Ik had een probleem met mijn gsm tijdens mijn bestelling waardoor ik 3 maal een betaling had gedaan. Deze bedragen waren diezelfde week nog terug gestort zonder vragen of problemen. Mijn bestelling is... Toon meer
Mijn bestelling was zo slecht verpakt dat een glazen pot helemaal stuk is gegaan. Het gevolg: allemaal stukjes glas in de doos en tussen mijn andere aankopen (hiervan waren de kartonnen doosjes ook ge... Toon meer
zoals vorige keer prima. alles netjes verpakt. wel een opmerking in verband met bezorger DPD. in de bevestigingsmail van bezorging werd vermeld dat het afhaalpunt gesloten was terwijl het wel degelij... Toon meer
Erg tevreden over Greenweez en over mijn Vitamix blender a3500i Na mijn bestelling per mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, pakket is netjes door DPD op afgesproken datum en tij... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle levering van leuke producten!
Heel snelle levering
Heel snelle levering, zeer tevreden over de producten en de verpakking is sterk verbeterd tegenover voorheen. We bestelden eveneens enkele bussen melk, dewelke ondanks de zeer degelijke verpakking (die onbeschadigd was) toch wat gedeukt waren.
Maar zeer tevreden over de service en de producten.
Bestelling en verpakking waren prima
Bestelling en verpakking waren prima. Minpuntje dat ik om een onbekende reden geen verwittigingmail heb ontvangen dat de levering reeds in het afhaalpunt stond.
Greenweez levert snel en correct
Greenweez levert heel snel en correct, maar heeft helaas veel tijd nodig voor de verwerking van een retourzending.

alles ok,geen opmerkingen
Super snel geleverd☺️
er wordt al een beoordeling gevraagd…
er wordt al een beoordeling gevraagd terwijl de bestelling nog niet eens is afgeleverd!
laattijdig dus

Goede website
Goede website ! Ik vind producten die ik nergens anders vind, en niet te duur !
Afhaalpunten niet up to date
Pakketje geleverd op een ander afhaalpunt dan gevraagd omdat het afhaalpunt van mijn keuze niet meer bestond. Zou fijn zijn als de afhaalpunten up to date zouden zijn.
1 van de flessen schoonmaakmiddel heeft gelekt waardoor andere dingen in de doos plakten.

Antwoord van greenweez.be
Ik heb groentenbouillon besteld samen…
Ik heb groentenbouillon besteld samen met noten pasta en die is nog steeds online te bestellen maar achteraf krijg ik een mailtje dat het niet leverbaar.. ik heb uiteindelijk alleen de notenpasta.. alleen daarvoor had ik geen bestelling gedaan..mijn hoofd bestelling was een aantal flessen groentenbouillon!

Super snel geleverd heerlijke Producten
goed supergoed
goed supergoed
Uitstekend product snel en goed verstuurd alleen door de koerier onnodige vertraging opgelopen werd door Greenweez snel en goed opgelost
Jammer dat een basisbehoefte zoals…
Jammer dat een basisbehoefte zoals babyvoeding weer duurder moet worden
Top service!
Geen Nederlandse medewerkers
Geen Nederlandse medewerkers, al staat dit duidelijk in het telefoonmenu vermeld. Zeer slechte service. geen reactie op retourverzoek van 15-09-2022 tot vandaag!!!!