Super tevreden over mijn besteling vlondertegels bij Houtburcht. De pretttige wijze van communiceren is een voorbeeld voor andere zaken en/of leveranciers. Dit is te danken aan Wilco Riezebos die mij... Toon meer
Wat een fijn bedrijf. Hebben composietplanken bestelt, ook plinten, bleek dat we die niet nodig hadden. Gemeld, direct geld hier van terug ontvangen Bij levering bleken er 2 zwaar beschadigd, meld... Toon meer
Ik het afgelopen jaar veel tuinhout gekocht bij Houtdirect, maar kwam toch nog wat Frake planken tekort. Kon zelf de benodigde planken komen uitzoeken. Uitstekend door Tim geholpen. in eerdere ervari... Toon meer
Na een zoektocht op internet naar padoek terras planken, uitgekomen bij houtdirect. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar bij de winkels die dat wel zijn, kom je veel negatieve reactie tegen. Hulpzam... Toon meer
- Houthandel
- ook in
- Houtzagerij
Houthandel in Waalwijk met Nationale dekking met de website.
Emmikhovensestraat 8, 5145 PB, Waalwijk, Nederland
- 0416760800
- bas@houtdirect.nl
- houtdirect.nl
Snelle levering tegen super prijs en…
Snelle levering tegen super prijs en net product leveren ze

Prima service.
Goede duidelijke website, prima materialen, tegen marktconforme prijzen. Zelfs snelle service bij afhalen.
Wij zijn tevreden.

Antwoord van Houtdirect
Hele slechte kwaliteit van het Douglas hout
De buurvrouw en ik hebben vorig jaar hout besteld en het was in zeer goede staat, dit jaar hebben we hetzelfde besteld en het hout kwam in een andere maat en dikte en van zeer slechte kwaliteit. de Hout mannen moest veel tijd besteden aan het opnieuw meten en proberen te gebruiken wat werd geleverd, maar er was niet genoeg, hoewel we veel meer hadden besteld dan berekend. We hebben Houtdirect hierover geïnformeerd en gevraagd om een vergoeding van het hout en de arbeidsuren, zij boden aan om meer hout gratis te leveren. Nu is het nieuwe hout gearriveerd en weer ander materiaal en slechte kwaliteit, zelfs de ene plank is veel korter dan de andere. Het lijkt erop dat er geen kwaliteitscontrole is en dat we de afvalproducten ontvangen. Inmiddels zijn werkmannen weer ingepland maar nu moet dit worden afgelast wegens gebrek aan goed materiaal. We wachten op Houtdirect en een meer acceptabele uitleg en vergoeding

Antwoord van Houtdirect
Goede en correcte levering op tijd
Goede en correcte levering op tijd, fijn om zaken mee te doen.

Antwoord van Houtdirect
Na telefonisch contact via de website…
Na telefonisch contact via de website besteld en de volgende ochtend opgehaald. Perfect geregeld en aardig te woord gestaan, zowel aan de telefoon als bij het afhalen.

Akoestische wandpanelen
Wandpanelen besteld en eerder geleverd dan verwacht. Video bekeken over bevestigen van AKU wandpanelen en deze zelf bevestigd. Erg tevreden met het resultaat!

Antwoord van Houtdirect
Houtdirect hield zich goed aan de afspraken.
Houtdirect hield zich goed aan de afspraken. Bezorger was zeer aardig en was niet te beroerd om het hout mee te verplaatsen. Kwaliteit van het hout was goed. Prima kennismaking met Houtdirect.

Prachtig paneel + super service
Prachtig paneel, super service, zowel op locatie als digitaal. Duidelijke communicatie.

Prijs kwaliteit neutraal
De communicatie en levering waren goed. Inplannen van de levering was weinig flexibel. Over de kwaliteit van het bestelde hout ben ik minder tevreden (veel droogscheuren en zaagsporen).

Antwoord van Houtdirect
Ik was er niet van op de hoogte dat…
Ik was er niet van op de hoogte dat alleen op vrijdag en zaterdag kon worden afgehaald, dus toen ik midden in de week kwam werd ik eerst genegeerd en uiteindelijk -gratie Gods- toch geholpen. Product is prima, maar de service kan wel wat klantvriendelijker.

Krom hout
Het hout zag er op het eerste gezicht goed uit. Nadat het geschaafd was, waren we iets minder blij. En na een paar dagen helemaal niet meer. Het hout was helemaal krom getrokken.....

Bestelling Akupanel
Na de bestelling werd door Houtdirect contact met ons opgenomen om de bestelling te verfijnen teneinde misverstanden te vermijden. Levering was ok. Wij hadden opmerkingen i.v.m. de kwaliteit van het aangekochte product. Houtdirect nam dit ernstig en bleef de zaak opvolgen.