Lækker stige - der gik en del tid før stigen kom fordi den var i restordre - det kunne man jo godt skrive ud til kunden inden der bliver sendt en anmodning fra Trust Pilot om anmeldelse. Da jeg selv... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Korrekte og stabile stiger til have arbejde for 65+ årige er afgørende for at undgå skader som let kan få varig effekt på mobilieteten. Det har været er stor fornøjelse at komme frem til det rette pro... Toon meer
Stigen er fantastisk, men emballagen lod meget tilbage at ønske; der var alt for meget plastik og pap. Det ville være umuligt at sende den tilbage i originalemballagen. Desuden var brugsanvisningen me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den bestilte vare kom til den lovede tid, eneste anke er, at levering skete med post nord, som kræver personli tilstedeværelse til modtagelse af pakken, levering ville se i tidsrummet 0800 til 2100. D... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig levering og ingen bøvl
Hurtig levering og ingen bøvl. Produktet vi købte er helt i top 👍
Hurtig levering
Hurtig levering, bestilte en skrald sorterings
System, den er helt perfekt.
Hilden Otto.
Købte en platform og stige hertil
Købte en platform og stige hertil, platformen kan ikke justeres nok til at den fungere på min trappe. Den står ret skævt. Længere ben havde gjort underværker.

Antwoord van Hailo
El producto esta muy bien recomand
Håbløs refundering og manipulering med deres faktura
Bookede en trappeplatform om torsdagen og fik den leveret til en pakkeshop om tirsdagen med Postnord. Kunne desværre ikke anvende platformen, så kontaktede Hailo den efterfølgende mandag. Fik oplyst at jeg skulle sende billeder af platformen og emballagen, så ville de vende tilbage med info om, om varen kunne tages retur. Jeg ringede 2 dage senere - der er jo kun telefontid mandag, onsdag og fredag mellem 9 og 12 - og fik efter at vedkommende havde set min mail og vedhæftede billeder, oplyst at refundering var mulig. Jeg skulle dog anvende GLS eller Postnord, som IKKE leverede pakker i pakkeshop, men kom ind til Hailo med pakken. Det var mere besværligt for mig, men jeg gjorde som jeg fik besked på - og fik afsendt pakken fredag d. 20. september.
Fik melding fra GLS om at pakken forgæves var forsøgt afleveret tirsdag d. 24. september klokken 8:43, og i stedet var lagt i pakkeshop. Ringede forgæves flere gange onsdag d. 25. september i deres åbningstid. Igen flere gange fredag d. 27. september, og fik endelig fat i en medarbejder. Han kendte intet til en pakke der skulle hentes og refunderes - men han ville få en kollega til at ringe. Det gjorde han, men han kendte heller intet til en mail med information om at hente pakken. Han bad mig oplyse om pakkenummeret, så ville han køre forbi pakkeshoppen og hente pakken. Det lykkedes mig at finde pakkenummeret og oplyse herom. Pakken blev hentet og mærkeligt nok fik jeg en afleveringskvit-tering fra Postnord, selvom pakken var sendt med GLS.
Fredag d. 4. oktober modtog jeg pengene retur. Dog ikke det beløb jeg havde betalt for varen - og som fremgår af fakturaen. På fakturaen en der angivet "Forsendelse 61,25 kr. via Fast sats", som selvfølgelig ikke kunne refunderes. Men ved refunderingen blev der modregnet 150 kr., som efterfølgende i en mail er oplyst til at være den reelle forsendelsesomkostning. Jeg har anmodet om at få dokumentation for denne omkostning, men har intet hørt.
Så derfor er min erfaring med Hailo rigtig god ved bestilling, men ved refundering er de nærmest håbløse, og manipulerer med oplysninger fra deres egen faktura.
Tilføjet d. 11/10 efter at have læst Hailo's svar:
Det er tankevækkende, at Hailo har tid til omgående at besvare en negativ anmeldelse på Trustpilot, når der ikke er tid til hverken at besvare telefoner eller mails.
I svaret anfører Hailo at GLS forsøgte at aflevere varen udenfor deres åbningstid. Hailo har dog oplyst mig telefonisk, at der er personale hver dag fra klokken 8, og GLS forsøgte at aflevere varen klokken 8:42. Der er således noget her der ikke stemmer.
Det er muligt at der skal fratrækkes en anden transportomkostning ifm. refunderingen, end den der er anført på fakturaen og betalt på købstidspunktet. Dette blev dog ikke oplyst da jeg fik accept på at refundere varen, og selvom jeg har anmodet om dokumentation for den reelle transportomkostning, er denne dokumentation ikke fremsendt.

Antwoord van Hailo
Hurtig levering til en god pris.
God og hurtigt levering
Dejligt at kunne følge sin pakke fra den er sendt fra jer til den kommer og kan hentes
Fint produkt som blev hurtigt leveret
Hurtig levering
Det kom som lovet til tiden.
Ingen service - overhovedet
Bestilling og levering af 2 stk. affaldssystemer foregik uden problemer. Imidlertid viste det sig, at det ene system var en forkert model, og der var en fejl på den rigtige model. Jeg har via mails til kundekontakt 2 gange gjort opmærksom på problemet, men får intet svar - overhovedet.

Hurtig fejlfri levering
Ved levering blev varen sat i haven og…
Ved levering blev varen sat i haven og ikke som aftalt i gården ved skur
Var lige til at tage og løbe med

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.