Hierhebikpijn.nl Reviews

2,4

Wat een onzin, meerdere keren dit platform kunnen gebruiken om zo vast te kunnen stellen welke behandelaar ik zou kunnen gaan gebruiken (fysio/manueel enz) Nu vul ik netjes de hele vragenlijst in,... Toon meer

Hier zou de programma kassa een reportage aan moeten besteden. Hele foute manier van handel bedrijven is het. 20 minuten aan een vragenlijst besteed om vervolgens vragen om €2,99 te betalen om de uits... Toon meer

Na een algemeen nietszeggend advies 3 euro betaald en daarna blijkaar een abonnement aangeschaft. Heel sneaky. De servicedesk legt keurig uit hoe je geen poot hebt om op te staan. En dat je allemaal... Toon meer

1. Fysiotherapeut

Op Hierhebikpijn.nl kun je een zelfstest doen voor je lichamelijke klachten en blessures.

Slecht

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

67 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nu proefperiode (7 dagn) voor €1,98.

Moet er ineens voor betalen, nooit geweest, jammer. Heb nergens gezien aan t begin van de vragenlijst 'voor voorlopige indicatie' ,dat het een 7-daagse proefperiode is voor €1,98 en daarna abonnement. Dan had ik t niet eens ingevuld.. maar: als ik nu naar de check kijk zie wel in koeienletters over betaling staan, dus huh??

18 september 2026

Antwoord van Hierhebikpijn.nl

Wat vervelend dat de kosten voor jou niet duidelijk waren. Aan het begin van de check wordt vermeld dat we een kleine vergoeding vragen. Het staat boven de VOLGENDE button waar je op geklikt hebt:

Daarnaast vind je de kosten ook op onze prijzenpagina:

Helaas is het niet meer mogelijk onze diensten gratis aan te bieden; we hebben de kosten jarenlang zelf voor je betaald, maar om te kunnen blijven bestaan moesten de kosten wel gedekt worden. Vandaar dat we een kleine vergoeding vragen. We moeten onze fysiotherapeuten en programmeurs ook betalen :)

Snelle reactie

Snelle reactie

10 september 2026

Hoi Sylvie, heel fijn om te horen, bedankt! 🙂

wat een scam website betaling

wat een scam website, laat je eerst langdurig vragen en testen uitvoeren om vervolgens te dwingen tot betaling als je de uitslag wilt zien!

11 augustus 2026

Antwoord van Hierhebikpijn.nl

Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Dat we een kleine vergoeding voor de uitslag vragen, wordt aan het begin van de check vermeld en ook op onze prijzenpagina. Mogelijk heb je er overheen gelezen:

We hebben contact met je opgenomen om het een en ander toe te lichten. Helaas heb je niet op ons bericht gereageerd. Mocht je toch nog met ons van gedachten willen wisselen, neem dan alsjeblieft contact met ons op:

Kost geld- melden ze pas bij het eind

Hele test en vragenlijst gedaan om er dan pas achter te komen dat je moet betalen voor de uitslag. Zet dat dan gelijk neer, had me een hoop tijd gescheeld.

24 juni 2026

Hoi Jessica,

Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. We vermelden aan het begin van de check duidelijk dat we een kleine vergoeding vragen voor de uitslag en het advies, zodat je dit vooraf kunt weten:

Neem gerust contact met ons op, zodat we je situatie kunnen bekijken:

Je bent 20 minuten een enorme lijst met…

Je bent 20 minuten een enorme lijst met vragen aan het beantwoorden en tenslotte moet je een abo nemen op de website. Dat had mijn inziens ook vooraf vermeld moet worden.

3 juni 2026

Hoi Chris,

Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. De kosten worden wel vooraf aan het begin van de check vermeld. Het staat recht boven de VOLGENDE button waar je op geklikt hebt:

Mogelijk heb je het over het hoofd gezien. Ik hoop dat we je ervaring met deze uitleg in ieder geval iets verbeterd hebben 🙂

Meer informatie vind je ook op de prijzenpagina:

N.v.t.

Omdat zonder gezeur de fout werd rechtgezet.
Blijkbaar heb ik ergens iets foutgedaan.
Dank voor de snelle reactie

Geerko

16 mei 2026

Hoi Geerko,

Fijn om te horen dat het snel is opgelost. Bedankt voor je begrip en je review :)

Hele snelle reactie

Hele snelle reactie, en inhoudelijk goede diagnose met behulpzame tips/ oefeningen

7 april 2026

Hallo Angela,

Dank je voor je review, dat waarderen we zeer!

