Ik heb een product bij Woefbende ofwel Hondenmagazijn besteld, maar krijg geen bevestiging wanneer het geleverd gaat worden. Mijn bestelnummer is #1031. Een mail over gestuurd, maar nog geen enkele r... Toon meer
Nog steeds geen geld terug en de mail is uit de lucht. Wat een oplichters. Waarschijnlijk alles opgeheven en veel teleurgestelde kopers. Hoop dat de personen achter het bedrijf nooit meer een webshop... Toon meer
Compleet onbetrouwbaar. Leveren te kleine hondenmand. Moest het maar weggeven aan iemand anders want terugsturen zou zonde voor het milieu zijn. Komen uiteindelijk tot een regeling en retourneren he... Toon meer
Waarschuwing! Bestel hier niet! Product niet geleverd, wacht al 3 maanden en op geen enkele wijze enige medewerking of geld terug. Pure oplichterij. Ook de reacties hieronder.. ik heb al 6x gemaild... Toon meer
waardeloos oplichting
Waardeloos. Producten komen uit China. Levertermijn wordt niet nagekomen. Retourbeleid wordt ook niet uitgevoerd zoals het op de website staat beschreven.
Niet hier kopen! oplichting!

Antwoord van Hondenmagazijn
Het is dat 1 ster moet geven maar zelfs…
Het is dat 1 ster moet geven maar zelfs die verdienen ze niet. Heel slechte service en het duurt en duurt maar een bestelling ontvang je niet. Je kan dan nog beter bij ali bestelling. Zij halen daar ongetwijfeld ook hun goederen vandaag alleen tegen woeker prijzen en leveren niets! Ik heb niet doorgehad toen ik bestelde dat het om een buitenlands bedrijf gaat dat net doet alsof het in Nederland is gevestigd. Lang verhaal maar ik zou hier niets kopen!!

Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf. Maken beloftes niet waar over leveringstermijn, bestellen gewoon in China terwijl ze de indruk wekken een Nederlands bedrijf te zijn. Reageren met ontwijkende smoesjes. Via paypal betaald en daar een klacht ingediend want ik wil mijn geld terug. De site wekte vertrouwen op (verhaal over hun hond met foto en blabla) en ik ben dom geweest niet eerst revieuws te bekijken. Ik hoop dat ik hiermee iemand anders de ellende kan besparen.

Dropshipper zonder klantenservice
Een dropshipper met veel te dure producten uit China. Levering duurt veel langer dan beloofd of volgt niet. Klantenservice gaat niet in op je vragen en reageert uitsluitend met standaard mails. Wil de koop bij een wanprestatie niet ontbinden.
UPDATE: onderstaand twee nette reacties. Maar bij de klantenservice zelf wordt je alleen maar aan het lijntje gehouden.

Antwoord van Hondenmagazijn
Het is dat ik een ster moet opgeven…
Het is dat ik een ster moet opgeven maar deze firma verdiend geen ster.
3 maanden bezig geweest om een hondenregenjas binnen te krijgen voor onze grote hond. Drie maal gevraagd om het geld teruggestort te krijgen, waar ze niet op in gingen. Na drie maanden komt de jas binnen en is dit de grote voor een tekkel. Wij hebben een bouvier. Maattabel klopt niet. Ze poeieren alles af dat de leverancier de juiste maat gestuurd heeft. Ik heb bij Hondenmagazijn gekocht met hun maattabel. Ze zijn er dus zelf voor verantwoordelijk. Terugsturen zou kunnen op mijn kosten. Dit is by far de slechtste firma waar ik iets besteld heb. Trap er dus niet in en laat ze failliet gaan. Ze verdienen geen plek op de e-commerce markt

Antwoord van Hondenmagazijn
Levering blijft na weken nog uit!
Al weken aan het wachten op mijn bestelling. Geen idee of ze ooit zal toekomen en aan de reviews te zien is het ook nog afwachten wat de kwaliteit zal zijn. Bestel hier niet!
Contact met klantendienst is fake.

Slecht
Al weken mailcontact over de 2 regenjassen die allang binnen hadden moeten zijn maar steeds vage antwoorden dus die regenjassen kan ik wel vergeten aardig wat geld kwijt dus.. hier nooit wat bestellen!!!!!!!! En als ik de andere revieuws lees moet deze site dringend stoppen. Meer dan een maand bezig inmiddels

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Hondenjassen maten klopten niet. Gevraagd om terug te sturen, gaat niet. Ik zou 5% korting krijgen bij een volgende aankoop. Treuzelen met reageren, gaan weken over. Nu zou ik 20% terugkrijgen bij volgende bestelling. Gewoonweg een schande. Ik ben 49€ kwijt en moet nu nog jassen kopen. Kan hier niets aan gedaan worden??

