Hondenmagazijn Reviews

1.239
TrustScore 1 uit 5

1,2

Ik heb een product bij Woefbende ofwel Hondenmagazijn besteld, maar krijg geen bevestiging wanneer het geleverd gaat worden. Mijn bestelnummer is #1031. Een mail over gestuurd, maar nog geen enkele r... Toon meer

Nog steeds geen geld terug en de mail is uit de lucht. Wat een oplichters. Waarschijnlijk alles opgeheven en veel teleurgestelde kopers. Hoop dat de personen achter het bedrijf nooit meer een webshop... Toon meer

Compleet onbetrouwbaar. Leveren te kleine hondenmand. Moest het maar weggeven aan iemand anders want terugsturen zou zonde voor het milieu zijn. Komen uiteindelijk tot een regeling en retourneren he... Toon meer

Waarschuwing! Bestel hier niet! Product niet geleverd, wacht al 3 maanden en op geen enkele wijze enige medewerking of geld terug. Pure oplichterij. Ook de reacties hieronder.. ik heb al 6x gemaild... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

1K reviews

Alle reviews

(1.239)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb tijdje geleden 2 honden…

Ik heb tijdje geleden 2 honden regenjasjes besteld en ook betaald , nog steeds niet binnen gehad. Ik heb gemaild toen kreeg ik eerst te horen dat ze meteen opgestuurd werden, niet gebeurd, weer gemaild zouden er weer achteraan gaan, niks binnen gekregen, weer gemaild toen kreeg ik een verhaal dat de kleur groen er niet meer was of ik geel wilde, ik zei prima, weer niks binnen gekregen en weer gemaild, dan word er gezegd dat er een storing was en dat het onderweg is , daarna nooit meer iets gehoord van het bedrijf , ik vind het verschrikkelijk, je hebt betaald en krijgt niks geleverd

€ 43,90
SEPA iDEAL
IBAN: DE20202208000093104096
BIC: SXPYDEHH
Naam: SP HONDENMAGAZIJN
Omschrijving: 4ME8N5T 0140000814
805342 SP HONDENMAGAZIJN
Kenmerk: 014000
Nou geven ze zogenaamd medelevend een reactie en vervolgens stuur ik de gegevens en je raad het al word weer niets mee gedaan, helaas moet ik me verlies in deze nemen , spijtig , hufters zijn het heb er geen mooier woord voor

19 december 2023

Hallo ,
Onze excuses voor het ongemak. Geef ons hier uw bestelnummer op, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

23 dec 2023
Beste Melissa, dit is heel vervelend. Onze excuses. We willen u graag tegemoet komen. Wat is uw ordernummer?

Nog steeds niks ontvangen.

Wij hebben eind november een bestelling gedaan. Nog steeds niks. En geen reactie op mail. Schandalig.
Hondenmagazijn.nl Helaas is het gewoon spul uit China wat er ook nog eens mega lang over doet dus. Dan kun je nog beter bij Alie of Shein of zo bestellen.

20 december 2023

UPDATE: 3/25
Hallo Yvonne,
Bedankt voor het schrijven.
Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet naar wens is. Wij verzenden onze producten rechtstreeks vanaf onze leverancier en streven er altijd naar om kwaliteitsartikelen te verzenden. Helaas vinden wij het vervelend om te horen dat het niet naar wens is geweest. Ondertussen hebben wij uw aankoopbedrag al teruggestort op de door u opgegeven rekening. Controleer uw account en bevestig vriendelijk de ontvangst van uw terugbetaling.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Noah Team Hondenmagazijn

Opgelicht door hondenmagazijn/ joa.

Helaas kan ik niet lager geven dan 1 ster. Ik had besteld, de maten klopten niet geheel met wat erbij stond en na veel heen en weer mocht ik de 3 hondenjasjes waar het om ging ruilen. Ik moest wel zelf de retour kosten betalen, dat heb ik gedaan, aangetekend zelfs, sinds die dag krijg ik geen antwoord meer op mijn mailtjes, ik heb de kleinere maat jasjes nooit gekregen en wil daarom iedereen waarschuwen hier niks te kopen. Via de telefoon zijn ze ook niet bereikbaar, ze horen ook bij joa
Het gaat om 3x Joa® Fur Jacket | Hondenjas | Hondenjasjes | Hondenjassen × 1
Shiny Blue / s
Prachtige hondenjasjes, als je ze ook inderdaad krijgt.
We hebben ook aangifte van oplichting bij de politie gedaan.

