Eerste instantie prettig contact maar na gedane schilderklus gevel waar we uiteindelijk nog extra moesten bij betalen gezien er een speciale stuccer zou komen ( nooit geweest ) heeft de fi Michon uit... Toon meer
Zeer zeer slecht en niet alleen vanwege het afgeleverde resultaat bij mijn ouders door de door hen ingezette zzp-er, maar vooral door het " niet thuis" geven na de klacht. Zelfs de slechtste s... Toon meer
- Voortdurend aangepaste rekeningen sturen. Ik kreeg een rekening waar werkzaamheden op stonden die niet uitgevoerd zouden worden. - Je tekent voor akkoord en vervolgens gaan de schilders nog een be... Toon meer
Slechter dan één ster kan helaas niet! Dit bedrijf bij ons offerte uitgebracht om complete huis na verbouwing te witten. We wilden perse een bedrijf uit de regio en dit werd ons ook verzekerd. Vervolg... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
The team at Homebell is motivated and highly experienced. We focus on building your dream and work hard to create your ideal living space. From organizing your plans, to managing the entire planning, we turn your ideas into reality so that you can relax and enjoy the results. Our services ensure reliable quality, process transparency and fair pricing. Get in touch with us and let us make renovation easy for you.
Mariendorfer Damm 1, Haus 3, Etage 5, 12099, Berlin, Duitsland
- 0800 100 2346
- kundenservice@homebell.com
- homebell.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
daar word je blij van
Snel, goed en professioneel uitgevoerde klus

Prachtervaring !!
Wij waren ten einde raad toen wij voor de 3e keer op rij er achter kwamen dat onze aannemer ons had laten zitten. 4 weken voor de werken moesten wij nog snel een partij zoeken voor ons stucwerk. Wij vonden in Homebell een goede partij die een mooie prijs neerzetten en bovendien ook makkelijk bereikbaar waren door hurn permanennte klantendienst. (iets wat doorgaans bij klussers en aannemers het pijnpunt is.
Wij kregen eens stukadoor (bedrijf Faroukh) toegewezen die superstrak werk leverde en enorm snel en hard doorwerkte. Het resultaat is prachtig en het contact met zowel de stukadoor als Homebell liep vlot. Aanrader !!
Pascal Collard

Antwoord van Homebell
Prima werk en weinig rommel gemaaktsnel en vakkundig
Prima werk en weinig rommel gemaakt

Antwoord van Homebell
Een tweetal prettige telefoongesprekken …
Een tweetal prettige telefoongesprekken gehad. Uiteindelijk voor een andere aanbieder gekozen vanwege de prijs en omdat zij wel ter plekke zijn komen kijken.

Antwoord van Homebell
direct antwoord vanut een luisterend …
direct antwoord vanuit een luisterend oor.
Dat voelt prettig aan !

Antwoord van Homebell
ja ik wil best mijn mening geven aan …
ja ik wil best mijn mening geven aan anderen

Antwoord van Homebell
Hele slechte ervaring gehad slecht werk …
Hele slechte ervaring gehad slecht werk afgeleverd.
Trap moest geschuurd en geverfd worden nou het zag er niet uit na alle ellende en veel geld kwijt te zijn geweest hebben we het zelf moeten doen.
Dit noooit meer.

Schilderwerkzaamheden van de buitenboel 4-12=6-12 -2017
Na eerst wat problemen te hebben gehad met het maken van afspraken met de eerste schilder uiteindelijk een hele goede schilder langs gehad die zijn vak verstaat en keurig en goed werk heeft afgeleverd.
Top geregeld uit eindelijk.

Antwoord van Homebell
Al met al prima ervaring
Al met al prima ervaring: goede telefonische afhandeling en terugkoppeling. In de communicatie gingen 2 dingen niet helemaal goed: de slaapkamer hoefde niet leeg te zijn volgens Homebell en wel volgens de schilder en de schilder gaf aan geen extra kosten te zien en die kregen we vervolgens 2 uur later toch. Was beperkt maar kwam beetje vreemd over. Schilderwerk is prima afgeleverd. Enige tip voor de schilders zelf is wel om het iets netter achter te laten: veel spatjes verf op de houten vloer in de doorloopruimte. Deze was niet afgedekt, maar had dat beter wel kunnen zijn, en eveneens veel spatten op de planken die ze hadden laten hangen aan de muur.
Maar: ik zou dit schilderbedrijf wel aanraden!

