestaat niet en reageren op geen enkele e-mail.
Nooit hier bestellen.