Houtdirect Reviews

4,5

Super tevreden over mijn besteling vlondertegels bij Houtburcht. De pretttige wijze van communiceren is een voorbeeld voor andere zaken en/of leveranciers. Dit is te danken aan Wilco Riezebos die mij... Toon meer

Wat een fijn bedrijf. Hebben composietplanken bestelt, ook plinten, bleek dat we die niet nodig hadden. Gemeld, direct geld hier van terug ontvangen Bij levering bleken er 2 zwaar beschadigd, meld... Toon meer

Ik het afgelopen jaar veel tuinhout gekocht bij Houtdirect, maar kwam toch nog wat Frake planken tekort. Kon zelf de benodigde planken komen uitzoeken. Uitstekend door Tim geholpen. in eerdere ervari... Toon meer

Na een zoektocht op internet naar padoek terras planken, uitgekomen bij houtdirect. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar bij de winkels die dat wel zijn, kom je veel negatieve reactie tegen. Hulpzam... Toon meer

1. Houthandel
  2. ook in
  3. Houtzagerij

Houthandel in Waalwijk met Nationale dekking met de website.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Op zich goede levering echter de…

Op zich goede levering echter de kwaliteit van de balken is redelijk. Sommige krom en niet allemaal aan de maat. We hebben ze met wat passen en meten kunnen gebruiken.

31 oktober 2022

Antwoord van Houtdirect

Beste Henry, jammer dat je niet helemaal tevreden was maar gelukkig heb je de klus wel kunnen maken. Gr, Bas

Mooi hout

Mooi hout, nette levering voor een goede prijs

8 november 2022

Beste Jos, bedankt voor deze review. M.v.g. Bas

Goed geschaafd hout

Goed geschaafd hout, alleen half jaar op moeten wachte

14 oktober 2022

Antwoord van Houtdirect

Beste Gertjan, we zijn blij dat we de order uiteindelijk hebben kunnen leveren, na lange aanvoer problemen te hebben gehad met het eikenhout. Gr.Bas

Prima bedrijf

Prima bedrijf, de website is duidelijk en bij het afhalen zijn de medewerkers klantvriendelijk en meedenkend. Wij waarderen de kwaliteit van de producten. Iets meer zorg voor het hout was fijner geweest, in onze 4mm eikenfineer platen bleken toch enkele krassen te zitten, vandaar de 4 sterren.

8 oktober 2022

Bedankt voor uw review. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Goed en duidelijk vindbaar!

Zeer duidelijke site, materialen goed vindbaar, makkelijk bestelbaar, snelle verwerking en op afspraak af te halen. Top geregeld! Doorgaan zo!

30 september 2022

Antwoord van Houtdirect

Hoi Maarten, bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Fijn bedrijf om hout te bestellen.

Fijn bedrijf om hout te bestellen.
Werd duidelijk te woord gestaan.
Mijn bestelling werd goed verwerkt en een dag van te voren werd ik door de chauffeur nog gebeld om af te spreken hoe laat hij er de volgende dag zou wezen. hij was dus precies op tijd.

30 september 2022

Antwoord van Houtdirect

Hoi Ben, bedankt voor uw positieve revieuw! Helaas is er iets mis gegaan met het aantal sterren - deze geeft namelijk 1 ster aan. Zou u dit willen aanpassen? Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Top levering

Top levering, wat is hout toch een mooi materiaal!!!

5 oktober 2022

Hoi Peter, bedankt voor de beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Netjes te woord gestaan

Netjes te woord gestaan, correcte afhandeling en goede materialen, goed bereikbaar, vlotte terugkoppeling.
Alleen maar goede ervaringen mee!!
Sinds 2019.

6 oktober 2022

Hoi Jaap, bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Mooie panelen

Mooie panelen. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

8 oktober 2022

Hoi Ricardo, bedankt voor de beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

top service

Vrijwel alles op voorraad en zeer snel geleverd. Via klantenservice goed geholpen om een afspraak te maken voor de levering.

15 september 2022

Hoi Gijs, bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

De palen voor het schaduwdoek

De bestelling van het hout werd keurig op tijd geleverd.De kwaliteit is prima,Douglas houten palen, en de bezorger was heel vriendelijk.

18 augustus 2022

Hoi Annet, bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Het bestelde hout lag niet klaar en…

Het is mw Smit; ik had 'm online besteld en m'n man heeft m opgehaald voor me.
Iemand uit het magazijn heeft de plank uitgezocht en meegegeven.
Ik kan niet boos worden op m'n man die de plank in vertrouwen heeft meegenomen; degene die m bij jullie uitzocht kan beter letten op welke kwaliteit hij iets meegeeft, toch?
Mvg, Yvonne

Het bestelde hout lag niet klaar en toen het werd opgehaald was de plank zo krom dat ik van 27mm er 18 overhield (

5 september 2022

Antwoord van Houtdirect

Hoi meneer Smit, wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent met de bestelde plank. Bij afhalen mag u zelf de plank uit kiezen en op dat moment eventueel wisselen. Wij vinden het jammer dat u geen contact met ons heeft gezocht. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Goede communicatie

Goede communicatie, zeer klantvriendelijk en snelle levering.

1 september 2022

Bedankt voor de beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Top.

Verkeerd materiaal geleverd, volgende dag gelijk opgelost. Snel en vriendelijk personeel.. Top

24 augustus 2022

Bedankt voor uw positieve review! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Snelle levering, goed overleg over extra hoeveelheid was prima verlopen.

14 september 2022

Hoi Harold, bedankt voor de positieve review. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl