Hondenmagazijn Reviews

1.239
TrustScore 1 uit 5

1,2

Ik heb een product bij Woefbende ofwel Hondenmagazijn besteld, maar krijg geen bevestiging wanneer het geleverd gaat worden. Mijn bestelnummer is #1031. Een mail over gestuurd, maar nog geen enkele r... Toon meer

Nog steeds geen geld terug en de mail is uit de lucht. Wat een oplichters. Waarschijnlijk alles opgeheven en veel teleurgestelde kopers. Hoop dat de personen achter het bedrijf nooit meer een webshop... Toon meer

Compleet onbetrouwbaar. Leveren te kleine hondenmand. Moest het maar weggeven aan iemand anders want terugsturen zou zonde voor het milieu zijn. Komen uiteindelijk tot een regeling en retourneren he... Toon meer

Waarschuwing! Bestel hier niet! Product niet geleverd, wacht al 3 maanden en op geen enkele wijze enige medewerking of geld terug. Pure oplichterij. Ook de reacties hieronder.. ik heb al 6x gemaild... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

1K reviews

Alle reviews

(1.239)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

19 oktober zou er een honden regenjas…

Lang gewacht op mn levering, maar gelukkig toch ontvangen!

19 oktober 2023

UPDATE 1 april
Hallo Laura,
Bedankt voor het bevestigen van de ontvangst van uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak van het wachten. Vriendelijke groeten, Team Noah Hondenmagazijn

9 nov 2023
Hallo Laura,
Het spijt ons echt voor het ongemak. Ik weet dat er een vertraging is en we willen ook de status van je bestelling controleren. Stuur ons daarom een e-mail en we geven je graag meer informatie over je bestelling.

Waardeloos

Net zoals alle onderstaande reacties: waardeloos! Ik heb mijn bestelling voor een hondenmand op 8 oktober gedaan. Nog steeds niks binnen! Al 2 x t&t mail ontvangen met nul informatie. Heb ze mail gestuurd en kreeg te horen dat ik geduld moest hebben. Iets uit China….Tweede mail weer. Ik weet zeker dat dit oplichters zijn. Koop hier nooit iets!!!

28 oktober 2023

Hallo Jessica,
Het spijt ons echt voor het ongemak. We lichten onze klanten niet op. We doen ook ons best om elke bestelling zo snel mogelijk te leveren. We worden echter overspoeld door enorme bestellingen. Maakt u zich geen zorgen! We helpen je graag verder met je bestelling. Stuur ons een e-mail zodat we het kunnen controleren.

Nog steeds niets...

Ruim een maand geleden een bestelling gedaan en nog steeds niets binnen. Al 2 keer een mail gestuurd met vragen en iedere keer krijg ik een antwoord om me weer even zoet te houden! En ga nu niet hieronder reageren met: stuur ons een mail...want daar kan ik niets mee! Waardeloos bedrijf, dit soort levertijden en gebrek aan communicatie zijn niet meer van deze tijd! Bestel hier niet! Een gewaarschuwd mens telt voor twee...

27 oktober 2023

Hallo Tam,
Het spijt ons echt voor het ongemak. We doen ons best om elke bestelling zo snel mogelijk te leveren. Door de vele bestellingen en het feit dat we op dit moment overstelpt worden, hebben we te maken met een vertraging. Maak je geen zorgen! Stuur ons een e-mail voor je bestelling en we helpen je graag verder. We hopen op uw begrip.

Zijn er ook - sterren?

Zijn er ook - sterren? Waardeloos bedrijf, ze houden je aan het lijntje. Maar de bestelling opsturen hooo maar!! Oplichters, dus niet bestellen via dit bedrijf.

