Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt p... Toon meer
en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.
Øster Alle 56 6, 2100, Østerbro, Denemarken
- 70203023
- info@klaret.dk
- homebob.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fremragende arbejde!
Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en detalje der skal rettes til. Nem, hurtig og sikker telefonisk kontakt og planlægning.
Birthe Paulsen

Pudset til UG
Vi har lige fået pudset vores vinduer af Simon. Det var til UG. Ingen striber og nu kun fare for, at vi må klemme øjnene sammen indenfor, når solen skinner :)

Antwoord van Klaret
Har lige fået pudset vinduer af Oliver…
Har lige fået pudset vinduer af Oliver og han skal have en lønforhøjelse 😊 vi er så tilfredse med hans arbejde

I får 5 stjerner for top service😊
I får 5 stjerner for top service😊
Sidst fik i kun 4 stjerner, da jeg savnede at i fik tørret af i kanten rundt af vinduet. Har haft besøg af Oliver som havde hørt min bøn. Han har leveret tip top vinduespudsning.
Jeg er så tilfreds.... Tak Oliver😉
Og tak til Homebob at i lytter til ens bønner👍

Antwoord van Klaret
Meget frisk og servicemindet besøg
Vi havde besøg af Simon, som gav et rigtig godt førstehåndsindtryk. Han var meget frisk, smilende og super servicemindet. Resultat på vi duerne var super og vi glæder os til næste besøg 😊

Antwoord van Klaret
Leverer top kvalitet hver gang
Leverer top kvalitet hver gang, vinduerne er perfekt pudset.
De bedste anbefalinger herfra

Super oplevelse
Super oplevelse. Meget professionelle både i kommunikation og udførelse. Vores vinduer har ikke været pænere i meget lang tid. Efter at vinduespudseren havde pakket alt sammen, opdagede han en løber udvendig på førstesalen, hvilket resulterede i, at alt blev pakket ud og løberen blev fjernet.

Antwoord van Klaret
Har haft besøg af Bob for første gang.
Har haft besøg af Bob for første gang.
Flot arbejde med vinduerne.
Virker som en nem løsning, også hvis der skal tilvælges extra ydelser.

Antwoord van Klaret
Fin pris og kvalitet i top!
Fik pudset vinduer gemmen HomeBob i går med det flotteste resultat. Prisen er fin og kvaliteten i top.

Antwoord van Klaret
Meget venlig og sympatisk ung mand som…
Meget venlig og sympatisk ung mand som kom og ordnede mine tagrender. så jeg er meget tilfreds.

Antwoord van Klaret
Dårlig moral, dårligt arbejde og dårlig service
Det er svært at beskrive hvor dårligt arbejde og efterfølgende håndtering vi har oplevet fra Homebob. Vi fik sidste sommer klippet vores hæk af firmaet. Klipningen blev ikke udført som aftalt. Blandt andet manglede ydersiden og det meste af toppen, at blive klippet. Jeg var derfor nød til, at ringe til dem. Efterfølgende kom de så igen for at rette op på det. Her blev toppen og dele af ydersiden klippet. Der blev dog ikke fjernet, det som de havde klippet af på ydersiden. Dette resultere i flere mails mellem os og firmaet. Hvilket indeholdte beklagelser men også en lang drøftelse af pris. I september sender jeg en mail til homebob som svar på det forslag de er kommet med. Her skriver jeg at jeg ikke kan accepter den pris de har foreslået. Der kommer aldrig et svar på denne mail og aldrig en faktura. I dag har jeg så modtaget en besked om, at deres krav er overgivet til inkasso. Jeg er rystet. Udover at være i direkte modstrid med loven, så er det også den mest elendigt og pinlige kundebehandling som jeg har oplevet.

Antwoord van Klaret
Rene vinduer, men kommer lige inden tidsfristen
Mine vinduer blev så fine.
Jeg blev dog lidt irriteret inden vinduespudseren kom.
De siger at man kan forvente at de kommer inden for en 2 timers ramme, men at han kommer lige når de 2 timer er gået og jeg skal til at ringe og beklage mig, er dog lige at strække den.

Antwoord van Klaret
Venlige medarbejdere der laver et…
Venlige medarbejdere der laver et virkelig flot stykke arbejde er meget tilfreds med den service de levere

Jule hilsen
Super service 👍 en rigtig god jul til jer alle i Homebob 🎄🎅🤶👍

HomeBob Vinduespudsning.
Jeg fik besøg af en ung mand, fra HomeBob vinduespudsning. Han var hurtig og effektiv, og jeg er meget tilfreds med resultatet. De skal fremover pudse mine vinduer.

Super fine vinduer
Super fine vinduer, og god info på mail. Rimelige priser og meget begagelig og venlig vinduespudser. Kan kun anbefale

Antwoord van Klaret
Lees meer over geverifieerde reviews.