Herinnerdingendoos.nl Reviews 886

TrustScore 5 uit 5

4,9

Wegens overlijden van ons kind hebben wij een mooie herinneringen doos besteld. Bestellen gaat zeer gemakkelijk, mooie ontwerpen die je kan customizen. Tussendoor keurige communicatie over het pr... Toon meer

Ik heb het een herinneringsdoos laten maken met een merel. Mijn vader is pas overleden en ik wilde mijn stiefmoeder verrassen met een cadeau waar zij al haar herinneringen in kon bewaren. Ik heb al... Toon meer

We hebben zowel een geboortebord- als een herinneringen doos laten maken. Het resultaat is echt ontzettend mooi en we zijn dan ook heel tevreden. Ook is er van te voren goed met ons overlegd wa... Toon meer

We zijn ontzettend goed geholpen. We wilde onze vrienden verrassen met een herinnerdingendoos waarvan de opdruk het geboorte kaartje. Helaas hadden we dit bestand niet in pdf. Na wat mailcontact met h... Toon meer

1. Opslagbedrijf
  2. Decoratie- en interieurwinkel

De Herinner-Dingen-Doos is een kwalitatieve vurenhouten bewaarbox in 4 formaten verkrijgbaar met daarop een persoonlijke print in hoge kwaliteit. Denk hierbij aan een foto (evt met tekst), een ontwerp naar geboortekaartje, huwelijkskaart, rouwkaart, etc. Ook kunt u kiezen uit onze ruime collectie. De doos is verder te personaliseren met bijvoorbeeld witte buitenzijde of uitneembare vakverdeling. Herinner-Dingen-Doos Classic is een handgemaakte houten herinneringsdoos in de maten Large, XL Cube (kubus) en XXL met praktisch uitneembaar binnenwerk, waarin je op een praktische, duurzame en veilige manier, tastbare herinneringen (ofwel herinner-dingen) kunt bewaren voor later. Elke Herinner-Dingen-Doos Classic is volledig uniek en wordt voor jou persoonlijk gepersonaliseerd. Bij uit doos uit de Classic serie kan zelfs elke zijde worden beprint met een persoonlijk design.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geboortedoos

Ik heb een geboortedoos besteld bij HD. Via de mail had ik supergoed contact met Jochem die meedacht met het verbeteren van de kwaliteit van het geboortekaartje dat op de deksel gezet moest worden. Uiteindelijk heb ik, na onze zoon, ook voor onze dochter een mooie bewaarbox. Helemaal blij mee!

11 oktober 2023

Houten herinneringsdoos met foto afdruk

De houten herinneringsdoos is van perfect kwaliteit. Ook mijn genomen foto die bovenaan op het deksel werd gedrukt is van prachtige kwaliteit. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht... Want een foto drukken op hout kan er soms echt lelijk uitzien, bij deze aankoop dus totaal niet = echt een mooi resultaat. Dankjewel

11 oktober 2023

Geen goede service

Geen goede service, hoofd niet helemaal op de foto ,
Overlijdens datum engeboorte datum niet er bij vermeld
Niet geschikt voor deze emotioneele dingen

29 september 2023
Logo Herinnerdingendoos.nl

Antwoord van Herinnerdingendoos.nl

Beste mevrouw Verzaal,

wat jammer dat u zo een oneerlijke reactie plaatst. We hebben het bestand dat u heeft aangeleverd op uw expliciete verzoek gebruikt voor print.

Dit nadat u in eerste instantie voor een ontwerp van ons had gekozen, dat we op uw verzoek 3 keer hebben aangepast. Uiteindelijk gaf u aan uw eigen ontwerp te willen laten printen op de doos.

U heeft daartoe dus zelf het bestand aangeleverd. Het hoofd staat inderdaad niet helemaal op het door u aangeleverde bestand. Het betrof een door u aangepaste screenshot van een foto die aan de bovenkant was afgesneden.

U wilde in eerste instantie niet bijbetalen voor een doos met uw eigen ontwerp, terwijl dat duurder is, dan het ontwerp van ons dat u eerst had gekozen.

U heeft vervolgens ook niet aangegeven door ons naam en datums op de foto te willen laten plaatsen.

En nu neemt u ons dit alles kwalijk.

Erg jammer.

Jochem

CEO, Herinner-Dingen-Doos.nl

Goed klantcontact

Goed klantcontact
Erg fijn dat je vooraf eerst te zien krijgt hoe het product wordt.

En mn vader erg blij met het cadeau. Dat was voor mij goud waard.

28 september 2023

Super goede service

Super goede service, denken met je mee. Ik had wat moeite met het vinden van een juiste foto voor op de kist, qua kwaliteit. Ik kreeg tips, tijd om na te denken wat ik precies wou.
Heel fijn!

29 september 2023

Heel tevreden

Goed meegedacht in het ontwerp en ook rondom de verzending. Het resultaat is mooi geworden en mijn zusje was er blij mee.

28 september 2023

Een tien met een griffel!

Het e-mail contact met Jochem was uitermate prettig en professioneel. Er was ruimte voor wijzigingen of aanvullingen. De levering van het product was erg snel. En het product zelf voldoet aan alle verwachtingen!

22 september 2023

Prachtige herinnerdingendozen voor onze…

Prachtige herinnerdingendozen voor onze dochters laten maken met een afbeelding van hun geboortekaartjes.
Ook meerdere malen cadeau gegeven.
In de toekomst hoop ik er nog veel cadeau te kunnen geven!

7 september 2023

Prachtig mooi

Eerst hadden we een herinneringendoos besteld. Maar na dat we vertelde dat het ging om de as van mijn vader kregen we de optie om over te stappen naar een echte urn met foto. Dit hebben we gedaan. Deze hebben we vandaag binnen gekregen en wat is hij prachtig. Precies zoals we hoopte dat de urn zou worden.

6 september 2023

Geweldig

Heel mooi kado voor mijn Zoon en schoondochter. Samen gaan ze mooie herinneringen maken. Hun bruiloft is binnenkort.
Mooi ontwerp en mooie kleuren. Wat ik ook heel fijn vond dat je eerst de opdracht moet bevestigen voordat ze de herinner doos gaan maken. Om te zien of er geen foutjes in de tekst staan. Een tikfout is snel gemaakt

4 september 2023

Meedenken en snelle service

Wij hebben telefonisch en via mail contact gehad over onze wensen en na een paar dagen ontvingen wij onze herinneringendoos. Precies zoals wij hem wensten. Dank voor het meedenken en de snelle service.

10 september 2023