Banner for Interrail

Interrail Reviews

13.308
TrustScore 4 uit 5

4,0

Uiteindelijk veel duurder omdat ons ticket in sommige landen niet geldig bleek en aanvullend tickets moest kopen. Misschien te voorkomen als ik de kleine letters goed had gelezen, maar ik koop maar 1... Toon meer

De reis en het gemak van de treinkaart is super! Je bent flexibel, betaald relatief weinig en ziet op een relaxte manier de omgeving. Helaas wel 2 dagen heel veel vertraging gehad de compensatie vanui... Toon meer

Comfort met een beetje avontuur! Reizen met Interrail is een betaalbare manier om met de trein door Europa te reizen. Dit jaar lukte het om al onze treinen van België tot in Zweden, inclusief nachttre... Toon meer

Dit was onze vijfde interrailkaart. We hebben al een heel groot deel van Europa met Interrail gezien. Het is perfect voor lange afstanden en de flexibiliteit is geweldig. Het is wel jammer dat er i... Toon meer

1. Reiszoekmachine
  2. Europese instelling
  3. Spoorwegdiensten

Over Interrail

Since 1959, Interrail has given travellers the freedom to experience all of Europe by train with a single Pass.

Cross borders. Travel deeper. Return home seeing the world and yourself differently. That's The Interrail Effect.

Travel Europe with Interrail

Explore
Plan the trip of a lifetime and travel sustainably by train across 33 European countries with your Interrail Pass.
Experience
Discover Europe’s iconic landmarks, vibrant cities and hidden gems with a One Country Pass or Global Pass.
Enjoy
Connect with locals and fellow travellers and immerse yourself in Europe’s diverse cultures, cuisines and landscapes.

Create your own story!

Find the Perfect Pass

Find the Perfect Pass
Interrail gives you the freedom to create your own story, station by station, stop by stop. Travel flexibly on trains that don’t require seat reservations and make your adventure as you go. With Interrail, you can take unlimited trains on each travel day.

Goed

TrustScore 4 uit 5

13K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(13.308)

2.366 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Treintrip Italie

Alles kon in de app geregeld worden zodat ik nergens in een wachtrij voor een balie hoefde te staan. Werkte perfect in combinatie met de Train Italia app. Super leuk om te doen!

23 juli 2025

Dear Mariska,

Thank you for your feedback! We're happy to hear everything worked smoothly for your trip through Italy and that the app helped you avoid long queues.

Kind regards,

Fijne reiservaring.

Prima treinen, rijden op schema, goede mogelijkheid om bagage te bergen, vriendelijk personeel.

20 juli 2025

Beste Stefan,

Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je reis zo vlot is verlopen en dat je tevreden was over het comfort en de service.

Eurail/Interrail

Ik heb een zitplaatsreservering…

Ik heb een zitplaatsreservering geplaatst en die is te laat bij mijn gekomen, op dat moment was ik er niet meer en ik wil met hun communicere gaat ook niet. Ik werd niet eens geholpen door hun stomme robbot. Ik wil graag iemand spreken. Een mens.

19 juli 2025

Hallo Kurdo,

Het spijt ons te horen dat uw zitplaatsreservering te laat aankwam en u geen hulp kon krijgen via ons systeem. Wij willen dit graag verder onderzoeken. Neem alstublieft opnieuw contact op via https://eurail.zendesk.com/hc/nl/requests/new of stuur ons een bericht via onze sociale media.

Interrail

Wij hebben heerlijk door Noorwegen…

Wij hebben heerlijk door Noorwegen gereisd met de trein. Er was meestal geen eerste klas, maar ook in de tweede klas was het prima. De treinen waren schoon en reden op tijd.

18 juli 2025

Hallo J.H. Baron,

Wat fijn dat u heeft genoten van uw treinreis door Noorwegen! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Interrail

Het is een interessante pass om mee te…

Het is een interessante pass om mee te reizen , echter niet zo goedkoop zeker niet als er aparte stoelreserveringen bij komen voor de speciale treinen o.a. de nachttreinen .Het zijn net ook de hogesnelheidstreinen die zeer praktisch zijn om te nemen . Eens op de trein is het wel relaxed zeker in eerste klasse . Nog betere toegang voor de bagage mag ook .

14 juli 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u het reizen met de Pass als relaxed heeft ervaren, zeker in eerste klasse! We begrijpen uw opmerkingen over de extra kosten voor stoelreserveringen, vooral voor hogesnelheids- en nachttreinen. Die kosten kunnen inderdaad oplopen en dat is iets waar w

Uw suggestie over betere toegang tot bagage nemen we mee, dat soort praktische tips helpen ons om de reiservaring te blijven verbe

Eurail/Interrail

Veel reismogelijkheden. Vlotte en praktische app

Vlotte en praktisch bruikbare app. Duidelijk info per land. Talloze reismogelijkheden binnen Europa. Ideaal voor stedentrips of rondreizen door Europa.

