Bedrijf packs is een no go. Artikel naar verkeerde regio vervoerd en 9 dagen op pakket moeten wachten. Vijf dagen op rij moeten wachten en thuis gebleven omdat er elke dag een tijd stond aangegeven... Toon meer

Aflevering niet gebeurd en is daarna stil vanuit transportbedrijf. Mailen lukt niet met verzender omdat die niet de verzender blijkt te zijn maar is Griffoen een tussenpersoon. Inmiddels gelukkig v... Toon meer

Medewerkers van Griffinshop hebben hun uiterste best gedaan om mij aan de benodigde vlonderclips te helpen. Na de bstelling binnen gekregen te hebben, bleken ze niet te passen. Retour-gezonden en b... Toon meer

1. Toeristische informatie

At Holidaroo, we believe that travel should be effortless, inspiring, and unforgettable. We created Holidaroo to help you discover the world in a smarter way — with carefully curated travel guides designed to save you time and elevate your experience. Whether you're dreaming of a tropical escape, a luxury getaway, or a hidden gem off the beaten path, we’ve done the research so you don’t have to. Our digital guides combine insider tips, handpicked accommodations, and unique experiences to help you plan your perfect trip with confidence. No endless searching, no overwhelm — just clear, high-quality recommendations tailored to modern travelers. Holidaroo is for those who value their time, love discovering beautiful destinations, and want to make every trip truly special.

4,4

Uitstekend

1K reviews

4,4

Alle reviews

(1.292)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Na mijn bestelling instructies…

Na contact Griffin Retail waarin het bedrijf er alles op heeft gezet dat alles geleverd wordt is mijn mening herzien en dank ik het bedrijf voor de betrokkenheid dat de bestelling alsnog is geleverd.

15 november 2023

Beste Eddie,

Dank voor uw review! Jammer dat u ons als zeer slecht beoordeelt. Zoals wij vermeld hebben, hebben wij instructies gegeven aan DPD dus er wordt wel degelijk naar u geluisterd. Helaas zijn wij vervolgens afhankelijk van de bezorgende partij.

Wij hebben overigens netjes vervanging laten versturen en volgens DPD is dit vandaag ook volledig afgeleverd. Sterker nog, u heeft er 1 extra ontvangen.

Wij zullen u nog per email benaderen hierover.

Goeie service

Probleem opgelost fijne service

14 november 2023

Beste Rob Wolda,

Dank voor uw review!

De review lijkt enigszins tegenstrijdig. U bent niet tevreden met de koffer, maar uit onze informatie blijkt dat u het product ook niet wilt retourneren. Wij zullen u derhalve per e-mail benaderen voor opheldering.

Beste A. Rozemond,

Dank voor uw review!

Wat vreemd dat u de tracking niet kon inzien. Ik zie dat wij u de track & trace op 08-11-2023 om 08:43 hebben toegestuurd en, als ik volgens die informatie naar de tracking pagina ga, zie ik netjes dat het pakket om 19:83 afgehaald is door de transporteur en een tijdschema toegewezen heeft gekregen. Het pakket is vervolgens op 09-11-2023 geleverd om 08:42.

Mijn inziens is de tracking dus redelijk goed in te zien! Heeft u wellicht wat over het hoofd gezien?

Wij zullen u hierover contacteren per e-mail.

Kromme bamboe ladder

Bamboe ladder bestaat uit 2 niet recht aan elkaar passende delen voorzien van een lelijke verflaag. Waarde hoogstens €7,50.

5 november 2023

Beste Antonie van der Steen,

Dank voor uw review!

Als ik uw review lees, klinkt dit als een product die niet verstuurd had mogen worden en dus niet acceptabel is. Echter, kunnen wij hier geen klacht van terug vinden in ons systeem. Wij vermoeden derhalve dat u het product wel wilt behouden.

Wij zijn echter van mening dat een product als nieuw geleverd moet worden en, indien dit niet het geval is, er in ieder geval een oplossing voor moet komen.

Wij zullen u derhalve benaderen per e-mail voor opheldering en om tot een oplossing te komen.

Team Griffin

Goed bedrijf is een aanrader voor iedereen ben heel te vreden over deze bedrijf. .

Ik heb een stapelbed besteld bij deze bedrijf en ik zeg je deze bedrijf is top en heel goed.
Zelfs dat de bezorg dienst DPD mijn pakket zoek heeft gemaakt.
Heb ik contact met Griffin genomen en die heeft de zaak heel snel op gepakt en heen en weer mail contact gehad.
Alleen jammer dat ik ze niet telefonisch kon spreken maar dat heeft het bedrijf uitgelegd waarom niet en alleen via de mail momenteel omdat er geen personeel is om de telefoon op te nemen.
Mail word heel snel beantw dat zeg ik je wel.
En na dat de eerst pakket zoek was heb ik meteen een nieuwe gekregen en die heb ik nu inmiddels al in elkaar gezet in de kamer.
Ben heel te vreden met deze bedrijf en hun snelle hulp.
Daarom raad ik een ieder aan om hier te bestellen zonder problemen.
En bezorg dienst DPD krijg van mij een -10 als cijfer voor bezorgen.

27 oktober 2023

Keurig

Duidelijk geïnformeerd over de verzendwijze. Netjes verpakt binnen gekregen. DPD heeft in de verzending wat steekjes laten vallen maar dat is Griffin Retail niet aan te rekenen. Bestelde nog niet uitgepakt of geïnstalleerd omdat ik daar fysiek nog niet toe in staat ben.

30 oktober 2023

Goed afgehandeld….Ik heb nog geen enkel bericht gekregen…

Ik stel mijn eerdere bericht bij. Na veel contact met Griffin, bleek dat de transporteur, meerdere malen, deed alsof hij aan de deur geweest was. Griffin heeft het uiteindelijk voor elkaar gekregen dat het pakket alsnog bezorgd werd. Vooral fijn was het persoonlijke en directe contact met Griffin en de moeite die er voor mij gedaan is om een en ander recht te zetten. Prima service dus!

30 oktober 2023

Beste Kees,

U heeft de bestelling op 29 Oktober geplaatst en wij hebben u op 30 Oktober om 14:18 de tracking gegevens toegestuurd. Dat u nog niks gehoord hebt is dus niet correct, is dit wellicht in uw spambox beland?

De levering stond gepland op 31-10, echter was er niemand aanwezig. Vervolgens vraagt de transporteur u een afspraak te maken via de tracking pagina op een dag dat het u uitkomt. Uit uw review merk ik op dat u dit nog niet gedaan hebt? Dan wordt er inderdaad ook niet geleverd, want ze zijn in afwachting van actie vanuit uw kant.

Ik zal u hier nog even over benaderen voor uitleg.