Antwoord van Homebell
Ze zijn erg vriendelijk en contact is …
Ze zijn erg vriendelijk en contact is prettig.

Een snelle
Een snelle, zakelijk maar toch vriendelijke benadering. Meedenkend met de klant. Oplossend vermogen. Snelle en duidelijke offerte en het opvolgen
hiervan zeer uitstekend.

ZEER ZEER Slecht
ZEER ZEER Slecht
slechte ervaring en waardeloze afhandeling, maar wel een incassso bureau op je dak sturen omdat ik pas het restant zou betalen als er 100% werk zou zijn geleverd. Nog nooit zo behandeld vertrouwen in de mens raak je zo wel kwijt. Ze zijn niet in staat om vakmensen in te huren. Ondertussen een half jaar verder en nog steeds niet goed. Komen niet tot een oplossing omdat ze het verrekken om een onafhankelijke vakman langs te laten komen om de situatie te beoordelen
Advies voor mensen die van plan zijn om in zee te gaan met deze oplichters doe het niet.
Toppers
Afspraak zeer goed nagekomen. Op korte termijn was afspreken mogelijk. Prijs/kwaliteit zeer goed.
Weinig klantenservice vanuit Homebell
Weinig klantenservice vanuit Homebell. Uiteindelijk kwam er een stukadoor die ontzettend slecht werk geleverd heeft. Een collega heeft het geprobeerd recht te schuren, zonder succes. Doordat het opleverformulier door ons getekend is wil Homebell ons nu niet verder helpen. Ondanks dat op de foto's duidelijk het slechte werk te zien is.
Nooit het formulier direct tekenen! Wacht op goed daglicht / tot het gedroogd is.
Jammer. Hier hadden zij hun toegevoegde waarde kunnen laten zien.

Antwoord van Homebell
Zeer vriendelijke mensen zeer scherpe …
Zeer vriendelijke mensen goede prijs en uitstekend werk afgeleverd zeker een aanrader
Ongeloofwaardige club, slechte klantenservice.
Klus voor een goede ijs afgesproken met uitvoering over 3 maanden. Kort voor uitvoering werd twee weken uitstel gevraagd want de schilder loopt achter wegens het slechte weer. Geaccepteerd maar wel op voorwaarde dat er niet nog meer wordt uitgesteld. Daarna toch weer 3 dagen uitstel gevraagd waar ik sputterend mee akkoord ben gegaan. Op de afgesproken dag geen schilder. 9 uur meteen gebeld maar de persoon in kwestie was er nog niet en zou terugbellen. Om 1015 maar weer zelf gebeld en toen bleek dat de vakman de klus 'vergeten' was. Jaja. Volstrekt ongeloofwaardige club dus. Geen oordeel over de schilder hoor!

Slechte ervaring
Slechte ervaring. Ondeskundige vakmensen kwamen en gingen weg. Ook door het weer maar kwamen afspraken niet na. Homebell zelf betaald slecht terug aanbetaling moet nog terugbetaald worden maar dan zijn ze niet bereikbaar.

Antwoord van Homebell
goed bedrijf.schilder heeft zijn werk …
goed bedrijf.schilder heeft zijn werk goed gedaan
Geen toegevoegde waarde en slecht bereikbaar na offertefase
Gedurende de offertefase was Homebell erg behulpzaam en goed bereikbaar. Zodra de factuur echter voldaan was, gaf Homebell niet meer thuis.
De schilderwerkzaamheden welke halverwege medio Mei afgerond zouden zijn conform de overeengekomen planning zijn uiteindelijk eind Juni afgerond. Zonder directe communicatie of afstemming rondom de planning. Alle (stroeve) afstemming vond rechtstreeks met de schilder plaats. Homebell was slecht / niet te bereiken en aan meerdere terugbel verzoeken is geen gehoor gegeven.
Daarbij dient wel gezegd te worden dat de schilder prima werk heeft geleverd.
De toegevoegde waarde van Homebell is in deze echter nihil geweest. Met uitzondering van een betalingsherinnering voor een factuur welke al voor Mei volledig is voldaan heb ik niet veel meer van Homebell mogen vernemen.
Mijn advies: ga zelf op zoek naar een rechtstreekse vakman, Homebell voegt in het gehele proces niets toe.