In de Gamma in Bilzen ben ik vandaag supergoed geholpen! Als leerkracht wilde ik een grote houten plaat in stukken gezaagd hebben. Ze zijn meteen voor mij aan de slag gegaan. Heel vriendelijke mannen... Toon meer
Ik had al meermaals gebruik gemaakt van de gratis bestelwagen, nu moest ik opeens 2euro per kilometer betalen, zonder dat ik het op voorhand wist, echt schandalig en 2euro per kilometer is echt afze... Toon meer
Pas op met grote bestellingen bij deze bouwmarkt. Een koppel bestelde hier 150 OSB-platen (ter waarde van bijna €1.500), maar de levering is nooit aangekomen. Hoewel er een vermoeden is van interne fr... Toon meer
2 weken gelden kocht ik via internet een grasrobot bij Gamma. Ik kon betalen en zou die ophalen in de winkel in Gentbrugge. Hoewel ik in Kortrijk woon, was dit de dichtste winkel waar en voorraad was.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
GAMMA biedt je in 87 winkels en onze webshop een groot assortiment doe-het-zelf materialen voor iedere doe-het-zelver: verf, bouwmaterialen, isolatie, sanitair, gereedschap, tuinartikelen. Klussen doe je samen met GAMMA, doe-het-zelf is onze specialiteit.
Amsterdamstraat 18, 2000, Antwerpen, België
- gamma.be
Als je echt wil weten wat slechet service is !
Ik ben een regelmatige klant bij Gamma Londerzeel die tot besef moet komen dat één medewerker volstaat om alles om zeer te doen. Haal dus niets af aan ” de poort” omdat daar iemand staat die waarschijnlijk beter een andere job zou zoeken.
Foute kassa's
De bediening in de vestiging in Hasselt-Genkersteenweg is vreselijk. Vandaag ging k een grasmachine kopen in reclame kopen – 196euro i.pv. 245euro. Volgens de kassa moest ik echter 245euro betalen wat natuurlijk niet klopte. Wacht maar even aan de zijkant tot een collega je komt verder helpen.
Na een kwartier kwam iemand met een handscanner en zie de correcte prijs van de grasmaaier was inderdaad 196euro, schuif maar aan de kassa (2°maal) dan komt het wel in orde zei de handscanman. Ik dus weer achteraan in de rij aanschuiven aan de kassa waar de kassier van dienst de bui al zag hangen hij scande natuurlijk weer 245euro. Prijzen in de kassa aanpassen kan enkel door een verantwoordelijke die nergens te zien was. Probeer het eens aan een andere kassa (de 3° maal) was het advies van de kassier. Ik heb daarvoor vriendelijke bedankt en zonder aankoop vertrokken. Normaal maar ik me weinig druk over die dingen was het niet dat ik daar enkel dagen eerder no 2 uur heb staan palaveren voor 2euro dat ze teveel hadden aangerekend. Nooit meer naar die k#twinkel!!
Zeer vriendelijk en behulpzaam…
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel bij Gamma Diest.
Dat kan niet gezegd worden van de grote baas .Terwijl een medewerker mij behulpzaam was bij het invullen van een mail n.a.v. een cashback kreeg ze een ferme berisping van de baas dat er nog ander werk te doen was ; en dat terwijl ik erbij stond .
Van een klant-en personeelvriendelijke baas gesproken!!
Leverdatum komen ze niet na en geen reactie op een mail.
Een leverdatum afspreken en pas twee dagen later komen leveren. Drie maal naar de klantendienst gebeld en drie keer aan ander verhaal moeten aanhoren! We bestellen gele siergrind en het is witte. Een mail gestuurd naar de klantendienst over de gebrekkige of geen informatie en geen reactie! Een schande!
Gamma koersel zeer onvriendelijk en…
Gamma koersel zeer onvriendelijk en helemaal niet behulpzaam.
Wou een pallet osb platen (18mm) kopen in promotie maar zou deze met een kleine kar per enkele platen naar de parking moeten vervoeren alhoewel er aan de achterzijde een ingang voor opleggers is waar deze per pallet uitgeladen worden.
Volgens gamma koersel leggen zij hun platen plaat per plaat in hun rekken.
