bedriegers eerste klas , zeer slechte ervaring . had auto geboekt maar dwongen om all Inn verzekering te nemen ,dan was ik beschermd voor schade buitenkant?? bij teruggave zeiden ze dat de hoedenplank... Toon meer
Ordinaire oplichters. Vriendin had auto geboekt via do you spain met zogenaamd volledige verzekering voor 250,00 EUR, tien dagen. Bij aankomst op de luchthaven in Malaga wilde de Nederlandstalige verk... Toon meer
Afschuwelijke ervaring. Nooit meer. Netjes betaald, gereserveerd en extra verzekering afgesloten. Daar aangekomen wilden ze 1200 euro borg van mijn rekening afhalen. Daarna waren ze het niet eens m... Toon meer
Geen fijne verhuurbedrijf! Zonder dat je het doorhebt nog een extra verzekering in je contract stoppen ondanks dat je al een super relax cover hebt. Ze vragen je te tekenen zonder het contract te late... Toon meer
Over InterRent
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Because at InterRent, we offer car hire at market leading prices with no compromise on customer service!
Parce que chez InterRent, nous proposons une offre de location de voitures à des prix attractifs sans compromis sur la qualité de service !
Bei InterRent bieten wir Ihnen Autovermietung auf einem marktführenden Preisniveau, jedoch ohne Kompromisse bei unserem Kundenservice!
¡Porque a InterRent, te ofrecemos alquileres de vehículos a precios competitivossin comprometer el servicio al cliente!
Porque a InterRent alugamos automóveis a preços competitivos e com um serviço adequado ao Cliente!
Frankrijk
- interrent.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zwendel
Interrent is in Spanje sinds 6 november overgenomen door de oplichtersbende van Goldcar. Ze vragen een digitale handtekening; het huurcontract zie je pas als ze het (ingevouwen in een mapje) in je handen drukken. En daar staan dan dingen op (verzekeringen, express service, etc.) waar je niet om hebt gevraagd, maar die wel (veel) geld kosten. Ongelooflijk dat deze zwendel gewoon kan voortbestaan.
Interrent ... nooit meer!
Er was niemand aan het loket van Interrent en ik werd geholpen door iemand van Europcar (ik heb de indruk dat Interrent de firma is met de restjes van Europcar trouwens).
Eerst en vooral kreeg ik te horen dat de wagen die ik bestelde niet voorhanden was. Eer de bediende het aan mijzelf vertelde, belde hij iemand om te zeggen dat hij nog 16 afhalingen verwachtte en dat hij nog maar 1 auto had (denken ze nu echt dat ik dom ben?), dus ik moest het waarschijnlijk met die ene wagen doen en ik mocht me gelukkig prijzen? In plaats van de Renault Megane Coupé die ik huurde kreeg ik een Citroën Berlingo. Mijn man en ik huren best vaak en bij de andere firma's kregen we steeds de wagen die we vroegen of ééntje van eenzelfde categorie. Ik had op mijn strepen kunnen staan, maar ik voelde dat ik dit beter niet kon doen bij deze heer, hij had er duidelijk niet veel zin in. Tweede opmerking was dat ik moest betalen voor het reinigen van de auto of dat ik 'm zelf moest schoonmaken. OK, waarschijnlijk heb IK de voorwaarden niet goed gelezen? Ik heb ze wel degelijk gelezen en daarover herinner ik me niets. Dat reinigen voor 9 euro heb ik er dan maar bij genomen. Toen ik de papieren kreeg zag ik dat er 115 euro op stond voor de huur (deze had ik al online betaald) en dan nog eens 59 euro. Ik vroeg aan de bediende hoe hij aan 59 euro kwam, die 9 euro snapte ik, die was voor het reinigen. Met een uitgestreken gezicht vertelde hij me dat dit voor de tweede bestuurder was. Opnieuw, eerst en vooral zat er in mijn huur gratis een tweede bestuurder, maar omdat die er niet was heb ik die niet ingevuld. Ten tweede, ik stond daar helemaal ALLEEN ... ik hoefde zelfs niet te vragen of hij nog iemand zag staan, hij zei vanzelf: "Ah ja mevrouw, ik zie niemand bij u, dus u bent alleen." Om te gieren, niet? Ik vroeg dus om een nieuw document op te maken en dat document heb ik nog steeds als bewijs. Daarop staat 59 euro in C en 50 euro in D. Dit document heb ik getekend. Toen