Slechte test

Slechte tests. Een vergoeding prima maar een abbonement? Ga er van niet van uit dat iemand elke maand andere klachten heeft

13 maart 2026

Hallo,

We hebben geprobeerd om persoonlijk contact met je op te nemen, maar hebben helaas geen reactie van je ontvangen.

We vinden het jammer dat je ons een 1-ster review geeft, terwijl wij je geen uitleg hebben kunnen geven.

De vergoeding is voor de uitslag van de test. Bij de uitslag krijg je een gratis proefperiode van 7 dagen voor het abonnement. Je krijgt van ons niet alleen de uitslag van de test, maar ook een op maat gemaakt oefenprogramma om je aandoening te verbeteren. Net zoals je bij een fysieke fysiotherapeut in behandeling gaat. Ons oefenprogramma doe je alleen vanuit huis. Je kan persoonlijk contact hebben met onze fysiotherapeut over je programma, en aandoening en hem/haar daar vragen over stellen.
Je hoeft het abonnement echter niet te nemen. Je kan deze na de uitslag van de test direct annuleren in je eigen account, of door contact met ons op te nemen. Als je je abonnement binnen de gratis proefperiode annuleert, heb je dus ook geen extra kosten. Je abonnement is ieder moment opzegbaar.

Keurig snelle respons op mijn…

Keurig snelle respons op mijn vraag/mededeling

7 maart 2026

Hallo,

Dank je voor het compliment en je review! Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar, en we reageren altijd binnen 1 dag.

Er blijkt plotseling maandelijks geld…

Er blijkt plotseling maandelijks geld van mijn rekening te worden gehaald nadat ik 1x een betaald advies heb aangevraagd. Oplichters!

13 februari 2026

Hallo,

We hebben geprobeerd om persoonlijk contact met je op te nemen, maar we hebben helaas geen reactie ontvangen. Hierdoor kan ik niet verifiëren of je een klant bent van ons. Hierdoor kan ik je account er ook niet bij zoeken, om je abonnement te annuleren. Zou je contact met ons op willen nemen?

Mocht je wel klant zijn met een andere naam/e-mail adres vind ik het vervelend om te horen dat de automatische incasso niet is verlopen zoals je verwacht had. Je hebt ons geautoriseerd voor toekomstige automatische incasso's door voor de proefperiode te betalen. Misschien heb je dit niet gezien, maar je had de automatische incasso kunnen voorkomen door tijdens de proefperiode van 7 dagen je abonnement op te zeggen. Dit alles vermelden wij expliciet op onze afrekenpagina en in de herinneringsmails die je van ons hebt ontvangen.

Daarnaast vind je de prijzen ook op onze prijzenpagina:

We zijn absoluut geen oplichters, onze prijzen en abonnementsvormen worden meerdere malen vermeld, ook op het eind van de zelftest. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar, en we reageren altijd binnen 1 dag.

Misleidend abonnement

Je betaalt €3,99 voor een advies – eerlijke prijs! Zonder dat je het door hebt zit je vast aan een abonnement van €16,99 per maand... Voelt erg misleidend.

19 januari 2026

Daarnaast vind je de prijzen ook op onze prijzenpagina:

Automatische abonnement zit je aan vast

Je betaalt 3,99 voor een advies. Dat is prima maar als je de kleine lettertjes niet goed doorleest heb je dus zomaar een abonnement afgesloten waarop 16,99 euro automatisch wordt afgeschreven. Het overkwam ons ook. Een zeer kwalijke zaak. Dus let goed op als je advies vraagt maar beter nog kun je naar de huisarts gaan of de info op thuisarts.nl opzoeken. Gratis en voor niets. Schijnbaar zijn wij niet de enige. In de reviews zien we vergelijkbare klachten.
Is besteld door mijn echtgenoot. Dus een ander e-mailadres.

30 januari 2026

Hallo Carla,

We hebben geprobeerd om persoonlijk contact met je op te nemen, maar we hebben helaas geen reactie ontvangen. Je e-mail adres en naam komen niet voor in ons klantenbestand, waardoor ik niet kan verifiëren of je een klant bent van ons. Hierdoor kan ik je account er ook niet bij zoeken, om je abonnement te annuleren. Zou je contact met ons op willen nemen?

Pijn in rechterhand

Het is nuttig en heel goed te doen

26 januari 2026

Hallo José,

Dank je voor je review, dat waarderen we zeer.

Goed

Snelle reactie op mijn mail, wel onduidelijke website qua abonnement gegevens en opzeggen etc

3 januari 2026

Hallo,

Dank je voor je review, dat waarderen we zeer.

Ik vond de vragen goed

Ik vond de vragen goed, en de conclusie was ook goed. Dankjewel

29 november 2025

Hallo Robbert,

Dank je wel voor de complimenten en het schrijven van je review.