Dan naar gamma hasselt gebeld en het probleem uitgelegd en daar was het geen probleem om ze tot op de parking achter m'n remork te brengen. Jammer dat ik naar hasselt moet als er eentje op 2km van mijn deur is.
Gamma koersel NOOIT meer!!
Gamma Hasselt bedankt voor de geweldig service en vriendelijkheid.
Als je niet oplet dat je al je…
Als je niet oplet dat je al je kortingsbonnen bij de hand hebt dan steken ze het in eigen zak, net zoals je doen geloven dat je iets nog niet betaald hebt als je iets besteld hebt, als je ze hierover aanspreekt tijdens de zoveelste maal je met een artikel teruggaat omdat de prijs er dik naast zit e.d. kijken ze scheel en staan ze perplex met hun mond vol tanden...
KLANTVRIENDELIJKHEID BIJ gamma in pelt(b).…
In Pelt bij de Gamma diverse artikelen gehaald, waaronder wat zwaardere goederen.
Niks dan lof voor de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Ik rijd er graag voor om. Chapeau.
Online bestelling nog steeds niet geleverd
Online bestelling intussen 4 weken geleden geplaatst en slechts deels geleverd. Na contactname met klantendienst kreeg ik de melding dat ze 'het gaan uitzoeken waar het is misgelopen'.
De klantendienst reageert sindsdien niet meer op emails met vraag naar de recentste status.
Ik wacht nog steeds op mijn materialen en loop intussen achter op mijn planning.
Eerlijk gezegd interesseert het me niet wie er wat heeft fout gedaan, lever gewoon de achterstallige materialen en vecht het onderling uit zonder de klant in de kou te laten staan. Les 1 in klantvriendelijkheid.
Ik vind er altijd wat ik nodig heb.
Ik vind er altijd wat ik nodig heb voor huis of tuin. Ook voldoende promoties en kortingen van tijd tot tijd. Vriendelijke medewerkers die graag meedenken aan een oplossing voor een klusproject.
KOOP HIER NIETS ONLINE
Heeeel slechte ervaring met online aankoop.
Levering van gipsplaten werd gepland en ik bleef hiervoor thuis. Er werd echter niets geleverd. Ik had ook een plaatser gepland en hij heeft 2 dagen niet kunnen werken hierdoor. Na talloze telefoons en mails heb ik uiteindelijk mijn bestelling maar geannuleerd omdat de klanten niet langer wilden wachten. De terugbetaling heb ik ook pas ontvangen nadat ik nog maar eens gebeld heb na een week.
Normaal zorgt een zichzelf respecterend bedrijf voor een compensatie voor de geleden schade. Hier echter NIET
Ze verkochten ons een bus PU schuim…
Ze verkochten ons een bus PU schuim zonder slang en heel ons huis om zeep en onze kleren schandalig alles spoot in het rond!!!
Erg beperkte herstel of naverkoopdienstè
3 Jaar geleden een heggeschaar van het merk GAMMA gekocht. Tevreden met prestatie.Erg weing mee gewerkt.
Nu, net na de garantie , hapert deze.Ik bel naar het verkooppunt, waar ze me vertellen dat ze voor Gamma-produkten geen nazicht of herstelling doen, na de garantieperiode. ' Weggooien ?' vraag ik dan. Antwoord;'spijtig.genoeg wel'.
Opblaas jaccuzi besteld waarbij werd…
Opblaas jaccuzi besteld waarbij werd aangegeven na twee dagen geleverd. Zodra besteld werd levertijd plots meer dan een week! Hierop klacht ingediend maar hier werd niet op gereageerd. Nu blijkt jaccuzi 25% afgeprijsd in de week van levering. Best veel geld. Nogmaals gemaild met vraag om restitutie van die 25%. Terecht lijkt mij, had beter later besteld en zelfde levermoment gekregen. Nu wel reactie van GAMMA, helaas kunnen we hierin niets betekenen voor u. Ik bestel hier dus niet meer en als ikde reacties hier zo zie zou ik als bedrijf toch wat meer mijn best doen, zeker gezien de felle concurrentie!!
