Hailo Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lækker stige - der gik en del tid før stigen kom fordi den var i restordre - det kunne man jo godt skrive ud til kunden inden der bliver sendt en anmodning fra Trust Pilot om anmeldelse. Da jeg selv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Korrekte og stabile stiger til have arbejde for 65+ årige er afgørende for at undgå skader som let kan få varig effekt på mobilieteten. Det har været er stor fornøjelse at komme frem til det rette pro... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Stigen er fantastisk, men emballagen lod meget tilbage at ønske; der var alt for meget plastik og pap. Det ville være umuligt at sende den tilbage i originalemballagen. Desuden var brugsanvisningen me... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bestilte vare kom til den lovede tid, eneste anke er, at levering skete med post nord, som kræver personli tilstedeværelse til modtagelse af pakken, levering ville se i tidsrummet 0800 til 2100. D... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

83 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For langsom levering

For langsom levering, påstod det var på lager men det tog over en uge at sende. Så er ikke tilfreds.

3 september 2024

Hej Michael,

Tak for din henvendelse - Det hænder af og til at vi får udsolgt, men vi skynder os altid at skaffe nye varer hurtigts muligt. normnalt afsender vi indenfor 2 hverdage men en sjælden gang kan det drille.

Vi beklager at du har måttet vente på din stige.

Vi håber at din nye L100 - 5-trins stige vil tjene dig godt fremover.

mvh hailo.dk - Kundeservice

Godt produkt.

Godt produkt, som jeg havde i forvejen. Desuden hurtig levering til døren.

9 september 2024

Hej Ebbe,

Mange tak for din fine anmelderlse - den er vi glade for. Dejligt at du er tilfreds med både dit indbygnings system samt vores leverings måde.

Hurtig og kvik levering.

Hurtig og kvik levering.
Skraldespande-systemet virker super godt. Nemt at betjene og dejligt med låg over spandene, når de står ubrugte, men de er af, når man skal putte noget i.

1 september 2024

Antwoord van Hailo

Hej Elsebeth - mange tak for dine anmeldelse - den er vi glade for her i Kliplev - lækkert at de er helt tilfreds med dit nye Dobbelt affaldsyetem til indbygning.

mvh Kundecenter hailo.dk

Pakken kom som lovet

Pakken kom som lovet, og kvaliteten er rigtig fin.

4 september 2024

Hej Karin,

Mange tak for stjernerne - super at du er tilfreds med dit 3x10 liters affaldssystem og at alt ved handlen svarede til dine forventninger.

mvh Kundservice hailo.dk

God skraldespands løsning

God skraldespands løsning, passer til mit formål, lige til og nemt at sætte op. Hurtig levering.

3 september 2024

Antwoord van Hailo

Hej Mads mange tak for anmeldeldelsen - der luner godt hos os. Super at trible affaldsystemet passer ind hos dig. Ja du har ret de er meget nemme at montere med de 4 bundskruer. dejligt du er tilfreds også med vores lev hastighed.

Bestilte en stige

Bestilte en stige, der kom dagen efter.
Behøver ikke mere👍

2 september 2024

Antwoord van Hailo

Hej Lea - takf for anmeldelsen - den er vi glade for - dejligt du er tilfeds mned din L60 - 4 trins trappestige samte vore leverings hastighed.

mvh hailo.dk Kundeservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god købsoplevelse (og gode produkter)

Bestilte Stige- og trappeplatform og både bestilling og betaling gik meget nemt. Levering skete også meget hurtig, så alt i alt en super god købsoplevelse.

Og platformen er virkelig fantastisk. Produktet kan også anbefales

20 augustus 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Lars,

Mange tak for din finde anmeldelse - den er vi super glade for her i Kliplev. Ja teleskop platformen med tilhørende stige er meget smart når der skal ordnes noget over en trappe. - vi er også glade for at du har haft en god handle samt leverings oplevelse hos os.

mvch hailo.dk Kundecenter

2 september 2024

Antwoord van Hailo

Hej Jørn - tak for din anmeldelse kort og godt - så er vores mission fuldført. God fornøjelse med dit nye 0310-300 trible udtræks system inkl. Poser og Lugtfjerner.

mvh hailo.dk Kundeservice

Hurtig besked om handlen

Hurtig besked om handlen, og hurtig afsendelse.

30 augustus 2024

Antwoord van Hailo

Hej Esther - tak for stjernerner. Dejligt du er tilfreds med med handlen samt vores leverings hastighed - god fornøjelse med dit nye Hailo Trible Affaldssystem til indbygning.

mvh kundeservice hailo.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt en stige / trappe platform.

Bestilt en stige / trappe platform.
Kom med Post Nord til døren. Kom efter nogle dage. Og pengene blev først hævet da jeg fik platformen.

30 augustus 2024

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for dejligt du er tilfredse med både din platform samt tilhørende stige. endnu bedre at du er tilfreds med både handlen samt leverings måden.

mvh hailo.dk - Kundecenter

Antwoord van Hailo

Hej Lea - tak for anmeldelsen - jeg kan se at vores mål er udført da du er tilfreds med både sidens nemhed samt vores leverings hastighed. Det er vi glade for. God fornøjelse med dit nye Hailo Trible Affaldssystem til indbygning.

mvh Kundeservice hailo.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Confused payment

Confused payment. No confirmation from Hailo that I had paid. Money was not taken from bank account so didn't know whether to repeat the payment or not. Phoned Mobile Pay who confirmed the payment was not concluded. Product received super quick time after Hailo eventually processed the payment.

26 augustus 2024

Antwoord van Hailo

Hi Ben - We capture the payment when we have have packed the order and have ordred the transport/freigth.

BR customer service hailo.dk

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.

25 augustus 2024

Antwoord van Hailo

Hej Allan - mange tak for stjernerne - vi er glade for at di er tilfreds med nemheden på siden samt leverings hastigheden.

mvh - hailo.dk - kundecenter

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har ikke modtaget varen

Vi har ikke modtaget varen. Pt d.1/9

25 augustus 2024

Hej LB,

Desværre er varen kortvarigt udsolgt og vi venter på ny forsyninger - din L100 - 5 trins stige vil blive afsendt så snart ankommet. Betalingen trækkes først når varen er afsendt fra vort lager i Kliplev. Beklager ventetiden. den vil diog ikke blive lang - vi forventer I har stigen i næste uge.

Fin handel

Fin handel, god kvalitet af trappestige.

5 augustus 2024

Hej Jørgen,

Mange tak for anmeldelsen - den er vi glade for her i Kliplev. Super du er tilfreds med stige kvaliteten samt handlen.

velkomen tilbage en anden gang.

mvh hailo.dk Kundecenter

Lees meer over geverifieerde reviews.