Toevoeging 06-02-2024
Hun mailadres werkt ook ineens niet meer. En dat terwijl ze " het op gingen lossen"

Iedereen die dit nog niet gedaan heeft, aangifte doen bij de politie. Joa hoort hier ook bij!

Ze hebben na meer dan 3 maanden en meer dan 50 mailtjes eindelijk terug betaald waar we recht op hebben. Plus overal bewijs van.

En nu hebben ze deze gerapporteerd. Terwijl er geen onwaarheid in staat.

13 november 2023

UPDATE: 25/3
Hallo Kierow,,
Uit onderzoek blijkt dat wij hadden uw aankoopbedrag afgelopen 3/6 al teruggestort op de door u opgegeven rekening. Controleer uw account en bevestig vriendelijk de ontvangst van uw terugbetaling.

Vi er ikke svindler og vil aldrig have til hensigt at snyde nogen. Omstændighederne omkring forsinkelsen i leveringen af din ordre er uden for vores kontrol. Det antyder dog aldrig, at det allerede snyder. Din anmeldelse er beregnet til at skade vores omdømme, specielt så du allerede har modtaget disse ordrer den 2. november 2023 og alligevel har krævet en refusion og er blevet refunderet i overensstemmelse hermed den 6. marts. Hvis der er en svindler her, hvem er så? Det er bestemt ikke os. Derfor er din anmeldelse skadelig, hvilket kan medføre løssalg i vores virksomhed. Vi håber, du er klar over dette.

Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn.

UPDATE 26/03
Hallo Manger,

12/20/23
Hallo,
Bedankt voor het schrijven!
Sorry als ons product je niet bevalt. We hebben onlangs een systeemfout gehad waardoor we niet goed kunnen werken. Alles is echter gerepareerd. Daarom raden we je aan om ons opnieuw een e-mail te sturen. Van daaruit zullen we je graag verder helpen.

Oplichters

Ik wil mijn bestelling terugsturen en mijn geld ontvangen. Ik krijg geen enkele reactie op mijn berichten. Wat een oplichterij. Niets bestellen!!!!!!!!!

18 november 2023

Hallo Klimmer,

Hallo Klimmer,
Sorry voor de vertraging. We hebben technische problemen ondervonden op ons systeem. Maar alles is al opgelost. Stuur ons daarom een e-mail zodat we je bestelling meteen kunnen controleren. We hopen op uw begrip voor deze kwestie.
Wat is uw ordernummer?

WAARSCHUWING: OPLICHTERIJ ONDER DE LOEP! KIJK UIT VOOR MACHIEL BOSMA

Na mijn vreselijke ervaring met Huisdier-Online.nl, waarbij ik te maken had met Machiel Bosma, ontdekte ik dat hij ook eigenaar is van Hondenmagazijn. Gezien mijn ervaring, wil ik anderen waarschuwen voor mogelijke problemen bij het bestellen van producten van Hondenmagazijn.

Net als bij mijn eerdere ervaring, lijkt de klantenservice niet te bestaan en is er een totaal gebrek aan communicatie na het plaatsen van een bestelling. Ik heb dezelfde teleurstellende service ervaren: geen levering, geen reactie op mijn berichten, en een algemene houding van onverschilligheid tegenover klanten.

Eigenaar van Hondenmagazijn en Huisdieronline is:

Machiel Bosma. Zijn telefoonnummer is 06-13711142 en zijn e-mail is zijn naam Machiel (.) Bosma at mokveld.com. Ik wil iedereen waarschuwen om niets bij hen te bestellen en in plaats daarvan Machiel te bellen of te mailen om te klagen over hun verschrikkelijke service.Laten we actie ondernemen tegen deze fraudeurs!

