Slang voor keukenkraan wordt aangeboden als origineel Grohe onderdeel: "Grohe Keukenkraan Slang Vervangende Onderdelen - Uittrekbare Sproeislang voor Grohe L (46092000 46174000)" Blijkt uit China... Toon meer
Ik heb onlangs contact gehad met hun klantendienst ivm een aantal bezorgdheden / vragen en ik ben steeds goed geholpen door een zekere Rebecca H . Een dikke pluim voor haar geduld en bereidwilligheid... Toon meer
In mijn pakket zat een namaakartikel. Ik wilde dit retourneren, maar uiteraard geen verzendkosten betalen. En daarna mijn geld terug. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ik ben meteen er... Toon meer
Fruugo is a global marketplace that makes cross border shopping easy! At Fruugo you can buy from retailers across the world in your own language and currency, using recognised payment methods without needing to calculate exchange rates or shipping costs. We have millions of products available from hundreds of retailers all over the world. Like all marketplaces we act as the platform provider and commercial agent of our retailers who have authorised us to conclude agreements for the sale of products on their behalf. We're continuously expanding the products available to customers and hope you find what you’re looking for!
Fruugo - The Global Marketplace
- Fruugo in other countries
- Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Canada, China, Czechia, Denmark, Egypt, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Norway, Philippines, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United Arab Emirates, United Kingdom, United States
Fountain Street House, Fountain Street, LA12 7EQ, Ulverston, Verenigd Koninkrijk
- fruugo.co.uk
Vraagt klanten om een review
Fijne producten tegen goede prijs.
Fijne producten tegen goede prijs.
Goede communicatie rond levering.
Niks mis mee
Correct en begripvol
Dank jullie voor jullie begrip en terug betaling!verkeerd bestelling geplaatst die niet meer geannuleerd kon worden, toch een snelle passende en correcte oplossing gekregen!
Super puper!
Positief! Maar doe je onderzoek!
Ik zie heel veel slechte reviews voorbij komen. Ik snap niet helemaal waarom ik ben elke dag op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling bleef en is netjes optijd aangekomen. Echter denk ik wel dat het te maken heeft met wat voor product je koopt op deze site, dus doe eerst onderzoek naar je product en waar het vandaan komt en dan pas bestellen, dan zou ik deze site zeker aanraden!
Zeer vriendelijk attent en behulpzaam…
Zeer vriendelijk attent en behulpzaam en ze trachten de bestellingen snel te bezorgen
Top bedrijf waar zeer accuraat gewerkt…
Top bedrijf waar zeer accuraat gewerkt wordt, kom hier zeker nog een keer terug als ik weer iets nodig heb, ik kan het iedereen aan bevelen. Top service
NIET DOEN !!
NIET DOEN !!
Trainingspak besteld na 2 maanden binnen,
dan nog eens 3 maten te klein.
Vervolgens terug gestuurd en kunnen ze h't pakketje nergens vinden ?
Zulke webshops horen gewoon verbannen te worden.
Oplichting praktijken op hoog niveau !
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Bestelling
Ik vraag me af waar mijn bestelling blijft krijg geen melding binnen dus ja is voor mijn kleinkind zou er nooit meer wat kopen

Very fast delivery from China
Very fast delivery from China. anth the product is wat whe expected 👍👍👍👍
A ajuns exact la termen
Total
€ 17.85
Order number

Antwoord van Fruugo UK (GB) - fruugo.co.uk
24 april wat besteld via fruugo.
24 april wat besteld via fruugo.
Zou binnen 3 dagen in huis zijn heb nog steeds niets binnen.
Geen mail over dat het onderweg is.
Contact is ver tezoeken geen gehoor.
Heb dit nog nooit mee gemaakt met een bedrijf via internet met bestellingen zo slecht.
Zal hier nooit meer wat bestellen.

Antwoord van Fruugo UK (GB) - fruugo.co.uk
Hallo ik vraag mij af waar mijn…
Hallo ik vraag mij af waar mijn bestelling blijft ? Ik heb dit besteld en betaald op 11 april . En kan op geen enkele manier communiceren met iemand van fruugo echt frustrerend !

ZEEEEER SLECHT!!!!!
ZEEEEER SLECHT!!!!!
Geen communicatie. Nooit bevestiging gekregen en nooit een artikel. Meermaals berichten gestuurd, maar tevergeefs. OPLICHTERIJ!!!!

Loctite super glue +50% Xtra
Hallo Fruugo ik heb mijn bestelling ontvangen. Het is netjes verpakt vandaag bezorgd(5 min.geleden).
Bedankt voor de service.
Helaas ik heb geen klachten.
Dus tot een volgende keer.
Gi-ga-groetjes Ronald S
Uit vlaardingen. Holland.
Krijg het gevoel opgelicht te worden
Krijg het gevoel opgelicht te worden. Bestelling zou uiterlijk vorige week binnen komen. Contact gezocht met de verkoper maar geen reactie.

Ander bezorgadres en inklaringskosten
Ik heb een bestelling gedaan die bezorgd zou worden op mijn huisadres. Nu heb ik een melding in de post.nl app dag het afgeleverd gaat worden bij een winkel. Hier ben ik niet blij mee want dit is niet wat ik gekozen heb. Daarbij staat ook nog een melding dat ik inklaringskosten moet betalen ruim 18 euro bij afhalen van mijn pakket. Deze kosten weet ik ook niks van. Ik hoor graag reactie van fruugo hoe nu verder. Mvg Nikita