Vi fik tilbud om at få fjernet nedfaldssne fra taget, de skrivet i tilbud de fjerner sneen der er til fare for at styrte ned, men de fjerner en enkelt istap, så skal man have taget issikret så kontakt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har fast aftale om vinduespudsning. Vinduerne står top skinnende og skarpe. Professionelt udført. Kommer til tiden. Venlige, servicemindede og effektive folk. Fleksible, hvis der lige er en deta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
en svær opgave med meget græs der skulle fjernes inden rensningen. Det kostede virkeligt knofedt at få det væk men fint det gik uden mine planter led overlast. en mindre kommunikationsbrist ved bestil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Klaret gør vi det nemt at få styr på de praktiske opgaver – både for private og erhverv. Vi hjælper med alt fra vinduespudsning og hækklipning til tagrenderens og algebehandling, udført professionelt og med fokus på kvalitet. Faste aftaler, klare svar og dygtige fagfolk – så er det klaret.
Contactgegevens
Øster Alle 56 6, 2100, Østerbro, Denemarken
- 70203023
- info@klaret.dk
- homebob.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rigtig godt service.
Trækker penge uden at levere service
Efter ellers gode år med Homebob har jeg opsagt mit abonnement på vinduespudsning. Siden firmaet fik ny ejer oplevede jeg sidste vinter, at de trak penge hver måned, men mine vinduer blev ikke pudset. Efter klage fik jeg penge tilbage med forklaring om, at mit abonnement ved en fejl var ændret til hver 3. Måned – men de trak fortsat penge på mit kort hver måned! Nu skete det så igen, at de ikke kom sidste måned. Forklaring var sygdom, men ingen besked. Jeg fik pengene retur.
Da jeg ville ændre mit abonnement fra pudsning hver måned til kr. 229/måned til pudsning hver 3. Måned, skrev de: “Hvis du ændrer dit abonnement til pudsning hver 3 måned, så vil det koste 249 kr./måned dvs. 747 kr. pr. pudsning.” Da jeg ikke er helt idiot, spurgte jeg, hvorfor jeg skulle betale 747 for det, jeg ellers giver 229 for, trak de i land igen. Men nu var det nok, og jeg har opsagt mit abonnement – og husket også at opsige det i min netbank, hvor Homebob iøvrigt havde oprettet abonnement 2 gange med betaling hhv. hver måned og hver anden måned. Jeg ved ikke, om Homebob “bare” har rod i deres ting, eller om der er tale om bevidste forsøg på at snyde deres abonnenter.
Herfra skal blot lyde en opfordring til andre om at tjekke, om faktisk får leveret det, de betaler for – og en beklagelse over, at de tidligere ejere, som havde opbygget en god forretning med god, pålidelig service til fair pris, desværre har solgt til nogen, der på kort tid har misrøgtet det gode brand.
PS! Jeg bemærkede i øvrigt, at den medarbejder, der skrev til mig, selv har oprettet en femstjernet anmeldelse på Trustpilot. Virkelig useriøst!

Antwoord van Klaret
Rigtig fin service
Rigtig fin service. Jeg er glad for resultat og prisen var også tilfredsstillende :-) Jeg vil klart anbefale Homebob til andre
Nemt at bestille tid og de Kommer altid til tiden
Kommer til aftalt tid og her sidste gang fik vi de flotteste vinduer.
Fortjente 5 stjerner
Fortjente 5 stjerner, renlighed og perfekte vinduer
Brug dem ikke
Brug dem ikke
De overholder ikke deres aftaler , svarer ikke på telefon og mail
Det er virkelig irriterende at Homebob…
Det er virkelig irriterende at Homebob ikke tager telefonen
De har fusioneret med Housewash her i august.
Hold jer væk fra Housewash…
Jeg havde idag en aftale om algebehandling af fag.
Der kom ingen og ingen ringede eller gav besked.
Jeg har ringet til Homebob 100 gange og skrevet mail men de er fuldstændig ligeglade.
Man får ventemusik i 20 sekunder hos Homebob og så kommer der en svarer med at alle er optaget og man skal sende en mail og så vil de svare meget hurtigt.
Der er ikke nogen på kontoret. For det er det samme der sker hver gang man ringer.
Dårlig service.
