Banner for Heymondo Asigurări de călătorie

166
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Profesionisti! Am schimbat/modificat polita de calatorie in cel mai simplu mod: in scris pe WhatUp, in limba romana! Mi-am scris doleantele la o polita existenta, dar care nu era activa si am p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Diana Mateiu a fost foarte prompta, a rezolvat si raspuns foarte repede la orice intrebare. Foarte multumita pana acum, desi nu am folosit asigurarea inca (sper nici sa nu fie nevoie); insa cel putin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am dat 5 stele, pentru că mi se pare cea mai accesibilă asigurare de călătorie. Prețul este unul competitiv, iar aplicația este cel mai simplu mod de a accesa serviciile și a apela în caz de necesitat... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Everything was great when purchasing the travel insurance. Our vacation went smoothly and we didn’t have any incidents, so we didn’t need to use the policy. Overall, a very good experience and I would... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisverzekeringsmaatschappij
  2. Verzekeraar
  3. Verzekeringsmaatschappij
  4. Verzekeringsmakelaar

Over Heymondo Asigurări de călătorie

Geschreven door het bedrijf

Hei, călătorule!

Suntem Heymondo, partenerul tău de încredere în aventuri. Misiunea noastră este să le facem viața mai ușoară călătorilor ca tine, oferind soluții personalizate. Suntem specializați în asigurări de călătorie și ne creăm propriile produse, punând mereu accent pe un excelent raport calitate–preț. La noi fiecare tip de călător găsește opțiuni conform nevoilor sale, având la dispoziție pachetele de Călătorie Standard, Top sau Premium.

Calculează-ți asigurarea

Pentru călătorii care nu se opresc niciodată, am dezvoltat soluții flexibile adaptate frecvenței deplasărilor tale:

• Asigurare de călătorie: Este soluția ideală pentru următoarea ta aventură punctuală, având și posibilitatea includerii opțiunii de anulare a călătoriei.
  • Asigurare anuală de călătorie: Asigură toate călătoriile de până la 60 de zile fiecare pe care le faci pe parcursul unui an.
  • Asigurare pe termen lung: Încheie asigurarea pentru o perioadă de 90 de zile și ai libertatea de a o reînnoi cum și când vrei.

Am înțeles că un călător modern are nevoie de agilitate, de încredere și de soluții care să țină pasul cu ritmul călătoriilor sale. De aceea, ne dedicăm întreaga energie pentru a simplifica procesele, astfel încât tu să nu mai pierzi timpul cu termeni tehnici sau proceduri birocratice.

Tehnologia este inima serviciilor noastre, motiv pentru care am creat o aplicație intuitivă menită să îți simplifice întreaga experiență. Prin intermediul acesteia, ai acces instantaneu la asistență 24/7, la toate informațiile contractuale și poți gestiona orice situație neprevăzută cu doar câteva atingeri de ecran.

Totul este gândit pentru ca tu să explorezi lumea în siguranță.

De ce asigurarea de călătorie Heymondo?

Geschreven door het bedrijf

Acoperire medicală de până la 2.500.000 €
Asistența medicală include serviciile oferite de echipe de urgență și medici specialiști, investigații suplimentare, spitalizare, tratamente, intervenții chirurgicale, precum și medicamentele prescrise. Această acoperire extinsă include chiar și cheltuieli stomatologice (până la 600 euro).
Asigurare 100% digitală și transparentă
Accesezi cu ușurință toate informațiile despre asigurarea ta, de la datele de contact în caz de urgență până la acoperirile incluse. Cu un singur clic, platforma îți arată pașii pe care trebuie să îi urmezi în cazul unei situații neprevăzute și poți, astfel, raporta orice incident numaidecât.
Rambursarea rezervărilor dacă nu călătorești
Adaugă acoperirea opțională pentru anularea călătoriei și asigură-ți rambursarea rezervărilor în cazul în care, în final, nu poți călători.