11 december 2023

Hallo Rob,

Hallo Rob,
Bedankt voor het schrijven!
Sorry voor de vertraging. Houd er rekening mee dat onze winkel niet betrokken is bij het genoemde personage. Daarom helpen we je graag via e-mail. Stuur ons een e-mail als je problemen hebt ondervonden met je bestelling, zodat we het kunnen controleren in ons systeem.
Noah Team Hondenmagazijn

Levertijd hondenmand > 1 maand, verkeerde kleur…

Levering hondenmand duurde > 1 maand en kwam in de verkeerde kleur.
De goede kleur zou alsnog worden geleverd. Inmiddels weer > 1 maand aan het wachten en denk niet dat het nog goed komt.
///

27 maart 2024:
Op 27 december mijn laatste email (totaal meer dan 10 emails) aan dit bedrijf verzonden. Tot en met heden nooit meer iets gehoord over mijn Bestelling #64886. Geen geld retour, geen juiste hondenmand ontvangen.
Alleen standaard wazige emails van hen ontvangen om de tijd te rekken. ADVIES: GEEN ZAKEN MEE DOEN.

///
11 april 2024
Gehoor gegeven aan de oproep van Trustpilot om het bestelnummer aan de review toe te voegen. Uiteraard stond deze in alle 30 e-mails met info-at-hondenmagazijn.nl steeds keurig vermeld. Hondenmagazijn dient mij 100% terug te betalen.

17 december 2023

Hallo ,
We wachten op uw antwoord. Geef ons hier uw bestelnummer op, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

12/23/23
Hallo Frits,
Bedankt voor het schrijven!
Sorry voor de vertraging. Voor een beter begrip kun je ons een e-mail sturen met je bestelnummer, zodat we het kunnen controleren.

Oplichting ten top

Oplichting ten top. Eind november 2 hondenmanden besteld.
Keurig betaald, word niets geleverd.

Geen reacties op mailtjes en ook telefonisch niet bereikbaar.

We gaan hier sowieso aangifte van doen bij de politie en overwegen een stukje media in te schakelen om de persoon hierachter op te sporen.

——-
Update 12-3-2024

Na heel veel mailcontact waar ze nergens ingaan op verzoeken van geld retour en gewoon normale vragen dus nog niets opgelost.
Geen geld terug, geen producten…

Dus hun reactie onder dit bericht slaat nergens op, ze willen niets oplossen. Enige wat ze willen is je oplichten.
Iemand die weet wie dit is? Want breng hem graag een onverwachts bezoekje met wat mensen.

12 december 2023

UPDATE: 29/3
Hallo Mark,
Wij hadden uw aankoopbedrag al teruggestort op de rekening die uw vrouw aan ons heeft doorgegeven. Controleer uw account en bevestig vriendelijk de ontvangst van uw terugbetaling. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren bij het wachten. Wij wensen u een prettige dag. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn.

20 dec 2023
Hallo Mark, Bedankt voor het schrijven! Wij begrijpen de frustraties die u en uw vrouw voelden en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt. Ondertussen begrijpen we ook dat u de terugbetaling die wij hebben verzonden al heeft ontvangen op de rekening die u ons heeft verstrekt. Wij hopen dat u hier de ontvangst van de genoemde terugbetaling kunt bevestigen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Noah Team Hondenmagazijn

Bestelling geleverd

Vandaag is de bestelling eindelijk binnengekomen! En goede kwaliteit!
N.a.v. mijn slechte vorige reactie heb ik een nette mail ontvangen van Hondenmagazijn. Mijn tips voor hun: wees duidelijk in de mogelijk levertijd dat heeft de consument de keuze om wel of niet te bestellen! Dus wees bewust als u hier besteld dat het onbekend kan zijn hoe lang het gaat duren!

12 december 2023

3/25
Hallo Mar,
Onze excuses voor de late reactie/update. Bedankt voor het bevestigen van de ontvangst van uw bestelling. Wij stellen uw bevestiging en goede feedback oprecht op prijs. Ook bedankt voor het advies, we zullen dit zeker onthouden en ervoor zorgen dat dit aan onze doelstellingen wordt toegevoegd, aangezien we er altijd naar streven onze dienstverlening te verbeteren. Hartelijk dank voor de goede woorden. Wij hopen dat u genoten heeft van uw aankoop. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Noah Team Hondenmagazijn

NIET KOPEN !!!!

Doen dropshipping.
Als je het product al krijgt is het vaak langer onderweg dan belooft.

Op Ally kun je hetzelfde product voor minder dan de helft kopen.