Homebob indgår prisaftaler de ikke vil overholde
Homebob indgår prisaftaler, som de siden ikke vil leve op til. Derudover er de blevet så dyre at de for 7 ruder pudset ude mener de sksl have 400 kr. (alt kan nås fra jorden. Forsøgte selv st tage en pris hjem på pudsning af 8 ruder ude og inde efter jeg overtog min mors lejlighed (de kan vendes så Skt kan foregå inde fra) det var steget med 138%, jeg får pudset 32 ruder billigere i Jægerspris end hvad de tænker de kan forlange, de må have alt for mange kunder.
Godt udført arbejde
Godt udført arbejde - dog kunne oprydning have været bedre
Grundigt og vel udført arbejde
utroligt at de ikke kan tage telefonen…
utroligt at de ikke kan tage telefonen eller svar på de mails man sender til jer, i gør arbejdet halvt og giver ikke besked når i kommer forbi som var en del af aftalen
Har opsagt abonnementet.
Har opsagt abonnementet.
Har været glad bruger i flere år, men forleden blev jeg brændt af en dag, hvor jeg skulle have indvendig pudsning og havde taget fri fra arbejde for at få det. Fik sms og mail dagen før om, at Homebob ville komme. Jeg var hjemme til aftalt tid, men de kom ikke, og jeg fik ingen information. Så forsøgte jeg at komme i kontakt med dem de følgende tre dage på både telefon, mail og deres chat. Fik først svar i går, en uge senere, hvor de beklagede, men stadig ingen forklaring. Kan ikke bruge en beklagelse til noget - havde brug for kontakt og forklaring umiddelbart i forlængelse af den dårlige oplevelse, og det fik jeg ikke. En ting er, at det kan gå galt med at møde op. Noget andet er flere dages forgæves forsøg på kontakt på tre forskellige medier. Det dur ikke - så nu har jeg desværre måttet opsige mit abonnement
Altid godt arbejde og god service!
Altid godt arbejde og god service. Vi har haft fornøjelsen af udendørs vinduespudsning hvert kvartal i flere år. De kommer af sig selv i de aftalte måneder og og det er en ordning, som fungerer helt perfekt og vi er altid godt tilfredse. Nogle gange har vi ønsket indvendig pudsning også, og har fået god hjælp over mail eller telefon og i samarbejde fundet en dato som passede os, hvis vi ikke har kunne finde en via det tilsendte link. Kan varmt anbefale homebob.
Superflot Vinduespudsning
Vi har brugt HomeBob til vinduespudsning de seneste par og vi er meget begejstrede for dem.
De kommer til aftalt tid og er altid i sprudlende humør og går til arbejdet med stor entusiasme.
Resultatet er altid superflot.
B og T - Rågeleje
Vi har brugt Homebob i et år nu or er…
Vi har brugt Homebob i et år nu or er MEGET glade for det. Men i fredags da vi var hjemme mellem 8-10 som aftalt kom der ingen. Prøvede at skrive og ringe uden held, FLERE gange. Så fik vi en sms igår om at I kom idag mellem 8-10 så vi rykker rundt på møder igen, tømmer alle vindueskarme IGEN, og igen kommer i ikke. JEg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre, for det er ikke muligt at komme i kontakt med jer.
Altid godt resultat😊
Vi har brugt Homebob gennem en del år efterhånden, og er meget tilfredse kunder. Vores vinduer bliver altid pudset omhyggeligt, og står skinnende rene bagefter. Vi kan varmt anbefale Homebob😊
fup og fiduser
Fup og fiduser
Dette er i allerhøjeste grad et fupfirma. De har ikke foretaget sig noget som helst - blot sendt en faktura på 22.000kr. De sagde godt nok, at de havde lavet noget, men det viste billeder fra et andet firma, at det havde de overhovedet ikke. Retter man så op og gør noget ved det? Næh nej. Beklager lidt, men man rykker ikke. Helt igennem et sjusket, overfladisk og dårligt firma. Består af for mange tossehoveder, der bare vil have penge ud af firmaer/folk. I, der er så tilfredse, bør måske få nogle til at kigge efter, om I overhovedet har fået lavet det, I har betalt for. Det skylder I jer selv og andre, så firmaet kan tage sig sammen og yde et stykke kvalificeret arbejde.
Firmaet leverer en regelmæssig ydelse uden yderligere bekymring
Firmaet leverer en regelmæssig vinduespudsning, jeg behøver ikke tænke på eller finde ud af at bestille- det sker helt ad sig selv hver anden måned. Mere end almindelig venlig betjening.

Antwoord van Klaret
Lees meer over geverifieerde reviews.