Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Toon meer
Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Toon meer
Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Toon meer
Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Toon meer
Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
1 ster is eigenlijk nog teveel
1 ster is eigenlijk nog teveel.
Je moet ontzettend lang wachten op je pakket en de track and trace link die je krijgt werkt niet.
De site ziet er heel Nederlands uit, maar trap er niet in! Je betaald hier in verhouding veel geld voor het product, want de zooi komt gewoon uit China. Dat zie je als je in de app van PostNL een melding krijgt dat er een pakket naar je onderweg is. Ook op het product zit een sticker met Chinese tekst.
Als je hierover een mail stuurt naar de helpdesk krijg je een mailtje terug met de namen Emma & Lisa eronder maar ze reageren niet op het stukje waarin ik meld dat het gewoon uit China komt.
BESTEL HIER NIET!

Spullen komen uit China…zijn nep
Spullen komen uit China en schoenen zijj duidelijk niet barefoot. Je stuurt het ook weer terug naar China bij een retour. Niet kopen! Het is echt bedrog! Het duurt ook heel lang voor het geleverd wordt. Op de website wordt het voorgedaan alsof er met veel liefde en aandacht gewerkt aan de beste kwaliteit. Heel triest hoe dit wordt neergezet.

is een dropshipper
is een dropshipper! artikel kan je ook vinden op temu etc 10x goedkoper!
Hele informatie over duurzaam en andere dingen klopt voor geen meter!
LET OP en niet er in trappen!

Had 2 producten gekocht t.w.v
Had 2 producten gekocht t.w.v. €119. Na lang wachten blijkt het uit China te komen . Retourneren moet naar China. Pakket leveranciers doen dit niet en als ze het doen kost het minimaal €70. Ik kon het niet naar een NL adres retourneren. Ik mag of wat anders uitzoeken ( van dus de Chinese slechte kwaliteit) of een tegoedbon of 15% terug van het aankoopbedrag . Ik ga aangifte doen.
Schandalige praktijken .

Antwoord van Frummeltje
Met zorg uit China besteld!
Waardeloos bedrijf pretenderen dat alles met zorg is uitgekozen blablabla, in the end is het gewoon uit China besteld en duurt het weken voor het bij jou thuis is. Dit wordt alleen niet vermeld bij de levertijd!
Bij frummeltje draait alles om liefde. Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden ...
wat een onzin!

Dropshipping, oplichters!!!
Helaas had ik al besteld voordat ik onderzoek heb gedaan! Stom, stom, stom. Na een aantal dingen kreeg ik een slecht gevoel. Productomschrijving is erg vaag, nergens staat materiaal bij. Daarnaast verzendtijd van 4-7 werkdagen en daarnaast had ik gemaild en kreeg ik alsnog geen antwoorden. Oplichters, dikke dropshipping. Schoenen staan voor 3 euro op temu ipv 25 euro. Koop hier asjeblieft niet! Hopelijk check jij eerst hier en kun je deze site laten voor wat dit is. Laat dit soort pra

Bestel hier niet!!
Ze verkopen de producten als mooi en duurzaam, maar het is rommel die uit China komt waar je eindeloos op moet wachten. Alleen maar automatische reacties op mails, bestel hier niet!!

Antwoord van Frummeltje
Goedkope troep uit China.
Goedkope troep uit China.. misleidende site. Lijkt alsof dit een winkel is in Nederland van ene Emma en Lisa . Maar op het retour formulier staat er een naam Wei Xinhong..
En voor deze slechte kwaliteit producten zijn de prijzen ook veel te hoog...
Ik bestel hier nooit meer.

Bestel niet!
Vreselijk slechte producten uit China en daarnaast nog slechtere service.

KOOP HIER NIET!!!!!!!!!
Voedingsbeha’s besteld via deze website welke betrouwbaar en goed leek. Helaas is het niet zoals het lijkt en voel ik me misleid. Op de website staat de waarschuwing dat je rekening moet houden met dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Er staat alleen even niet bij dat het meuk is uit China en dat je voor een verzending van een pakketje naar China €55 betaalt. Zo betaal ik dus meer voor de retourkosten dan de beha’s daadwerkelijk hebben gekost.
Conclusie: onnodig geld uitgegeven (kwijtgeraakt) aan dit loesje bedrijf.

Niets bestellen hier
Niets bestellen hier. Dropshippers zijn het. Ze verkopen shit uit China alsof het eigen producten zijn. En dan nog het lef hebben om een half jaar later met een algemeen berichtje te proberen om hun slechte naam te zuiveren. Tuin er niet in lieve mensen!

Do not order …
Ook ik kwam er te laat achter dat dit een dropshipper is. Ik mocht 16 dagen wachten tot de verjaardag waarvoor het cadeau bedoeld was allang geweest was en de overbetaalde rommel binnenkwam. Niet bestellen hier!!

Antwoord van Frummeltje
Geen ster waardig, oplichters!
Geen ster waardig, überhaupt niets waardig, ongelooflijke grafsite! Niks bestellen bij deze oplichters!

Babyschoentjes
Ik vind het niet normaal dat een levering zo lang hier in NL onderweg is.
Dit had al lang geleverd moeten zijn.
Jammer dat ik de reviews niet heb gelezen. Het vertrouwen is gedaald naar 0. Eerste en laatste keer dat ik iets bij jullie koop.

ROTZOOI UIT CHINA
Op 19/09 een zwangerschapskussen besteld bij dit bedrijf ivm. Ongemak tijdens het slapen. Nu bijna 2 weken verder en nog niets ontvangen. Het is niet meer van deze tijd om zo lang op een bestelling te moeten wachten (tenzij het over zee verscheept moet worden)
Ik ontvang ook om de dag een mail dat mijn bestelling is verzonden. Nou fijn maar waar blijft nu ook eindelijk mijn bestelling?
Dus nee ik raad dit bedrijf niet aan voor zwangere vrouwen die niet 2 weken op hun bestelling wensen te wachten!

Frummeltje is een Chinese dropshipper Autobot
verkoopt producten van bekende Chinese websites voor tien keer zoveel. Retour adres is in China maar zonder benoemen verzendkosten van 17€, dat mag legaal niet in Nederland. Zoek op Ali of temu als je 90% van deze dingen wilt.

Antwoord van Frummeltje
Geen bestelling, en mijn geld kwijt
De bestelling (cadeau voor een verjaardag) werd veel te laat geleverd bij een afhaalpunt. Deze is retour gestuurd. Ik heb de bestelling dus nooit ontvangen. Bij het retour sturen door het afhaalpunt is schijnbaar iets mis gegaan. Frummeltje weigert het aankoopbedrag aan mij terug te betalen, en verwijt mij dat de bestelling zoek is, ondanks dat ik het nooit heb gezien/ontvangen. Zeer onprofessionele communicatie en afhandeling. Ik heb geen bestelling en ben mijn geld kwijt. Voelt als oplichterij.

Antwoord van Frummeltje
Website ziet er erg goed uit, maar trap daar niet in
Website ziet er erg goed uit, maar krijg bestelling niet!! Trackingapp werkt niet. Erg vervelend, reviews te laat gelezen. Het lijkt erop dat ik mijn geld kwijt ben.

Slechte ervaring
Levertijd langer dan 2 weken,
Reactie op mail pas na 72 uur
Retourneren naar China; hoge retourkosten.
Kortom; niet bestellen!

Pakket nog niet ontvangen
Pakket nog niet ontvangen. Duurt erg lang.