De bestelde tas was niet van de kwaliteit die ik verwachtte. Retourneren van de tas kostte maar liefst 12 euro, het artikel moest terug naar Spanje waar blijkbaar Goalinn gevestigd is. Het label da... Toon meer
Aangetrokken door de scherpe prijzen op deze site, maar toch ook een beetje afgeschrikt door de slechte reviews die ik las, heb ik na enige twijfel toch twee paar keeperhandschoenen besteld. Reden? Bi... Toon meer
Ik heb een prachtig trainingspak van Adidas besteld. Ik koos voor broekmaat 38 en jasje maat 38. De broek zit een beetje wijd, maar de kwaliteit is echt mooi! Het was de eerste keer dat ik iets vi... Toon meer
Het was een goede ervaring bij deze bedrijf 'Goalinn' voor mijn eerste bestelling....goede prijs en op tijd geleverd....klanten service was ook correct.. En ook de optie om u naam te mogen personalise... Toon meer
From the beginner to the pro, Goalinn is an online destination for professional-grade football equipment. Customers can browse an extensive range, which includes everything from football boots to clothes, accessories and equipment, all of which are sure to improve anyone’s game. For football fans, Goalinn also offers a huge selection of official football kits from many of the best international teams, as well as stocking items worn by some of the world’s best players, including the Adidas F50 worn by Lionel Messi and Christiano Ronaldo’s preferred Mercurial Vapor line. When choosing a pair of football boots there are several considerations to bear in mind; the boots must be comfortable, and they should be designed specifically for the type of football pitch, whether its natural grass, artificial turf, concrete or indoor flooring. Goalinn is one of the 18 stores of the Tradeinn group featuring a 30,000m2 main logistics centre, with over 2,600,000 legitimate products and over 10,500 trusted brands available to ship to over 180 countries around the world with fast delivery times and a 30-day returns policy.
C/ Pirineus, 9, 17460, Celrà, Spanje
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering. Kwaliteit is zeer goed. Zelfde product maar 20% goedkoper dan elders.

Antwoord van Goalinn
De bestelde tas was niet van de kwaliteit die ik verwachtte.
Retourneren van de tas kostte maar liefst 12 euro, het artikel moest terug naar Spanje waar blijkbaar Goalinn gevestigd is. Het label dat via Goalinn aangemaakt moest worden voor het retourneren (alleen met GLS), kon alleen betaald worden met een creditcard of paypall. Allemaal heel omslachtig en kostbaar.
Aanvulling: de standaard reactie van Goalinn zegt genoeg, een willekeurige reactie, die niets te maken heeft met de review.

Antwoord van Goalinn
Geld terug gestort na foutmelding.
Ik had een bestelling gedaan via een site. In eerste instantie stond er alleen te kunnen betalen met PayPal. Tot mijn verbazing stond er bij het afrekenen ook iDeal bij. Omdat dit de vertrouwde manier is voor deze keuze gekozen.
Echter, na de betaling, kreeg ik een foutmelding (zoals vele hieronder). Geld afgeschreven,(naar DE68202208000092825036) maar geen order doorgekomen (contact gehad met verkoper). De optie iDeal was niet bij hun bekend en bleek ook later een "niet afgeronde" betalingsmogelijkheid te zijn op de site.
Echter, een paar dagen later is het geld alsnog gewoon teruggestort.
Mijn idee wat het kan zijn?
DE68202208000092825036 is een "tussenstation" waar het geld naartoe tijdens de betaling. Gaat er iets mis, dan blijft het geld hierop staan en wordt (de verkoper wacht nog op antwoord hoe het allemaal gegaan kan zijn) het geld teruggestort. Wat ik niet weet is of de actie van de verkoper naar iDeal(/paypal) ervoor gezorgd heeft dat het geld teruggestort is of het vanzelf gegaan is.
En ja mensen, ik dacht ook dat ik opgelicht was, maar het geld staat weer netjes op de rekening!
Dit was tevens niet bij goalinn. Dit bericht geeft misschien hoop voor onderstaande berichten.
Vandaag een bestelling geplaatst bij StockX en ik kreeg een foutmelding maar het geld is wel afgeschreven naar rekeningnummer DE68202208000092825036.
Ik wil graag mijn geld terug
Ik ga naar de politie aangifte doen en dit rekeningnummer laten onderzoeken.

