Etter 14 uker ventetid kom endelig bordet jeg hadde venta på. Det så veldig flott ut, og jeg kunne endelig slå meg til ro med at jeg hadde livets bord. Etter noen måneder så jeg at bordet begynte å sl... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fine møbler, men ble ganske sjokkert av prisen på reservedeler. Jeg betalte 800 kr for fire små, helt enkle, metalldeler. Det passer dårlig med så dyre reservedeler, og samtidig markedsføre seg som et... Toon meer
Fine møbler! Godt pakket inn, noe som trengs da befrakter gir pakkene litt juling. Men alt var i orden. Kundeservice til Futunota svarer konkret og raskt om man lurer på noe. God opplevelse av Futun... Toon meer
Gode kvalitetsprodukter. Veldig fornøyd med to av produktene jeg kjøpte (seng og romdeler). Klesskapet hadde litt problemer med stabiliteten, men dette ble lett fikset med møbelbeslag. Utrolig bra utv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Selskapet er stängt. The company is permanently closed.
Contactgegevens
Noorwegen
- futonota.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sover godt
Veldig fornøyd både med produkter og service!
Vi har sovet mye bedre siden vi fikk vår nye futon.
Jeg anbefaler produktene på det varmeste.

Antwoord van Deleted (permanently closed)
Gode produkter - for dårlig levering
Så langt er jeg riktig fornøyd både med senga/sengeramma fra Tojo og futonmadrassen og madrasstrekket fra FutuNota. Jeg er også fornøyd med at FutuNota svarte raskt på mine e-poster. Det som trekker ned er leveringa av varene fra PostNord sin side. Leveringa av senga gikk greit, men da PostNord skulle komme med resten av varene, ble jeg over flere dager pepret med meldinger som var uklare både med hensyn til når levering skulle skje og hva som ville bli levert. Det var ikke mulig å kontakte noen i PostNord for å få mer presis informasjon. Dette skapte mye stress på grunn av behovet for å ha flere folk til stede når madrassen skulle bæres inn, - PostNord bærer jo ikke varene inn i boligen. Etter flere dagers venting dukket det omsider opp en sjåfør, men han hadde kun med seg madrasstrekket. Han kunne ikke si noe om når selve madrassen ville komme...

Antwoord van Deleted (permanently closed)
Veldig fornøyd med varen og at dere…
Veldig fornøyd med varen og at dere kunne holde den av til det passet meg å ta den i mot.

Fornøyd med produktene
Fin og ryddig service - måtte regne med noe ventetid fordi varene ikke var på lager, men futonota leverte som forventet. Jeg er fornøyd med produktene. Avtalte med PostNord om at budet skulle ringe 30 min før levering - dette skjedde ikke... det var litt kjipt, men det ordnet seg.

God service
God service, flotte produkter, kan ta tid før kjøper får tilgang til pakkesporing, men alt i alt gode produkter og god kommunikasjon.

Antwoord van Deleted (permanently closed)
Produktet oppfyller mine behov og…
Produktet oppfyller mine behov og anbefaler Deres varer.

Madrassen er god
Madrassen er god, men det var en del løse tråder og den var tjukkere enn det vi hadde bestilt. Selve sømmen er 7,5 cm, men fylt opp mye mer. Vi bestemte oss for å beholde produktet, men var nok ikke helt det vi bestilte.
Kan derfor ikke gi det en full 5 stjerner.

Antwoord van Deleted (permanently closed)
Veldig fornøyd med varene men ikke…
Veldig fornøyd med varene men ikke leveringen til Postnord. Kom aldri når dem skulle.

Antwoord van Deleted (permanently closed)
Det tar litt tid...men produkter er…
Det tar litt tid...men produkter er veldig spesiell.

Veldig fornøyd med handelen
Var litt skeptisk da jeg ikke var kjent med siden fra før. Men tok sjansen og angrer ikke. Rask levering, produktet sto til forventningene, så er meget fornøyd :)

Antwoord van Deleted (permanently closed)
Jeg er svært fornøyd med service
Jeg er svært fornøyd med service, punktlig levering og svært tilfredsstillende produkter. :-)

Antwoord van Deleted (permanently closed)
Jeg er veldig fornøyd med madrassen jeg kjøpte👍
Jeg er veldig fornøyd med madrassen jeg kjøpte

Enkel bestillingsprosess
Enkel bestillingsprosess. Kjappere levert enn estimert. Anbefales.

Dit is Trustpilot