Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Toon meer
Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Toon meer
Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Toon meer
Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Toon meer
Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dropshipping goedkoop spul uit China
Dropshipping goedkoop spul uit China. 3

Antwoord van Frummeltje
Dropshipping troep zonder liefde!
Echt bijzondere uitbuiting van de hormonen van een vrouw. De psychologische principes zijn allemaal aangetikt om je te verleiden te kopen bij deze, op het oog, vertrouwde website.
Bij het lezen van het verhaal denk je met een paar jonge dames te maken te hebben, net moeder en vol goede wil. Vermoedelijk heten ze Thijs en Frank en liggen ze te dropshippen vanaf een Thais eiland.
Trap er niet in!!

Dropshipping mensen
Dropshipping mensen, niet doen! Producten komen uit China en moet je dus ook daar naar retouren. Ook als er iets mis is met jouw bestelling. Ik had leuke sloffen besteld voor mijn zoon. Verkeerde maat geleverd, dus veel te groot. De oplossing was dat ik ze terug zou sturen naar China en dan zouden zij de juiste maat opsturen. Dus iedereen, bespaar je de moeite. De meeste producten kan je ook via Amazon bestellen en vaak nog goedkoper ook. Is het niet goed, dan wordt je tenminste goed geholpen.
Oh ja, kijk goed naar de datum van de 'goede' reviews. Die zijn achter elkaar op Trustpilot gepompt. Nep dus!
Toevoeging, deze review is van november vorig jaar. Ik ben dik 3 maken bezig geweest en heb het toen maar opgeven. Nu opeens een reactie met verzoek om meer informatie. Lieve mensen zie ons el lange mailverkeer terug!

De zoveelste..
De zoveelste... AliExpress artikelen.. niets kopen!

Antwoord van Frummeltje
Mooie website maar zijn oplichters!
Website ziet er prachtig uit en je krijgt direct het idee dat je bij een Nederlands bedrijf besteld. Bij de eerste track en trace code kreeg ik al twijfels. Het pakket werd verstuurd vanuit China. Het pakket was echt TEMU achtig ingepakt. Bij aanvraag voor een retour duurde het twee mailtjes en drie dagen voordat ik überhaupt een retourformulier kreeg toegestuurd. Ook kreeg ik een link voor een DHL verzendlabel. Retour moet inderdaad naar China. De kosten hiervan meer dan €50,-.
Al met al zijn dit dropshippers en kan je je spullen beter bij TEMU etc. kopen, zelfde kwaliteit maar minder geld en een simpeler en eerlijker retourproces!

Oneerlijk
Enthousiast wat voor mijn kleinzoon besteld, site zag er betrouwbaar uit, helaas niet verder gekeken en besteld.
Blijkt pure oplichting te zijn. Het bestelde kwam rechtstreeks uit China!!!! Terugsturen ook rechtstreeks aan China a 20 plus euro.
Voel me zooo belazerd. KOOP hier NIETS aub.
Alleen al het feit dat ik na 5 maanden, om 2 uur nachts dit antwoord krijg, waarin staat dat ik met hun moet mailen voor een oplossing (wat ik natuurlijk ALLANG heb gedaan) geeft de onbetrouwbaarheid aan!!!!! Ik heb met jullie gemaild en jullie wilden mij nergens in tegemoet komen. Oplichters zijn en blijven jullie.

Oplichters
Oplichters. Dropship website. Chineze rotzooi wat hier wordt verkocht. Waarschijnlijk ook nog met giftige stoffen.

Dropshipper
Dropshipper, oftewel je kan dezelfde spullen voor een paar euro op temu kopen. Bijzonder ook dat de schoentjes voor 60,- afgeprijst zijn naar 29 euro, maar dat ze op temu voor 3 euro staan. Desondanks is het ook wel de verantwoordelijkheid van een klant om dit zelf te onderzoeken en mag iemand best winst maken. De website is overigens mooi opgezet. Ik heb hier niks gekocht, omdat ik voor duurzame spullen wil gaan.

Dropshipping zonder service
Verkeerd product ontvangen, retourneren kan alleen naar China zelf. Maken misbruik via dropshopping en verdienen zo hun geld. Ook niet persoonlijk te contacteren.

Niet hier kopen
Niet hier kopen! Dit is dropshipping! Mooie website, mooie taal, maar na een maand wachten na bestelling kregen we gewoon via China geleverd. Retourneren ook naar China. Deze website is oplichterij. Veel te veel betaald voor iets dat we voor een paar euro uit China hadden kunnen kopen. We hadden eerder op trustpilot moeten kijken, want waarschijnlijk zijn de reviews via de website/google ook nep.

Oplichters
Zij kopen gewoon hun spullen bij Shein of Ali Express in en verkopen ze voor 4x zo veel geld. Trap er niet in en bestel niks bij ze!