Antwoord van Goalinn
Grootste oplichters hebben via een phishing mail me moeders spaar rekening leeg geplukt meer als 3000 euro zelfde bankrekening nummer naar toe gesluist. Dit bank nummer staat op meerdere bedrijven namen. Echt zo laag om oudere mensen leeg te trekken van een spaarcentjes. Maar aangifte komt en zeker de tv opgelicht word erbij gehaald. Want je ga boete voor al die mensen die je oplicht. En ik hoop dat alle mensen hier dit ook doen aangifte en bericht Alberto stegeman aub mensen hoe meer hoe beter. Vieze oplichters oudere mensen hun bank leegtrekken en die mensen zitten nu met geen eten. Ik blijf je zoeken geloof me.

Antwoord van Goalinn
Onlangs een bestelling geplaatst bij Asos, tegenrekening DE68202208000092825036 Ik kreeg een foutmelding dat de betaling is mislukt. Het bedrag is echter wel afgeschreven! Graag wil ik het bedrag terug ontvangen. Het ordernr. is: 769796398
De tegenrekening is: NL51 INGB 0673 4500 23 ten name van J.E.Schouten

Antwoord van Goalinn
Bestelling gedaan bij Haardhout Utrecht. Althans dat dachten wij!
Geen orderbevestiging ontvangen.
Overgeschreven naar Osez Seduire
DE68202208000092825036
Stort je het geld even terug.
Omschrijving 4GDUY14
Kenmerk: 07-09-2022 21:16 0140000707489481

Antwoord van Goalinn
ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij asos. na 5 minuten kreeg ik een mail dat de bestelling was mislukt. wel was er al geld afgeschreven.
ik zou z.s.m mijn geld of bestelling willen krijgen
order nummer: 763077010
tegen rekening: DE68 2022 0800 0092 8250 36

Bestelling geplaats bij moteroel-24
Weer een nieuwe naam denk?
Naam: motoroel-24
Omschrijving: 44267N3
0140000078014701 PayPal OILEXPRESS
IBAN: DE68202208000092825036 <—-
Kenmerk: 02-08-2022 12:02 0140000078014701
Valutadatum: 02-08-2022
Order geplaatst natuurlijk geen bevestiging maar wel een mail van een aangegeven terugstorting met paypal contact opgenomen met paypal die zegt dit email adres niet te kennen. Wacht het nog een paar dagen af of er een terugstorting plaats vind maar ben er bang voor.

Niets ontvangen
Bestelnummer 31118994
een maand geleden voetbal schoenen besteld. niets ontvangen niets gehoord. geen contact te krijgen met het bedrijf dus hopelijk maar via deze manier.
Beste, ik ontvang graag ZSM mijn bestelling of nog liever ZSM mijn geld terug.

Rekeningnummer de68202208000092825036
Ontvanger geen geld ontvangen, en ik krijg totaal geen bericht en of email. Schandalig!! Ik wil graag me geld terug!! anders zal ik aangifte gaan doen Geoffrey Bal

Goedendag
Heb een bestelling gedaan bij outlet 46 de, heb via me account bestelling geplaats en betaald met ideaal
Outlet46 zegt niks te hebben ontvangen, gaat om rekening nummer
DE68202208000092825036
Een paar copa's besteld onder het order nummer 30644950. Niets ontvangen.
Echter situatie netjes afgehandeld en geld terug gekregen.