ik het andere document terug vroeg, waarop ik ook al getekend had, bekeek de bediende mij vol onbegrip. Logisch toch dat ik dit terug vroeg? Ik heb het trouwens direct verscheurd, omdat het niet klopte ... Toen hij me dan mijn creditcard vroeg bleek deze ook niet goed. Ik woon in Frankrijk en heb dus een Franse creditcard en daar ik getrouwd ben staat daarop mijn voornaam en de naam van mijn man. Op mijn Belgische identiteitskaart staat mijn meisjesnaam. Nieuw probleem, ik kreeg de wagen niet mee omdat ik niet kon bewijzen dat ik dezelfde was als op de creditcard. Ik vroeg de bediende of dan de creditcard van mijn man ook goed was omdat we de huur toch vooraf betaalden met die kaart, maar dat kon niet ... OK, deze mijnheer moet zich aan de regeltjes houden, maar vinden jullie het nu niet abnormaal dat ik niet gewoon met dezelfde creditcard alles verder kan afhandelen? Ik stelde voor om mijn man te bellen en hem een foto te laten maken van ons trouwboekje of om het in te scannen en alles door te mailen. Dat leek de bediende precies wat veel gedoe en hij ging achter een tussenwand hulp vragen (blijkbaar). Ondertussen vond ik in mijn portemonnee mijn kaart van het ziekenfonds in Frankrijk waarop de naam van mijn man en mijn meisjesnaam vermeld staan. Ik liet hem deze zien en plots kon alles wel doorgaan, hij nam zelfs geen kopie van deze kaart ... Mijn eigen creditcard op naam van mij als mevrouw werd gebruikt en bij thuiskomst kon ik vaststellen dat er 59 EURO !!!! van mijn rekening ging. Ondertussen zijn we 3 weken verder en moet ik op zoek gaan naar hoe ik MIJN EIGEN ONTERECHT AANGEREKENDE 50 euro kan terug krijgen. Vinden jullie dat normaal? Reviews hierover op meer openbare websites zullen zeker niet mankeren.
Verder ... was de tank van de auto niet vol toen ik vertrok (foto van genomen), lag de wagen vol met kruimels (dus was niet gepoetst terwijl ik wel 9 euro moest betalen om te laten poetsen), had ik geen ruitenwisser achteraan, die was foetsie (foto van genomen) en werkte de radio niet, ik kon zelfs MNM of Studio Brussel niet krijgen, dus ik veronderstel dat de antenne ook foetsie was?
Gelukkig reed de wagen en kreeg ik geen panne ... ik heb de wagen volgetankt, dus dat kostte me nog eens minstens 10 liter extra diesel ... niet te snappen trouwens dat men nog diesels aankoopt om te verhuren???
Echt waar ... ongelooflijk, en dan moest ik nog tevreden zijn zeker dat ik überhaupt een auto kreeg? Want ik had van een dikke vette promo geprofiteerd ... dat moest ik dan maar niet doen? Waarom maakt men eigenlijk reclame aan scherpe prijzen als het is om van de restjes af te geraken? Wees gewoon eerlijk, er zijn heus wel mensen die een Citroën Berlingo willen huren en op zoek zijn naar een auto voor 115 euro voor 6 dagen. Als mij voor dat geld een Renault Mégane Coupé aangeboden wordt, dan verwacht ik ook die auto ... Interrent, nooit meer!
Oplichterij van de bovenste plank
Ongelooflijk. Ik had de auto gehuurd via een brooker op vliegveld Faro. Ik werd gelijk geconfronteerd met een verzekeringsaanbod van € 181 voor 9 dagen., dat is € 7340 op jaarbasis. Waar halen ze dit vandaan. Ik zei dat ik via de brooker volledig was verzekerd. Als er schade zou zijn werd dit op mij verhaald en vervolgens zou ik de schade moeten verhalen op de brooker. Dit zou een lastig verhaal zijn, vandaar hun aanbod. Toen ik kwaad werd hierover werd gesteld dat het maar een aanbod was. Vervolgens werd de vraag gesteld of ik in Spanje zou gaan rijden. Ik zei wellicht, dat kostte dan € 81. Ik vroeg voor 1 dag. Ja dat maakt niet uit. Gezegd dat ik niet in Spanje ging rijden. Wel gedaan geen verdere kosten. De volgende vraag was navigatie. Kostte € 51. Kom ik bij de auto zit er gewoon standaard navigatie in. Geld wel teruggekregen. Tenslotte bleek dat de tank gewoon niet vol zat, terwijl gezegd was dat dit wel zo was. Ze vullen de tank dusdanig dat het lijkt dat die vol is maar er zit ongeveer 7 liter minder in. Advies ga nooit met dit bedrijf in zee.
Afzetters!
Hebben een auto gehuurd in Malaga via Billiger Mietwagen all in verzekering, Geen eigen risico.,Dit werd ons aangeboden door Car del Mar die zij weer met de plaatselijke verdeler Interrent verhuurden. Daar aangekomen willen ze nog een bijkomende verzekering aansmeren voor all in risico. We hadden een papier dat we all in verzekerd zijn via derde en weigeren dit. Bij thuiskomst blijkt dat er toch 138€ van mijn mastercard af is! Dit kan toch niet zomaar???? Wie is hiervoor verantwoordelijk, billiger mietwagen? Car del mar? Interrent alvast maar zij reageren niet! Afzetters!
Wat een nare ervaring, huur nooit bij interrent!
Wat een schrik, al jaren huren wij auto’s over de hele wereld en hebben wij nog nooit problemen gehad. Nu een weekje bij Interrent gehuurd, omdat Centauro (de beste autoverhuur op Ibiza) eind oktober dicht ging. We kregen een ernstig beschadigde auto mee en hebben van de buitenkant dan ook veel foto’s gemaakt. Bij inleveren was er niemand bij het drop-off kantoor, dus hebben we het hoofdkantoor van Interrent gebeld. Zij gaven aan dat de auto bij Europcar ingeleverd kon worden. Door de meneer van Europcar werden we echter heel onaardig benaderd en werd ons gezegd dat we naar de aankomsthal moesten lopen. Eenmaal hier aangekomen wilde een mevrouw na overtuiging wel meelopen naar de auto zodat wij onze vlucht konden halen. Gelukkig waren wij bij toeval extreem vroeg op de luchthaven en hadden we hier dus tijd voor. De mevrouw vond een vlekje op de passagiers stoel waarvan wij denken dat het water was. Mevrouw gaf aan dat dit een mogelijkheid was, maar wilde dit niet op het formulier aangeven. Ook wilde ze niet meedelen hoeveel geld ons dit zou gaan kosten. Wel dreigde ze meermaals met advocaten en proces kosten wanneer zij gelijk zouden krijgen. Heel erg vervelend aan het einde van een fijne vakantie natuurlijk. Hierbij kwam nog dat deze mevrouw aangaf ‘buiten functie’ altijd het advies te geven wel de verzekering te boeken, 5 keer de huurprijs, omdat ze ‘altijd wel iets vinden om je op te pakken bij de low cost verhuurmaatschappijen’. Duidelijk dus, boek absoluut niet bij Interrent, Goldcar of Europcar (hetzelfde bedrijf). Kijk in plaats daarvan bij Centauro of Hiper. Daar hebben wij alleen maar fijne ervaringen mee.
PS uiteindelijk kregen we een prijsopgaaf van 50 euro, maar bleek ineens dat het computer systeem niet zo laag kon gaan. Dus zijn de kosten vooralsnog 85 euro. Lekker vaag allemaal, handig dat het personeel zelfs niet snapt hoe het systeem werkt.
Interrent, zéér slecht
Interrent, zeer slecht! Ook wij hebben zeer slechte ervaringen met Interrent. Via Auto Europe een auto van Interrent in Malaga gehuurd. Ook bij ons ongevraagd een bedrag van 118,69 euro van de creditcard afgeschreven voor een zogenaam partner package, terwijl wij bij Auto Europe al een volledige verzekering hadden afgesloten. Auto Europe gaf in eerste instantie ook niet thuis, dit is iets tussen ons en Interrent, maar hebben uiteindelijk 30,00 euro als “tegemoetkoming” teruggestort of tenminste dat hebben ze toegezegd maar nog niet gedaan. In mijn ogen een schuldbekentenis, je zou ze allemaal toch wat doen! Tip, via je creditcardmaatschappij een betwistingsformullier indienen. Het gaat niet om die 118 euro’s maar om de schandalige praktijken die ze menen te kunnen uitvoeren! En nu komt nog het allermooiste.... we kregen onlangs een bekeuring van 100,00 euro binnen voor te hard rijden op een bepaalde datum en tijdstip. Dat kán helemaal niet want toen waren we de auto al aan het afleveren. De bekeuring ziet er ook niet uit, duidelijk een kopie van een kopie van een kopie en alles in het Spaans. Dit zijn dus ook de praktijken van Interrent want wie anders heeft onze gegevens en een foto van het nummerbord?. Ons is dit een paar jaar geleden in Spanje ook al overkomen, bij een andere autoverhuurbedrijf. Nooit betaald en nooit meer iets van gehoord. Herkent iemand dit?
Prima geholpen, voor ons een aanrader!