Asistență în aplicație

24 de ore pe zi, 365 de zile pe an

Suntem alături de tine în cazul unor situații neprevăzute din timpul călătoriei tale. Cu un singur clic, accesezi asistență 24/7 din aplicație: poți raporta incidente, gestiona cereri de despăgubire sau efectua un apel de urgență prin internet, fără costuri.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(166)

166 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Totul a fost foarte ușor să închei…

Totul a fost foarte ușor să închei asigurarea de călătorie.

6 augustus 2026

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim că ai ales Heymondo, Mircea! Ne bucură să știm că achiziția poliței a fost un proces simplu și rapid, iar platforma noastră este intuitivă. Îți mulțumim pentru recenzie! 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am făcut o asigurare și urmează să plec…

Am făcut o asigurare și urmează să plec în concediu . Concluzia o iau după ce mă întorc din concediu . Sper să nu am nevoie de nimic. Mulțumesc frumos !

3 augustus 2026

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim că ai ales Heymondo pentru a-ți asigura viitoarea escapadă, Valentin! Ne bucurăm că ai încredere în serviciile noastre pentru protecția ta. Sperăm să te bucuri de o vacanță minunată și complet liniștită, fără vreo neplăcere, însă dacă va fi cazul, suntem pregătiți să te ajutăm în orice moment. Concediu plăcut! Rămânem la dispoziția ta pentru orice detalii. ✈️

Ușor de făcut o asigurare

Ușor de făcut o asigurare

3 augustus 2026

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim că ai ales Heymondo, Lucian! Ne bucură să știm că procesul de contractare a fost unul simplu pentru tine și că ai putut obține protecția dorită fără bătăi de cap. Rămânem la dispoziția ta! 😊

Foarte bună

Foarte bună, recomand!

24 juli 2026

Bună Dumitru,
Suntem foarte bucuroși că ai găsit o asigurare potrivită pentru călătoria ta. Călătorie plăcută!

O experienta foarte buna

O experienta foarte buna , pana acum.

29 juli 2026

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

La Heymondo ne străduim să le facem viața mai ușoară clienților noștri și să oferim asigurările care se adaptează cel mai bine nevoilor lor, așa că apreciem mult să știm că ești mulțumită de procesul de achiziție a asigurării tale. Drum bun!

Foarte multumita!

Foarte multumita!

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim că ai ales Heymondo. Ne bucură să aflăm că ai avut o experiență excelentă și că serviciile noastre s-au ridicat la înălțimea așteptărilor tale. Ne străduim zilnic să oferim cea mai bună asistență și liniște în timpul călătoriilor. Rămânem la dispoziția ta! 😊

Rapid și eficient

Rapid și eficient! Scurt și la obiect

25 juli 2026

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim că ai ales Heymondo, Ana Maria! Ne bucură să știm că procesul de contractare a fost agil și simplu. Rămânem la dispoziția ta! 😊

Am achizitionat foarte usor

Am achizitionat foarte usor. Va multumesc!

25 juli 2026

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim mult pentru că ai împărtășit recenzia ta. Ne bucurăm că procesul de obținere a poliței a fost atât de simplu și intuitiv. Rămânem cu drag la dispoziția ta! 💚

Profesionisti!

Profesionisti!
Mi-am scris doleantele la o polita existenta, dar care nu era activa si am putut sa o modific (adaugare tara vizitata + prelungire perioada), cu ajutorul cosultantilor (acum m-a ajutat "Diana".
Multumesc mult!

Simplu, rapid si eficienta maxima!

Sorin V.

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim din suflet pentru feedback, Sorin! Ne bucurăm foarte mult că Diana ți-a oferit sprijinul de care aveai nevoie și că te-a ghidat cu profesionalism în ajustarea asigurării tale. Ne încântă să știm că ai reușit să extinzi valabilitatea și acoperirea teritorială rapid și ușor, prin serviciul nostru de Atenție pentru clienți în limba română. Vom transmite cu drag aprecierea ta către Diana. Îți stăm la dispoziție ori de câte ori ai nevoie! 💚

Foarte multumita

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim că ai ales Heymondo pentru a-ți asigura călătoria, Cornelia. Ne bucură enorm să știm că ești mulțumită de serviciile noastre și că ai avut o experiență atât de plăcută. Suntem mereu aici, la dispoziția ta, pentru orice ai nevoie pe viitor. 😊

Nu am avut nevoie.

