Wat een onzin, meerdere keren dit platform kunnen gebruiken om zo vast te kunnen stellen welke behandelaar ik zou kunnen gaan gebruiken (fysio/manueel enz) Nu vul ik netjes de hele vragenlijst in,... Toon meer
Hier zou de programma kassa een reportage aan moeten besteden. Hele foute manier van handel bedrijven is het. 20 minuten aan een vragenlijst besteed om vervolgens vragen om €2,99 te betalen om de uits... Toon meer
Na een algemeen nietszeggend advies 3 euro betaald en daarna blijkaar een abonnement aangeschaft. Heel sneaky. De servicedesk legt keurig uit hoe je geen poot hebt om op te staan. En dat je allemaal... Toon meer
Op Hierhebikpijn.nl kun je een zelfstest doen voor je lichamelijke klachten en blessures.
Ringbaan-Oost 116C2, 5013CD, Ringbaan-Oost, Nederland
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Moet er ineens voor betalen, nooit geweest, jammer. Heb nergens gezien aan t begin van de vragenlijst 'voor voorlopige indicatie' ,dat het een 7-daagse proefperiode is voor €1,98 en daarna abonnement. Dan had ik t niet eens ingevuld.. maar: als ik nu naar de check kijk zie wel in koeienletters over betaling staan, dus huh??

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
wat een scam website, laat je eerst langdurig vragen en testen uitvoeren om vervolgens te dwingen tot betaling als je de uitslag wilt zien!

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Hele test en vragenlijst gedaan om er dan pas achter te komen dat je moet betalen voor de uitslag. Zet dat dan gelijk neer, had me een hoop tijd gescheeld.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Je bent 20 minuten een enorme lijst met vragen aan het beantwoorden en tenslotte moet je een abo nemen op de website. Dat had mijn inziens ook vooraf vermeld moet worden.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Omdat zonder gezeur de fout werd rechtgezet.
Blijkbaar heb ik ergens iets foutgedaan.
Dank voor de snelle reactie
Geerko

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Hele snelle reactie, en inhoudelijk goede diagnose met behulpzame tips/ oefeningen

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Slechte tests. Een vergoeding prima maar een abbonement? Ga er van niet van uit dat iemand elke maand andere klachten heeft

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Keurig snelle respons op mijn vraag/mededeling

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Super snelle reactie en oplossing gevonden!

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Er blijkt plotseling maandelijks geld van mijn rekening te worden gehaald nadat ik 1x een betaald advies heb aangevraagd. Oplichters!

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Je betaalt €3,99 voor een advies – eerlijke prijs! Zonder dat je het door hebt zit je vast aan een abonnement van €16,99 per maand... Voelt erg misleidend.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Je betaalt 3,99 voor een advies. Dat is prima maar als je de kleine lettertjes niet goed doorleest heb je dus zomaar een abonnement afgesloten waarop 16,99 euro automatisch wordt afgeschreven. Het overkwam ons ook. Een zeer kwalijke zaak. Dus let goed op als je advies vraagt maar beter nog kun je naar de huisarts gaan of de info op thuisarts.nl opzoeken. Gratis en voor niets. Schijnbaar zijn wij niet de enige. In de reviews zien we vergelijkbare klachten.
Is besteld door mijn echtgenoot. Dus een ander e-mailadres.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Snelle reactie op mijn mail, wel onduidelijke website qua abonnement gegevens en opzeggen etc

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Ik vond de vragen goed, en de conclusie was ook goed. Dankjewel