Bestelling gedaan bij Verfwinkel.nl. Hier bleek artikel niet op voorraad waardoor zending later kwam. Maar op dat moment was ik een paar dagen afwezig. Instabox krijg je een mail dat pakket onderw... Toon meer
Het gebruik van Instabox is erg simpel. Je krijgt een sms met een code om je bestelling op te halen, als die klaar ligt. Je voert de code in en de deur gaat open, je pakt je pakketje en vervolgens d... Toon meer
Ophalen gaat prima. Maar retourneren vind ik zeer onhandig, vooral bij het retourneren van meerdere pakketten. Je kan nergens stapsgewijs vinden hoe het retourneren in zijn werk gaat. Ook onhandig dat... Toon meer
Prima oplossing voor als je snel iets geleverd wilt hebben. Ik kon via instabox kiezen voor same day delivery zonder extra kosten. 's Avonds even opgehaald en we konden door. 100% een aanrader!
Instabox grundades i Sverige år 2015 och erbjuder blixtsnabba och okomplicerade leveranser där vi använder förnybar diesel och el, från några av de mest populära e-handlarna i Europa. Om du har frågor om en leverans, då kan du ringa till oss på 010-206 90 01 eller skicka ett sms till 71020, så kommer en av våra kollegor att hjälpa dig.
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Zweden
- 010-206 90 01
- info@instabox.se
- instabox.io
Vraagt klanten om een review
Rijden langs maar bezorgen niet.
Rijden met je pakket voor je huis langs maar bellen niet aan om het pakketje af te leveren. Daarna krijg je een melding dat het pakket niet afgeleverd kan worden en je kan het pakket niet ophalen bij het sorteercentrum. Kortom je kan beter Instabox vermijden.
Van mij krijgen jullie helemaal geen ster waardeloos bedrijf
Ik moet een ster geven van mij krijgen jullie een -1000000 sterren.
Wat een schandalige koersdienst zijn jullie.
Bezorger belt 20.21 aan ik laat meneer binnen woon op de 3de etage lift aanwezig.
20.30 nog geen bezorger aan mijn deur geen idee waar mijn pakket is wel afgemeld om 20.21.
Mail gestuurd naar Instabox klachten waar mijn pakket is.
Geeft de bezorger aan dat hij met mij heeft afgesproken om het in de lift te zetten.
Nou ik kan je zeggen dat heeft hij dus niet aan mij gevraagd.
Instabox geloofd zijn bezorgers ipv de mensen waar het pakket afgeleverd moet worden.
Mijn pakket is dus pleite.
Wat een waardeloos bedrijf is dit bah bah
Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf, ongelofelijk goed, tot zelfs 5 min van te voren geven ze een seintje, kan post nl nog wat van leren, zelfde als dhl!!
Ik kan alleen maar hopen dat t zo blijft!!!!
had liever 0 sterren gegegeven zou…
had liever 0 sterren gegegeven zou tussen 21:00 en 22:00 wat komen niks gekregen ben gewoon thuis... geen email geen telefoontje helemaal niks kan me pakketje wel gedag kussen denk ik
Slechte service
Slechte service, pakketje onbeheerd achterlaten!
geweldig,lekker snel
Instabox is waardeloos
Instabox is waardeloos, sedert gisteravond 11-10 wacht ik op mijn pakket. De chauffeur kon mijn adres niet vinden/ bereiken. Ik heb hun een mail gestuurd. Ze vroegen aan mij de Track&Tracé code. Ik heb in mail precies mijn adres uitgelegd waar hij precies moest zijn. Ze zouden nu ( vanavond) tussen 17.30 en 22.30 pakket komen afgeven. Maar tot nu toe niks. Het is nu 22.30 en ik vrees dat ik alweer voor niks zit te wachten.😡😡
Mij niet bellen
Ik krijg een e-mailbericht van instabox dat mijn pakketje bezorgd is, maar dat is niet het geval. We zijn met z'n tweeën thuis en er is niet aangebeld. Later vind ik het pakketje nat buiten aan de voordeur.
Dubbel slecht
Eerste dag was ik thuis werd pakket op niet bezorgd achtergelaten. Dag later werd het pakket midden op de galerij voor een lift achtergelaten
Goeie service
Goeie service, snelle levering.
DHL moet een cursus bij jullie volgen !
Instabox is voor mij echt top!
Goede bezorging
Goede bezorging. Fijne tijden en makkelijk van dag te wisselen.
Heel chill.
Wat gebeurt hier nou???
Sorry, dit is de eerste keer dat ik te maken heb met instabox. Niet aan bellen, niet eens de moeite nemen, gewoon buiten voor de schuurdeur in de regen leggen, terwijl ze me notabene aan kon zien lopen om de deur te openen. Echt super slecht en als ze de moeite had genomen om naar de voordeur te lopen (en meter verder) had ze ook een briefje gezien om het pakket droog weg te leggen.
Pakket is volgens bezorger in de hal…
Pakket is volgens bezorger in de hal gezet waar iedereen gewoon langsloopt, pakket in de hal niet aangetroffen. Er wordt zogenaamd een onderzoek gestart. Het is sowieso niet verstandig om een pakket in de hal achter te laten waar gewoon alle buren langslopen..
Wij zitten thuis en een hond
Wij zitten thuis en een hond, wachten op pakket zou rond 2100 en 2200 aankomen, ik hand rond 2100 uur naar buiten gekeken maar nog geen bezorger gezien wel de de buurman. Om 21.35 belde de buurman aan want pakket was daar bezorgd buurman . Dus pakjet aangekomen.kijk ik op de app en daar staat pakjet bezorgd 21.33,waarom in g... naam bij de buren bezorgd en niet bij ons? Bel doet het ,hond blaft 3 pers thuis.niemand heeft wat gehoord bel of klop op de raam of deur en.....ook geen brief in de brievenbus en .. waarom zo laat? Normaal post pskket tussen 8.00 en 1900 uur.
Prima concept!
Prima concept!
Ruim voor het geschatte tijdstip bezorgd.
Verbeterpunt:
Track en trace was niet echt betrouwbaar, bleef staan op dat het pakketje nog niet bij Instabox aangekomen vanuit bedrijf.
Slechte service Instabox
Pakketje van bol.com werd via Instabox geleverd. De planning stond voor de volgende dag en je kon de bezorger volgen via de Track & Trace. Ik zag dat de bezorger in de straat was en keek uit het raam. Hij stond voor de deur geparkeerd en stapte uit. Rommelde wat in de auto, stapte uit, in en weer uit. Bleef voor de auto staan. Ik dacht: waarom belt de bezorger niet aan? Ik had een bekkenband besteld, omdat ik hoogzwanger ben. Ik ben alleen dus hoopte dat hij op z’n minst zou aanbellen. Hij deed er super lang over, waarop ik dacht ik loop wel naar beneden. Tegen de tijd dat ik naar beneden wilde lopen, hoorde ik een auto starten en wegrijden. En ja hoor, bezorger reed zonder pardon weg. Heeft niet eens aangebeld! Waardeloze service. Pakket zou de volgende dag weer aangeboden worden, maar ook dat ging niet door door een sorteerfout in het distributiecentrum. Nou, volgende dag zou het pakket WEER aangeboden worden. Je raadt het al, WEER niet gelukt. Contact opgenomen met bol.com, zij met Instabox en de medewerker gaf aan dat het pakket vermist is. Geen excuses of wat dan ook vanuit Instabox. Dubbel zo waardeloos!