Goalinn Reviews

5.372
TrustScore 4 uit 5

4,2

De bestelde tas was niet van de kwaliteit die ik verwachtte. Retourneren van de tas kostte maar liefst 12 euro, het artikel moest terug naar Spanje waar blijkbaar Goalinn gevestigd is. Het label da... Toon meer

Aangetrokken door de scherpe prijzen op deze site, maar toch ook een beetje afgeschrikt door de slechte reviews die ik las, heb ik na enige twijfel toch twee paar keeperhandschoenen besteld. Reden? Bi... Toon meer

Ik heb een prachtig trainingspak van Adidas besteld. Ik koos voor broekmaat 38 en jasje maat 38. De broek zit een beetje wijd, maar de kwaliteit is echt mooi! Het was de eerste keer dat ik iets vi... Toon meer

Het was een goede ervaring bij deze bedrijf 'Goalinn' voor mijn eerste bestelling....goede prijs en op tijd geleverd....klanten service was ook correct.. En ook de optie om u naam te mogen personalise... Toon meer

1. Voetbalwinkel

From the beginner to the pro, Goalinn is an online destination for professional-grade football equipment. Customers can browse an extensive range, which includes everything from football boots to clothes, accessories and equipment, all of which are sure to improve anyone’s game. For football fans, Goalinn also offers a huge selection of official football kits from many of the best international teams, as well as stocking items worn by some of the world’s best players, including the Adidas F50 worn by Lionel Messi and Christiano Ronaldo’s preferred Mercurial Vapor line. When choosing a pair of football boots there are several considerations to bear in mind; the boots must be comfortable, and they should be designed specifically for the type of football pitch, whether its natural grass, artificial turf, concrete or indoor flooring. Goalinn is one of the 18 stores of the Tradeinn group featuring a 30,000m2 main logistics centre, with over 2,600,000 legitimate products and over 10,500 trusted brands available to ship to over 180 countries around the world with fast delivery times and a 30-day returns policy.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.372)

665 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik had zaalvoetbal schoenen besteld

Ik had zaalvoetbal schoenen besteld. Deze zijn ergens in Duitsland geleverd terwijl ik in Nederland woon. Mijn afleveradres gecontroleerd en dit had ik juist ingevoerd.
Ik krijg alleen maar een reactie dat ze al geleverd zijn. De vervoerder geeft ook aan dat het adres in Duitsland (dortmund) staat aangegeven. Dit is niet correct.

Bestelnummer: 28123331

1 februari 2022

Hallo Marko,

We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven wat er met uw aankoop is gebeurd. Onze klantenservice heeft de betreffende claim ingevoerd om te controleren wat er gebeurt met de levering van uw bestelling. Zodra we een reactie hebben ontvangen, neemt ons team contact met je op.

Een fijne dag
Bedankt

Duidelijke site, heldere info

Duidelijke site, heldere informatie die klopt. Levertijd was kort en prijs scherp (marktconform). Informatie m.b.t. de levering ook prima in orde. Prettig geshopt dus.

2 januari 2022

Beste klant,

We waarderen de gemaakte aankoop en de tijd die het heeft genomen om ons een beoordeling achter te laten. Uw mening is erg belangrijk voor ons.

Fijne dag.

Zeer slecht broek besteld

Zeer slecht broek besteld, en betaald maar geen bestelbevestiging gekregen en niets ontvangen kunt nergens bellen en chat werkt niet fatsoenlijk

23 december 2021

Hallo Nicole,

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Deel uw bestelnummer om te verifiëren. U kunt uw vraag ook sturen naar support@tradeinn.com. Fijne dag.

TOP TOP TOP

Eerste keer was de bestelling niet goed binnengekomen. Daarna nog een x geprobeerd en binnen een week binnen! Echt TOP!!!!

7 november 2021

Hallo Ien,

We stellen uw feedback over uw winkelervaring bij ons zeer op prijs. We stellen uw suggesties voor continue verbetering altijd op prijs. Geniet van uw aankoop. Prettige dag.

Groeten,

Ik ben er super blij mee suiker mooie…

Ik ben er super blij mee suiker mooie jas

4 november 2021

Hallo Romeo,

We stellen uw feedback over uw winkelervaring bij ons zeer op prijs. We waarderen uw feedback voor continue verbetering. Geniet van uw aankoop. Prettige dag.

