Deleted (permanently closed) Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Etter 14 uker ventetid kom endelig bordet jeg hadde venta på. Det så veldig flott ut, og jeg kunne endelig slå meg til ro med at jeg hadde livets bord. Etter noen måneder så jeg at bordet begynte å sl... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fine møbler, men ble ganske sjokkert av prisen på reservedeler. Jeg betalte 800 kr for fire små, helt enkle, metalldeler. Det passer dårlig med så dyre reservedeler, og samtidig markedsføre seg som et... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine møbler! Godt pakket inn, noe som trengs da befrakter gir pakkene litt juling. Men alt var i orden. Kundeservice til Futunota svarer konkret og raskt om man lurer på noe. God opplevelse av Futun... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Selskapet er stängt. The company is permanently closed.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det ene bilde er ikke strekt fin slik…

Det ene bilde er ikke strekt fin slik at det blir bulkete

4 januari 2022

Hei Elin,

Takk for din tilbakemelding.

Det er veldig trist når kundene blir misfornøyde med produkter.((
Dessverre har vi mulighet til å kontakte våre kunder kun via e-post nå. Vennligst ikke nøl med og skrive til post@futonota.no.

Kunne du tatt noen bilder av bilden?

Futonota beklager det skjedde og håper vi kan finne en god løsning som passer for deg.

Vi ser fram til å høre fra deg.

Gode kvalitetsprodukter

Gode kvalitetsprodukter. Veldig fornøyd med to av produktene jeg kjøpte (seng og romdeler). Klesskapet hadde litt problemer med stabiliteten, men dette ble lett fikset med møbelbeslag. Utrolig bra utvalg med stilige møbler som skaper et unikt uttrykk. Litt lang leveringstid kanskje, men det må man nesten regne med i disse covid-tider. Veldig fin dialog med kundeservice. Anbefales!

29 december 2021

Hei Vinnie,

Med vennlig hilsen,
Futonota teamet

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Det tok litt tid før jeg fikk bordet, men da jeg etterspurte forsendelsen fikk jeg raskt svar. God Jul og godt nytt år.
mvh Grete

22 december 2021

Hei Grete,

Tusen takk for dine 5 stjerner her på trustpilot!
Så flott å høre at du er fornøyd med bordet.

Very good service

Very good service: The futon was not delivered to my home, it was my mistake. I informed Futonota who reacted very quickly and secured the delivery to the right address, and at no additional cost.
And the futon I have now received is fantastic.

Hi Kane,

Thank you so much for your 5 stars here on trustpilot !!!
So great to hear that you are happy.

Best regards,
Yulia / Futonota team =)

Flotte futoner

Flotte futoner! Lang leveringstid på ting som ikke er på lager, men dette blir opplyst om når du kjøper produktene.

Hei Ingrid,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Jeg ønsker deg en god dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Product quality is quite satisfying so…

Product quality is quite satisfying so far. Only bad experience was waiting time that is too long and on top of that product still arrived late.

Hi Darko!

Thank you so much for your review here on Trustpilot!
First of all, accept our sincere apologies for making you wait so long.
Unfortunately, the delivery time is now longer than usual due to the COVID-19 situation.

I apologize again for the inconvenience this may have caused.

Have a nice day!

With best regards
Yulia / Futonota team =)

Fornøyd med hele opplevelsen

Fornøyd med produktene vi mottok. God service i forbindelse med retur og bytte av produkt.

Hei Marie,

Tusen takk for dine 5 stjerner her på trustpilot!!!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skulle gjerne sett flere produkter i…

Skulle gjerne sett flere produkter i showrommet, men fornøyd med det vi kjøpte

7 december 2021

Hei Gro,

Tusen takk for dine 4 stjerner her på trustpilot!!!
Vi tar hensyn til kommentarene dine.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Raskt levert og produktet føles å ha…

Raskt levert og produktet føles å ha god kvalitet og nøyaktig tilpassede deler.

4 december 2021

Hei Eivind,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Supert at du har tatt deg tid til å gi oss din mening, den setter vi pris på!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med kvaliteten på seng og madrass. Prøver futonmadrass for første gang, og det har vært helt supert. Leveringstiden var lang, men har forståelse for dette grunnet covid. Fikk også raskt svar og god hjelp fra kundeservice angående både bestilling og levering.

11 november 2021

Hei Anne,

Tusen takk for dine 5 stjerner her på trustpilot!!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk prosess fra å ha sett…

Fantastisk prosess fra å ha sett produktet i Oslo, bestilling, levering og søvnopplevelse på kokkosmadrass. Virkelig bra

29 oktober 2021

Antwoord van Deleted (permanently closed)

Hei Anne Marit! En fantastisk kunde du er! Takk for at du betrodde oss søvnen din og håper å se deg igjen :)

Anbefales!

Hyggelig og kunnskapsrik service på showroom. Rask levering på døra ved bestilling fra nettsida. Fantastisk madrass!

21 oktober 2021

Antwoord van Deleted (permanently closed)

Tusen takk Jorunn! Det var så hyggelig å ha deg på besøk hos oss. Sov godt og velkommen tilbake :)

Jarek køyeseng

Kjøpte køyesengen Jarek til sønnene mine. Kjempe fin. Valgte fargen grey ashen (grå nesten mot blå) Veldig fornøyd med den. God service. Byttet leveringsadresse underveis og alt gikk bra med det.

19 oktober 2021

Antwoord van Deleted (permanently closed)

Takk, Camilla! Håper sønnene dine sover skikkelig bra på den nye sengen sin :)

Kjapt levert

Vi var flere som møtte opp utenfor visningssenteret, dette var stengt og hadde ingen informasjon på døren. Ved henvendelse på e-post fikk jeg imidlertid raskt svar og god veiledning for kjøp av produkt, lagerstatus etc. Lett å bestille og kjapp levering.

15 oktober 2021

Hei Siv,

Tusen takk for dine 4 stjerner her på trustpilot!

All Good

Leverte innen gitt tidsramme og god kvalitet på produktet.

1 oktober 2021

Hei Erlend,

Tusen takk for din tilbakemelding!!

Jeg ønsker deg en god dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfornøyd med TED trippel…

Superfornøyd med TED trippel køyesengen! Fikk tilogmed varen levert på døren!

23 september 2021

Hei Silje,

Med vennlig hilsen,
Futonota teamet

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kundeservice og oppfølging!

Bestilte seng fra Futonota. Sengen ble levert flatpakket fra fabrikken, og delene lot seg ikke montere pga konstruksjonsfeil. Jeg tok kontakt med Futonotas kundeservice for å klage og få ny seng. Kundeservicen var svært god, og etter et par e-poster frem og tilbake ble det klart at jeg skulle få tilsendt ny seng. Det tok riktignok tid å få levert ny seng fra fabrikken (noe som ikke kan klandres Futonota) pga fulle ordrebøker. Men alt i alt svært fornøyd med kundeservicen og oppfølgingen, til tross for at det hele tok en lengre tid enn ønsket.

23 september 2021
Review zonder uitnodiging

Hei Per Eirik,

Tusen takk for dine 4 stjerner her på trustpilot! =)

Ønsker deg en riktig god dag!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.