Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Toon meer
Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en deta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt p... Toon meer
en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.
Øster Alle 56 6, 2100, Østerbro, Denemarken
- 70203023
- info@klaret.dk
- homebob.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Altid super god vinduespudsning og…
Altid super god vinduespudsning og servicemindet vinduespudser, samt god service e-mail og sms dagen før

Antwoord van Klaret
Udfører et flot stykke arbejde og giver…
Udfører et flot stykke arbejde og giver besked når de har været her.

Dyrt
har været glad for Homebob men det er steget med med 30 procent hvilket er for meget. Da jeg beder om at få pudset indvendig kunne jeg ikke får det gjort, da de havde lukket for tilmeldning ØV.
Har fundet andet firma med samme ordning til det halve
gode medarbejder og godt arbejde
Super gode medarbejder der er flik og imødekommende og godt arbejde :)

Simon var her fredag
Simon var her fredag.
Vinduer pudsede ude og inde - alt er fint.

Dårligere og dårligere service
På de seneste er det desværre gået ned af bakke, med servicen fra HomeBob.
Sidst hvor jeg fik pudset vinduer, skrev de at de havde tjekket tagrenderne - jeg var efterfølgende selv oppe at tjekke og kunne så konstatere, at de ikke var blevet tjekket (hvilket jeg også kunne se på min overvågning).
Så lover de at de vil komme og ordne tagrenderne indenfor 4 uger - nu er der så gået over en måned, hvor de ikke har været her (og hvis de var kommet indenfor de 4 uger, havde der ikke været frost).
Derudover svare de ikke når jeg skriver til dem pr. e-mail - og man kan ikke få fat i dem på telefonen.
Holdt ikke aftale og telefonen er lukket som altid
Så er den gal igen. Fik besked om at vinduerne ville blive pudset i december, men det er ikke sket.
Man kan ikke ringe til dem, de har for travlt, men sådan er det altid.
Prisen er umiddelbart fin, men når man ikke får ydelsen som aftalt og skal bruge så meget tid på at få fat i dem, så giver det ikke mening.
Svindel og fup
De kom en gang i sensommeren og så har jeg ikke kunnet få kontakt telefonisk som på mail. De svarer simpelthen ikke, men trækker 129 pr måned.
Svindel og fup.

Antwoord van Klaret
Særdeles god service udført af dygtige…
Særdeles god service udført af dygtige vinduespudsere administrationspersonale
Kvalivare
Ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet. Simon gør det fantastisk og til en god pris.
Simon var forbi her til morgen og pudse…
Simon var forbi her til morgen og pudse både indvendigt og udvendigt. Det blev gjort grundigt og resultatet er simpelthen perfekt. Samtidig var det en fornøjelse at have Simon her. Han er positiv, glad og super kompetent. Tak!
Super godt firma og topprofessionelle medarbejdere.
Fantastisk god service og optimal behandling. Jeg vil til hver en tid anbefale Homebob til alle. Det kan ikke gøres bedre.❤️
Lad ikke HomeBob klippe din hæk
Jeg klipper normalt selv min hæk, men synes den trængte til en lidt mere profesionelle klipning i år, så jeg hyrede HomeBob til at klippe min hæk. Det er de dårligste penge jeg har givet ud. Der er kæmpe hakker i toppen (som er synlig i øjenhøjde), der er grene som de helt har sprunget over, den er mere skæv nu end den nogensinde har været og ikke længere sammenhængene! De har heller ikke ryddet op efter sig, der lå masser af hækaffald da jeg kom hjem (var desværre på ferie da de var og klippe), men på billederne så det meget pænt ud, så jeg betalte. Det skulle jeg aldrig have gjort, for til trods for gentagne henvendelser og lovning på at de nok skal få en fagmand til at ringe, så sker der INTET. SÅ nu vil jeg gerne advare andre mod at bruge dem til denne type ydelser. Jeg skal dog her sige, at jeg bruger dem til vindues pudsning, og her har jeg intet at klage over, det er virkelig flot arbejde - så derfor var jeg ikke bange for at hyrer dem til andre opgaver - men det fortryder jeg bitterligt.

Vinduespuderen Simon
Jeg fik besøg af en meget venlig vinduespudser, han hed Simon. Vinduerne ser skarpe ud!
Og igen meget venlig snaksagelig gut, det var sku dejligt😁.
Window cleaning went exactly as planned…
Window cleaning went exactly as planned - perfect service
Flot arbejde
Meget omhyggelige, dygtige og behagelige gutter der klippede vores hæk og cotoneaster til UG !
at dem der kom tog hensyn til hvores…hund
at dem der kom tog hensyn til hvores hund og ang hækken vidste han hvordan det skulle gøres 15
Lynhurtig og professionel service
Så kan vi se verden omkring os igen😀☀️Lynhurtig, professionel og god service med plads til et godt grin. Kan varmt anbefale Homebob som vinduespudsere.
Lees meer over geverifieerde reviews.