Website niet up to date

Website niet up to date.
Op de website specifiek gezocht naar de juiste maat en een schoen gekozen welke op voorraad was. 3 dagen later krijg ik een mail dat het product toch niet op voorraad is en mij bestelling wordt geannuleerd.

31 oktober 2021

Hallo Jasmin,

We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw aankoop. Het spijt ons te horen dat uw aankoop niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We willen graag uw zaak verifiëren, stuur ons uw ordernummer.

Fijne dag.

reactie op goalinn

Hallo goalinn,

Bedankt voor de snelle reactie. Hierbij het ordernummer. 26001777.
Alvast bedankt.

Vriendelijke groet

15 oktober 2021

Beste klant,

We stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om ons te schrijven wat er met je bestelling is gebeurd, we hebben je zaak geverifieerd en we zien dat je bestelling is afgeleverd op 20-10-2021.

BEZORGD 2021-10-20 15:37:00 Pakket bezorgd

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en snelle levering!

9 oktober 2021

Hallo,

We stellen uw feedback over uw winkelervaring bij ons zeer op prijs. Blijf feedback geven voor continue verbetering. Geniet van uw aankoop. Prettige dag.

Groeten,

Product voldoet aan verwachting en…

Product voldoet aan verwachting en goede levering.

26 september 2021

Hallo Peter,

We stellen uw feedback over uw winkelervaring bij ons zeer op prijs. Blijf uw suggesties voor continue verbetering geven. Geniet van uw aankoop. Prettige dag.

Groeten,

Snelle levering en goed product!

Was wat wantrouwend aangezien ik de reviews las. Maar toch de gok genomen en blij dat ik dat gedaan heb.
Ben zeer goed op de hoogte gehouden van de levering en dit was echt snel! Zaterdag besteld en dinsdag al in huis!
Product ook prima, precies zoals het hoort te zijn.

Ik zou hier zo weer een product bestellen, kunnen andere webshops nog iets van leren!

22 september 2021

Antwoord van Goalinn

We stellen uw commentaar op prijs. Dit soort feedback stelt ons in staat om te identificeren wat we goed doen en in welke aspecten we moeten werken om de ervaring van onze klanten te verbeteren. veel plezier met je aankoop Een fijne dag verder.

Bestelling te laat of niet onderweg?

Ik heb de “lebron witness 5 basketballschoenen besteld en ze zouden tussen woensdag 18 aug. En donderdag 19 aug. Het is nu vrijdag 20 aug. En mijn schoenen zijn nog steeds niet binnen. Wel heb ik een foto dat mijn pakket wel bestaat en onderweg is (hoop ik teminste) maar de track en trace blijft op het zelfde staan. Ik weet dus niet of ik word opgelicht of mijn pakketje te laat is. Als iemand van goalinn dit ziet hoop ik graag op een reactie

20 augustus 2021

Beste klant,

Het spijt ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, maar in dat geval hebben we u nodig om uw bestelnummer in uw beoordeling op te geven, zodat we de huidige status van uw bestelling kunnen controleren en uw probleem kunnen oplossen.

De groeten

Ik heb op vrijdag 13 augustus een…

Ik heb op vrijdag 13 augustus een basketbal besteld en betaald maar ik heb geen email of order nummer ontvangen dus ik neem aan dat er iets niet goed is gegaan stuur mij een email voor het betaal bewijs ik heb onder de naam EnzoGerrits Besteld
Grt Enzo ik hoop snel op een reactie

18 augustus 2021

Hallo Enzo,

De groeten

pakketje besteld 15/07 voor verjaardag…

pakketje besteld 15/07 voor verjaardag 19/08, nogsteeds niets ontvangen.
ordernummer: 24538306

17 augustus 2021

Hallo Maxime,

We betreuren het veroorzaakte ongemak, we hebben uw zaak geverifieerd en we hebben onze klantenservice gevraagd om rechtstreeks contact met u op te nemen, zij zullen u alle informatie met betrekking tot uw bestelling sturen. Op dezelfde manier kunt u meer informatie ontvangen door dezelfde e-mail te beantwoorden.

Een fijne dag verder
Bedankt

Ik wil een order (Ordernummer

Ik wil een order (Ordernummer: 24879254) retourneren, omdat de schoenmaat niet goed is. De website geeft alleen een optie met credit card aan om een retourbiljet aan te maken. Ik ben niet in het bezit van een credit card en wil graag een andere optie om mijn order te retourneren. Graag zo snel mogelijk een oplossing! Berichten en contact opnemen via de goalinn website heeft geen zin want ik krijg maar geen reactie terug! Wat een slechte klantenservice! Nogmaals graag een oplossing om mijn order te retourneren zonder het gebruik van een credit card!!

