Hondenmagazijn Reviews

1.239
TrustScore 1 uit 5

1,2

Ik heb een product bij Woefbende ofwel Hondenmagazijn besteld, maar krijg geen bevestiging wanneer het geleverd gaat worden. Mijn bestelnummer is #1031. Een mail over gestuurd, maar nog geen enkele r... Toon meer

Nog steeds geen geld terug en de mail is uit de lucht. Wat een oplichters. Waarschijnlijk alles opgeheven en veel teleurgestelde kopers. Hoop dat de personen achter het bedrijf nooit meer een webshop... Toon meer

Compleet onbetrouwbaar. Leveren te kleine hondenmand. Moest het maar weggeven aan iemand anders want terugsturen zou zonde voor het milieu zijn. Komen uiteindelijk tot een regeling en retourneren he... Toon meer

Waarschuwing! Bestel hier niet! Product niet geleverd, wacht al 3 maanden en op geen enkele wijze enige medewerking of geld terug. Pure oplichterij. Ook de reacties hieronder.. ik heb al 6x gemaild... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

1K reviews

Alle reviews

(1.239)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

waardeloos oplichting

Waardeloos. Producten komen uit China. Levertermijn wordt niet nagekomen. Retourbeleid wordt ook niet uitgevoerd zoals het op de website staat beschreven.

Niet hier kopen! oplichting!

2 november 2023

UPDATE: 25/3
Hallo Marije,
Bedankt voor het schrijven. Het spijt ons dit te horen. Wij begrijpen dat wij uw aankoopbedrag al hebben teruggestort op de rekening die u en uw man ons hebben opgegeven. Controleer uw account en bevestig vriendelijk de ontvangst van uw terugbetaling. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden. Wij wensen u een fijne avond. Met vriendelijke groet, Noah Team Hondenmagazijn.
____

12/18/23 Hallo Maria,
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.
Ongeacht de herkomst, we verzenden onze producten rechtstreeks vanaf onze leverancier en alle items worden onderworpen aan kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat we items van hoge kwaliteit voor je verzenden. Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail als je het artikel wilt retourneren. Zorg ervoor dat je de reden opgeeft en wij regelen het voor je. Het spijt ons echt voor het ongemak.
Noah Team Hondenmagazijn

Het is dat 1 ster moet geven maar zelfs…

Het is dat 1 ster moet geven maar zelfs die verdienen ze niet. Heel slechte service en het duurt en duurt maar een bestelling ontvang je niet. Je kan dan nog beter bij ali bestelling. Zij halen daar ongetwijfeld ook hun goederen vandaag alleen tegen woeker prijzen en leveren niets! Ik heb niet doorgehad toen ik bestelde dat het om een buitenlands bedrijf gaat dat net doet alsof het in Nederland is gevestigd. Lang verhaal maar ik zou hier niets kopen!!

17 november 2023

Hallo Nita,
Uit onderzoek blijkt dat uw bestelling afgelopen 3 december 2023 succesvol is afgeleverd. Bevestig alstublieft de ontvangst hiervan. Bedankt. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hoi Nita,
Bedankt voor je bericht.
Het spijt ons voor het ongemak. Ik begrijp dat er een vertraging is door onvoorziene technische problemen. Ter verduidelijking, ons product wordt wereldwijd geproduceerd. Als het product niet beschikbaar is in Nederland, vragen we om een voorraad uit ons andere magazijn. We kunnen u ook verzekeren dat de kwaliteit van topkwaliteit is. Mocht er ooit een verdere vertraging optreden, neem dan contact met ons op via e-mail, zodat we het voor u kunnen controleren. We hopen op uw begrip voor deze kwestie.

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf. Maken beloftes niet waar over leveringstermijn, bestellen gewoon in China terwijl ze de indruk wekken een Nederlands bedrijf te zijn. Reageren met ontwijkende smoesjes. Via paypal betaald en daar een klacht ingediend want ik wil mijn geld terug. De site wekte vertrouwen op (verhaal over hun hond met foto en blabla) en ik ben dom geweest niet eerst revieuws te bekijken. Ik hoop dat ik hiermee iemand anders de ellende kan besparen.