23 oktober 2023

Hoi Ingrid,
Bedankt voor het schrijven!
Ik begrijp je frustratie en het spijt ons heel erg. Houd er rekening mee dat we onze klanten niet oplichten. We doen altijd ons best om uitstekende service te bieden. Dat gezegd hebbende, raden we je aan om ons een e-mail te sturen over je bezorgdheid. Van daaruit zal ik je graag verder helpen.
Noah Team Hondenmagazijn

Nog minder dan een ster telefonisch…

Nog minder dan een ster telefonisch totaal niet bereikbaar.Op een mail wordt onjuiste suggesties gedaan niet naar mij gebeld en de bestelling is er nog niet de standaard reactie is gericht aan een ander persoon. Volgens mij zijn het gewoon oplichters

18 oktober 2023

Hoi Jan,
Bedankt voor het schrijven!
Het spijt me dit te horen. Voor de duidelijkheid, we zullen je probleem graag via e-mail behandelen. We lichten onze klanten ook niet op. Dat gezegd hebbende, kun je ons een e-mail sturen over je bezorgdheid? Ik zou dit graag willen bespreken.
Noah Team Hondenmagazijn

Voor de hond van mijn moeder een leuk…

Voor de hond van mijn moeder een leuk kado. Nou, 4 weken later pas binnen uit China, nooit meer!!

20 september 2023

Hoi Natalie,
Bedankt voor het schrijven!
Sorry als het product niet naar wens is en als er vertraging is bij de verzending. We doen ons best om ervoor te zorgen dat al onze producten worden onderworpen aan kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat we artikelen van hoge kwaliteit voor je versturen.

2 hondenmanden besteld en betaald

2 hondenmanden besteld en betaald, helaas na 3 weken nog niets ontvangen. De site is onbereikbaar en telefonisch het bedrijf ook onbereikbaar. Het lijkt erop dat ik ben opgelicht en mijn geld kwijt ben.

18 oktober 2023

Hoi,
Sorry voor het ongemak. Dit is om u te informeren dat we onlangs onze winkel hebben gerepareerd. U kunt er dus zeker van zijn dat uw pakket veilig is en onderweg. We doen ook niet aan "oplichting" met onze klanten. We zijn getraind om een oplossing te bieden voor elk probleem en u te helpen met uw bestelling.

Team Hondenmagazijn

Ik heb een hondenmand besteld maar…

Ik heb een hondenmand besteld maar krijg geen info meer en rarara … de site is niet meer te vinden. Oplichters!!! Hoe durven jullie nog in de spiegel te zien. Mensen zo aftroggelen die hard werken voor hun centen. Jullie zijn het echt niet waard en vergeet niet… karma is een … walgelijk!!!

Even een antwoord op de reactie van hondenmagazijn op mijn review:

Kan je mij eens uitleggen hoe het komt dat er zo veel hetzelfde vertellen. Zijn jullie dan continue aan de website bezig? Ik heb trouwens twee maal een mail verzonden en kreeg steeds een foutmelding. Ik ben benieuwd of ik mijn bestelling ga ontvangen. Zo niet, heb ik mijn huiswerk al gedaan en zal ik stappen ondernemen en een aangifte doen bij de politie voor onderzoek.

Hoi Fox,
Vanaf nu is onze winkel live. Sorry als je niet op de hoogte bent gebracht van het geplande onderhoud. Geen zorgen, je pakket is veilig en we helpen je graag via e-mail. Stuur ons daarom een e-mail. We waarderen klanten die ons graag hun feedback geven. Het spijt ons daarom heel erg voor het ongemak dat je hierdoor hebt ondervonden. Ik zal uw bezorgdheid doorgeven aan ons managementteam, omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om onze diensten te verbeteren.

Oplichterij niet kopen!

Bestelling gedaan kreeg track and trace code maar die werkt niet meer. Site uit de lucht en e-mailadres werkt niet meer. Kortom: ik ben opgelicht.

Hoi Koosje,
Onze winkel is nu live. Sorry als je niet op de hoogte bent gebracht van het geplande onderhoud. Wees gerust, je bestelling is veilig bij ons en wordt zo snel mogelijk geleverd.

Oplichters!

Enkele weken geleden een oplaadbare halsband met LED voor de hond besteld. Het duurde een tijd voordat ik melding kreeg dat mijn pakketje verstuurd zou zijn, vanuit China weliswaar. Ondertussen nog steeds niks ontvangen en de site is “plots” uit de lucht. Mijn geld is dus weg; wat een oplichters!