Via Rentalcars een Ford Fiësta gehuurd voor 2,5 weken bij InterRent op het vliegveld van Venetië/Italië. Bij aankomst netjes geholpen en kregen uiteindelijk een Renault Clio mee. Kleine schades aan de auto stonden netjes op de huurovereenkomst. Op aanraden van de medewerker(!) wel nog foto's gemaakt van de auto om discussies achteraf uit te sluiten.
Met volle tank ingeleverd en na korte controle alles administratief afgehandeld en naar het vliegveld gebracht. Geen gezeur, geen klachten, geen problemen. Zo kan het dus ook bij Interrent!
diefstal
het zijn criminelen ze hebben me op gelicht voor 400 euro om dat ik weiger een bedrag van 50 euro aan balie medewerker te geven contant. dus het moest alleen contant zijn .
reden volgens hem kwam ik buiten werk uren terwijl het niet zo is en dat kost 50 euro.
Ongevraagd bedrag afgeschreven van credit card voor extra verzekering
Via HappyCar auto gehuurd in Bologna en de lokale verhuurder is Interrent. Auto was prima maar ze hebben ongevraagd €80 afgeschreven van credit card voor extra "Premium Security Package" terwijl dat ik bij HappyCar al volledig verzekerd is.
Ik heb dit aangemeld aan HappyCar maar niets teruggehoord.
Over Interrent lees ik hier ook veel soortgelijke gevallen en slechte ervaringen.
Maffioso !
Maffioso !
Auto besproken, af te halen op vliegveld Ciampino te Rome. Aanwijzingen gevolgd, shuttle bus komt na ruim 45 min op de verkeerde plaats. Aangekomen kantoor: U bent te laat, uw auto is al weggegeven. Alternatief: vervangende auto a € 20,- per dag meer. Vervolgend een aanbod voor verzekeren etc. Afgewezen: hadden al een verzekering afgesloten. Volgend aanbod....kosten € 150,- extra. Omdat we een auto nodig hadden uiteindelijk maar gedaan. Auto inleveren: jawel men vond een beschadiging. Niet van ons maar ja: toon dat maar eens aan als je de auto in het donker meekrijgt en allang blij bent dat je er een mee krijgt.
Vind het bedrijf een stel misselijke oplichters bijelkaar.
Aanrader: zeer zeker niet! tenzij je opgelicht wilt worden.
Ook schandalig dat deze site oppopt bij Booking.Com.
Hiermee komt toch ook naar deze club een vieze smaak naar boven.
Je reinste oplichterij!! Vermijd deze autverhuurden.
Vandaag na 19 dagen autohuur op Sardinie auto terug gebracht op het vloiegveld van Alghero. Avond ervoor keurig afgetankt (Principe Vol mee vol terug) en daarna nog maximaal 20 kilometer gereden naar het vliegveld. Bij aankomst op het vliegveld stond de bezine meter nog op maximaal. Dat kon kloppen want de weken er voor reden wij gemiddeld 1 iter op 20 kilomter. De “ dame die de sleutel in ontvangst nam kroop in de auto, zei dat de tank niet vol was en voordat ik kon kijken stapte ze uit, haalde de acucuplemmen los en zei dat met een reset mogelijk de juiste stand zichtbaar zou worden. Na deze actie was de benzinemeter echter gezakt tot een niveau waar ik de afgelopen weken meer dan 100 kilomter mee reed. Ik heb haar gezegtd dat dit onbestaanbaar was. Ze ging het kantoor binnen zei er verder niks meer over. Later op de dag kreeg ik de afrekening thuis gestuurd. Daarbij wordft mij 50 euro “ penalty” in rekening gebracht en ruim vier liter benzine. (Waar ik de weken er voor 80 kilometer mee reed.)
Nooit huren via InterRent
Nooit huren via InterRent! Wij moesten op het vliegveld veel bijbetalen voor extra verzekeringen, terwijl we aangaven deze niet te willen hebben. Wij zouden de auto niet meekrijgen als we dit niet zouden betalen en ons geld kwijt zijn omdat je 'niet op tijd annuleert', dus hebben het uiteindelijk toch gedaan. Vreselijk onvriendelijke medewerkers die amper Engels spraken. Erg agressief volk. Ik zou niemand aanraden hier een auto te huren.
Frauduleus
Frauduleus ! Ze lieten ons betalen voor een kleine bluts die sowieso al aanwezig was. Ze gaven ons de auto in handen bij nacht na een veel te snelle controle. Dit was met opzet !
Gehuurd via Economy Bookings
Corrupte zaak, niet huren!!!
