Herobility AB Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fina flaskor. Hade ett lite problem med en av dinapparna, hörde av mig till dom och blev bemött av fantastisk bra service och trevlig kommunikation. Rekommenderar stärkt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har köpt födelsetavla till min förstfödde från Herobility som jag var mycket nöjd med. Köpte därför en till för mitt andra barn. Postern var dock skadad i frakten, den var skrynklig. Kontaktade kundtj... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställt mycket härifrån och alltid varit nöjd. Men deras namnlappar kan de uppdatera. Min son har inte ett långt namn men namnlapparna blev inte bra ändå. Och de allra minsta storlekarna på namnlappa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra nappflaskor och bra att man kan köpa extra dinappar och anpassa allt efter bebis. Jätte nöjd med flaskorna. Köpte deras diskborste som tyvärr gick sönder, reklamerade detta och fick jätte bra hj... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Herobility begleitet Sie durch die Elternschaft und unterstützt Sie und Ihr Kind auf dem Weg. Für uns sind Babys und ihre Eltern heldenhaft. Sie stellen sich täglich neuen Herausforderungen und entwickeln täglich neue Fähigkeiten. Alle Produkte von Herobility werden von Eltern entwickelt und basieren auf Erfahrungen und Herausforderungen aus dem wirklichen Leben. Sie wurden entwickelt, um Ihnen im Alltag ein wenig extra Superkraft zu geben. Bei Herobility dreht sich alles um die nächste Generation. Nicht nur, wenn es darum geht, Produkte zu entwickeln, die Babys und Kinder lieben, sondern auch, wenn es darum geht, Verantwortung für unseren Planeten zu übernehmen. Wir versuchen, neue Wege, neue Materialien und neue Lösungen zu finden, die die nachhaltigere Wahl zur einfachsten Wahl der Welt machen. Ein Teil unseres Gewinns wird immer in Projekte und Wohltätigkeitsorganisationen investiert werden, die sich für Kinder einsetzen und helfen, für unseren Planeten zu sorgen. Herobility glaubt, dass jeder etwas tun kann und sollte dazu beitragen die Welt zu einem besseren Ort zu machen. Wir unterstützen Organisationen wie die World Childhood Foundation und Trees for the Future. Die Eco-line von Herobility ist eine Reihe von umweltfreundlichen Produkten. Die Produkte werden aus pflanzlichem Material, Biokunststoff, oder PLA, basierend auf Maisstärke hergestellt. Während die Pflanzen wachsen, absorbieren sie CO2 aus der Atmosphäre und reduzieren so unseren Kohlenstoff-Fußabdruck.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Borttappat paket

Då mitt paket slarvades bort på vägen har Herobility haft helt fantastisk service gentemot mig! Kontaktat budfirman och försökt luska i vad som hänt och när det inte finns några svar har de idag skickat om min order utan extra kostnad! Nu håller vi tummarna för att den hittar enda fram! 🙏

20 december 2022

Bästa napparna 😍

Vill bara säga att Herobility´s nappar är dom bästa, gav bort dom i present till en god vän och dom napparna är nu dom enda som min väns son använder. 💖
Rekommenderar klart deras nappar .

11 december 2022

Älskar deras produkter

Älskar deras produkter. Från nappflaskor, till termos och bestick! Smidig beställningshantering, och trevlig, snabb och tillmötesgående kundtjänst! Topp!

12 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vill inte ens ge dom en stjärna

Vill inte ens ge dom en stjärna.
Företaget är ett skämt, så oseriösa!
Handlade ett serviskit, får endast en mugg och en tallrik. Hör av mig och säger att de saknas en stor del av min order varpå de svarar att de va tydligen slutsålt. Jag har betalat fullpris för ett inte komplett servis. Kundtjänst säger att jag får returnera varorna men får stå för returkostnaden på 59. Jag som kund ska betala 59kr för att skicka tillbaka en fel order.

29 november 2022

Toppenbra

Vår bebis älskar flaskorna från herobility. Var en av dinapparna som läckte och då skickade jag meddelande till kundtjänst, fick svar direkt och dem skickade en ny. Alltid fått leverans på max 3 dagar. Visst kvalitén på flaskorna med mätningsstrecken etc kanske inte är densamma som andra märken men för det priset är dem toppen. Och våra flaskor har inte tappat färg eller tryck.

17 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vår bebis hade svårt med dinappar och…

Vår bebis hade svårt med dinappar och flaska provade herobility och vår bebis tog den direkt vi är jättenöjda och bebis är jättenöjd det enda negativa är vi köpte en svart flaska så det är svårt att se hur mkt bebis ätit och lika när man ska fylla med vatten så man får rätt mängd men det gör inte så mkt huvudsaken är att bebis är nöjd

27 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med deras flaskor

Jag är väldigt nöjd med mina flaskor ifrån detta företag. Tyvärr så hade jag oturen med Jonna Lundells kollektion att textens färg gick av. Jag fick ett gott bemötande och mycket bra service från kundtjänst som hjälpte mig på bästa möjliga sätt.

19 oktober 2022

Bra kundtjänst

Beställde pipmuggar, dessa var locken sneda. Kontaktade kundtjänst som var väldigt snabba på att svara samt skicka ut nya till mig, väldigt trevlig och bra kundtjänst. Jag tycker deras flaskor är så bra, samt stöttåliga då dom ofta åker i golvet.

27 september 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sämst!!

Köp inte de svarta flaskorna.
När man har en kräkabebis och måste rapa vid 4-5 gånger per måltid så är dom totalt värdelösa. Man ser knappt linjen på hur mycket bebis har ätit. & matar du på natten är det nästan omöjligt utan lampa.
Trodde man som företag hade tänkt igenom detta lite mer…
Fick en flaska med i babybox och tänkte jag skulle fortsätta där ifrån så
Beställde nästan bara svarta.

Skrev till kundtjänst och påpekade detta att jag inte alls var nöjd & förklarade situationen.
Det är enda dom gjorde va att upprepa exakt allt jag hade sagt..
så sämre kundservice också.

11 september 2022

Bästa servicen

Beställde nya flaskor och nappar till kommande bebis, och en napp hade en liten silikonbit som stack ut från sugdelen, troligen ett måndagsexemplar. Kontaktade kundservice via mail en fredagkväll, måndagmorgon hade de svarat och skickat mig en ny napp 👏🏻 älskar servicen hos Herobility, de är snabba och har hittills aldrig varit krångliga 👌🏼 har en son på 4.5 år som också använt deras produkter, och det har varit lika lätt att få hjälp av de då som nu, oavsett om man har en fråga om en produkt eller hittat något som varit fel.

1 augustus 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kundservice

Jag beställde en pipmugg med sugrör, men sugröret hade försvunnit. Kontaktade kundtjänst och fick svar direkt och en ny mugg på väg! Toppen.

15 juni 2022

Toppen bemötande

Toppen bemötande! Löste mitt problem på nolltid! Kan verkligen rekommendera både produkterna och personalen

12 mei 2022

Mycket nöjd

Min pipmugg gick sönder (sugröret lossnade när man drack) och kontaktade kundservice. Fick svar direkt och de skulle skicka en ny mugg.
Napparna som vi beställde är super bra, har beställt i omgångar och rekommenderar den starkt!

12 mei 2022

HeroNöjd

Är nöjda med kundbemötandet jag fått när det blivit tokigt med beställning. Inga konstigheter alls. Är även nöjd med alla varor vi köpt genom åren!

9 mei 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.