PAS OP!!!
PAS OP!
Ruim een maand geleden een hondenmand besteld en betaald. Tot nu toe niet geleverd! Mailcontact en telefonisch contact heeft geen zin, want Hondenmagazijn reageert totaal niet! Trap er dus niet in!!!!
UPDATE: Na weer een mailtje naar Hondenmagazijn antwoord gekregen. En ja hoor ... vandaag de hondenmand ontvangen via DHL. Dus na een week of 6!!! De kwaliteit valt mij erg tegen: een slap geval!!! Dus ... ik zou zeggen: Koop hier geen hondenmand!

Antwoord van Hondenmagazijn
vandaag na weken wachten op de bestelde…
vandaag na weken wachten op de bestelde joa basket hondenmanden, deze ontvangen. Maar wat een slappe slordig in elkaar geflanste lappen. Dit verdient de naam hondenmand niet. schande dat men dit voor veel geld durft te verkopen.

PAS OP OPLICHTERS!!!!!!
PAS OP OPLICHTERS!!!!!!
Om te beginnen 1 ster is nog te veel voor deze oplichters. Levertijden van 5 tot 10 werkdagen is echt een lachertje (als ze überhaupt leveren). Telefonische klantenservice is nep. Met geen mogelijkheid kun je iemand aan de lijn krijgen. Door grote drukte zeggen ze op het automatische bandje wat je te horen krijgt. Koop hier niets. Het zijn OPLICHTERS!!!!!!

Oplichterij, deel 3 van de Soapserie
Levert niets, belooft van alles in de mails, inderdaad oplichterij.
Wacht al ruim 3 weken, ze houden je aan het lijntje. Tegen beter weten in blijf je geloven, nu niet meer!
Trap er niet in, koop hier niets.
Update 04 december, wederom een mail gekregen, met taalfouten en precies dezelfde standaard tekst en beloften.
Uiteraard niets gekregen, dus nog steeds oplichterij !!!
Tja, wat moet je hier nog op zeggen......
Bijna half jaar later komt er weer een standaard mail. Uiteraard nooit iets ontvangen....

Antwoord van Hondenmagazijn
Nooit bestellen via deze website!
Nooit bestellen via deze website!
Op 12 juni een bestelling gedaan, nog steeds niet aangekomen. Al meer dan 20 mails gestuurd, steeds hetzelfde oppervlakkige antwoord.

HIER NIET BESTELLEN
HIER NIET BESTELLEN! Week geleden mand besteld t.w.v. €47.50, geen ontvangstmail ontvangen en geen mand. Wat heb ik een spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Ik ga de website aangeven als frauduleuze website bij internetoplichting/politie.nl en ik adviseer iedereen dit te doen. Deze site moet uit de lucht gehaald worden!

Dit bedrijf is gewoon oplichterij
Dit bedrijf is gewoon oplichterij
Bestelling geplaatst in september en nog steeds niets ontvangen
Naar meerdere mails steeds dezelfde antwoorden maar nog steeds geen levering gezien

Hondenmand toch ontvangen
Mand na lang wachten toch ontvangen.
Als het idd het geval is dat klanten langer moeten wachten dan 5 werkdagen email klanten dan .

Zeer slechte website
Zeer slechte website, honden mand nooit ontvangen. Probeer nu mijn geld terug te krijgen dat is nog steeds niet gelukt

Grootste oplichter
Grootste oplichter, wacht al maanden op geld terug.
Bewijs van terugzending en ontvangen, zeggen verkeerd retouradres, van hun gekregen. Oplichters

KOOP HIER NIETS HET IS OPLICHTERIJ
Het is nog geen 1 ster waard!. Dit zijn oplichters. We hebben 3 weken geleden Joa basket hondenmand XXL besteld. Maar kregen een hele andere mand en maat na 15 dagen wachten. Veel te klein voor mijn hond, Na meerdere mailtjes gestuurd te hebben dat ik mijn mand wil retoneren en geld terug ontvangen. Krijg ik geen antwoord op mijn vragen en onzin mailtjes om toch mijn mand te behouden vanwege het milieu met 5% korting op mijn volgende bestelling. Alsof ik hier nog wat ga bestellen. Ik ben het mailtje kwijt met mijn ordernummer wat ik nodig heb om de mand terug te sturen. Hier krijg ik onzin reacties op terug wat nergens over gaat. Ze doen het extra dat je de mand niet kan retoneren binnen de tijd. Een idee om misschien met ons allen aangiften te doen voor dit bedrijf.

Antwoord van Hondenmagazijn
Oplichting -- geen geld terug voor retour!!!!!
Ze willen mijn geld niet terugbetalen en retour ook niet accepteren, maar eerder nog meer afpersen met een voorstel 5% korting op een volgende aankoop! Ze doen er ook veel te lang over om te reageren en bieden acties aan om niet terug te betalen waardoor retourperiode al is beëindigd (heb nog 6 dagen). Dit kan echt niet. Ik wil mijn geld terug.