In de Gamma in Bilzen ben ik vandaag supergoed geholpen! Als leerkracht wilde ik een grote houten plaat in stukken gezaagd hebben. Ze zijn meteen voor mij aan de slag gegaan. Heel vriendelijke mannen... Toon meer

Pas op met grote bestellingen bij deze bouwmarkt. Een koppel bestelde hier 150 OSB-platen (ter waarde van bijna €1.500), maar de levering is nooit aangekomen. Hoewel er een vermoeden is van interne fr... Toon meer

2 weken gelden kocht ik via internet een grasrobot bij Gamma. Ik kon betalen en zou die ophalen in de winkel in Gentbrugge. Hoewel ik in Kortrijk woon, was dit de dichtste winkel waar en voorraad was.... Toon meer

Ongelofelijk slecht! Bestel a.u.b. niet online met levering want wat een miserie! Levering voorzien 23/3, niks geleverd… geen communicatie, klantendienst kan geen deftige uitleg geven, track en trace... Toon meer

1. Doe-het-zelfzaak
  2. Bouwmarkt

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GAMMA biedt je in 87 winkels en onze webshop een groot assortiment doe-het-zelf materialen voor iedere doe-het-zelver: verf, bouwmaterialen, isolatie, sanitair, gereedschap, tuinartikelen. Klussen doe je samen met GAMMA, doe-het-zelf is onze specialiteit.

• Amsterdamstraat 18, 2000, Antwerpen, België

• gamma.be

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Kassieter heeft azijn gedronken

Kassieter heeft azijn gedronken
Of geen gamma kaar vragen tuinafscheiding ligt er bij als een stort
Personeel werkt tegen hun zin gamma Kampenhout gaat naar de vaantjes
Erg vriendelijke bediening kun je het niet noemen ex medewerker

21 april 2023

Annulatie zonder gegronde reden

16/04/2023 online bestelling geplaatst voor een aantal productie: elektrabuizen, PVC buizen, lijm,... met 20% kortingsactie. Bestelling onmiddellijk volledig afgerekend via Bancontact. Afhaaldatum 22/04/23 aangegeven.

Op 17/04/23 e-mail ontvangen dat ze het overgrote deel van de bestelling hebben geannuleerd wegens niet voorradig en ze het geld terugstorten.

Tijdens de bestelling op 16/04/23 was alles ruim op voorraad en op 18/04/23 is alles nog steeds ruim op voorraad.

Waarom willen ze mijn aangekochte producten niet leveren?

18 april 2023

Onvriendelijk behandeld door…

Gamma Leuven . Onvriendelijk behandeld door kassamedewerker die beweerde dat hij de winkelverantwoordelijke was. Dat is moeilijk om te geloven ...

18 april 2023

Zeer slechte winkel

Zeer slechte winkel. Eerst voor een order naar een winkel gereden, zou voorraad hebben, bleek er helemaal niet te zijn, kan gebeuren. Daarna online besteld, wordt maar niet geleverd, datum gekozen, geen enkel nieuws ontvangen. Bestel gister een aantal artikelen op voorraad om af te halen, vandaag geannuleerd omdat het er toch niet blijkt te zijn. Ik woon pas net in Belgie, maar met 3 waardeloze ervaringen binnen 2 weken ga ik nooit meer naar Gamma. Wat een waardeloze organisatie.

Sturen nu achteraf zelfs nog een Kiala rekening. Belachelijk bedrijf.

20 maart 2023

Ordernummer 320000072253

Ordernummer 320000072253

Wat ging er niet mis.
1 online bestelling, omdat het anders 2 a 3 weken ging duren, om te leveren in de Gamma Sint-Niklaas. Leverprijs : 49 euro.
De bestelling ging in delen geleverd worden.
1 deel (Dumaplan) ging de vrijdag de 3de geleverd worden, de rest ging ik nog info over ontvangen.
Dus de 3de thuis gebleven... niemand gezien. Werd de week erna geleverd, dat was ok.
De andere materialen van hetzelf merk (Grosfillex), ging geleverd worden door 2 koeriers. Dat vond ik al raar. Voor het één kreeg ik een mailtje dat ze het gingen leveren om 04:31 ja snachts.
De andere ging dezelfde dag als het andere geleverd worden, maar de pakbon gaf 160 kg aan, en wat kreeg ik, iets dat we met 2 gamakkelijk konden opheffen. Ze leverden maar 3 ipv 21 pakketten lamellen. Koerier gebeld naar depot, ik gebeld naar gamma... Ik maar wachten, en ze leggen af, de klachtendienst van Gamma.

13 maart 2023

Gamma Tienen

Zeer goede service (hout zagen op maat) en vriendelijke, bekwame medewerker. Geduldig en ervaren! Zelfs op de parking werd ik spontaan geholpen door een andere medewerker (moest wachten op een levering) met inladen grote hoeveelheid gezaagde panelen! Zeer vriendelijk en maakt je dag echt goed :)

24 februari 2023

Wij hadden een garagepoort ohio gekocht…

Wij hadden een garagepoort ohio gekocht en bij het leveren waren er heel wat problemen,alsook toen we ze zelf in elkaar zetten.Voor ieder probleem hebben wij ons gewend naar het filiaal in Ronse.Het personeel en de manager Ebi en medewerker Jess en alle anderen(hun namen ontglippen mij,stonden ons iedere maal bij met deskundige hulp en oplossingen voor de problemen.En dat waren er heel wat.Iedere maal hadden zij geduld en bleven heel erg vriendelijk.Zij bleven ook altijd naar oplossingen zoeken.Wij zijn hen heel erkentelijk en dankbaar.Dit team in Ronse.want ik ken niet iedere medewerker bij naam verdiend echt een heel heel dikke pluim ,voor al hun vriendelijkheid en behulpzaamheid.Doe zo verder.Jullie maken tevreden klanten die graag zullen terugkomen👍👍👍