27 juni 2026

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim că ai ales Heymondo pentru a-ți asigura liniștea în călătorie. Ne bucurăm nespus că totul a decurs în mod ideal și că nu a fost nevoie de asistență pe parcursul călătoriei. Suntem mereu aici pentru viitoarele tale destinații! ✈️

eficiency price

20 juli 2026

Hi!
Thank you so much for taking the time to share your feedback.
We are thrilled to hear that you found our process so swift and our coverage options so budget-friendly. At Heymondo, we always strive to provide a streamlined experience and great value for our travelers.
Thank you for choosing us! 😊

The best

The best
They are 24/7 assistance
best price
best cover

11 juli 2026

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Thank you for leaving a 5-Stars review. We are delighted to hear you appreciate our 24/7 assistance, as well as our competitive prices and great coverage. At Heymondo, we continuously strive to serve you better. We're here for you anytime! 💚

Foarte utila asigurarea

Foarte utila asigurarea. Interacțiunea cu platforma este foarte usoara,intuitiva,iar prețul asigurării este rezonabil

15 juli 2026

Bună ziua Cornel!
Îți mulțumim că ai ales Heymondo.
Ne bucură să știm că experiența în procesul de achiziție a fost satisfăcătoare, iar site-ul nostru este clar și ușor de folosit, având de asemenea un preț rezonabil.
Mulțumim pentru recenzie!

Fast!

Fast, easy to fill the form, good value.

10 juli 2026

Hi!
Thank you so much for sharing your experience!
We're thrilled that our online process was smooth and straightforward, helping you get set up in no time. We continuously strive to make securing your travel insurance as simple and efficient as possible.
Wishing you a wonderful and safe trip!

Happy with Heymondo

Happy with Heymondo! Simple, reliable, and budget-friendly.

10 juli 2026

Hi Samson,
Thank you so much for taking the time to share your feedback!
We are glad to know that you are happy with our services and that our offer meets your expectations. We work hard to combine quality and competitive prices.
We wish you a wonderful trip and we're here for you anytime!

It was helpful

It was helpful. Timely. I recommend with confidence.

24 augustus 2025

Hi!
Thank you so much for your great feedback!
We are thrilled to hear that our service was both helpful and timely. Providing quick, reliable support when you need it most is exactly what we aim for at Heymondo. Your confidence in recommending us to other travelers means the world to our team.
Thank you for your trust, and we wish you many more safe and amazing journeys ahead!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Such a smooth process and the app is…

Such a smooth process and the app is great

9 juli 2026

Hi!
Thank you so much for the awesome feedback!
We are thrilled to hear that the whole process was smooth for you and that you are enjoying the app. We designed it to be your ultimate travel companion, keeping everything simple and accessible.
Thank you for choosing Heymondo, and have an absolutely amazing trip!

Great deal!

Fortunatelly, we needn't the insurance!!
It is cheap!!!
It is easy to fill it online!!!

7 juli 2026

Hi Dana!
Thank you so much for sharing your experience with us.
Honestly, we completely agree: not needing the insurance is always the best-case scenario! We are so glad to hear that you had a smooth trip with no issues.
It is fantastic to know that you found our prices budget-friendly and the online booking process quick and easy. That is exactly what we aim for, saving you time and money so you can just focus on enjoying your adventures.
Thank you for your trust, and we look forward to protecting you on your next trip!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super easy to use and fast

Super easy to use and fast. Everything is understandable. Well done.

2 juli 2026

Antwoord van Heymondo Asigurări de călătorie

Hi Alex! Thank you for your great review! I will pass on your lovely feedback to the team! We are so glad you had a good user experience with us and found everything easy to use and understand.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.