Frummeltje Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Toon meer

Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Toon meer

Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Toon meer

Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel

Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

1 ster is eigenlijk nog teveel

1 ster is eigenlijk nog teveel.
Je moet ontzettend lang wachten op je pakket en de track and trace link die je krijgt werkt niet.
De site ziet er heel Nederlands uit, maar trap er niet in! Je betaald hier in verhouding veel geld voor het product, want de zooi komt gewoon uit China. Dat zie je als je in de app van PostNL een melding krijgt dat er een pakket naar je onderweg is. Ook op het product zit een sticker met Chinese tekst.
Als je hierover een mail stuurt naar de helpdesk krijg je een mailtje terug met de namen Emma & Lisa eronder maar ze reageren niet op het stukje waarin ik meld dat het gewoon uit China komt.

BESTEL HIER NIET!

16 oktober 2024

Hi Joyce,

Het spijt ons heel erg dat je ervaring zo teleurstellend is geweest. We begrijpen dat het frustrerend is om zo lang te moeten wachten en dat de communicatie niet goed was. Het is zeker niet onze bedoeling om klanten misleidend te behandelen.

We willen graag het probleem met je oplossen en zorgen voor meer transparantie in onze communicatie. Neem alsjeblieft contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we kunnen kijken hoe we dit voor je kunnen rechtzetten.

Spullen komen uit China…zijn nep

Spullen komen uit China en schoenen zijj duidelijk niet barefoot. Je stuurt het ook weer terug naar China bij een retour. Niet kopen! Het is echt bedrog! Het duurt ook heel lang voor het geleverd wordt. Op de website wordt het voorgedaan alsof er met veel liefde en aandacht gewerkt aan de beste kwaliteit. Heel triest hoe dit wordt neergezet.

4 oktober 2024

Hi AR,

Het spijt ons ontzettend dat je niet tevreden bent met je bestelling en dat je de producten niet hebt ontvangen zoals je had verwacht. Het is zeker niet de bedoeling om klanten teleur te stellen, en we nemen je feedback serieus. We begrijpen dat de lange levertijd en de retourprocedure frustrerend kunnen zijn, en dat dit niet de ervaring is die we willen bieden.

We willen graag helpen om dit op te lossen en je verder te ondersteunen. Neem alsjeblieft contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

is een dropshipper

is een dropshipper! artikel kan je ook vinden op temu etc 10x goedkoper!
Hele informatie over duurzaam en andere dingen klopt voor geen meter!
LET OP en niet er in trappen!

Hi Mustafa,

Het spijt ons dat je niet tevreden bent met je ervaring. We willen graag verduidelijken dat we ons best doen om kwaliteitsproducten aan te bieden en transparant te zijn over ons aanbod. We begrijpen je zorgen over prijsverschillen en willen benadrukken dat we altijd proberen een eerlijke prijs te bieden voor de producten die we verkopen.

Als je verdere vragen hebt of meer duidelijkheid wilt over een bestelling, neem dan gerust contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com. We staan klaar om je verder te helpen.

Had 2 producten gekocht t.w.v

Had 2 producten gekocht t.w.v. €119. Na lang wachten blijkt het uit China te komen . Retourneren moet naar China. Pakket leveranciers doen dit niet en als ze het doen kost het minimaal €70. Ik kon het niet naar een NL adres retourneren. Ik mag of wat anders uitzoeken ( van dus de Chinese slechte kwaliteit) of een tegoedbon of 15% terug van het aankoopbedrag . Ik ga aangifte doen.
Schandalige praktijken .

12 oktober 2024

Hi Yvonne,

Het spijt ons ontzettend dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden. We begrijpen je frustratie over de lange levertijd, de retourkosten en de aangeboden oplossingen.

We willen graag samen met jou kijken naar een oplossing. Neem alsjeblieft contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we kunnen bespreken hoe we dit voor je kunnen rechtzetten.

het Frummeltje Team

Met zorg uit China besteld!

Waardeloos bedrijf pretenderen dat alles met zorg is uitgekozen blablabla, in the end is het gewoon uit China besteld en duurt het weken voor het bij jou thuis is. Dit wordt alleen niet vermeld bij de levertijd!

Bij frummeltje draait alles om liefde. Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden ...

wat een onzin!

9 oktober 2024

Hi Mandy,

Het spijt ons dat je ervaring niet naar wens is geweest. We begrijpen je frustratie over de levertijd en het feit dat dit niet duidelijk werd gecommuniceerd. We willen je verzekeren dat we altijd streven naar kwaliteit en het beste voor onze klanten, en we nemen je feedback serieus.

We willen graag begrijpen hoe we je beter van dienst kunnen zijn. Neem alsjeblieft contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Dropshipping, oplichters!!!

