Hockeystore Reviews

1.100
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är väldigt nöjd med kundservicen! Hockeydamaskerna jag köpte visade sig tyvärr vara för små. Kundservicen hanterade ärendet snabbt och smidigt, och jag fick pengarna tillbaka utan att behöva skick... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Åter igen har hockestore inte koll på sin hemsida. Beställde skridskor som skulle finnas i lagret. Fick mail om att skridskorna inte fanns och att det blivit fel. Hockeystore tar inget ansvar för de f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick ett trevligt men seriöst bemötande kring min reklamation. Efter att jag sänt in alla efterfrågade underlag så fick jag ett snabbt beslut från dem med två olika val på hur jag ville gå vidare... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

När min sons nya ishockeyklubba gick sönder första gången han skulle prova den.Jag reklamerade den direkt och fick svar nästan omgående. Efter att jag skickat in lite bilder,så fick jag en ny klubb... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. IJshockeywinkel

Geschreven door het bedrijf

Hockeystore grundades 2015 i Jönköping, målet var att skapa en specialistbutik där hockeyspelaren kunde hitta allt från udda tillbehör till de senaste hockeyklubborna och skridskorna. Konceptet blev en succé och blev snabbt en av landets största hockeybutiker. I början av 2018 lämnade Hockeystore Team Sportia-organisationen och är nu en del av Spobik AB. Hos Hockeystore hittar du alltid det senaste och bästa produkterna från de ledande leverantörerna. I sortimentet finner du allt för dig som spelar på elitnivå till den som precis ska börja hockeyskolan. Vi testar många av produkterna på is för att säkerställa den bästa prestandan i sortimentet vi erbjuder. Vi vet att alla städer i vårt avlånga land inte har lyxen med en riktig hockeybutik. Vi vet också bekvämligheten med att sitta hemma och klicka hem sina inköp, därför vill vi erbjuda en snabb och smidig e-handel som är enkel att handla på. Hela vägen från ditt första besök på hockeystore.se tills dess att du har packat upp ditt paket där hemma ska vara en så skön upplevelse som möjligt.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.100)

66 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har du tur håller din produkt

Har beställt flera gånger på Hockeystore, denna gång höll inte produkten/hockeyklubban måttet vilket naturligtvis gjorde att vi ville reklamera. De var snabba på att svara med förinställda standardsvar via mail men det hjälper föga då det enda de var intresserade av var just att svara standarssvar. Tråkigt när produkten inte håller det den ska.

Har man tur får man en produkt som håller och då är det glada miner och frid och fröjd. Gör produkten inte det så har ni slängt pengarna i sjön och vill precis som jag inte stötta denna butik längre.

28 januari 2025

Hade lagt en felbeställning

Hade lagt en felbeställning och märkte de en dag efteråt och skickade ett mail som snabbt besvarades med en vänlig ton att orden var makulerad. Proffsigt i mina ögon

28 januari 2025

Antwoord van Hockeystore

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och väl bemötta.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något annat framöver!

Snabb respons

Otroligt snabb respons när jag behövde ändra leveransätt för min order

27 januari 2025

Hej Emil,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med vår snabba service. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något annat!

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Var olika leveransdatum på grejorna jag beställde och behövde vissa saker snarast. Var inga problem att få det i 2 leveranser.

24 januari 2025

Hej Emil,
Va roligt att höra att du var nöjd med din order och att vi kunde lösa en delleverans. Tveka inte på att höra av dig till oss ifall du skulle behöva hjälp med något. :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Köpte en klubba som skulle leveras till…

Köpte en klubba som skulle leveras till dörren men leveransen kom inte fram. Nästa dag fick jag åka och hämta ut det själv på Coop.
Generellt nöjd i övrigt.

Hej Andreas,
Tråkigt att höra att leveransen inte funkade som utlovat, men skönt att det löste sig. Hoppas du är nöjd med din klubba och får en fortsatt fin Söndag.

