Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en deta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt p... Toon meer
en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.
Contactgegevens
Øster Alle 56 6, 2100, Østerbro, Denemarken
- 70203023
- info@klaret.dk
- homebob.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Er kun lige blevet kunde
Er kun lige blevet kunde, men har været tilfreds.
Har nu haft besøg af jer igen og er yderst tilfreds.
Kan varmt anbefale jer

Antwoord van Klaret
Altid god service og flinke rare…
Altid god service og flinke rare mennesker.
Leverer et godt stykke arbejde. Kan varmt anbefale dem.

Fin, pålidelig og omhyggelig
Fin, pålidelig og omhyggelig service. Dejligt at slippe for den tjans😘

Antwoord van Klaret
Meget fin vinduespudsning af jeres…
Meget fin vinduespudsning af jeres friske fyr (Simon) som vi er meget glade for,altid i godt humør og snaksalig

Antwoord van Klaret
Søde og behagelige mennesker der pudser…
Søde og behagelige mennesker der pudser mine vinduer - smart med abonnement

Fantastisk Vinduespudser Simon
Fantastisk Vinduespudser Simon, høj service, høj standart, meget rene vinduer - samt høj kundeservice af Maria ved bookning mm. - kan kun give mine varme anbefalinger.

Antwoord van Klaret
Fint arbejde kommer til tiden/dagen.
Fint arbejde kommer til tiden/dagen.
Brugte Homebob b.la. til hæk klipning fint/flot arbejde
Kan kun anbefale Homebob

Super nemt
Super nemt, alt fungerer perfekt og rigtig dygtige og flinke vinduespudsere der kommer, er meget tilfreds med aftalen.

Antwoord van Klaret
God og venlig vinduespudsning med flot…
God og venlig vinduespudsning med flot resultat!

Antwoord van Klaret
Vi er rigtige glade for vores ordning…
Vi er rigtige glade for vores ordning med Homebobs vinduespudsning. Det fungerer bare helt perfekt og så får man da også lige et smil og et vink gennem ruden hvis man er hjemme. Mange ++++++ herfra :-D

Altid super service!
Altid super service og søde og imødekommende medarbejdere.
vi er fuldt tilfredse
Første gang vi har fået pudset både inde og ude og hvilken fornøjelse. Meget serviceminded vinduespudser

Antwoord van Klaret
Vi glæder os til næste gang :-)
Kontaktede d 10. december HomeBob for at høre om priser og mulighed for vinduespudsning inden jul.
Dagen efter lå en mere end rimelig prisberegning og et tilbud om, at de kunne komme d. 18 december.
D. 18 december stod vinduespudseren klar til aftalt tid.
Pudsede vores MEGET beskidte vinduer - og tog som en lille julebonus hoveddøren med, selvom vi ikke havde den med i bestillingen.
Blanke og rene vinduer - oven i købet pudset af en både sød og fleksibel vinduespudser. Han pudsede vinduer et hus fyldt med hjemmearbejdende beboere, papirbunker og digital undervisning der bimlede og bamlede om ørerne på ham
Vi glæder os til næste gang

Antwoord van Klaret
Hurtig og fint udført vinduespudsning…
Hurtig og fint udført vinduespudsning og så til en overkommelig pris!

Antwoord van Klaret
god oplevelse første gang jeg har haft…
god oplevelse første gang jeg har haft vinduespudser. Venlig og kompetent medarbejder

Antwoord van Klaret
Lees meer over geverifieerde reviews.