Auto gehuurd via Rentalcars.com. De auto bleek van InterRent. Wij kwamen aan op de luchthaven Munchen. Bleek dat creditcard niet geaccepteerd werd van zus bestuurder met dezelfde naam. We moesten dit afkopen voor €25 per dag. Na even twijfelen wilden we dit toch. Toen werd ons medegedeeld dat de balie dicht was, dus dat het €50 extra ging kosten. Ook extra kosten €50 voor over de grens. Uiteindelijk €280 extra betaald voor autohuur 5 dagen. We werden schofterig behandeld, waarbij er gedreigd werd met politie. We kregen een auto mee met een Slowaaks nummerbord terwijl we in Duitsland waren. Corrpute mensen. Nooit huren!
En aan de reviews te zien waren wij niet de enige. RentalCars zelf was ook slecht bereikbaar, later zei iemand dat via het Engelse menu er wel een telefoonlijn is, moet je maar net weten...
Huur niet bij Interent
Huur niet bij Interent. auto besproeken via internet incl alle verzekeringen; door vertraging vliegtuig bleek kantoor in Sevilla airprt gesloten. Volgende morgen opnieuw langs kantoor: "de oorsrponkelijke auto was niet meer beschikbaar, maar ze hadden wel een andere". die was natuurlijk duurder maar wat moet je. bij thuiskomst bleek zowel de oorspronkelijke huur als de huur van de daadwerkelijk gebruikte auto afgeschreven. na veel pogingen een medewerkster per e-mail: "dat was een upgrade en extra verzekering" . lang verhaal kort: dubbel betaald, en ze willen niets terugbetalen. dat was voor ons de laatste keer Interrent.
Excellent
Prima geholpen, ik had per abuis een dubbele boeking gemaakt. Ter plekke was het geen enkel probleem dit nog te wijzigen.
Snelle afhandeling, prima service!
HUUR NIET BIJ INTERRENT
HUUR NIET BIJ INTERRENT
Op vakantie in Malaga. Via Ryanair auto gehuurd bij Interrent. Ontzettend lang wachten bij het ophalen sleutel. Contract Ryanair was niet goed genoeg en er moest worden bij verzekerd. Slechts 27 euro eenmalig. Uiteindelijk bleek dat 27 euro per dag te zijn. Klacht ingediend per e-mail maar daar wordt niet op gereageerd (behalve een automatische respons). Oplichters.
Interrent Antalya
We hadden een heel goede ervaring met Interrent in Antalya. Bij aankomst op de internationale terminal werden we opgehaald om ons naar de nationale terminal te brengen (waar de huurautos staan). Alle papieren werden in orde gebracht en als bonus kregen we een gratis upgrade (we mochten gewoon verder rijden met de auto waarmee ze ons waren komen ophalen, dus moesten we onze bagage niet meer verplaatsen naar een andere auto!).
De auto werd grondig geinspecteerd, en alles werd netjes op papier vastgelegd (de auto's van Interrent komen van moederbedrijf Europcar, dus het is normaal dat er hier en daar al eens een krasje opstaat). Onze auto had ~50 000 km, maar was nog prima in orde (nieuwe model Ford Focus, dus max 2 jaar oud of zo).
Terug inleveren van de auto en betaling verliepen ook prima. Goede service!
Op reviews lees ik dat het bij andere locaties van Interrent het misschien af en toe wat minder aan toe gaat, maar de locatie in Antalya kan ik zeker aanbevelen.
Klantonvriendelijk
Snel en goedkoop. Minder aangenaam is de regeling aangaande het inleveren met een volle tank. Net niet vol levert je een boete op van € 50. Zeer klantonvriendelijk in dit opzicht. Daarover klagen heeft geen zin. Zowel mijn emails aan Interent als haar moedermaatschappij Europcar worden botweg niet beantwoord.
Hoewel de auto prima was en nieuw en…
Hoewel de auto prima was en nieuw en heerlijk reed, werd er bij terugkomst thuis ineens 150 euro afschreven van de creditcard. We hadden de auto gehuurd via Rentalcars.com en die zijn bijna totaal onbereikbaar, maar toch gelukt uiteindelijk. Zij kwamen met het verhaal en een paar foto's dat de auto schoongemaakt moest worden. We hadden gekampeerd en inderdaad lag er wat gras en zand op de vloer en op de kussens. Maar ik had bij inleveren de auto nagelopen met iemand van de verhuur en die had daar niks over gezegd (we hebben zelfs ONDER de auto gelegen om te kijken of alles goed was, hoe bedoel je nauwkeurig). De 150 euro werd gewoon afgeschreven, geen factuur of bon, niks. Schandalig natuurlijk. Zowel Rentalcars en Interrent, NOOIT doen. Succes