Moet er ineens voor betalen, nooit geweest, jammer. Heb nergens gezien aan t begin van de vragenlijst 'voor voorlopige indicatie' ,dat het een 7-daagse proefperiode is voor €1,98 en daarna abonnement.... Toon meer
Wat een onzin, meerdere keren dit platform kunnen gebruiken om zo vast te kunnen stellen welke behandelaar ik zou kunnen gaan gebruiken (fysio/manueel enz) Nu vul ik netjes de hele vragenlijst in,... Toon meer
Hier zou de programma kassa een reportage aan moeten besteden. Hele foute manier van handel bedrijven is het. 20 minuten aan een vragenlijst besteed om vervolgens vragen om €2,99 te betalen om de uits... Toon meer
Na een algemeen nietszeggend advies 3 euro betaald en daarna blijkaar een abonnement aangeschaft. Heel sneaky. De servicedesk legt keurig uit hoe je geen poot hebt om op te staan. En dat je allemaal... Toon meer
Op Hierhebikpijn.nl kun je een zelfstest doen voor je lichamelijke klachten en blessures.
Ringbaan-Oost 116C2, 5013CD, Ringbaan-Oost, Nederland
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede uitgebreide vragenlijst om je situatie uit te leggen. Tips voor verbetering: toevoegen van wandelen als sport en ruimte bieden om in een vrije tekst je klacht te omschrijven.
Het helpt je bij je beslissing en maakt je bewust wat de klachten precies zijn.
Het is toch van de zotte dat je even mag gaan aftikken als je een check voor pijn doet lekker verdienmodel verdienen aan de niet gediagnosticeerde patiënten ..... Schaam jezelf

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Zeer correct, uitgebreid en hoffelijk.
Hartelijk dank en een mooi nieuw jaar aan jullie !
Het was een logische zoektocht naar de oorzaak of mogelijke oorzaak van mijn pijnklachten. Nu hoop ik, dat de vervolgstappen zich ook logisch ontwikkelen en dat ik van de pijn afkom. Dat zou geweldig zijn.
Nutteloze site.
eerst alles invullen en dan betalen maar.
Voor 12 euro p maand kun je beter je zorgpakket uitbreiden.

Antwoord van Hierhebikpijn.nl
Duidelijke website met goede vragen ter vaststelling van klachten en bovendien daarna niet alleen adviezen, maar ook de mogelijkheid- wanneer de klacht(en) dat toelaat/toelaten- een online oefenprogramma te volgen.
Zeer uitgebreide vragenlijst met eventuele klachten wat het zou kunnen zijn.
Oefeningen om uit te voeren tijdens de vragenlijst om een duidelijker beeld te krijgen van de klachten.
Een duidelijk overzicht na het invullen wat het eventueel.zou kunnen zijn.
Vroeger was het gratis nu 2,99 maar kun je makkelijk opzeggen
Reageren direct en correct 👍🏻
Via Google op deze website terecht gekomen. De vragenlijst beantwoord en een uitslag gekregen die niet overeenkomt met mijn blessure. Dit is bevestigd bij mijn Fysio.
Ik ging er vanuit dat het om eenmalige kosten ging ( dat lijkt mij ook meer dan redelijk ). Het lijkt mij alles behalve logisch een abonnement af te sluiten als je een keer ergens last van hebt. Een kleine blessure aan de pols kost mij nu al 36 euro terwijl het niet overeenkomt met het probleem die ik ermee heb. Betaling verloopt via Paypal dus kwam er helaas te laat achter.
Ik denk dat er weinig mensen zijn die een abonnement nodig hebben omdat ze elke maand een nieuwe kwaal hebben?! Echt heel vreemd.
Mijn tip is dan ook, ga gewoon naar je Fysio als je een blessure hebt en anders gewoon naar de dokter. Het is niet alleen al gedekt in de meeste gevallen maar er word dan ook echt naar gekeken in plaats van een algoritme erop loslaten en op basis van generieke metrics een bepaalde output erop te krijgen.
Vele vragen beantwoord en testen/oefeningen gedaan (die duidelijk werden uitgelegd) met het aangedane lichaamsdeel, zodat volgens mij een goede diagnose kan worden gesteld. Het rapport heb ik echter nog niet kunnen inzien. Met advies om te laten controleren door huisarts of fysio.
Aanvankelijk ging ik uit van RSI omdat ik al vele jaren intensief computerwerk doe. Van de fysiotherapeut kreeg ik oefeningen, maar de pijn bleef aanhouden. Vanavond heb ik gezocht naar meer oefeningen die ik thuis kan doen, want ik wil ervan af. Deze website gaf een bevredigende analyse die ik nog niet kende: acromioclaviculair letsel. Ik kan nu opzoek gaan op internet naar de juiste oefeningen
Keurig afgehandeld, kan niet anders zeggen
Ik had niet goed mijn email gelezen en dacht dat ik onterecht voor iets had betaald,dat was uiteindelijk mijn probleem maar het is uitstekend opgelost.
snel een foutje rechtgezet, daar houd ik van