9 juli 2025

Beste reiziger,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de app en de reismogelijkheden. We wensen je nog veel mooie treinavonturen door Europa toe!

Warmly,
Eurail/Interrail

De interrailpas is op zich handig

De interrailpas is op zich handig. Soms moet je plaatsen reserveren en dat is niet altijd even simpel.
Lastig is daarbij tevens dat je aan een reservering niets hebt als je betreffende trein mist bij overstap door vertraging van de voorgaande trein. En dat kan (zeker in Duitsland) nog wel eens gebeuren.
Wij plannen daarom meestal ruime overstaptijd in (en dan nog kun je pech hebben).
Neemt niet weg dat we er een volgende keer weer gewoon gebruik van gaan maken, want vliegen is ook niet altijd een pretje.

9 juli 2025

Beste Marco,

Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Je hebt helemaal gelijk: reserveringen kunnen soms wat lastig zijn, zeker als er vertragingen zijn. Het is inderdaad slim om ruime overstaptijden in te plannen. Fijn om te horen dat je ondanks alles weer met Interrail op reis wilt gaan — we hopen je snel weer aan boord te zien!

Warmly,

Flexebility

30 juni 2025

Hello,

We can’t wait to share your 5-star review with our team. They’ll be thrilled!

Kind regards,

Social and Community Care Specialist

Gemakkelijk te plannen en ook…

Gemakkelijk te plannen en ook seatreservation werkt goed

30 juni 2025

Hallo Jos,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het plannen van je reis en het reserveren van zitplaatsen goed is verlopen. We hopen dat je hebt genoten van je Interrail-avontuur en kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Interrail

Met Interrail 1e Klas in Stijl door Duitsland en Oostenrijk: Een Onvergetelijk Avontuur

Een drie maanden durend 1e klas Interrail-abonnement via interrail.eu bleek voor mij de perfecte manier om Duitsland en Oostenrijk te ontdekken. Om de week een nieuwe stad bezoeken, zorgde voor een aaneenschakeling van hoogtepunten en verrassingen. Reizen in de eerste klas was elke keer weer een feest: ruime, comfortabele stoelen, rust in de coupé en vaak extra’s als stopcontacten en wifi maakten het reizen niet alleen ontspannen, maar ook productief en aangenaam.
De diversiteit van de steden die ik bezocht – van het bruisende Stuttgart met zijn indrukwekkende musea tot het charmante Bremen met de historische Marktplatz en de beroemde stadsmuzikanten – maakte elke trip uniek. Keulen verraste met haar imposante Dom en levendige oude binnenstad, terwijl Wuppertal’s zweefbaan en culturele aanbod een heel eigen karakter gaven aan deze stad. Salzburg en Graz boden een fraaie mix van historie, barokke pracht en sfeervolle pleinen, met als hoogtepunt de Schloßberg in Graz en de vesting Hohensalzburg in Salzburg. Tot slot was Erfurt een prachtige afsluiter, met zijn middeleeuwse charme en gezellige sfeer.
De 1e klas Interrail-pas bood mij de luxe en het comfort om optimaal te genieten van het reizen zelf, waardoor elke treinreis een waardevol onderdeel van mijn avontuur werd. Een absolute aanrader voor wie Europa in stijl wil ontdekken!

24 juni 2025

Hallo Jos,

Hartelijk dank voor het delen van uw prachtige en uitgebreide ervaring met Interrail in de eerste klas! Het klinkt alsof u onvergetelijke herinneringen heeft opgedaan in Duitsland en Oostenrijk, met zoveel culturele hoogtepunten. Uw positieve woorden over het comfort, de rust en het gemak van reizen per trein betekenen veel voor ons. We hopen dat we u in de toekomst nog eens mogen verwelkomen aan boord!

Super

Hallo,

Nou alles moest online, alle informatie is duidelijk te vinden.
Ik had zelf niet goed gelezen toen ik mijn treinkaartje had gekocht.. bleek dat ik de start datum niet goed had gelezen.
Maar via de site kon ik mijn boeking retourneren, en binnen 2 minuten een mail dat mijn verzoek in behandeling is genomen en 3e dag na mijn bestelling en verzoek tot terug betaling gekregen en een mail dat mijn verzoek is uitgevoerd.

Echt super communicatie en dat alles via de mail, echt top.

En uiteraard een goede ticket bij hun besteld.