15 november 2023

Hallo Shirley,
Is uw bezorgdheid al opgelost? Geef ons alstublieft uw bestelnummer door, zodat wij het voor u kunnen controleren en u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hoi Shirley,
Bedankt voor je bericht.
Het spijt ons voor het ongemak. Als nieuw bedrijf proberen we onze diensten nog steeds te verbeteren. We hadden de vertraging door onvoorziene omstandigheden ook niet verwacht. Geen zorgen, alle bestellingen in onze winkel zijn veilig en we zullen ons best doen om in de toekomst uitstekende verbeteringen te bieden. Nogmaals, onze excuses voor de vertraging en voor het ongemak dat dit voor je heeft veroorzaakt.

Dropshipper zonder klantenservice

Een dropshipper met veel te dure producten uit China. Levering duurt veel langer dan beloofd of volgt niet. Klantenservice gaat niet in op je vragen en reageert uitsluitend met standaard mails. Wil de koop bij een wanprestatie niet ontbinden.

UPDATE: onderstaand twee nette reacties. Maar bij de klantenservice zelf wordt je alleen maar aan het lijntje gehouden.

10 november 2023

Hallo Jean,

Hoi Jean,
Bedankt voor je bericht.
Het spijt ons voor het ongemak. Soms kunnen we een bestelling echt niet meer annuleren als deze ons magazijn al heeft verlaten. Voor een beter begrip raden we je aan om ons een e-mail te sturen, zodat we het aan onze kant kunnen controleren. We hopen op uw begrip voor deze kwestie.
Noah Team Hondenmagazijn

Het is dat ik een ster moet opgeven…

Het is dat ik een ster moet opgeven maar deze firma verdiend geen ster.
3 maanden bezig geweest om een hondenregenjas binnen te krijgen voor onze grote hond. Drie maal gevraagd om het geld teruggestort te krijgen, waar ze niet op in gingen. Na drie maanden komt de jas binnen en is dit de grote voor een tekkel. Wij hebben een bouvier. Maattabel klopt niet. Ze poeieren alles af dat de leverancier de juiste maat gestuurd heeft. Ik heb bij Hondenmagazijn gekocht met hun maattabel. Ze zijn er dus zelf voor verantwoordelijk. Terugsturen zou kunnen op mijn kosten. Dit is by far de slechtste firma waar ik iets besteld heb. Trap er dus niet in en laat ze failliet gaan. Ze verdienen geen plek op de e-commerce markt

16 november 2023

UPDATE 26/03
Hallo Enny,
Uit ons dossier blijkt dat het management op dat moment bereid was tot terugbetaling, zolang u de juiste terugbetalingsprocedure volgde. Helaas weigerde u dit te volgen en daarom konden wij de terugbetaling niet verwerken. Ik hoop dat deze informatie dit probleem helpt ophelderen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hoi Enny,
Bedankt voor je bericht.
We waarderen klanten die ons graag hun feedback geven. Het spijt ons echt voor het ongemak dat dit voor je heeft veroorzaakt. Ik zal je bezorgdheid doorgeven aan ons managementteam, omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om onze diensten te verbeteren.
Noah Team Hondenmagazijn

Levering blijft na weken nog uit!

Al weken aan het wachten op mijn bestelling. Geen idee of ze ooit zal toekomen en aan de reviews te zien is het ook nog afwachten wat de kwaliteit zal zijn. Bestel hier niet!
Contact met klantendienst is fake.

15 november 2023

Hallo Anneleen,
Uit onderzoek blijkt dat uw bestelling afgelopen 27 november 2023 succesvol is afgeleverd. Bevestig alstublieft de ontvangst hiervan. Bedankt. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hoi Anneleen,
Sorry voor de vertraging. Houd er rekening mee dat we ook ons best doen om elke bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen zei. Dat gezegd hebbende, raden we je aan om ons het bestelnummer van je product via e-mail te geven, zodat we de status voor je kunnen controleren.

