Bestelling gedaan bij Verfwinkel.nl. Hier bleek artikel niet op voorraad waardoor zending later kwam. Maar op dat moment was ik een paar dagen afwezig. Instabox krijg je een mail dat pakket onderw... Toon meer
Het gebruik van Instabox is erg simpel. Je krijgt een sms met een code om je bestelling op te halen, als die klaar ligt. Je voert de code in en de deur gaat open, je pakt je pakketje en vervolgens d... Toon meer
Ophalen gaat prima. Maar retourneren vind ik zeer onhandig, vooral bij het retourneren van meerdere pakketten. Je kan nergens stapsgewijs vinden hoe het retourneren in zijn werk gaat. Ook onhandig dat... Toon meer
Prima oplossing voor als je snel iets geleverd wilt hebben. Ik kon via instabox kiezen voor same day delivery zonder extra kosten. 's Avonds even opgehaald en we konden door. 100% een aanrader!
Instabox grundades i Sverige år 2015 och erbjuder blixtsnabba och okomplicerade leveranser där vi använder förnybar diesel och el, från några av de mest populära e-handlarna i Europa. Om du har frågor om en leverans, då kan du ringa till oss på 010-206 90 01 eller skicka ett sms till 71020, så kommer en av våra kollegor att hjälpa dig.
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Zweden
- 010-206 90 01
- info@instabox.se
- instabox.io
PAS OP OPLICHTERS!!!
PAS OP! OPLICHTERS!!
Laat NOOIT je pakket bezorgen door Instabox!!!
Zoals bij andere reviews over Instabox was er bij mij ook problemen met de bezorging en met het contact dat volgde.
Ik heb gisteren 30 okt. een pakket besteld bij Intoled.
Ik ontving per mail een Track n trace code en kreeg vanavond per sms het volgende bericht: “Hoi, over 5 minuten staat de bezorger voor de deur met je pakketje van HC Group B.V.. Je kunt de bezorger live volgen via [link T&T]”
Via de link kun je volgen waar de bezorger is en ik zag dat hij in de buurt was.
Ik deed alvast de deur open en wachtte op de bezorger. We wonen in een hofje waardoor bezorgers soms even moeten zoeken. Door alvast bij de deur te staan wilde ik het de bezorger makkelijker maken.
5 minuten gingen voorbij en ik vond het vreemd dat de bezorger er nog niet was. Ik checkte nogmaals de T&T en de update geeft dit keer aan: “je pakket is succesvol door ons bezorgd”.
Meteen heb ik Instabox een sms én een email bericht gestuurd om ze te laten weten dat er iets fout is gegaan, in de hoop dat ze zsm met de bezorger contact op kunnen nemen voordat hij de straat uitrijdt, en dit nog gecorrigeerd kan worden.
Na 6 minuten kreeg ik het volgende bericht:
“Hallo,
Bedankt voor je bericht.
Graag ontvang ik jouw Track & Trace code, deze bestaat uit een serie letters en cijfers. Indien je deze niet hebt, ontvang ik graag het volledige adres waar je het pakketje op hebt besteld.
Op basis hiervan kan ik goed met je meekijken en je hopelijk van voldoende informatie voorzien!
Met vriendelijke groet, Kind Regards,
Instabox
Dezelfde reactie ontving ik ook per email . (Zoals je kunt zien aan andere reviews over Instabox is dit de standaard reactie die ze sturen). Ik stuurde meteen de T&T code en mijn adres gegevens. Hierna kreeg ik helemaal geen bericht meer terug. Ik heb nog 5 mails gestuurd, 2 smsjes en daarna via de website een contactformulier ingevuld met een uitgebreide uitleg en klacht. Via email kreeg ik het volgende bericht:
“ Hallo,
Bedankt voor je bericht. Volgens onze gegevens is jouw pakket afgeleverd op het onderstaande adres:
[mijn adres]
Dit is het adres zoals wij deze hebben ontvangen van de webshop, is deze correct? Als dat zo is, wil ik je vriendelijk vragen om de brievenbus te checken. Als het past, is er een kans dat de bezorger jouw pakket hierin geplaatst heeft. Ook is er nog de mogelijkheid dat de bezorger het bij de buren heeft geleverd, maar dit is vergeten door te geven. Navraag doen bij de buren wil nog wel eens voor verheldering zorgen.
Mochten bovenstaande stappen er niet voor hebben gezorgd dat jouw pakket terecht is, hoor ik het graag.
Mijn excuses voor het ongemak!”