1 december 2023

Hallo Ric,
Bedankt voor het schrijven!
Houd er rekening mee dat ons bedrijf een legitieme verkoper is en dat we onze klanten niet oplichten. We doen ons best om een uitstekende klantenservice en producten van hoge kwaliteit te leveren.

Oplichters

Oplichters. Je bestelt twee hondendekjes xxl. Toegezonden maat nog geen xs. Geen contact mogelijk, reageren nergens op. Dan maar retourneren. Had je gedacht. Net zo snel weer naar ons retour. Kennelijk geen bestaand adres. Pas dus op voor dit volk.

Hallo Casper,
Bedankt voor het schrijven!
Sorry voor het ongemak. Stuur ons een e-mail en we zorgen graag voor een herzending of terugbetaling. Zorg ervoor dat je de echte foto van het ontvangen product bijvoegt, zodat we een goede oplossing kunnen bieden.
Noah Team Hondenmagazijn

Bestelling nooit - uiteindelijk toch geleverd

Wij hebben recent (mid november) een hondenmand besteld (en betaald). Levering 5-10 werkdagen. Taal nog teken van dit bedrijf, ondanks meerdere verzoeken tot reactie. Inmiddels aangifte gedaan van oplichting bij politie. Bespaar u de frustratie en niets bestellen bij dit bedrijf.
Aanvulling op melding 09-12: Eerlijkheid gebied te melden dat wij van de week (22-12, ca 6weken na dato) het hondenkussen zomaar op de stoep hadden liggen. Een prul van een ding, wat mijn advies hier niets te kopen overeind houdt, maar uiteindlijk dus wel geleverd.

Hallo Erik,
Wij zaten te wachten op uw reactie. Geef ons alstublieft hier uw bestelnummer op, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hallo Erik,
Bedankt voor het schrijven!
Sorry voor de vertraging. Om je beter te kunnen helpen, raden we je aan ons een e-mail te sturen met je bestelnummer. Van daaruit zullen we je graag meer concrete details over je bestelling geven.

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Ze reageren niet op de e-mails. Wij gaan aangifte doen bij de politie.

Iemand moet deze winkel sluiten om verdere oplichting te voorkomen.

Update : 15/02/2024
Ik heb de artikelen geretourneerd en nooit het geld ontvangen. Hij vroeg mij de spullen terug te sturen. OPLICHTER!!!!

Ik ga morgen aangifte doen bij de politie.

UPDATE: 25/3
Hallo Damian,
Dank je voor het schrijven. Het spijt ons dit te horen. Wij begrijpen dat wij uw aankoopbedrag al hebben teruggestort op de rekening die u ons heeft verstrekt. Controleer uw account en bevestig vriendelijk de ontvangst van uw terugbetaling. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden. Wij wensen u een prettige avond. Met vriendelijke groet, Noah Team Hondenmagazijn.

12/20 Hallo Damian,
Bedankt voor het schrijven!
Het spijt ons als onze reactie op zich laat wachten. We lichten onze klanten echter niet op. Laten we voorlopig wachten op een update en je e-mail regelmatig controleren. Wees gerust dat we er al aan werken.
Noah Team Hondenmagazijn

Echt heel slechte bedrijf!!!

Echt heel slechte bedrijf!!!
Ik had een hondenkussen besteld en die is nooit binnen gekomen.
Ze zijn ook nooit bereikbaar.
Het is dat ik 0 sterren niet kan gegeven.
Want ze zijn zelfs 1 ster niet waard.

Helaas is de hondenkussen nog steeds niet geleverd.
Inmiddels is helaas ook onze hond al overleden, de bedoeling was om de kussen te gebruiken voor zijn laatste dagen en wij zijn 5 maanden verder.
Bestel nr is 65361.
Graag zouden wij onze geld terug willen hebben.
Edyta

6 december 2023

Hallo Edyta,
Heeft u uw bestelling nog steeds niet ontvangen? Geef ons hier uw bestelnummer op, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hallo Edyta,
Bedankt voor het schrijven!
Als je je artikel nog niet hebt ontvangen, geef dan je bestelnummer door via e-mail. Ik weet dat er vertraging is en dat spijt ons zeer. Wees gerust dat alle bestellingen veilig zijn en goed worden bezorgd.

pure misleiding

Als je het al geleverd krijgt is het waardeloze china troep. maat klopt voor geen meter, heb een l gekocht waar volgens de tabel op de site een hond van collie grote in moet passen. Wat ik binnen kreeg past mijn naakt kat van 3 kilo nog niet eens in. Kwaliteit is ook echt super cheap.

volg je de heroepings procedure zoals aangeven op de website krijg je steeds een smoes waarom het niet kan. deze website is puur oplichting en gewoon een china winkel met een locatie in nederland.