Om du har några mer frågor eller behöver hjälp med något finns vi alltid här för att hjälpa dig :)

Smidig retur

Beställde för liten storlek först, men returen var smidig (via butik i Karlstad) och hittade ett nytt axelskydd som passade.

18 januari 2025

Hej Claes,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att returen gick smidigt och att du hittade ett axelskydd som passade bättre. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för att hjälpa till!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fruktansvärd dålig kvalitet på ccm…

Fruktansvärd dålig kvalitet på ccm klubbor , de går sönder var 4-6 vecka.
Bara I januari 3 st
Omöjligt att göra reklamation då hockeystore personal tycker att klubbor ska "stå i båset "för att när man använder dom, helt klart dom kan går sönder. Ja det kan de, men inte varje månad! Vi beställer ca 10 klubbor om året . Det ganska mycket när det gäller en 14 åring .Rekommenderar andra sidor,där man kan köpa klubbor med rejäl prissänkning.

21 januari 2025

Hej Joanna,

Tack för att du hörde av dig och berättade om din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att ni upplever problem med kvaliteten på CCM-klubborna och att vi inte har möjlighet att godkänna dem.

Tyvärr är vi bundna av riktlinjerna från CCM och har en ständig kommunikation med dem för att avgöra vad som klassas som en godkänd reklamation. Vi förstår att detta inte är det svar du hoppades på, men vi arbetar kontinuerligt med våra leverantörer för att säkerställa att produkterna lever upp till förväntningarna.

Vi kommer att ta din åsikt vidare och försöka påverka CCM:s reklamationsriktlinjer för att få till förbättringar. Tack för att du delade dina synpunkter, och tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi köpte en hockeyklubba till vår…

Vi köpte en hockeyklubba till vår dotter. Efter bara tre veckor gick den sönder utan att något särskilt hade hänt. Enligt bedömningen var det slitage, och därför gäller ingen garanti. För oss blir det sista gången vi beställer härifrån. En hockeyklubba kan bli sliten, men inte så snabbt för en 14-årig tjej.

20 januari 2025

Hej Jacob,

Tack för att du hörde av dig och berättade om er upplevelse. Vi förstår att det är otroligt frustrerande när en klubba går sönder så snabbt, och vi beklagar verkligen att ni har hamnat i den här situationen.

Oavsett om det är en tjej eller kille, ung eller gammal, kan en klubba tyvärr gå sönder om den utsätts för yttre påverkan. För att en reklamation ska bli godkänd krävs det dock att det finns ett fabriksfel från grunden. Vi jobbar nära alla våra leverantörer av klubbor, för att säkerställa att det finns tydliga riktlinjer kring hur sprickor eller brott bedöms, och om de orsakats av produktionsfel.

Vi har full förståelse för att det är väldigt tråkigt när en klubba går sönder, oavsett hur länge den har använts. Tyvärr kan vi endast godkänna reklamationer där leverantören har bekräftat ett produktionsfel.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Läste problemet på ett föredömligt

Läste problemet på ett föredömligt, snabb och bra sätt!

17 januari 2025

Hej Nataly,
Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med hur vi löste problemet. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med! 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende kunde support for reklamasjon

Jeg kjøpte et par True Catalyst 9x4, toppmodellen til True. Etter kort tid var det feil med produktet og jeg etterspurte reklamasjon. Hockeystore svarte at de skulle ta dette med leverandør og jeg har ikke hørt tilbake etter over 1mnd. Selv etter tre påminnelser til Hockeystore.

15 januari 2025

Hej Andreas,

Tak for din besked. Vi vil starte med at undskylde for, at processen har trukket ud. Desværre kan det nogle gange tage længere tid end ønsket at få svar fra leverandøren ved reklamationer.

Jeg kan se, at min kollega kontaktede dig for tre dage siden med besked om, at din reklamation er blevet godkendt. I samme besked blev der foreslået to løsninger på, hvordan vi bedst kan håndtere dette for dig.

