Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Toon meer
Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en deta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt p... Toon meer
en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.
Øster Alle 56 6, 2100, Østerbro, Denemarken
- 70203023
- info@klaret.dk
- homebob.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har haft Homebob i 2 år nu og er…
Jeg har haft Homebob i 2 år nu og er super tilfreds med dem. Især Michael som var her sidste gang har pudset så man skulle tro at der ikke var glas i mine vinduer😃
Virkelig flot arbejde
Virkelig flot arbejde, vi er meget tilfredse og nyder synet af vores ny-rensede fliser hver eneste dag.
Have første besøg af Home Bob idag
Have første besøg af Home Bob idag. Effektivt firma der holder hvad de lover.
Simon var super omhyggelig, meget effektiv og en rigtig flink fyr. Kan kun give dem min bedste anbefaling. Håber at det er Simon der kommer igen næste gang for han kan sit kram.
Henrik

Tak for god service
Vi er glade for samarbejdet med Homebob! Vinduerne er rene :) og Homebob medarbejdere både på kontor og ude er altid søde og imødekommende.

Rigtig god oplevelse med HomeBob
Flotte rene ruder - kan varmt anbefale HomeBob
Flinke og høflige vinduespudsere, der præsenterer sig inden vinduerne ordnes.
Idag fik vores lille drivhus også pudset ruder ude. Vinduespudseren fortalte, at det var dagens ekstrabonus - smiler😊
Vores tagrender blev også efterset og renset.
Godt arbejde fra HomeBob
Super service!
Vi har idag haft besøg af Simon, der kom og pudsede vores vinduer. Vi er som altid 100% tilfredse og både kvalitet og service er i top :)

God service.
1-stjerne for tilbud som ændres 80 % EFTER accept af tilbud!
Har haft en forespørgsel hos Homebob for mange måneder siden. Trods klare regler for markedsføring osv. bliver jeg nu kontaktet med tilbud om en abm. ordning som jeg dog takker ja tak til. EFTER accept af tilbud kommer så ny mail med at mit hus desværre er større end hvad det konkrete, målrettede og personlige tilbud egentligt dækker over. Huset er 20 % større og prisen stiger således med 80 %. Hertil supplerende tilbud for vinduesvask indvendigt for 1.199,- pr. gang.
1-stjerne for tilbud som ændres 80 % EFTER accept af tilbud.

HomeBob are the best
Very good, flexbile and reliable service from HomeBob. I have been using them for a few years now and they really do the job well!
Altid fint og ordentlig…
Altid fint og ordentlig vinduespudsning, altid friske og søde vinduespudsere, der kommer til dine vinduer.😊

Dårligste service
Dårligste service. Det kunne ikke nå at vaske to vinduer i vores rekkehus pga sne i d 30 december 2022. De har stadig ikke gjort det. Idag er 2 april, 2023. Ringede til dem så mange gange. Vores vindue i stue er så beskidt
Jeg vil aldrig anbefalle homebob
Such a crappy company

Antwoord van Klaret
Kommer som aftalt✔️ Arbejder effektivt…
Vinduespolering
Kommer som aftalt✔️ Arbejder effektivt og omhyggeligt ✔️ Behagelig og tryg at have i huset ✔️ Klar på ændringer og clearer hurtigt og nemt med kontoret✔️ Smukt resultat👌…men det koster✔️

Igen en fantastisk oplevelse
Igen en fantastisk oplevelse. Søde ved booking, søde når de kommer. Rengør efter sig og altid i godt humør!!

Antwoord van Klaret
Super tilfredstillende arbejde der blev…
Super tilfredstillende arbejde der blev udført.
Meget venlig og dygtig ansat.
Kan klart anbefales

Fuld tilfreds👍
Vinduerne står fine efter pudsning, alt tid så flinke vinduespudsere😊

Antwoord van Klaret
Jeg har i flere år brugt Homebob til vinduespudsning og kan kun anbefale dem. Venlige vinduespudsere der kommer til tiden og gør arbejdet fint. I foråret kom en af vinduespudserne til at ødelægge et hængsel i et vendevindue, hvilket vinduespudseren selv erkendte og han opfordrede mig til at tage kontakt til Homebob for at få det repareret. De betalte skaden uden diskussion og endnu med venlighed.
Meget fin service!

Antwoord van Klaret
Det er altid en fornøjelse at have…
Det er altid en fornøjelse at have HomeBob til at pudse vinduerne.
De giver sig tid til at lave et flot arbejde, skinnende vinduer og ingen vand i karmene bagefter!
Og så er de bare så venlige.

Kommer altid
Kommer altid, som aftalt. Hurtig og effektive. Kan altid få fat i en medarbejder pr. tlf. hvis nødvendig. Er altid hurtig med mail svar.
Lene

Nemt at bestille
Nemt at bestille, friske vinduespudser, flotte vinduer.

Antwoord van Klaret
Lees meer over geverifieerde reviews.