Antwoord van Goalinn
ik heb een order gedaan op spider-farmer.com. ik heb geen orderconformation gekregen. het ging om een lamp. verder is contact erg moeizaam. rekening nummer waarmee ik hoogstwaarschijnlijk mee ben opgelicht: DE68202208000092825036

Via aromacentre.fr
Plant materiaal mimosa besteld.
Dit bankrekening nummer verschijnt in mijn INGB.
Geen betaling bevestiging gehad.
En krijg ook geen reactie op mijn e-mails waarin ik aangeef geen bestelbevestiging te hebben ontvangen. Het gaat om veel geld. Hele ergen schoften om geen contact op te nemen.

Antwoord van Goalinn
Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik heb nooit het product ontvangen.

Antwoord van Goalinn
Het pakketje kwam erg snel binnen en is goed verpakt en in een goede staat.
Ik heb het met Paypal betaald.

Antwoord van Goalinn
Na het doorlopen van de betaling op 4 maart 2022 werd geen bevestiging gestuurd van de order; deze staat nog steeds in de cart klaar en ik krijg via mijn mail herinneringen om te betalen. Bij contact op diezelfde dag heb ik aangegeven dat de betaling gedaan is en bewijs meegestuurd in de vorm van een bankafschrift. Hierop is duidelijk te zien op welk moment het bedrag van eigenaar is gewisseld.
Het bedrijf, via de site DevonChic bereikt, geeft drie dagen later op 7 maart aan niets ontvangen te hebben. Wat online onderzoek toont aan dat hetzelfde ontvangende bankrekeningnummer ook gebruikt wordt door het bedrijf Goalinn, waar zoals zichtbaar dezelfde negatieve reviews achtergelaten zijn. Het is hierom dat ik deze review ook hier achterlaat. Er zijn nog enkele andere bedrijfsnamen zoals Luxcci te vinden.
Ik heb in correspondentie op 9 maart aangegeven dat het vasthouden en niet restitueren van mijn betaling gelijkstaat aan diefstal en ik het ook als zodanig zal behandelen. Ik gaf daarnaast ook de transactiekenmerken door, welke al in de eerste mail opgenomen waren.
Ik raad iedereen aan niet bij dit bedrijf te bestellen.
Edit 10 maart 2022: het bedrijf vraagt me opnieuw naar mijn e-mailadres en afschriften, welke ik allebei al meerdere keren eerder leverde. Hiermee blijft de communicatie open, maar zitten we vast in een eindeloze loop. Ik heb de informatie opnieuw doorgegeven en een termijn neergezet van 7 dagen om mij terug te betalen. Ik ga hierna aangifte van diefstal doen.
Edit 11 maart 2022: het bedrijf geeft aan dat het bedrag onjuist is. Ik heb erop gewezen dat het bedrag natuurlijk getoond wordt in euro's en screenshots toegevoegd van de nog steeds gevulde cart, waarop inderdaad de door hen genoemde prijs te zien is en ook het bestelnummer. De teller staat nu op zes dagen.
Edit 15 maart 2022: Voordat ik opnieuw contact zou opnemen over een terugbetaling mijn bankrekening eens bekeken: op 10 maart blijkt een terugboeking te zijn gedaan. Deze vond blijkbaar plaats terwijl bovenstaande correspondentie nog liep. Erg interessant.
Het bedrijf heeft nooit laten weten dat zij een verwerking hadden of hebben uitgevoerd.
Hierbij laat ik het. Opnieuw: ik ga geen zaken meer doen met dit bedrijf.
Edit 10 april 2022: Het bedrijf toont nu reclame op mijn social media als Dalychic.com. Dezelfde webpagina, met enkel een andere header; het e-mailadres voor contact is identiek aan het eerder gebruikte adres.