Helaas had ik al besteld voordat ik onderzoek heb gedaan! Stom, stom, stom. Na een aantal dingen kreeg ik een slecht gevoel. Productomschrijving is erg vaag, nergens staat materiaal bij. Daarnaast verzendtijd van 4-7 werkdagen en daarnaast had ik gemaild en kreeg ik alsnog geen antwoorden. Oplichters, dikke dropshipping. Schoenen staan voor 3 euro op temu ipv 25 euro. Koop hier asjeblieft niet! Hopelijk check jij eerst hier en kun je deze site laten voor wat dit is. Laat dit soort pra

9 oktober 2024

Hi Suzan,

Het spijt ons dat je ervaring niet naar wens is geweest. We begrijpen dat je je zorgen hebt over de productomschrijving en de levertijd, en dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Wat betreft onze klantenservice: we streven er altijd naar om e-mails binnen 24 uur te beantwoorden, en het is vervelend om te horen dat dit niet het geval was voor jou. We nemen je feedback serieus en willen het graag beter doen.

Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we je snel verder kunnen helpen.

Bestel hier niet!!

Ze verkopen de producten als mooi en duurzaam, maar het is rommel die uit China komt waar je eindeloos op moet wachten. Alleen maar automatische reacties op mails, bestel hier niet!!

6 oktober 2024

Hi Lieke,

Het spijt ons ontzettend dat je ervaring zo teleurstellend is geweest. We begrijpen je frustratie over de lange levertijd en het gebrek aan persoonlijke reacties. We doen ons uiterste best om klantenservice op een goede manier te bieden en streven ernaar om e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.

Wat betreft de producten: we proberen altijd producten te leveren die van goede kwaliteit zijn, en we nemen je feedback serieus om ons aanbod te verbeteren. Als je hulp nodig hebt met je bestelling, neem dan gerust contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

het Frummeltje Team

Goedkope troep uit China.

Goedkope troep uit China.. misleidende site. Lijkt alsof dit een winkel is in Nederland van ene Emma en Lisa . Maar op het retour formulier staat er een naam Wei Xinhong..
En voor deze slechte kwaliteit producten zijn de prijzen ook veel te hoog...

Ik bestel hier nooit meer.

2 oktober 2024

H
i Debbie,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen je zorgen over de kwaliteit en de prijs, en het is absoluut niet de bedoeling om je misleidende informatie te geven.

We zouden graag meer horen over je ervaring, zodat we je beter kunnen helpen en dit in de toekomst kunnen verbeteren. Neem alsjeblieft contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken.

Bestel niet!

Vreselijk slechte producten uit China en daarnaast nog slechtere service.

4 oktober 2024

Hi Fem,

Het spijt ons dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We zouden graag willen begrijpen wat er precies mis is gegaan, zodat we je beter kunnen helpen. Zou je ons wat meer details kunnen geven over de problemen die je hebt ondervonden met de producten of de service?

Neem gerust contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

KOOP HIER NIET!!!!!!!!!

Voedingsbeha’s besteld via deze website welke betrouwbaar en goed leek. Helaas is het niet zoals het lijkt en voel ik me misleid. Op de website staat de waarschuwing dat je rekening moet houden met dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Er staat alleen even niet bij dat het meuk is uit China en dat je voor een verzending van een pakketje naar China €55 betaalt. Zo betaal ik dus meer voor de retourkosten dan de beha’s daadwerkelijk hebben gekost.
Conclusie: onnodig geld uitgegeven (kwijtgeraakt) aan dit loesje bedrijf.

3 oktober 2024

Hoi Lisanne,

Het spijt ons ontzettend dat je je misleid voelt en dat je deze negatieve ervaring hebt gehad.

We willen dit graag samen met je oplossen. Kun je ons wat meer details geven over je bestelling? Neem gerust contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken en je verder kunnen helpen.

Niets bestellen hier

Niets bestellen hier. Dropshippers zijn het. Ze verkopen shit uit China alsof het eigen producten zijn. En dan nog het lef hebben om een half jaar later met een algemeen berichtje te proberen om hun slechte naam te zuiveren. Tuin er niet in lieve mensen!

3 oktober 2024

Hi Sven,

Het spijt ons dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We willen graag meer begrijpen over wat er precies misging. Zou je wat meer details kunnen geven over je bestelling of de problemen die je hebt ervaren? We willen graag samen naar een oplossing kijken en ervoor zorgen dat je ervaring verbeterd wordt.

Neem gerust contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com.

Do not order …

Ook ik kwam er te laat achter dat dit een dropshipper is. Ik mocht 16 dagen wachten tot de verjaardag waarvoor het cadeau bedoeld was allang geweest was en de overbetaalde rommel binnenkwam. Niet bestellen hier!!

2 oktober 2024

Hallo J B,

Het spijt ons heel erg dat je ervaring zo teleurstellend is geweest. Het is absoluut niet onze bedoeling om je in deze situatie te brengen, vooral niet als het gaat om cadeaus en speciale gelegenheden. We begrijpen je frustratie over de lange levertijd, en we werken eraan om de communicatie en levertijden te verbeteren.

Kun je ons wat meer details geven over je bestelling, zodat we kunnen kijken wat er mis is gegaan en je verder kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com.

het Frummeltje Team

Geen ster waardig, oplichters!

Geen ster waardig, überhaupt niets waardig, ongelooflijke grafsite! Niks bestellen bij deze oplichters!