23 juni 2025

Hej Mikaela,

Hartelijk dank voor je mooie en gedetailleerde feedback. Fijn om te horen dat je alle informatie makkelijk kon vinden en dat het retourneren van je boeking zo vlot is verlopen.

We doen ons best om de communicatie zo duidelijk en snel mogelijk te houden, dus het is geweldig om te weten dat dit voor jou goed werkte.

We wensen je een hele fijne reis toe met je ticket en hopelijk tot een volgende keer!

Social and Community Care Specialist

Relaxt met de trein door zuid europa

Relaxt met de trein door zuid europa, zonder vertraging of iiets dergelijke

23 juni 2025

Hallo André,

Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u relaxed en zonder vertragingen door Zuid-Europa bent gereisd. Hopelijk tot ziens op uw volgende Interrail-avontuur!

Interrail

Naast ook goede ervaring ook veel…ellende

Naast ook goede ervaring ook veel uitval vertragingen die tot moeilijkheden hebben geleid. Wij komen daar nog op terug. Heen van Utrecht naar Wenen was er geen aansluiting in Düsseldorf in Frankfurt overgestapt . Gaf vervelende problemen met de zitplaatsen. Kwamen veel later aan in Wenen.
Op terugreis was er een trein uitgevallen naar Utrecht. Ruim 2 uur extra gewacht. Weer gedoe met zitplaatsen.
De trein naar Eindhoven was ook vertraagd zodatvweceen uur extra hebben gewacht op de bus.waren om 9 uur vertrokken, kwamen net voor 12 uur ons huis binnen.

19 juni 2025

Hallo J. Van Dijk,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Wat vervelend om te horen dat u naast goede ervaringen ook veel last heeft gehad van vertragingen, uitgevallen treinen en lastige aansluitingen. Dat is absoluut niet de soepele reis die wij onze reizigers willen bieden. Uw feedback is heel waardevol en we nemen het serieus.

Als u wilt dat wij uw specifieke situatie verder onderzoeken of als we u ergens mee kunnen helpen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via https://eurail.zendesk.com/hc/en-001/requests/new of ons een privébericht sturen via onze officiële socialmedia-kanalen.

Lokkertje..

Lokkertje..

Ja, er wordt aangegeven dat je voor zitplaatsen ook moet betalen bij aankoop, maar dit moest ik bij elke trein!!!! In elke trein in frankrijk en spanje moest ik 30 per keer aftikken voor een zitplek heb zon 7 treinen gehad. (Eindbestemming lissabon) Ik had veel liever een normaal treinkaartje gekocht dan was ik ook zo rond de 400 kwijt en had ik niet dat verschrikkelijke gedoe met die zitplaatsen hoeven hebben. De site werkt namelijk belabberd en de app ook. Denk je een mooie deal 4 dagen reizen voor 220 euro nou ho maar. Dat dubbele ben je kwijt aan zitplaatsen reserveren!.

15 juni 2025

Hoi!

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het kan zijn wanneer je verwacht kosten te besparen, maar uiteindelijk toch meer kwijt bent aan zitplaatsreserveringen dan gedacht. Sommige hogesnelheidstreinen in landen zoals Frankrijk en Spanje vereisen inderdaad verplichte reserveringen met bijkomende kosten, wat helaas door de vervoerders wordt bepaald en niet door Eurail zelf.

We waarderen je eerlijke feedback over de werking van de site en de app, we nemen opmerkingen zoals deze mee om onze diensten te blijven verbeteren.

Mocht je nog verdere vragen of suggesties hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Social Media & Community Care Specialist

Mooie reis naar Como meer

We zijn naar Italië geweest met een interrail reisbewijs
Op tijd de stoelreserveringen (die interrail adviseerde)
gemaakt.
De heenreis een behoorlijke vertraging gehad wat interrail zeer snel heeft gecompenseerd (applaus hiervoor).
Verder een mooi systeem om je reis te activeren
Eigenlijk een zeer ontspannen reis gehad met nette treinen( wel eerste klasse gereisd).

28 mei 2025

Beste Kees,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Interrail. We zijn blij om te horen dat uw reis naar Italië over het algemeen ontspannen en aangenaam was, en dat de vertraging op de heenreis snel en naar tevredenheid is opgelost, we geven uw compliment zeker door aan het team.

Fijn dat u het systeem om reizen te activeren handig vond, en dat u heeft kunnen genieten van comfortabele treinen in eerste klasse.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op een Interrail-avontuur!

Warmly
Interrail.eu

Dol op interrail reizen. App werkt uitstekend

App werkt uitstekend, gemakkelijk reizen inplannen en wijzigen en heel eenvoudig plaatsen te reserveren

3 juni 2025

Hoi Nicole,

Wat fijn om te horen dat de app goed werkt en het plannen en wijzigen van reizen soepel verloopt! Bedankt voor je positieve feedback, en we wensen je nog veel mooie treinreizen toe!

