Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Toon meer
Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Toon meer
Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Toon meer
Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Toon meer
Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Drop shiping, niet intrappen!
Na 3 weken wachten verkeerde maat ontvangen. Dropshiping website die rommel duur door verkoopt. Helaas te laat achter gekomen. Alle 5 sterren reviews hier zijn nep.

Aandachtspunt
Dropshipper, erg lange levertijd wat je niet zou verwachten aan de hand van de mooie website. Jammer als je hun verhaal leest en ze iets moois willen opzetten en vervolgens via dropshopping werkt.
Veel succes in de toekomst.

Niet bestellen !!!!!!
Ik wacht nog steeds op voedingsBH’s. Inmiddels is de kleine allang geboren, en nog steeds geen BH’s. Inmiddels bij Hema besteld, da’s wel degelijk (kon eerder niet ivm geen voorraad.)
Soortelijke BH’s op internet gezocht. Deze site maakte een betrouwbare indruk, niets blijkt minder waar. Levertijd duurt inmiddels lang. En als ik wist dat ik heel goedkope spullen uit China aan het bestellen was, had ik dit uiteraard nooit (!!!) gedaan. Achteraf geen transparante site, was mij niet duidelijk dat dit dropship was. Moet niet mogen. Op deze manier totaal geen duurzame producten die Frummeltje belooft te verkopen.
Aanvulling op mijn bericht: Op 22 maart 2025 (zes maanden later dan mijn verstuurde bericht) krijg ik onderstaande reactie van Frummeltje.com. Ik krijg hiervan een e-mail rond 04:00uur (in de nacht). Is natuurlijk een reactie waar je op dit moment niets mee kan.

Wat een enorme oplichters
Wat een enorme oplichters. Alle spullen zijn van goedkope kwaliteit en kan je zelf voor 1/4 van de prijs zelf kopen. Of zelfs nog goedkoper. Wil je terugsturen proberen ze je over te halen met aantrekkelijke inwisselingen. Waar je vervolgens zelf 12 euro verzendkosten voor moet betalen. Als je even op Amazon kijkt kan je het product zelf aanschaffen voor de gevraagde verzendkosten.

Kapotte schoenen uit china
De schoenen die 50 euro kostten, kwamen rechtstreeks uit China met gaten erin en bar slechte afwerking. 2 euro was nog te veel voor deze zogenaamde schoenen. Hier niet bestellen. Kwaliteit staat bij deze oplichters achterop in plaats van voorop.

Frummeltje.com zijn oplichters
Frummeltje.com zijn oplichters. De spullen die zij aanbieden worden ook op AliExpress en Temu aangeboden, maar Frummeltje.com vraagt het driedubbele. Het duurt ruim 2 weken voordat je je bestelling krijgt en je kan het eigenlijk niet retour sturen, gezien de retourkosten naar Azië 55 euro zijn (vaak dus hoger dan je bestelling zelf). Dit alles, terwijl Frummeltje doet overkomen alsof zij een Nederlands bedrijf zijn. Schandalig dat dit kan en mag!

Antwoord van Frummeltje
Dropshippers verpesten de online…
Dropshippers verpesten de online winkelervaring... Zo zie je maar dat een mooi ogende webshop zoals Frummeltje ook nietszeggend is.
DHL belde om door te geven dat het product vaststaat bij de douane in China en dat Frummeltje hen moet contacten anders wordt het pakket vernietigd. Uiteraard wordt dit niet door hen gedaan en zit ik met de gebakken peren en ben ik ondertussen al 140eu lichter. Koop hier niet!!

Antwoord van Frummeltje
Zeer slechte ervaring met deze dropshipper
Zeer slechte ervaring. We hebben tot tweemaal de verkeerde maat barefoot schoentjes ontvangen. Bovendien is het een dropshipper die spullen rechtstreeks uit China laat komen en waarbij je geen garantie hebt dat de producten veilig zijn voor jou en je kinderen. Retourneren moet terug naar China wat belachelijk duur is.
Onder dit bericht staat nu reactie van Frummeltje om met de helpdesk contact op te nemen. Deze helpdesk scheepte mij eerder af met teruggave van maximaal 15%(!) van het aankoopbedrag of het product tegen 3x de waarde van de bestelling terugsturen naar China. Ik ben zeer ontevreden.