29 oktober 2022

Folderaanbiedingen goed nakijken alvorens je naar de winkel zou rijden. Al voor de derde keer bedrogen uitgekomen. Deze keer voor een houten wand om tegen de muur plaatsen. Bijna 100 €/m2 ipv 6,20 €/m2 😮. Al de derde keer dat er 'een foutjes in de folder staat. Gewoon om klanten toch naar hen te lokken. En de benzine om tot dat te rijden is tegenwoordig toch telkens gratis he. Dank u gamma.😔

20 oktober 2022

De winkelverantwoordelijke van gamma…

De winkelverantwoordelijke van gamma mechelen is een zeer onbeleefde onklantvriendelijke persoon. In de winkel staat een eiland met afgeprijsde producten zonder prijs. Toen ik de prijs van een bepaald product vroeg moest ik met de verpakking helemaal naar de kassa. Als ik 1 verpakking nam kreeg ik geen korting als ik een hele pallet ging nemen wel. Product was zogezegd al afgeprijsd. Wat bleek product was niet afgeprijsd dus volle pot betalen. Toen ik tegen hem zei product is niet afgeprijsd moest ik op de inventaris wachten. Dus voor een pallet geen inventaris nodig voor 1 pak wel. Producten in de promo plaatsen maar geen promo. Winkelverantwoordelijke neem u verantwoordelijkheid of zoek een andere job als je u werk niet graag doet. Wa is me da seg!

22 september 2022

Online besteld maar er wordt niet geleverd

Ik word al een maand aan het lijntje gehouden ivm online bestelling. Krijg af en toe mail met verwachte leverdatum of zelfs mail dat ze gaan leveren die dag om dat uur. Uiteindelijk een maand verder en nog steeds niets ontvangen. Weinig of geen reactie op mails. Schandalig!

13 september 2022

Grote zeikers

Grote zeikers. Al 4 jaar krijgen ze negatieve reviews op bepaalde producten. Vandaag hadden ze mij zitten. Schrijf je reviews dat het materiaal brol is en dan sturen ze een mailtje dat ze je review niet kunnen publiceren. Geen Gamma meer voor mij. Hoe rapper dat die gangsters failliet gaan hoe liever ik het zal hebben.

8 september 2022

Aankoop zandbak

Gisteren in Gamma Aarschot een zandbak aan € 89,99 aangekocht, op de website staat vermeld dat deze te betalen is met Ecocheques. Aan de kassa gekomen blijkt dit niet in het systeem te staan, na wat aandringen, een lange rij wachtenden achter mij en een gesprek met de manager staan ze toe dat ik dit betaal met Ecocheques.
Lijkt me vrij amateuristisch...

Thuis aangekomen is mijn zoontje in extase dat hij een zandbak krijgt. Maar wat een ramp om dit in elkaar te steken, houten planken zijn scheef getrokken, je draait de vijzen zo stuk, voorgeboorde gaten passen niet waardoor je ze moet herboren en het hout moet eerst geschuurd worden om te vermijden dat mijn zoontje er splinters door krijgt. Ik vraag me af of dit product voldoet aan de normen wat kinderspeelgoed betreft.

Als klap op de vuurpijl: ik schrijf een review over het product en plaats dit op de site van Gamma, vandaag krijg ik melding dat mijn review is afgekeurd ! Een standaard mail met redenen waarom dit is afgekeurd krijg je maar aan geen enkele reden is voldaan. Dit is simpelweg censuur te noemen !

Jarenlang trouwe klant geweest bij Gamma maar die zijn ze nu kwijt, ik ga wel naar de Brico in de toekomst.

25 juli 2022

Ondeskundig en onbetrouwbaar

Bij de Gamma in Diest koop ik 14 betonnetten van 1 x 2 meter aan en word bij de aankoop geholpen door maar liefst 3 medewerkers. Er is een promotie op dat moment, dus ik ben zeer tevreden met mijn aankoop die ik ook meteen betaal aan de kassa. Omdat de betonnetten na wat meten en passen niet in mijn wagen raken, spreek ik af dat een vriend met een camionette ze enige tijd later zal ophalen. Zo gezegd, zo gedaan. Plots krijg ik telefoon van de vriend die in de winkel staat. Gamma Diest beweert dat ze per ongeluk een te lage prijs hebben aangerekend, en dat ik moet bijbetalen als ik de netten wil. Als ik daar niet mee akkoord ga, kan ik mijn geld terugkrijgen. Er de Gamma Diest op wijzen dat er sprake is van een overeenkomst die gesloten is op het moment dat ik de betaling deed aan de kassa, brengt geen soelaas. Ze eisen een bijbetaling of ik kan mijn betonnetten daar laten. Dat drie man personeel blijkbaar niet op de hoogte was van wat er werd verkocht, wuiven ze weg. Als ik aanvoer dat de prijs die ik heb betaald, duidelijk geafficheerd stond bij de bewuste netten, spreken ze dat tegen. Zelfs het argument dat ik normaal de netten had meegehad op het moment van het sluiten van de koop, doet voor hen niet terzake. De Gamma in Diest is duidelijk geen aanrader. Al bij al bijzonder onprofessioneel en klantonvriendelijk gedrag.

27 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?