Bestel zeker niet online een ramp zowel…
Bestel zeker niet online een ramp zowel klantenservice als telefonisch nooit bereikbaar!!
altijd goed bediend bij gamma .
altijd goed bediend bij gamma .
sterke promoties
gamma probeert slecht produkt toch nog te verkopen met korting
Eind december 2020 staat Aquaplan Lek-dicht bij Gamma in reclame -20%. In tegenstelling met een vorige aankoop (een stroperig maar goed uitsmeerbaar hars) is dit produkt een dikke, bijna vaste massa die je niet deftig uitgesmeerd krijgt. Misschien een produktiefoutje bij Aquaplan dat met korting wordt aangeboden via Gamma om er van af te geraken ; of men probeert nog een oud (over datum) restant te verkopen.
Mijn negatieve review op gamma.be wordt snel weggehaald van de website "omdat hij niet voldoet aan de gebruiksvoorwaarden".
Nul reactie van gamma op foutief retourbedrag
Ik kocht een item waar een onderdeeltje van ontbrak. Na contact via mail kon ik het artikel retourneren. Uiteraard zou ik het bedrag plus de retourkosten (als coulance) terug krijgen. Een totaalbedrag van rond 12 euro. Bij toeval zag ik in mijn paypalaccount een bedrag van ruim 2 euro gecrediteerd worden. Op 6 augustus stel ik de vraag waarom slechts 2 euro? Ik moet toch op zijn minst mijn aankoopbedrag retourontvangen? Geen enkele reactie meer, ook niet met 3 reminders met vraag : waarom geen reactie? Ook ben ik nooit op de hoogte gesteld van retourbetaling en waarom maar die 2 euro ipv aankoopbedrag plus retourkosten zoals Gamma beloofd had. Eerste en tevens mijn laatste ervaring met Gamma.be , wat een onprofessioneel gedrag om gewoon 11 dagen op geen enkele reminder te reageren, daar waar ze voorheen 3 x per dag reageerden op de mailwisseling over het ontbrekende onderdeeltje... Nu totale radiostilte ! Ik dacht dat Gamma een betrouwbaar bedrijf was, maar heb me vergist klaarblijkelijk.
Update 19/8: ja daar is hij dan, een reactie van Ruben: postnl had geconstateerd dat het geretourneerde niet compleet was, en de bezorger had bevestigd dat dit bij aflevering bij mij wél het geval was. Heeeel bijzonder dat een postnl bezorger kan zien wat de inhoud van een Gamma pakket is, heeft hij röntgenogen? En daarnaast, JUIST omdat het pakket niet compleet was heb ik het, na veel mails heen en weer met de klantenservice, mogen terugsturen ( ook bijzonder overigens, Bij elk ander bedrijf Kan dit zonder meer). Dus ik heb maar 2 euro ipv 12 euro teruggekregen omdat ik een pakket terugstuur waarvan een onderdeeltje ontbrak en nu mag ik dat onderdeeltje dus financieren. Dé omgekeerde wereld dit! Over retourkosten vergoeden, dat al afgesproken was, heeft overigens niemand het meer.
Saiilant detail: deze week was ik bij Gamma NL met een vriendin die daar iets nodig had, en ik vroeg even naar die specifieke lamp, blijkt dat je dat onderdeeltje er ALTIJD los bij moet kopen!!!! Dus dat zit er nooit bij enGamma betaalt mij dus wel maar 2 euro terug??? Ze kennen hun eigen producten niet? Ik snap er niks meer van hoor !!
Trap kopen 21%korting
21%korting dat is de moment kom je in de winkel de trap zijn 4 pakketten die je moet bestellen samen heb je dan 1 artikel (een volledige trap) dacht ik bij mezelf niet dus. Op het duurste van de 4 pakketten gaat 21% af, dus eigelijk op 1600€ heb je 100€korting gekregen dus eigelijk bij aankoop van een trap heb je 5% gekregen. Best schandalig voor een winkel die zich voordoet als iemand met het hele jaar door grote kortingsacties
Vriendelijk en behulpzaam (online en…
Vriendelijk en behulpzaam (online en ook in de winkel)
Ik ben super tevreden met mijn aankopen/ bestellingen.
Altijd goede ervaringen bij de GAMMA
Altijd goede ervaringen bij de GAMMA! Prijs is ook altijd 1 van de laagste. En niet het onbelangrijkste behulpzaam, vriendelijk personeel iets waar sommige winkels nooit in slagen te vinden zoals de Brico?