Slecht

Al weken mailcontact over de 2 regenjassen die allang binnen hadden moeten zijn maar steeds vage antwoorden dus die regenjassen kan ik wel vergeten aardig wat geld kwijt dus.. hier nooit wat bestellen!!!!!!!! En als ik de andere revieuws lees moet deze site dringend stoppen. Meer dan een maand bezig inmiddels

14 november 2023

Hallo Jamie,
Is uw bezorgdheid al opgelost? Geef ons alstublieft uw bestelnummer door, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hoi Jamie,
Sorry voor de vertraging. We kunnen je echter verzekeren dat we altijd reageren op elke thread die we hebben. Het kan zijn dat we het over het hoofd hebben gezien en we verontschuldigen ons voor het ongemak. Ik help je graag verder via e-mail. Stuur ons een e-mail zodat we je kunnen helpen.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Hondenjassen maten klopten niet. Gevraagd om terug te sturen, gaat niet. Ik zou 5% korting krijgen bij een volgende aankoop. Treuzelen met reageren, gaan weken over. Nu zou ik 20% terugkrijgen bij volgende bestelling. Gewoonweg een schande. Ik ben 49€ kwijt en moet nu nog jassen kopen. Kan hier niets aan gedaan worden??

10 november 2023

Hallo Brigitte,,
Is uw bezorgdheid al opgelost? Wij zaten te wachten op uw reactie. Geef ons alstublieft uw bestelnummer door, zodat we u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hoi Brigitte,
Houd er rekening mee dat we een grotere maat opnieuw kunnen verzenden. Sorry als het gesprek dat je met ons team had voor ongemak heeft gezorgd. Geen zorgen, we raden je aan om ons een e-mail te sturen met concrete details en dan help ik je graag verder.

PAS OP!!!

PAS OP!

Ruim een maand geleden een hondenmand besteld en betaald. Tot nu toe niet geleverd! Mailcontact en telefonisch contact heeft geen zin, want Hondenmagazijn reageert totaal niet! Trap er dus niet in!!!!

UPDATE: Na weer een mailtje naar Hondenmagazijn antwoord gekregen. En ja hoor ... vandaag de hondenmand ontvangen via DHL. Dus na een week of 6!!! De kwaliteit valt mij erg tegen: een slap geval!!! Dus ... ik zou zeggen: Koop hier geen hondenmand!

9 november 2023

Hoi Jan,
Het spijt ons als het product niet naar wens is en als er een vertraging is. Vanaf nu proberen we al onze diensten te verbeteren om onze klanten uitstekende producten en service te kunnen bieden. We zullen ervoor zorgen dat deze feedback ons een beter perspectief biedt om te bepalen waar we kunnen verbeteren. Nogmaals onze excuses voor deze ervaring en we hopen op uw begrip.
Noah Team Hondenmagazijn

vandaag na weken wachten op de bestelde…

vandaag na weken wachten op de bestelde joa basket hondenmanden, deze ontvangen. Maar wat een slappe slordig in elkaar geflanste lappen. Dit verdient de naam hondenmand niet. schande dat men dit voor veel geld durft te verkopen.

9 november 2023

Hoi,
Het spijt ons als ons product u niet bevalt. We controleren het artikel altijd voordat we het vrijgeven. We zullen hier rekening mee houden om onze klanten in de toekomst een beter product te kunnen bieden.

PAS OP OPLICHTERS!!!!!!

PAS OP OPLICHTERS!!!!!!

Om te beginnen 1 ster is nog te veel voor deze oplichters. Levertijden van 5 tot 10 werkdagen is echt een lachertje (als ze überhaupt leveren). Telefonische klantenservice is nep. Met geen mogelijkheid kun je iemand aan de lijn krijgen. Door grote drukte zeggen ze op het automatische bandje wat je te horen krijgt. Koop hier niets. Het zijn OPLICHTERS!!!!!!

8 november 2023

Hallo Erik,
Uit onderzoek blijkt dat uw bestelling afgelopen 10 november 2023 succesvol is afgeleverd. Bevestig alstublieft de ontvangst hiervan. Bedankt. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hoi Erik,
Het spijt ons voor de vertraging. Houd er rekening mee dat onze hotline momenteel niet beschikbaar is en dat we je graag beter helpen via e-mail. Stuur ons daarom een e-mail met je bestelnummer, zodat we de status van je bestelling kunnen controleren. Bovendien lichten we onze klanten niet op.