Update.
Heel grappig na een half jaar proberen ze de review hier te verwijderen. Ze hebben nooit meer ergens op mijn berichten gereageerd dus er is nooit een oplossing gekomen. Het zijn en blijven dus oplichters. Ik raad iedereen aan die ze belazerd hebben aangifte te doen zo dat deze oplichters hopelijk z.s.m. offline gehaald kunnen worden.

25 november 2023

Hallo Ell,
Bedankt voor het schrijven!
Wat betreft de kwaliteit: we hebben een kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat al onze producten van topkwaliteit zijn.
We waarderen klanten die ons graag hun feedback geven. Het spijt ons echt voor het ongemak dat dit voor je heeft veroorzaakt. Ik zal je bezorgdheid doorgeven aan ons managementteam, omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om onze diensten te verbeteren.

Dikke vette 0

Dikke vette 0, telefonisch niet bereikbaar mocht je er door komen voordat je keuzemenu toets maakt zijn ze al te druk heb je niks!
Mail geen reactie. Oplichterij.
Niks ontvangen!!

29 november 2023

Hallo Mad,
Onze excuses voor het ongemak. Geef ons hier uw bestelnummer op, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Noah Team Hondenmagazijn

Hallo,
Bedankt voor het schrijven!
Sorry, we hebben op dit moment geen telefonische ondersteuning. Geen zorgen, als we geen antwoord op je e-mail hebben, kun je je vraag opnieuw sturen. Er kan een technisch probleem zijn aan onze kant, maar wees gerust dat alle problemen worden opgelost.

1ster is nog te weinig

1ster is nog te weinig. Iets besteld wat weken later nog steeds op “ophalen” in China staat. Als je vervolgens aangeeft dat het nog op ophalen staat, het dan beter daar kan blijven en graag geld retour, maar dat gaat niet. Het moet eerst bezorgd worden en dan kun je het terugsturen en zou je je geld retour ontvangen. Geloof er niks meer van.
Oplichting.

29 november 2023

Hallo Wendy,
Bedankt voor het schrijven!
Sorry voor het ongemak. We doen ons best om ons beleid te verbeteren. Als de restitutie nog steeds niet is verwerkt, stuur ons dan een e-mail en we zullen hier graag snel actie op ondernemen.

Teleurgesteld.

Teleurgesteld.
Honden regenjas niet juiste maat . Terwijl ik wel de tabel heb aangehouden voor mijn soort (ras) hond zodat de juiste maat werd gestuurd. Na mijn bestellingen las ik de beoordelingen. Toen dacht ik nog ,ach zal wel goed gaan . Helaas dus niet :(
Ik zelf zal in ieder geval niks meer bestellen

26 november 2023

Hallo Sylvia,

Hallo Sylvia,
Bedankt voor het schrijven!
Sorry als de maat niet klopt. Houd er rekening mee dat de maat afhangt van de grootte van je huisdier. In dat geval sturen we je graag een grotere maat. Stuur ons gewoon een e-mail hierover en zorg voor een actuele foto.
Best,

Voel je je opgelicht? Doe aangifte bij de Politie of meld ze bij Consuwijzer

Stelletje oplichters. Extreem lange levertijden. Vervolgens krijg je iets wat totaal niet overeenkomt met wat je besteld hebt. Wil je het retourneren, zelf verzendkosten betalen en staat het een dag later weer op je stoep wegens geweigerd pakket. Telefonisch onbereikbaar en via de mail standaard antwoorden waar je niet verder mee komt. Krijg je een nieuw retouradres of je het daar weer even naar toe wil sturen. En weer zelf verzendkosten betalen. Ik heb aangifte gedaan bij de Politie wegens oplichting. Er zijn nog niet zoveel aangiften tegen deze website gedaan. Als ik het zo lees zijn er weinig mensen wel tevreden. Laten we ze het wat moeilijker maken en doe aangifte bij de Politie of geef ze aan bij Consuwijzer.