Hallo beste mensen,
Ik ben opgelicht door dit bedrijf.
Door dit bedrijf is € 146,-- van mijn bankrekening afgeschreven. Deze keer wordt de naam "24x7 Deal Ltd" gebruikt ( het IBAN-nr is hetzelfde) de betaling is via iDEAL/SEPA gegaan, zie betaalgegevens:
SEPA iDEAL
IBAN: DE68202208000092825036 <-- OPLICHTER!!!!
BIC: SXPYDEHH
Naam: 24x7 Deal Ltd.
Omschrijving: 3MVUIIE 0140000420
256360 24X7DEALLTD
Kenmerk: 21-01-2022 02:44 014000
0420256360
Dit keer gebruikt het bedrijf de naam "24x7 Deal Ltd"
Dit bedrijf gebruikt steeds dit IBAN rekeningnummer en andere bedrijfsnamen.
Ik zie dat er veel mensen zijn die problemen hebben met dit bedrijf. Steeds gaat het om betalingen en niet leveren.
Ik ben van plan aangifte te gaan doen bij de politie, als ik mijn geld niet binnen 14 dagen op mijn rekening wordt bijgeschreven.
Dus pas op met deze oplichter, ik moet mijn geld nog zien terug te krijgen.
Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.
Isa
P.S 19-02-2022 11:45
Het bedrijf 'deze oplichter' heeft wel veel lef en vraagt mij om een bestelnummer. Notabene! Terwijl ik alle informatie van de afschrijving van mijn rekening, die ik ontving via mijn Bank/iDEAL/SEPA al in mijn review heb getoond. Na bestelling en betaling heb ik van deze oplichters NOOIT meer wat gehoord en niets ontvangen. Laat staan een bevestiging of bestelnummer ontvangen. Deze oplichter vraagt naar een bestelnummer waarvan de oplichter weet dat ze mij dat nooit hebben gegeven! Ik heb deze oplichter een termijn gesteld en als ik mijn geld niet terug krijg doe ik aangifte.
P.S. 27-02-2022 17:20
Het bedrijf "deze oplichter" heeft echt een bord voor zijn kop. Via Trustpilot proberen ze nu te beweren dat ik het verkeerde bedrijf heb beoordeeld. Het IBAN-bankrekeningnummer waarnaar door mij is betaald is echter identiek aan het IBAN-bankrekeningnummer van Goalinn. Het is dus evident dat Goalinn hetzelfde bedrijf is, zoals ik in mijn eerste beoordeling al heb aangegeven gebruikt Goallnn, meerdere bedrijfsnamen met hetzelfde IBAN-bankrekening nummer.
Als ik mijn geld over twee dagen niet terug heb gekregen doe ik aangifte bij de politie want dan zijn de 10 dagen voorbij, die ik als termijn stelde.
Ik hoop dat de mede trustpilot gebruikers met mijn review afdoende zijn gewaarschuwd. Immers een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Antwoord van Goalinn
Voetbal shirt wel betaald, niet ontvangen. Het is nooit verzonden. De betaling ging goed, daarna geen emailbevestiging en geen order in mijn account. Ik heb meerdere keren gechat en gemaild met de klantenservice, maar zonder resultaat. De gevraagde screenshots van de iDeal-betaling en andere info heb ik gestuurd. De enige reactie die ik kreeg is dat ze niets konden doen omdat het met iDeal is betaald. Lijkt me onzinnig, het geld staat op hun rekening en kan teruggestort. Maar dat gebeurt dus niet. Ik koop er nooit meer en zou het niemand aanraden een order te plaatsen.
Afschrijvingsgegevens:
30-11-2021 20:52
Ordernummer 2IE36G5
Transactienummer 0140000396295758
TRADEINN RETAIL SERVICES SL
DE68 2022 0800 0092 8250 36
____
Mijn reactie op het antwoord van Goalinn: omdat de bestelling niet goed is gegaan (zie review) heb ik geen ordernummer. Wel een bevestiging van de afschrijving. Via deze gegevens kunnen jullie mijn betaling vinden. Ik zal jullie nogmaals mailen en zou het op prijs stellen als dit goed wordt afgehandeld.