1 oktober 2024

Hi Corina,

Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We willen graag begrijpen wat er precies mis is gegaan, zodat we je beter kunnen helpen. Kun je ons meer details geven over je bestelling of de problemen die je hebt ervaren? We willen graag samen naar een oplossing kijken.

Neem gerust contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com.

Babyschoentjes

Ik vind het niet normaal dat een levering zo lang hier in NL onderweg is.
Dit had al lang geleverd moeten zijn.
Jammer dat ik de reviews niet heb gelezen. Het vertrouwen is gedaald naar 0. Eerste en laatste keer dat ik iets bij jullie koop.

19 september 2024

Hi Tina,

Het spijt ons te horen dat de levering van je bestelling langer heeft geduurd dan verwacht. We begrijpen je frustratie en willen je graag helpen. We streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren, maar soms kunnen er onvoorziene vertragingen optreden.

We zouden graag meer willen weten over je bestelling om je verder te kunnen helpen. Neem alsjeblieft contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we naar een oplossing kunnen kijken.

ROTZOOI UIT CHINA

Op 19/09 een zwangerschapskussen besteld bij dit bedrijf ivm. Ongemak tijdens het slapen. Nu bijna 2 weken verder en nog niets ontvangen. Het is niet meer van deze tijd om zo lang op een bestelling te moeten wachten (tenzij het over zee verscheept moet worden)

Ik ontvang ook om de dag een mail dat mijn bestelling is verzonden. Nou fijn maar waar blijft nu ook eindelijk mijn bestelling?

Dus nee ik raad dit bedrijf niet aan voor zwangere vrouwen die niet 2 weken op hun bestelling wensen te wachten!

30 september 2024

Hi Rachel,

Het spijt ons heel erg dat je bestelling zoveel langer heeft geduurd dan je had verwacht. We begrijpen dat het bijzonder frustrerend is, zeker als je het product nodig hebt voor je comfort tijdens de zwangerschap. We doen ons uiterste best om de levertijden te verbeteren, maar soms kunnen er onvoorziene vertragingen optreden.

We willen graag meer weten over je bestelling om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Kun je ons wat meer details geven of contact opnemen via ✉ helpdesk@frummeltje.com? We willen ervoor zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt.

Frummeltje is een Chinese dropshipper Autobot

verkoopt producten van bekende Chinese websites voor tien keer zoveel. Retour adres is in China maar zonder benoemen verzendkosten van 17€, dat mag legaal niet in Nederland. Zoek op Ali of temu als je 90% van deze dingen wilt.

28 september 2024

Hallo Liselotte,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je zorgen en vinden transparantie erg belangrijk. We proberen altijd duidelijk te communiceren over onze prijzen en retourvoorwaarden, en het spijt ons als dit niet naar verwachting is geweest. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com – we helpen je graag verder.

Liefs, het Frummeltje Team 💕

Geen bestelling, en mijn geld kwijt

De bestelling (cadeau voor een verjaardag) werd veel te laat geleverd bij een afhaalpunt. Deze is retour gestuurd. Ik heb de bestelling dus nooit ontvangen. Bij het retour sturen door het afhaalpunt is schijnbaar iets mis gegaan. Frummeltje weigert het aankoopbedrag aan mij terug te betalen, en verwijt mij dat de bestelling zoek is, ondanks dat ik het nooit heb gezien/ontvangen. Zeer onprofessionele communicatie en afhandeling. Ik heb geen bestelling en ben mijn geld kwijt. Voelt als oplichterij.

Hallo Debbie,

Wat ontzettend vervelend dat dit zo is gelopen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn, vooral als het om een cadeau ging. We willen dit graag verder met je uitzoeken en tot een passende oplossing komen. Zou je contact met ons willen opnemen via ✉ helpdesk@frummeltje.com? Dan kijken we samen hoe we dit kunnen rechtzetten.

Liefs, het Frummeltje Team 💕

Website ziet er erg goed uit, maar trap daar niet in

Website ziet er erg goed uit, maar krijg bestelling niet!! Trackingapp werkt niet. Erg vervelend, reviews te laat gelezen. Het lijkt erop dat ik mijn geld kwijt ben.

Hi Astrid,

Wat rot om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en dat de tracking niet goed werkt. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden! We helpen je graag om dit op te lossen. Wil je contact met ons opnemen via ✉ helpdesk@frummeltje.com? Dan zoeken we dit meteen voor je uit.

Slechte ervaring

Levertijd langer dan 2 weken,
Reactie op mail pas na 72 uur

Retourneren naar China; hoge retourkosten.

Kortom; niet bestellen!

Hi Astrid,

Wat vervelend om te horen! Heb je je bestelling inmiddels ontvangen? Als dat niet het geval is, helpen we je graag verder. Neem alsjeblieft even contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, dan zoeken we dit meteen voor je uit.

Pakket nog niet ontvangen

Pakket nog niet ontvangen. Duurt erg lang.

Hi Rebecca,

Wat jammer dat je bestelling zo lang op zich laat wachten! Heb je het pakket inmiddels ontvangen? Zo niet, neem dan alsjeblieft contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we dit voor je kunnen nakijken.