12 augustus 2021

Beste klant

Het spijt ons zeer voor uw opmerkingen, we hebben uw zaak geverifieerd en we zien dat onze verantwoordelijke afdeling uw retourverzoek behandelt. Zodra u een reactie krijgt, worden deze per mail gecommuniceerd.

Hartelijk groeten

Ordernummer 24887605

Pakketje zou gister uiterlijk binnenkomen is niet gebeurd. Je kan niet met ze in contact komen. Er is nog niet eens een verzend of track and trace mail gestuurd. Ga hier nooit meer bestellen

9 augustus 2021

Beste klant,

We betreuren uw opmerkingen, maar er zijn externe factoren die de levering van een bestelling kunnen beïnvloeden, we hebben uw zaak onderzocht en uw bestelling is onderweg, de tracking zal in de komende dagen worden bijgewerkt.

Onderweg
08/09/2021 21:29
Het pakket heeft het pakketcentrum bereikt.
Nederland

Sorry voor het ongemak
Hartelijk groeten

Retouren lukt niet

Als eerste hebben we lang op het product moeten wachten en vervolgens willen we het toch retouren want het is te klein en willen de de €7,99 betalen kan dat niet want dan heb je een betaalkaart nodig. Dus retouren is onmogelijk en vraag ik via een contact formulier de vraag wat nu krijg ik een antwoord dat het via die weg moet. Dus kortom retourneren lukt dus niet ook al zou je willen betalen (en dat willen we wel)

7 juli 2021

Hallo Stephan,

Het spijt ons zeer voor uw opmerkingen, we hebben uw zaak geverifieerd en we zien dat u niet bent teruggekomen met onze transportservice. Kunt u ons alstublieft de naam vertellen van de vervoerder die ik gebruik en het trackingnummer.

Fijne dag

Uitstekend

Goede prijs voor een Real Madrid baby tenue. Het kwam binnen de gestelde tijd. Ik ben erg tevreden en zak hier zeker nog een keer bestellen!

7 juli 2021

Hallo,

We stellen uw feedback over uw winkelervaring bij ons zeer op prijs. Blijf uw suggesties voor continue verbetering geven. Geniet van uw aankoop. Fijne dag.

Vriendelijke groeten,

Nike bal

Ik heb een Nike bal besteld, ik heb een andere binnen gekregen als die op de foto stond, die op de foto heeft bijvoorbeeld allemaal ribbels en een zwart premier league logo,
Deze is glad en heeft een roze premier league logo,
Bestelnummer is 21996205
Ik zie graag een reactie tegemoet

ik heb toen een andere bal gekregen dan die ik besteld had en hij was binnen een paar dagen ook nog eens lek.

5 maart 2021

Geachte klant,

We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven wat er met uw bestelling is gebeurd, we hebben uw zaak geverifieerd en we zien dat uw bestelling is afgeleverd op 02/05/2021.

5 maart 2021
11:27
BEZORGD, Pakket geleverd Spring GDS
NL, Nederland

Onze excuses voor het ongemak

Paar schoenen besteld

Paar schoenen besteld. Hierna recensies gelezen en toch beetje bezorgd.
Na bestellen duurde het even voordat het verzonden werd. 8dgn na plaatsing bestelling schoenen in goed verpakt pakket ontvangen.
Status verzending goed via website te volgen.
Indien er een snellere verzending was geweest 5 sterren. Nu 4 sterren, erg tevreden!

25 februari 2021

Hallo Jesper,

We stellen uw feedback over uw aankoop zeer op prijs en hiermee wordt rekening gehouden voor voortdurende verbetering. Geniet van je product. Fijne dag.

Vriendelijke groeten,

Ik wil graag het retouradres want ik…

Ik wil graag het retouradres want ik heb geen creditcard om hem te betalen bij jullie. Dan kan ik hem zelf via de post terug sturen.
De broek is nl anders dan verwacht. Ik had mijn broek en shirt wel snel.

18 februari 2021

Hallo Esther ,

We stellen het op prijs dat u ons heeft geschreven wat er met uw bestelling is gebeurd, in dat geval dient u een e-mail te sturen naar onze klantenservice op het volgende adres support@tradeinn.com.

Een fijne dag