Hoi Laura,
Dit is om u te informeren dat onze site down was omdat we bezig zijn met een verbetering voor onze klanten. We kunnen je echter verzekeren dat je ons nu kunt e-mailen en we zullen je graag helpen. We lichten onze klanten ook niet op. We zullen ervoor zorgen dat we je kunnen helpen.

Team Hondenmagazijn

3 oktober een Joa dogbed comfort…

3 oktober een Joa dogbed comfort besteld, donderdag 12 oktober gemaild, netjes de dag daarop een reactie dat ze hun best doen om mijn artikel zo spoedig mogelijk te laten leveren, wel vanuit China kwam ik achter. Vandaag 17 oktober controleren via mijn track en trace nummer, ineens doet deze het niet meer, mail gestuurd , en kwam ook niet aan en de site is ook uit de lucht. Ik voel me opgelicht,.
Mijn geld zal ik wel kwijt zijn, koop niet bij dit bedrijf.

Hoi Simone,
Houd er rekening mee dat onze winkel in onderhoud is. We kunnen je echter verzekeren dat onze winkel nu weer live is. Stuur ons daarom een e-mail over je bestelling, zodat we het kunnen controleren.

Hondenmand

Krijg geen bestelling binnen ze zijn ook niet meer te bereiken

Hoi Diana,
Sorry voor de vertraging. Houd er rekening mee dat we je vragen nog steeds via e-mail kunnen beantwoorden. Onze winkel is momenteel in onderhoud en daarom kun je deze nu niet openen. We raden je aan om ons een e-mail te sturen over je probleem.

Hondenmagazijn OPLICHTERS!

Ik geef hondenmagazijn aan via consumentenbescherming en testaankoop. Nooit mijn bestelling aangekregen.beste u zegt dat ik moet mailen maar als ik mail krijg ik een antwoord dat jou e-mail niet bestaat.

UPDATE 29/03
Hallo Leen,
Kunt u ons hier uw bestelnummer doorgeven, zodat wij dit voor u kunnen controleren? Wij wachten op uw antwoord. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

18 oct 2023
Hoi Leen,
Dat is niet nodig, want we doen ons uiterste best om alle vragen te beantwoorden en je de beste oplossing te bieden. Daarom raden we je aan ons een e-mail te sturen zodat we je kunnen helpen dit op te lossen. Het spijt ons ook voor het ongemak dat je hierdoor hebt ondervonden.

Oplichting

Oplichting

Na een maand nog steeds niets en ineens kan ik niet meer mailen of op de site

Hoi Elodie,
Sorry voor de vertraging. Dit is om je te informeren dat onze winkel momenteel in onderhoud is. Misschien kun je ons een e-mail sturen. Ik weet zeker dat we op je bericht wachten, zodat ik je goed kan helpen.

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters
Na 14 dagen is het bedrijf uit de lucht
Nergens meer traceerbaar
Mensen hier niets kopen aub

Oké verklaar dan waarom jullie website uit de lucht is?
Tracking nummer niet meer traceerbaar is
Waarom jullie telefoon het niet doet??
En al deze slechte recensies zijn er niet voor niets!!

6 oktober 2023

UPDATE 29/03
Hallo Saskia,
Uit onderzoek blijkt dat uw bestelling afgelopen 8 november 2023 succesvol is afgeleverd. Wij verzoeken u vriendelijk de ontvangst hiervan te bevestigen. Bedankt. Met vriendelijke groet, Team Noah Hondenmagazijn

18 okt 2023
Hoi Saskia,
Soms zijn bestellingen niet traceerbaar omdat de leverancier de trackingstatus nog niet heeft bijgewerkt. Houd er rekening mee dat we onze klanten niet oplichten. Wees gerust dat we je zullen helpen je bestelling te controleren. Daarom raden we je aan om ons een e-mail te sturen.

Team Hondenmagazijn

Heb het artikel niet ontvangen

Heb het artikel niet ontvangen. Ik heb gemaild maar krijg de reactie terug dat het e-mail adres niet langer bestaat.

Hoi,
We kunnen zeker een manier vinden om je bestelling te doorzoeken. De belangrijkste gegevens die we nodig hebben is echter het e-mailadres. Geen zorgen, stuur ons gewoon een e-mail met de datum en tijd van de aankoop en je naam. Van daaruit kunnen we het verder onderzoeken.