25 augustus 2023

Hallo Sabine,
Is uw bezorgdheid al opgelost? Wij verontschuldigen ons oprecht voor de vertraging en het ongemak. Geef ons alstublieft uw bestelnummer door, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hallo Sabine,
Bedankt voor het schrijven!
Het spijt ons echt voor het ongemak dat je hierdoor hebt ondervonden. Ik weet dat er nog steeds verbeteringen nodig zijn en we zijn alles aan het repareren voor onze klanten. Wat betreft de tevredenheid, onze excuses als je het product niet goed vond. Ongeacht de herkomst, we verzenden onze producten rechtstreeks vanaf onze leverancier en alle items worden onderworpen aan kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat we items van hoge kwaliteit voor je verzenden. Ook lichten we onze klanten niet op. Als je ooit vragen hebt of het artikel wilt retourneren, stuur ons dan een e-mail en we helpen je graag verder. Je hoeft niets te melden, want we doen er alles aan om je probleem op te lossen.
Best,
Noah Team Hondenmagazijn

Als ik 0 sterren kon geven zou ik het…

Als ik 0 sterren kon geven zou ik het doen. Heb iets besteld wat nooit is aangekomen. D it is nu bijna 2 maanden geleden. Meerdere malen met ze gemaild maar niemand antwoord. Telefonisch onbereikbaar. Slechte ervaring ooit. Bestel hier niks! Hondenmagazijn is oplichter

Antwoord van hondenmagazijn dat ik moet e-mailen, nou dat heb ik tot nu toe al minimaal 10 e-mails uit gestuurd en tot nu is daar of niks uit gekomen of ze antwoorden nog niet. 4 november besteld en het is nu 18 december en nog niks ontvangen en ook me geld nog niet terug. Bestel hier nooit!!!

Bestelnummer meerdere malen doorgemaild. Dat had geen effect. Inmiddels nu maart. En nog geen nieuws. Maar zal voor de 10e keer het bestelnummer doormailen. Al verwacht ik daar niks meer van.
Nogmaals bestel hier nooit! Ze verdienen zelfs geen 1 ster!

24 november 2023

UPDATE 4/1
Hallo Ester,
Wij hadden uw aankoopbedrag reeds teruggestort op de rekening die u had opgegeven. Controleer uw account en bevestig vriendelijk de ontvangst van uw terugbetaling. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hallo Ester,
We wachten op uw reactie met de door ons gevraagde gegevens, zodat we uw terugbetaling kunnen verwerken. Controleer alstublieft uw e-mail. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hallo Ester,
Wij zaten te wachten op uw reactie. Geef ons hier uw bestelnummer op, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Noah Team Hondenmagazijn

18 dec 2023
Hallo Ester,
Sorry voor het ongemak dat je hierdoor hebt ondervonden. Het lijkt erop dat er een probleem is met de levering van uw bestelling. Om je beter te kunnen helpen, kun je ons een e-mail sturen met je bestelnummer. Van daaruit zullen we je graag verder helpen.

Grote oplichters

Echt een hele slechte onbetrouwbare site. Weken wachten op je bestelling en iedere keer andere smoesjes waarom het zolang duurt. Wilde mijn geld terug maar kreeg de zending uiteindelijk toch geleverd na 2 maanden. Ik heb gemaild dat ik al een andere had gekocht en deze wilde terugsturen en mijn geld terug.
Nou, het adres bleek niet te kloppen en kreeg het weer retour. Geld terug is ook nog steeds niet gebeurd. Dus trap hier niet in het zijn grote oplichters.

1 juni 2023

Hallo Lian,
Is uw bezorgdheid al opgelost? Wij verontschuldigen ons oprecht voor de vertraging en het ongemak. Geef ons uw bestelnummer door, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

18 dec 2023
Hallo Lian,
Sorry voor het ongemak dat je hierdoor hebt ondervonden. We kunnen je zeker helpen met de retourzending. Houd er rekening mee dat je ons een e-mail moet sturen met concrete informatie, zodat we je een betere oplossing kunnen bieden.
We hopen op je begrip in deze zaak.