beschadigde pakket uit china
30-8 een muziekmat besteld voor 30 euro via de link die me dochter stuurde. wij dachten dat we met een echte Nederlandse eerlijke site te maken hadden. al snel kreeg ik door dat het pakket niet uit Nederland komt. 15 dagen op gewacht, na een aantal mails die standaard beantwoord werd omdat het erg lang duurde dat ik het pakket kreeg en de verjaardag van me kleinzoon al voorbij was, kreeg ik zaterdag het pakketje verfrommeld in een zak aangeleverd. doos was beschadigd en het geheel is zeker geen 30 euro waard. ik voel me echt bedonderd door frummeltje en raad dus iedereen aan hier niets te bestellen. regelrechte oplichterij. schaam me rot om dit kado te geven lijk wel 3e hands. terugsturen heeft als ik hier lees geen zin ivm dure kosten voor de koper. zeer teleurgesteld.

Niet bestellen!
Belachelijk!! 3 keer hetzelfde standaard mail antwoord nadat ik al bijna 2 weken (!) wacht op het pakketje. Inmiddels lees ik dat zelfs de producten nergens op slaan, dus niet kopen hier!!

Dropshipping
Product komt uit China en kost op Ali Express een kwart van de prijs op deze webshop.
(Knopjes en gebruiksaanwijzing zijn in het chinees)
Als je niet tevreden bent mag je het product op eigen kosten terugsturen naar China, wat het 5-voudige kost van de waarde van het product.

Terugzending
Ik heb een zijdraagzak gekocht. Bevalt niet, men dochter is zo beweeglijk, niet te doen.
Moet ik zelf terug sturen... NAAR CHINA... kost me 17.50 meer dan de helft van die draagzak.
Vind het oplichterij. Wil best eigen verzendkosten betalen maar binnen nederland.

Echt heel slecht
Echt heel slecht, spullen komen rechtstreeks vanaf Temu of iets soortgelijks.
De positieve reviews zijn zo overdreven dat het wel duidelijk is dat deze geschreven zijn door “eigen mensen” om te zorgen dat het gemiddelde niet op 1 ster blijft hangen. Diep triest.

Waardeloze service
Ik had zomer schoenen gekocht voor mijn zoontje maar de verkeerde maat werd geleverd. Waardeloze klantenservice, reageren laat op mails en werken helemaal niet mee. Het werd onmogelijk gemaakt om de schoenen te retourneren, kon ze wel omruilen voor een andere maat maar daar had ik niets aan in de winter.

Eerste klas oplichters
Eerste klas oplichters. Mooie website, en heel vriendelijk in de communicatie per mail. Echter komen de artikelen rechtstreeks van AliExpress(incl. Foto’s).
Indien je iets wil retourneren kan dit naar hun “magazijn in azie” . Goedkoopste optie is een envelop, kost €52,-.

Dropshipping/ oplichters
Twee slippers besteld voor mijn kinderen. Hele slechte kwaliteit. Retourverzoek ingediend. Allereerst maken ze dit zo lang en lastig mogelijk tot zij je eindelijk de retourgegevens sturen. De artikelen moesten terug naar CHINA. Mijn aankoop kost 50 euro en retourneren kost 55+. Dit zeggen ze ook gewoon even zonder schaamte. Dit zijn dropshippers. Zodra je wil retourneren moet dat aan hun leverancier in China. Op de website staat wij pakken uw spullen met liefde in. Wat een grap. Website is zeeeer misleidend. Ze willen ook geen andere redelijke oplossing bieden. Het enige waarmee ze kwamen is 15% van het aankoopbedrag terugstorten. 7,50 is dat. Geen schaamte. Oplichters.

Antwoord van Frummeltje
Slechte communicatie onbereikbaar en…
Slechte communicatie onbereikbaar en extreem lange levertijd

Dropshipping
Rechtstreeks uit China, via andere websites veel goedkoper aan te schaffen. Worden foto’s van andere websites gebruikt, niks authentieks aan het is pure doorverkoop. Bij aanvraag retour komen kosten voor koper, je kan zelf een inschatting maken wat het kost om een pakketje naar China terug te sturen.