Vriendelijke groet,

Geen service

Al uren bezig om reis te plannen. Steeds bij zitplaats reserveren (en dus betalen) komt er een verontschuldigend 'error' scherm. Dan maar contact zoeken, je komt nooit voorbij de akelig chatbot, je moet vanalles aanleveren, krijgt advies om een bibliotheek te lezen en de vragen te stellen aan de 'community'
En de chatbot levert na al die hobbels slechts de belofte van een mail, binnen 24 uur ... Dan zal die zitplaats zeker wel weg zijn
Wat een sof. Je koopt een pas maar het is bijna niet mogelijk om én route, én slaapgelegenheid én een daadwerkelijke plek in de treinen te organiseren. Onbegrijpelijk dat hier geen daadwerkelijke hulp bij geboden wordt
Reizen met de trein wordt hierdoor flink ontmoedigd

29 april 2025

Hoi Nadja,

Het spijt ons echt om te horen dat je zulke frustraties hebt ervaren.

We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en duidelijk geholpen te worden, zeker bij het plannen van je reis. We geven je feedback door aan het team. Hopelijk kunnen we je vertrouwen terugwinnen.

Warmly
Eurail.com/Interrail.eu

No service at all

Om carbon footprint klein te houden moet je de trein gebruiken maar sla alsjeblieft Interrail over.
Doordat hun app heel slecht werkt kon ik geen seatreservation bijboeken.
Vanuit Liguria aangekomen in Milaan met bestemming Amsterdam bleken alle stoelen inmiddels bezet en werd mij toegang tot de trein ontzegd. Morgen reis ik derhalve verder. Een dag te laat in A'dam. Nu staat er in mijn geboekte reizen 2 keer inbound/outbound terwijl het maar 1 keer moet zijn.
Niemand beschikbaar om te helpen.
Alleen een chatsessie met absurde nietszeggende antwoorden.

Dit is mijn reactie op de reactie :
Daar heb ik dus niets aan. Mijn op dit moment belangrijkste punt is dat ik een inbound /outbound terug krijg.
Met een empathisch antwoord zonder oplossing kan ik niks.
Zou eurrail misschien iets voor een gedupeerde klant kunnen doen? Ik ben volgens mij nog steeds een inbound /outbound onterecht kwijt.
Nu graag een zinvolle actie!!

20 april 2025

Beste Paulus,

Het spijt ons oprecht dat uw reiservaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het erg vervelend moet zijn geweest om door technische problemen in de app en beperkte beschikbaarheid van zitplaatsen uw reis niet voort te kunnen zetten zoals gepland.

Wat betreft uw contactmoment: ons klantenserviceteam heeft uw bericht ontvangen op zondag en heeft u daar ook op gereageerd. Ze wachten nog op uw antwoord om u verder te kunnen helpen. U kunt altijd opnieuw reageren zodat we het samen kunnen oplossen.

We waarderen het dat u uw feedback met ons deelt. Het helpt ons om de dienstverlening te verbeteren.

Interrail.eu

De website loopt iedere keer vast

De website loopt iedere keer vast. Bij het reserveren van een trein blijft de site maar draaien.

17 april 2025

Beste Anita,

Het spijt ons zeer dat u problemen ondervindt met onze website. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als de site vastloopt, vooral bij het maken van reserveringen.

Ons IT-team werkt voortdurend aan verbeteringen om dit soort ervaringen te voorkomen. Mocht u hier opnieuw tegenaan lopen, aarzel dan niet om ons supportteam te contacteren via https://eurail.zendesk.com/hc/en-001/requests/new, of stuur ons gerust een privébericht via onze officiële socialmediakanalen. We helpen u graag verder!

De website is verschrikkelijk

De website is verschrikkelijk. Er blijven maar errors komen bij het saven van de persoonlijke gegevens voor het boeken van zitplaatsreserveringen. Betalen lukt dus niet. Ondertussen raken alle zitplaatsen uitverkocht. Een telefoonnummer voor hulp is er ook niet.

9 april 2025

Hoi Auke,

Dank je wel voor het delen van je ervaring, en onze excuses voor de problemen die je hebt ondervonden. We begrijpen hoe frustrerend het is als er fouten optreden bij het boeken van zitplaatsreserveringen. Helaas hebben we op dit moment geen telefoonnummer voor ondersteuning, maar we werken hard aan het verbeteren van de website en het oplossen van deze problemen. In de tussentijd kun je altijd contact met ons opnemen via de online ondersteuningskanalen, en we helpen je graag verder.