Bestelling nooit aangekomen

Anderhalve week wat besteld en kreeg een tracknummer
Alleen deze is niet meer in gebruik! Kan m'n pakketje niet volgen.. Daarbij is de site er ook van af en het mail adres klopt ook niet
Conclusie: OPLICHTERS!!

Hoi Van,
Er zijn momenten waarop de bestellingen niet traceerbaar zijn omdat de leverancier de trackingstatus nog steeds niet heeft bijgewerkt. Stuur ons daarom een e-mail met het bestelnummer, zodat we een follow-up kunnen doen. Nogmaals, onze excuses voor dit ongemak.

Halsband besteld nooit binnen gehad

Halsband besteld nooit binnen gehad
En nu is de site ook nog eens onbereikbaar
Spullen komen uit china

Ze komen met allemaal smoesjes

Nooit bestellen hier als de site het ooit nog eens gaat doen

27 september 2023

Hoi Priscilla,
Sorry als de kwaliteit van het product je niet bevalt. Onze producten worden wereldwijd geassembleerd/gefabriceerd. Ongeacht de herkomst, verzenden we onze producten rechtstreeks vanaf onze leverancier en alle artikelen worden onderworpen aan kwaliteitscontrole om er zeker van te zijn dat we je artikelen van hoge kwaliteit sturen.

Verschrikkelijk

Wat een verschrikkelijk ' bedrijf ' ,
1 maand geleden een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen.. een e-mail gestuurd waar het blijft, krijg ik ' wegens technische problemen kan een vertraging optreden '. Nog langer gewacht , nog een keer een mail gestuurd , komt mijn mail gwn terug! ( dat die niet verstuurd kon worden ). Lijkt dus alsof ze gwn mijn e-mail geblokkeerd hebben!! Ik wil graag mijn geld terug! Nogmaals, wat een ' bedrijf' ..

Hoi Sharon,

Bedankt voor het schrijven!
Sorry voor het ongemak. Dit is vrij ongebruikelijk voor ons omdat we alle vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Dat gezegd hebbende, stuur ons alsjeblieft een e-mail. Ik weet dat we momenteel onderbemand zijn door het grote aantal bestellingen, maar we zullen ervoor zorgen dat we iedereen kunnen helpen.

Never nooit meer

Helaas kwam mijn artikel te laat aan (cadeautje voor bepaalde gelegenheid), dus wilde ik het retourneren, bovendien zag het artikel er anders uit dan op de foto en kwam ik er achter dat het gewoon dezelfde Chinese troep is die je ook bij de Wish kunt bestellen (maar dan 3 x zo duur bij Hondenmagazijn). Hoewel op de site wordt beweerd dat je het artikel heel makkelijk binnen 14 dagen kunt retourneren, wilden ze mij maar niet informeren over de retourprocedure. 3 mails hierover gestuurd en 3 vage berichten teruggehad dat ze hun carbon footprint willen verlagen door het aantal retourzendingen te verlagen, beloftes kortingscode op een volgende bestelling, kortom om de hete brij heendraaien. Door het voortdurend trage reageren waren de 14 dagen waarbinnen je kunt retourneren bijna voorbij dus uit wanhoop heb ik het pakket maar retour gestuurd naar een retouradres van hun dat ik vorig jaar eens had gebruikt. Blijkt het retouradres inmiddels schijnbaar te zijn veranderd en sindsdien nooit meer iets gehoord en kan ik fluiten naar mijn 30 euro. Never nooit meer dus.

Hoewel de reactie hieronder anders doet vermoeden, heb ik hierna weer een flutmail teruggekregen dat ik contact met de vervoerder moet leggen over waar de zending zich bevindt. Niks terugbetaling, is geen sprake van.

13 oktober 2023

Hoi Eveline,

Bedankt voor het schrijven!
Sorry als je niet op de hoogte bent van ons nieuwe retouradres. Stuur ons daarom een e-mail en zorg ervoor dat je alle details doorgeeft, zodat we dit kunnen escaleren met ons financiële team. Wees gerust dat we ons best zullen doen om je je geld terug te geven.