Vi købte et Hemverk Vægur i september 2022,som vi var rigtigglade for. Det gik i stå i maj 2024, men det hjalp desværre ikke at skifte batteri. Hemverk sendte straks et andet ur til os.. Det er servic... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi er for nyligt flyttet i hus og manglede ure til os selv og til erhvervsafdelingen. Selv med meget forskellige former for rum og indretning fandt vi lige præcis det vi skulle bruge. Varerne kom lynh... Toon meer
Fik det bestilte ur (et vægur med grøn linoleum og messing-visere) efter et par dage, god indpakning. Uret er ok i udførelse, det er dog lidt skuffende at uret set fra siden afslører det lidt billig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har modtaget et super flot ur fra Hemverk som lever op til forventninger og billederne. Hjemmesiden var god og overskueligt og uret blev leveret på få dage. Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nordisk enkelhed Hemverk er en kollektion af vægure, der med sin minimalistiske, nordiske enkelhed forener form og funktion. Designet fremstår rent og enkelt for at fokusere på urets vigtigste funktion – at vise tiden. For det er tiden, der er vigtig. Tiden er altid i bevægelse, og derfor er det endnu vigtigere at fokusere på øjeblikket og bruge tiden på det, vi gerne vil. Hemverks ure er med til at minde os om at være i nuet og se fremad. Alle urene er producerede og håndsamlede med stor omhyggelighed på et lille værksted i Danmark. Hvert eneste er fremstillet specifikt til hver eneste bestilling for at sikre en ansvarlig produktion uden overproduktion. Det minimalistiske design giver urene en distinkt karakter, og der er mange muligheder for at sammensætte farver og materialer på visere og urskiver alt efter personlig smag.
Contactgegevens
Bakkeskærvej 23, 7400, Herning , Denemarken
- hello@hemverk.com
- hemverk.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Hurtig levering og uskadt 👍
Pænt ur
Pænt ur, som blev hurtigt leveret. God service ved reklamation, fik tilsendt nyt ur.

Antwoord van Hemverk
Jeg købte et Smokey Blue Oak ur og jeg…
Jeg købte et Smokey Blue Oak ur og jeg er super glad for det og det hele gik som jeg forventede. Jeg er godt tilfreds :-)
Super fede ure og lynhurtigt svar fra…
Super fede ure og lynhurtigt svar fra kundeservice.
Den ene stjerne er på ingen måde fortjent.
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så dårlig kundeservice. Tidsløs har skuffet på alle parametre. Det ur jeg havde gået og glædet mig til ville komme på lager i flere måneder (Marble Nero), viste sig at være den største skuffelse. Mit ur var knækket da jeg modtog det, og da jeg så kontaktede Tidsløs, fik jeg den mest ubehagelige besked tilbage, hvor de fratog sig alt ansvaret, selvom andet fremgår på deres hjemmeside. Efter et opkald fra et mandligt familiemedlem, ændrede de mening og ville give mig et nyt ur, men her får jeg så en efterfølgende besked om, at uret er udsolgt, selvom det ikke fremgår på hjemmesiden. Slukøret måtte jeg bede om mine penge retur og selvom jeg blev lovet en hasteoverførsel samme dag uret ankom på deres adresse, gik der 11 dage yderligere og jeg måtte rykke for pengene 3 gange før de endelig tog sig sammen. Fra d. 10. Marts - 25. Marts har jeg skrevet frem og tilbage med dem. De har både prøvet at snyde mig, udført den mest ringe kundeservice til dato og efter alt det, skrev de endda, at de synes at det hele var lidt overfladisk. Nikolaj og Mathias burde på ingen måde have ansvar for kundeservice, for de ved intet om, hvordan man behandler kunder.
Gør jer selv en tjeneste og spar jer for en masse tid og energi. De er ikke det værd😒
Og Tidsløs i kan spare jer selv for tid, for intet modsvar kan forsvare hvilken behandling i har givet mig...

Antwoord van Hemverk
Meget tilfreds med Tidsløs og uret er…
Meget tilfreds med Tidsløs og uret er som beskrevet .Meget lydløst hvilket vi gik efter og så er det et flot ur.

Lydløs og lækker
Vi købte et af deres ure i julegave. Det pryder vores væg og vi er så glade for produktet. Lydløst og lækkert. 🕰👍🏽

Super flot produkt
Super flot produkt! Farven på hjemmesiden matcher farven i virkeligheden. Hurtig levering.

Antwoord van Hemverk
Ikke mindre end fantastisk.
Ikke mindre end fantastisk.
Hurtig levering ...vildt flot ur...og helt rigtigt lydløst ....det er så tidsløst og elegant...lever helt op til jeres navn...vil varmt anbefale det til andre ....👍👍👍
Kunne jeg give 10 stjerner, ville jeg gøre det....😉😉😉😉😉

Bedste julegave 🕰
Bedste julegave
10 stjerner Fra mig
Dejligt og vildt underligt at det er total lydløs. Og så er det jo vildt flot. Passer til mine møbler. 🤩
Rigtig god service og hurtig levering
Jeg kan 100% godt anbefale at købe et ur herfra. Hjemmesiden er let at finde ud af 😃

Antwoord van Hemverk
God kvalitet og overskulig hjemmeside :)
God kvalitet og overskuelig hjemmeside :)

Antwoord van Hemverk
Tidsløs har virkelig de fedeste ure
Tidsløs har virkelig de fedeste ure. Jeg fik et i fødselsdags gave, og urene er den bedste kvalitet. Kæmpe anbefaling her fra

Fint elegant simpelt ur
Fint elegant simpelt ur, som virker som det skal. Fik hurtig tilsendt varen og god service.

Antwoord van Hemverk
Jeg fik en helt igennem dårlig…
Jeg fik en helt igennem dårlig behandling da jeg beklagede mig over hvilken dårlig kvalitet dette ur er, et ur som prøver, at lægge sig op af et andet designet produkt, fra en dansk designer, som jeg troede det var.
Det er ikke i orden at gå ind i en kæmpe diskussion med kunden, og stort set kalde mig en stor idiot fordi jeg ikke kunne lide det jeg havde købt.
Ydermere kunne deres handelssystem ikke finde ud af, at sende det til den rigtige erhvervsadresse som var krydset af ved købet, og jeg måtte rende rundt i det halve af Aarhus for at hente mit ur.
Hvis det er rigtigt at firmaet har fået ny ejer, er jeg oprigtigt ked af kritikken, men sådan må det være ud fra min oplevelse på tidspunktet.
Hvis man vil give så mange penge for en krysfinerplade med et urværk klistret på bagsiden som kan købes i enhver hobby foretning, så fint med mig, men lad være med at påstå det er noget andet.