Oplichterij, deel 3 van de Soapserie

Levert niets, belooft van alles in de mails, inderdaad oplichterij.
Wacht al ruim 3 weken, ze houden je aan het lijntje. Tegen beter weten in blijf je geloven, nu niet meer!
Trap er niet in, koop hier niets.
Update 04 december, wederom een mail gekregen, met taalfouten en precies dezelfde standaard tekst en beloften.
Uiteraard niets gekregen, dus nog steeds oplichterij !!!
Tja, wat moet je hier nog op zeggen......
Bijna half jaar later komt er weer een standaard mail. Uiteraard nooit iets ontvangen....

7 november 2023

UPDATE APRIL 1
Hallo Frank,
Om het even duidelijk te maken: wij zijn geen oplichter. Wij willen graag helpen. Maar als u niet coördineert door ons uw bestelnummer door te geven, kunnen we dit niet doen. Houd er rekening mee dat de naam die je hier op Trustpilot gebruikt niet in onze administratie voorkomt. Daarom hebben we gevraagd om je bestelnummer of de naam en het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling, zodat we je goed kunnen helpen. Wij wachten tot u ons uw bestelnummer verstrekt, zodat wij dit voor u kunnen controleren. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hallo Frank,
Geef ons alstublieft uw bestelnummer door, zodat we dit voor u kunnen controleren en u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hoi Frank,
Het spijt ons voor de vertraging. Ik begrijp je frustratie en daarom nemen we af en toe contact op met ons leveringsteam. Daarom raden we je aan om ons een e-mail te sturen met je bestelnummer, zodat we de status van je bestelling kunnen controleren.
Noah Team Hondenmagazijn

Nooit bestellen via deze website!

Nooit bestellen via deze website!
Op 12 juni een bestelling gedaan, nog steeds niet aangekomen. Al meer dan 20 mails gestuurd, steeds hetzelfde oppervlakkige antwoord.

7 november 2023

Hallo Natalie,
Uit onderzoek blijkt dat uw bestelling afgelopen 7 december 2023 succesvol is afgeleverd. Bevestig alstublieft de ontvangst hiervan. Bedankt. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

Hoi Natalie,
Het spijt ons voor de vertraging. Dit is vrij ongebruikelijk voor onze leverancier om te leveren met een vertraging. Als je ons de actuele status van je bestelling wilt laten weten, kun je ons een e-mail sturen.
We hopen op uw begrip voor deze kwestie.

HIER NIET BESTELLEN

HIER NIET BESTELLEN! Week geleden mand besteld t.w.v. €47.50, geen ontvangstmail ontvangen en geen mand. Wat heb ik een spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Ik ga de website aangeven als frauduleuze website bij internetoplichting/politie.nl en ik adviseer iedereen dit te doen. Deze site moet uit de lucht gehaald worden!

UPDATE: 4/1
Hallo Jessica,
Bij controle blijkt dat uw bestelling afgelopen 21 december succesvol is afgeleverd door Post NL. Controleer bijgevoegde link als bewijs van succesvolle levering hier: https://postnl.post/#/tracking/items/CK110776851NL
Ik hoop dat deze informatie helpt.

Hallo Jessica,
Bedankt voor je bericht.
Maak je geen zorgen! We kunnen je verzekeren dat alle bestellingen bij ons veilig zijn. Stuur ons een e-mail als je je zorgen maakt. We lichten geen mensen op en we doen zeker ons best om elke bestelling veilig en wel bij onze klanten af te leveren.

Dit bedrijf is gewoon oplichterij

Dit bedrijf is gewoon oplichterij
Bestelling geplaatst in september en nog steeds niets ontvangen
Naar meerdere mails steeds dezelfde antwoorden maar nog steeds geen levering gezien

Hallo Evert,

Hallo Evert,
Bedankt voor je bericht.
Voor de duidelijkheid, we lichten onze klanten niet op. Ik weet dat er een vertraging is en dat spijt ons zeer. Maar wees gerust, je bestelling is veilig bij ons. Als er een vertraging is, controleren we het graag voor je. Stuur ons daarom een e-mail met je bestelnummer, zodat we het verder kunnen onderzoeken.

Hondenmand toch ontvangen

Mand na lang wachten toch ontvangen.
Als het idd het geval is dat klanten langer moeten wachten dan 5 werkdagen email klanten dan .

