zoals vorige keer prima. alles netjes verpakt. wel een opmerking in verband met bezorger DPD. in de bevestigingsmail van bezorging werd vermeld dat het afhaalpunt gesloten was terwijl het wel degelij... Toon meer

Erg tevreden over Greenweez en over mijn Vitamix blender a3500i Na mijn bestelling per mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, pakket is netjes door DPD op afgesproken datum en tij... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer slecht verpakt, deel van de bestelling onbruikbaar

Mijn bestelling was zo slecht verpakt dat een glazen pot helemaal stuk is gegaan. Het gevolg: allemaal stukjes glas in de doos en tussen mijn andere aankopen (hiervan waren de kartonnen doosjes ook gedeeltelijk stuk) waardoor ik ze niet meer kan gebruiken. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. De helft van mijn aankopen heb ik moeten weggooien.

1 februari 2023

Geen reactie van klantendienst

In het pakket zat een kapotte glazen pot, ook een 2e pot lekte.
Ik heb dit al 2 keer gemeld aan de klantendienst, met foto’s, maar geen reactie gekregen.
We zijn nu al 8 dagen verder…
Heel jammer!

19 januari 2023

Super

Ik had een probleem met mijn gsm tijdens mijn bestelling waardoor ik 3 maal een betaling had gedaan. Deze bedragen waren diezelfde week nog terug gestort zonder vragen of problemen. Mijn bestelling is altijd snel en correct toegekomen. Zeer fijne producten.

15 januari 2023

Erg tevreden zowel met vitamix als Greenweez

Erg tevreden over Greenweez en over mijn Vitamix blender a3500i
Na mijn bestelling per mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, pakket is netjes door DPD op afgesproken datum en tijd afgeleverd.
Was netjes verpakt en was precies zo als beschreven op de site voor een scherpe prijs geleverd.
Ik had voor dat ik de blender bestelde nog een vraag gesteld via het contact formulier hier kreeg ik na een paar dagen antwoord op maar toen had ik de blender al in huis 😁
Maar dit kwam omdat ik niet kon wachten om hem te bestellen.
Blender is super doet precies wat op vele YouTube filmpjes te zien is
Enige punt waar je niet van moet schrikken dat hij redelijk wat geluid produceert maar dat kan ook niet anders met zoveel vermogen.
Ik hoop dat de vitamix perfect blend weegschaal binnen kort ook leverbaar is bij Greenweez deze staat al op mijn verlanglijstje

19 januari 2023

zoals vorige keer prima

zoals vorige keer prima. alles netjes verpakt.
wel een opmerking in verband met bezorger DPD. in de bevestigingsmail van bezorging werd vermeld dat het afhaalpunt gesloten was terwijl het wel degelijk open was.

20 december 2022

De hulplijn is een ramp

De hulplijn is een ramp. Als je intoetst dat je Nederlands spreekt krijg je een dame aan de lijn die amper Engels spreekt. En geen woord Nederlands. Mijn probleem was achteraf gezien snel en eenvoudig op te lossen. Maar dus niet via jullie hulplijn, klantendienst

14 december 2022
Logo greenweez.be

Antwoord van greenweez.be

Hallo,

Heel erg bedankt voor uw reactie! Dankzij deze feedback kunnen wij onze diensten verbeteren.

Wij bieden onze excuses aan wegens het ongemak dat u ervaren heeft. Normaalgesproken worden onze klanten in het Nederlands te woord gestaan, maar wegens de eindejaar drukte kan het zijn dat er op dit moment niemand beschikbaar is.

Wij zullen nagaan of het keuzemenu correct werkt, zodat we zeker weten dat het in de toekomst mogelijk voorkomen wordt.

Het is fijn te horen dat het probleem dat u ervaren heeft uiteindelijk is opgelost!

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring!

Customer Service Team Greenweez