Moet er ineens voor betalen, nooit geweest, jammer. Heb nergens gezien aan t begin van de vragenlijst 'voor voorlopige indicatie' ,dat het een 7-daagse proefperiode is voor €1,98 en daarna abonnement.... Toon meer
Wat een onzin, meerdere keren dit platform kunnen gebruiken om zo vast te kunnen stellen welke behandelaar ik zou kunnen gaan gebruiken (fysio/manueel enz) Nu vul ik netjes de hele vragenlijst in,... Toon meer
Hier zou de programma kassa een reportage aan moeten besteden. Hele foute manier van handel bedrijven is het. 20 minuten aan een vragenlijst besteed om vervolgens vragen om €2,99 te betalen om de uits... Toon meer
Op Hierhebikpijn.nl kun je een zelfstest doen voor je lichamelijke klachten en blessures.
Ringbaan-Oost 116C2, 5013CD, Ringbaan-Oost, Nederland
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fijn geholpen bij het stopzetten van mijn abonnement. In mijn geval bleekvhet echt beter een arts te bezoeken. Dank voor de hulp.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Reageren meteen op je vragen.
Misschien dat ik er in de toekomst gebruik van maak.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Heel veel dank voor uw berichtje en begrip voor mijn onhandigheid in omgang met het it-systeem. Vriendelijke groet van Leen Brienesse!!Mijn overschrijving van de vijftien euro deed ik vanwege mijn waardering voor het geruststellende effect dat de analyse van de felle pijn door jicht was veroorzaakt en na een paar dagen als sneeuw voor de zon was verdwenen!

Leuk proefabonnement!
Leuke oefeningen voor elke dag en met echt een schitterend gevoel achteraf.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
€2,99 betaald voor een vrijwel nietszeggend advies waarna ik opeens vast zat aan een abonnement van €14 per maand… Normaliter ben ik er erg scherp op dat ik niet vast kom te zitten aan een ongewild abonnement. Toch heb ik het hier op de een of andere manier over het hoofd gezien. Ik ben er achter gekomen toen ik mijn bankzaken ging regelen. Ik heb in de tijd dat ik, onwetend, een abonnement had, geen enkel mailtje ontvangen, ook niet in mijn spamfolder.
Heel sneaky hoe deze site te werk gaat. Over de fysiotherapie ga ik niet oordelen omdat ik dit nooit gebruikt heb. Maar dit stiekeme gedrag vind ik geen normale gang van zaken.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
De fysio-check is heel nuttig met mooie filmpjes.
Het servicecentrum reageert snel en is klantvriendelijk.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Heeft geweldig geholpen, kan nu weer hardlopen na een half jaar oefeningen doen.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Na een algemeen nietszeggend advies 3 euro betaald en daarna blijkaar een abonnement aangeschaft. Heel sneaky. De servicedesk legt keurig uit hoe je geen poot hebt om op te staan. En dat je allemaal herinneringsmailtjes krijgt. Geeneen gezien, ze zaten in de spamfilter van outlook.
Uit hun goede hart hebben ze de laatste maand teruggeven, de overige 5 maanden heb ik ze voor niets gespekt. Waardeloos, ga naar een echte dokter!

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
De helpdesk denkt pro-actief mee en is goed bereikbaar.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
UIteindelijk de info gekregen die ik wenste. zij het na een paar pogingen

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Heb eenmalig de test gedaan. De gevraagde 2,99 betaald. Prima. Nu lijkt het erop dat ik aan een abonnement vast zou zitten waar ik niet om gevraagd heb en ook niet wil. Dus kappen met die aanmaningen.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Stilzwijgend zit je aan een abonnement

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Het is prettig om zelf te kunnen achterhalen waar de pijnklachten hoogstwaarschijnlijk mee te maken hebben. Ook worden er alternatieve diagnoses getoond in aflopende waarschijnlijkheid. De oefeningen voor elke aandoening zijn heel duidelijk en makkelijk uitvoerbaar. Ik merkte al snel verschil in mijn pijnklachten (tennisarm).