In mijn beschrijving had ik al aangegeven dat ik bij de deur stond te wachten. Ik stuurde weer een reactie met uitleg en met de vraag “wat nu?”. Daarbij stuurde ik ook de link naar de vergelijkbare slechte reviews op trustpilot over Instabox (die ik ondertussen vanuit grote zorgen aan het opzoeken was). En het volgende bericht kreeg ik vervolgens terug:
“Hi,
Wij maken daar zeker melding van en de chauffeur word daar ook zeker op aangesproken.
Ik snap dat het heel vervelend is.
Excuses voor het ongemak.
Fijne avond
Met vriendelijke groet,”
That’s it…. Er wordt totaal niet ingegaan op een oplossing of wat nu verder. De hele avond ben ik al bezig om dit proberen op te lossen terwijl dit niet eens mijn probleem hoort te zijn.
Ik zal morgen contact op moeten nemen met de Intoled waar ik waarschijnlijk het verhaal opnieuw moet uitleggen en ben heel benieuwd hoe hun hier mee omgaan. Ik snap als bedrijf dat je je de snelle service en lage kosten aantrekkelijk wil maken voor je klanten, Instabox gaat hierbij niet helpen. In vele reviews staat aan het eind “niet eens 1 ster waard” en ik sluit me daar helemaal bij aan. Ik heb nog nooit zo’n slechte logistiek, service, contact en klant betrokkenheid meegemaakt.
Natuurlijk, er zijn veel ergere dingen om ons zorgen over te maken maar dit levert letterlijk veel stress en hoofdpijn op voor iets dat, in dit digitale tijdperk - anno 2022 het ons eigenlijk veel makkelijker zou moeten maken.
Klantvriendelijk en betrouwbaar…
Klantvriendelijk en betrouwbaar bezorgbedrijf! Ik kon heel precies volgen wanneer mijn pakketje bezorgd zou worden. Keurig op tijd en netjes afgeleverd
Prima oplossing voor snelle levering
100% een aanrader!
toppie gewoon je word goed op de hoogte…
toppie gewoon je word goed op de hoogte gehouden en krijg 5 min voor levering nog een sms
Handig en duurzaam!
Goede bezorging!!
Pakket aan huis bezorgd door aardige bezorger die het erg zware pakket bij mij in de gang zette. Het was ook erg handig dat de bezorger real time te volgen was. Op deze manier zit je niet onnodig thuis!
Heel makkelijk en fijn om zo je…
Heel makkelijk en fijn om zo je pakketje op te halen
Ben geholpen door een lieve jongen met…
Ben geholpen door een lieve jongen met blond haar en een. Bril erg charmant en goed bespraakt love instabox
Keurig volgens afspraak bezorgd
Maar op dat moment was ik een paar dagen afwezig.
Instabox krijg je een mail dat pakket onderweg is.
In deze mail kon ik bezorgmoment heel makkelijk wijzigen. Vervolgens is zending volgens gevraagde wijziging paar dagen later aangeleverd. Dus ik ben tevreden.
1 ster is nog te veel.
1 ster is nog te veel.. schandalige bezorg service!!!. Ik heb mijn pakket (met doos open) langs de weg gevonden met maar 1 van de 4 bestek sets die ik heb besteld. De track en trace nauwkeurig in de gaten gehouden. Ik was al buiten gaan staan op het moment dat ik zag ze er bijna zouden zijn. Niemand te bekennen. Er is niet aangebeld voor bezorging. Vervolgens wel de doos open langs ze weg en incompleet.
Voor het eerst een pakket gekregen via…
Voor het eerst een pakket gekregen via deze bezorger. Pakketje van BOL.com. Bezorger belt op aangegeven tijd aan, ik doe de deur open, maar na 5 minuten nog geen bezorger bij de deur. Normaliter doen ze er niet zo lang over. Omdat ik dacht dat er iets met de bezorger was, ben ik naar beneden gegaan. Bleek het pakket gewoon in de openbare hal te zijn neergezet.
Vriendelijk en goede tijdsaanduiding
Top service
Top service
Ik was onverwachts niet thuis. Gevraagd om het pakketje achter de poort te leggen. Maar hebben het Pakketje Netjes opgeborgen in onze achtertuin.
Zeer goede track en trace
Zeer goede track en trace. Tevreden met de levering.
Erg goed
Erg goed! Was er op tijd en kon het gemakkelijk ophalen met de code die ik per sms had gekregen!
Naam voorstel: Neverbox
Ik twijfelde tussen maandag avond (instabox) en dinsdagmiddag (postnl) delivery.
Ik koos voor instabox, worst mistake of my life. Nooit aangekomen. Wel elke dag een mooie update in the Track and Trace: Niet gesorteerd, Niet geleverd, kwijtgeraakt, Planning niet gehaald. Geweldige service.