Vi beder dig tage et kig på den besked og vende tilbage med dit valg, så snart du har mulighed for det, så vi kan afslutte sagen på bedst mulig vis.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer.

Ordered skates

Ordered skates, and they were wonderful.
Super good customer service.

15 januari 2025

Antwoord van Hockeystore

Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that you loved the skates and had a great experience with our customer service. If you need anything else, feel free to reach out to us anytime! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde en målvaktshjälm till grabben…

Beställde en målvaktshjälm till grabben 2 dagar innan han fyllde år. vi fick lev dagen innan. Grymt snabbt leverererat, men det visade dig sig att den var för liten. Inga problem vara bara att skicka tillbaka. Support och allt har gått väldigt snabbt och bra.

Hej Niclas,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen och vår support, även om hjälmen tyvärr inte passade. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder. Tveka inte att höra av dig om det finns något annat vi kan hjälpa till med! 😊

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har inte fått paketet ännu

Har inte fått paketet ännu. Dock är det Bring som ligger bakom försening

Hej Olof,
Tack för att du hörde av dig! Vi förstår frustrationen över förseningen. Tyvärr ligger detta utanför vår kontroll när det gäller Bring, men vi rekommenderar att du håller koll på spårningen av paketet för uppdateringar. Om du fortfarande inte har fått ditt paket eller har frågor, tveka inte att kontakta oss så kan vi hjälpa dig vidare.

Bästa butiken i Karlstad

Jag ringde till butiken i Karlstad för jag var osäker på vilket galler som passade sonens målvaktshjälm.
Fick suverän hjälp över telefonen & la beställning på nätet.
Super snabb leverans ända upp till Östersund 🙏

1 januari 2025

Hej Helena,
Tack för att du delar din upplevelse! 🙏 Det är fantastiskt att höra att du fick suverän hjälp av vår butik i Karlstad och att leveransen gick snabbt hela vägen till Östersund. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och din feedback gör oss väldigt glada! 😊 Hoppas sonen blir nöjd med sitt nya galler! 🏒🥅

Klockrent

Klockrent, enkel hemsida, enkel beställning

Ringde butik och frågade om syster min kunde hämta paketet i butik då det var till hennes son. Inga problem. Trevlig personal!
Starkt rekommendera

30 december 2024

Hej Wictor,

Tack för din fantastiska feedback! 🙌 Vi är glada att höra att du hade en smidig upplevelse med vår hemsida och beställning, och att vi kunde hjälpa till med att låta din syster hämta paketet i butik. Kul att höra att personalen gjorde ett bra intryck! 😊 Tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka! 🏒🎉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Produkt stämde bra överens med beskrivningen.

3 januari 2025

Hej Marcel,

Tack för din feedback! 😊 Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att produkten motsvarade dina förväntningar. Välkommen tillbaka när du behöver något mer! 🚚✨

Kunnig personal

Kunnig personal som gav bra hjälp

8 januari 2025

Hej Andreas,
Tack för din fina feedback! 😊 Vi är glada att höra att du fick bra hjälp av vår personal. Välkommen tillbaka om det är något mer vi kan assistera med! 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra hjälp å kommer i tid 👍

2 januari 2025

Hej Pertan,
Tack för din feedback! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med hjälpen och leveransen. Välkommen tillbaka! 👍

Snabbt, tryggt och smidigt

Från köp till leverans så fanns en trygghetskänsla och en vetskap att det skulle gå väl. Med de förväntningarna måste jag ändå säga att mina förväntningar överträffades i alla fall. Grymt!

17 december 2024

Hej Victor,
Tack så mycket för din fina feedback! 😊 Vi är verkligen glada att höra att din upplevelse överträffade förväntningarna. Det betyder mycket för oss att kunna leverera en trygg och positiv upplevelse. Välkommen åter! 🙌

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jätte nöjd med varorna

17 december 2024

Hej Caroline,
Tack för din feedback! Vad härligt att höra att du är nöjd med varorna. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 😊

Dit is Trustpilot