Het zijn oplichters!!!
Het zijn oplichters!!!
Ze sturen kapotte rommel.
Elke euro aan hun is 1 euro teveel.
Je mag het product retour sturen naar CHINA wat je €52,- kost!!!
Meld je klacht over Frummeltje bij ACM (Autoriteit Consument &Markt) misschien dat hun dit oplichters bedrijf aan kunnen pakken
9-4-2025
Op 19 maart stuurt Frummeltje een standaard mail, vervelend dat dit zo gegaan is, kunnen geen geld terug geven. Kan alleen een tegoedbon krijgen.
Maar wat blijkt..... Als je de cadeaubon wilt verzilveren krijg je de melding; deze site kan geen betaling ontvangen of vernieuw de website.... Dit duurt al 2 weken!!!!
Het zijn en blijven oplichters!!!!!

KOOP HIER NIET!!
KOOP HIER NIET!!! Dit is geen Nederlands bedrijf, lange levertijd, geen aanbiedingen maar goedkope made in China rommel, die ze je duur verkopen!
Retourneren moet per DHL naar CHINA!!

Dat is balen!
Ik baal gewoon van mezelf dat ik in deze onzin ben getrapt! Waarom zag ik dat niet? Een goede les voor mijzelf om voortaan (nog) beter te checken wat voor site het is. Denk 2 keer na voordat je op deze site besteld mensen!

Antwoord van Frummeltje
You get not what you see.......
Via een link 19/9 een cadeautje voor mijn kleindochter besteld. Plaatje gaf een volledige set voor de halve prijs aan. Drie weken gewacht waarin wel 6 keer gemeld werd dat het eraan kwam. 10/10 ontving ik eindelijk een klein pakketje met de helft van wat in het plaatje stond. Dat klopte volgens de help-desk want ik had een 6-delige set besteld. Dat stond inderdaad naast het plaatje en kwam dus niet overeen. Ik wilde mijn geld terug. Daarvoor moest ik terugsturen met foto ´s en zelf de verzendkosten betalen, hoewel zij niet gestuurd hadden wat op het plaatje stond (dat bleek de 13-delige set te zijn). Ik heb het teruggestuurd naar het verzendadres. Dat blijkt Ali-expres te zijn. Ik had volgens de helpdesk hen moeten vragen om het retouradres, terwijl ze het alleen over foto 's maken hadden. Nu kan ik naar mijn geld fluiten!!! De help-desk reageert snel maar zo te zien met AI. Ik heb gevraagd om een tel. nummer of mij te bellen maar dat doen ze natuurlijk niet.
Conclusie: ONBETROUWBAAR. NIET KOPEN.
Ik neem nu indien mogelijk juridische stappen tegen het bedrijf.
Update (7 november): Frummeltje.com uit Woerden (adres alleen een straat!) is niet geregistreerd bij de KVK. Frummeltje in Someren is wel geregistreerd maar is een ander bedrijf. Frummeltje.com met vrijwel dezelfde naam lift mee op de betrouwbaarheid van dat bedrijf. Frummeltje.com is daarom absoluut onbetrouwbaar. Meld je bij helpdesk fraude of doe aangifte!!

NIET BESTELLEN BIJ DEZE WEBSHOP
NIET BESTELLEN BIJ DEZE WEBSHOP. AlieXpress/Temu producten voor een veel hogere prijs, super slechte kwaliteit, alles ingedeukt, GEEN mogelijkheid tot retourneren tenzij je na heel veel moeite voor 50 euro een pakket terug naar China wil sturen.

Dropshipping met misleidende…
Dropshipping met misleidende advertentieteksten.
Ze zeggen dat ze van alles over hebben voor een goede wereld en kinderen helpen, maar ondertussen is het gewoon een Chinees bedrijf die flut producten verkoopt voor een veel te hoge prijs. Als je product bij aankomst kapot is, dan krijg je alleen een refund mits je zelf de verzendkosten van ten minste 25 euro betaald. Andere optie is dat je geld toe legt voor een vervangend product met opnieuw een levertijd van 3 weken. Reden van het bedrijf: ze kunnen niet vaststellen of jij zelf de beschadiging van het product hebt veroorzaakt of dat het er al was. Heel klantvriendelijk. Echte Chinese handel, kan je helemaal niks mee. Advies: geef ze niet je geld en bestel elders je producten.

Troep uit China
Troep uit China. Retourneren moet naar China en kost dus meer dan het product kost. De website is dus super misleidend en staat vol leugens. KOOP HIER NIET!

Antwoord van Frummeltje
Prachtige website met valse beloften
Prachtige website met valse beloften. Helaas ben ik ook in deze website getrapt, vanwege het mooie uiterlijk. Had ik maar eerder verder gekeken, dan had ik naar de waarschuwingen hier kunnen luisteren. Nu helaas veel geld kwijt aan flut. Slechte klantenservice en slecht product!
KOOP HIER NIET!

Antwoord van Frummeltje
Slechte webshop. Krijg geen waar voor je geld.
Slechte webshop..
Prijs kwaliteit superslecht.
Mijn moeder heeft 50 euro betaald voor een flut ding. Echt zonde geld.
Ook retourneren kan zogenaamd niet en ze krijgt geen geld terug.
Dit bedrijf houdt zich totaal niet aan de wettelijk regels mbt consumentenrechten.
Nooit gaan we hier wat bestellen! Je hebt gewoon recht op je geld retour.