Hemverk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte et Hemverk Vægur i september 2022,som vi var rigtigglade for. Det gik i stå i maj 2024, men det hjalp desværre ikke at skifte batteri. Hemverk sendte straks et andet ur til os.. Det er servic... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik det bestilte ur (et vægur med grøn linoleum og messing-visere) efter et par dage, god indpakning. Uret er ok i udførelse, det er dog lidt skuffende at uret set fra siden afslører det lidt billig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har modtaget et super flot ur fra Hemverk som lever op til forventninger og billederne. Hjemmesiden var god og overskueligt og uret blev leveret på få dage. Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Nordisk enkelhed Hemverk er en kollektion af vægure, der med sin minimalistiske, nordiske enkelhed forener form og funktion. Designet fremstår rent og enkelt for at fokusere på urets vigtigste funktion – at vise tiden. For det er tiden, der er vigtig. Tiden er altid i bevægelse, og derfor er det endnu vigtigere at fokusere på øjeblikket og bruge tiden på det, vi gerne vil. Hemverks ure er med til at minde os om at være i nuet og se fremad. Alle urene er producerede og håndsamlede med stor omhyggelighed på et lille værksted i Danmark. Hvert eneste er fremstillet specifikt til hver eneste bestilling for at sikre en ansvarlig produktion uden overproduktion. Det minimalistiske design giver urene en distinkt karakter, og der er mange muligheder for at sammensætte farver og materialer på visere og urskiver alt efter personlig smag.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er så glad for mit nye vægur fra…

Jeg er så glad for mit nye vægur fra Hemverk som er præcis så flot og lækkert som forventet. Jeg elsker deres flotte og minimalistiske design og købsprocessen var nem og hurtig - modtog uret meget kort tid efter det var bestilt. Kan varmt anbefale ure fra Hemverk.

16 april 2024

Virkelig lækkert ur

Virkelig lækkert ur, som pynter herhjemme i stuen. Utroligt støjsvag, lynhurtig levering - 5 stjerner her fra.

4 april 2024

Flot ur

Flot ur
Hurtig levering i fin indpakning
Savner at finish bagpå modsvare prisen.
Man kan se urværket fra siden og vores hænger så det ses fra side når man går fra rum til rum.

19 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med mit armbåndsur fra…

Meget tilfreds med mit armbåndsur fra Hemverk. Var dog så uheldig at noget af urets træramme knækkede af uret. Men efter en hurtig mail til Hemverk vendte de hurtigt tilbage og sender nyt ur. Meget god og venlig service uden problemer.

15 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Minimalistisk design til alle slags rum

Vi er for nyligt flyttet i hus og manglede ure til os selv og til erhvervsafdelingen. Selv med meget forskellige former for rum og indretning fandt vi lige præcis det vi skulle bruge. Varerne kom lynhurtigt, i med batteri og bum. Plus det ser meget lækkert ud med det minimalistiske design! Kæmpe anbefaling herfra!!

5 april 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

Købte et vægur, der kom med hurtig levering. Havde dog en fejl med noget lim, som nok burde være opdaget inden det blev pakket og sendt.

Efter en mail til virksomheden fik jeg dog hurtigt tilsendt et nyt, så super service!

17 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt 3 ure fra hemverk til min…

Jeg har købt 3 ure fra hemverk til min nye virksomhed. Urene er super elegante. De er lavet i en let materiale, som gør dem nemme at montere på væggen og bedst af alt er de lydløse. Jeg er meget tilfreds med mit køb.

12 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker kvalitet og god service

Jeg købte både armbåndsur og væghængt ur hos Hemverk. Designet er fint og elegant design og kvaliteten lever op til forventningerne. Servicen op tilkøbet var en god oplevelse, hvor jeg blev guidet til at få købt det rette.

14 maart 2022

Billederne snyder

Jeg har købt et sort Gunpowder vægur som jeg er fint tilfreds med. Uret går lydløst og blev hurtigt leveret med GLS.

Jeg synes at billederne snyder. Stregerne der angiver numrene er slet ikke så tydelige som på billederne.

16 februari 2023
Logo Hemverk

Antwoord van Hemverk

Kære M. Borup - Mange tak for din fine anmeldelse og ikke mindst din konstruktive feedback i forhold til vores online billedmateriale. Det har vi notereret og forsøge at rette op på! Ønsker dig en god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uret er på ingen måde lydløst

Uret er på ingen måde lydløst. Det tikker som alle andre vægure.
De lover guld og grønne skove, men det eneste du får, er en lang næse og lov til at betale returportoen.
Øv bøv

22 februari 2023
Logo Hemverk

Antwoord van Hemverk

Hej Anders - Vi beklager meget din oplevelse med et af vores vægure. Hvis du har oplevet at uret tikker, som andre vægure, må der være tale om en defekt på urvækret og derfor betrækkets som en reklamation. Vil du ikke skrive til os på hello@hemverk.com og så kan vi rette op på denne sag. På forhånd tak.