Hallo Fleur,

Hallo Fleur,
Bedankt voor je bericht.
Voor de duidelijkheid, we lichten onze klanten niet op. We doen altijd ons best om elke bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als er een vertraging is, geven we dit door aan ons leveringsteam. Daarom raden we je aan om ons een e-mail te sturen over je bestelling, zodat we ons systeem kunnen controleren. Onze excuses voor het ongemak.

Zeer slechte website

Zeer slechte website, honden mand nooit ontvangen. Probeer nu mijn geld terug te krijgen dat is nog steeds niet gelukt

5 november 2023

UPDATE: 4/1
Hallo Susan,
Bij controle blijkt dat u uw bestelling niet heeft opgehaald bij het afhaalpunt en daarom is deze teruggestuurd naar de afzender. We hopen dat deze informatie helpt. Wij zijn beschikbaar en wij zijn bereid om te helpen. Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u hiermee kunnen helpen.

Hallo Susan,
Bedankt voor je bericht.
Je pakket is veilig bij ons. Ik weet dat er vertraging is aan onze kant en dat spijt ons heel erg. Geen zorgen! Ik controleer graag de status van je bestelling. Stuur ons gewoon een e-mail over je bezorgdheid. Van daaruit kan ik het verder onderzoeken.
Ik hoop op uw begrip met betrekking tot deze kwestie.

Grootste oplichter

Grootste oplichter, wacht al maanden op geld terug.
Bewijs van terugzending en ontvangen, zeggen verkeerd retouradres, van hun gekregen. Oplichters

16 september 2023

UPDATE 1 Apr
Hallo Ineke,
Onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak. Geef ons alstublieft uw bestelnummer door, zodat we dit voor u kunnen controleren en u kunnen helpen uw probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Noah Team Hondenmagazijn

Hallo Ineke,
Bedankt voor je bericht.
Houd er rekening mee dat we een retourbeleid hebben en dat we graag je geld terugstorten als we aan de voorwaarden voldoen, inclusief het versturen naar het juiste adres. Stuur ons een e-mail met het retouradres dat je hebt gebruikt bij het retourneren, zodat we het kunnen controleren. Onze excuses voor het ongemak.

KOOP HIER NIETS HET IS OPLICHTERIJ

Het is nog geen 1 ster waard!. Dit zijn oplichters. We hebben 3 weken geleden Joa basket hondenmand XXL besteld. Maar kregen een hele andere mand en maat na 15 dagen wachten. Veel te klein voor mijn hond, Na meerdere mailtjes gestuurd te hebben dat ik mijn mand wil retoneren en geld terug ontvangen. Krijg ik geen antwoord op mijn vragen en onzin mailtjes om toch mijn mand te behouden vanwege het milieu met 5% korting op mijn volgende bestelling. Alsof ik hier nog wat ga bestellen. Ik ben het mailtje kwijt met mijn ordernummer wat ik nodig heb om de mand terug te sturen. Hier krijg ik onzin reacties op terug wat nergens over gaat. Ze doen het extra dat je de mand niet kan retoneren binnen de tijd. Een idee om misschien met ons allen aangiften te doen voor dit bedrijf.

31 oktober 2023

UPDATE 1 April
Hallo Jaqueline,

Hallo Jacqueline,
Er zijn momenten waarop onze leverancier onjuiste maten stuurde voor het product en dat spijt ons zeer. Maak je geen zorgen, we lichten onze klanten niet op en we zorgen graag voor een vervanging. Stuur ons gewoon de werkelijke foto van het artikel dat je hebt ontvangen via e-mail, zodat we dit verder kunnen onderzoeken.
Noah Team Hondenmagazijn

Oplichting -- geen geld terug voor retour!!!!!

Ze willen mijn geld niet terugbetalen en retour ook niet accepteren, maar eerder nog meer afpersen met een voorstel 5% korting op een volgende aankoop! Ze doen er ook veel te lang over om te reageren en bieden acties aan om niet terug te betalen waardoor retourperiode al is beëindigd (heb nog 6 dagen). Dit kan echt niet. Ik wil mijn geld terug.

31 oktober 2023

Hallo Rena,
Het spijt ons echt voor het ongemak. Voor uw bezorgdheid, we zijn zeker in staat om een terugbetaling te doen als het verzoek voldoet aan ons beleid. Stuur ons daarom een e-mail zodat we je probleem goed kunnen onderzoeken.