bedriegers eerste klas , zeer slechte ervaring . had auto geboekt maar dwongen om all Inn verzekering te nemen ,dan was ik beschermd voor schade buitenkant?? bij teruggave zeiden ze dat de hoedenplank... Toon meer

Ordinaire oplichters. Vriendin had auto geboekt via do you spain met zogenaamd volledige verzekering voor 250,00 EUR, tien dagen. Bij aankomst op de luchthaven in Malaga wilde de Nederlandstalige verk... Toon meer

Afschuwelijke ervaring. Nooit meer. Netjes betaald, gereserveerd en extra verzekering afgesloten. Daar aangekomen wilden ze 1200 euro borg van mijn rekening afhalen. Daarna waren ze het niet eens m... Toon meer

Geen fijne verhuurbedrijf! Zonder dat je het doorhebt nog een extra verzekering in je contract stoppen ondanks dat je al een super relax cover hebt. Ze vragen je te tekenen zonder het contract te late... Toon meer

1. Autoverhuur

Over InterRent

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

english

Because at InterRent, we offer car hire at market leading prices with no compromise on customer service!

french

Parce que chez InterRent, nous proposons une offre de location de voitures à des prix attractifs sans compromis sur la qualité de service !

german

Bei InterRent bieten wir Ihnen Autovermietung auf einem marktführenden Preisniveau, jedoch ohne Kompromisse bei unserem Kundenservice!

spanish

¡Porque a InterRent, te ofrecemos alquileres de vehículos a precios competitivossin comprometer el servicio al cliente!

portuguese

Porque a InterRent alugamos automóveis a preços competitivos e com um serviço adequado ao Cliente!

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

9K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Huur niet bij Interrent!

Wij hebben online een auto gehuurd bij Interrent in Malaga. Bij het ophalen van de auto bleek dat de voorwaarden bij het online boeken blijkbaar niet geldig waren. De online voorwaarden waren volgens Interrent alleen maar geldig als we een ''extra verzekering'' zouden afsluiten t.w.v €120,- Deze verzekering was ''nodig'' voor het geval dat we pech of een aanrijding zouden krijgen met de auto. Als we deze verzekering niet af zouden sluiten dan zouden we €385 moeten betalen in geval van pech of aanrijding en zou het huurcontract meteen beeindigd worden zonder vervangende auto of restitutie van de nog resterende huurtermijn. Op het moment van het afhalen van de auto was het niet mogelijk om alsnog af te zien van de huur van je auto. Dit zou je oplichting of fraude kunnen noemen. Met alle klanten die aan de balie stonden werden vergelijkbare discussies gevoerd. Wij adviseren met klem ergens anders uw auto te huren. Voor ons de eerste en laatste keer Interrent.

1 augustus 2018

Auto gehuurd op Alghero Airport…

Auto gehuurd op Alghero Airport (Sardinie). Kregen een splinternieuwe Lancia Y mee 7 km op de teller. Snelle afhandeling. Natuurlijk vragen ze om een verzekeringsupgrade, gewoon beleefd maar consequent afwijzen. Vooraf schoonmaak afrekenen van 6 euro dat bespaart je later 30 euro. Is netjes vooraf gezegd. Inleveren ging vlot en binnen twee werkdagen had ik mijn deposit van 800 netjes terug op de creditcard. Voor de schoonmaak kreeg ik keurig per mail een factuur. Kortom, over deze vestiging van Interrent kan ik alleen maar positief zijn.En geloof me ik heb veel van die budgetbedrijven gehad. Volgens mij is de lokale vestiging bepalend voor hoe de klant behandeld wordt. In Alghero een pluim..

31 juli 2018

Afleggers

Afleggers
Ipv een auto huren van € 140, wordt me eerst een duurdere auto aangesmeerd. Ik deze niet genomen. bij betalen met mijn credit had ik geen pincode. Toen moest ik een verzekerings pakket nemen en werd het totaal bedrag € 425,- maar de ze konden wel direct 100,- van mijn creditcard af halen en bij inleveren was er gelijk € 400 afgeschreven. Want ze hebben nog schoonmaakkosten en een boete van 50,- berekend omdat we de tank op 5,- na niet vol afgeleverd hadden. Dus ipv € 140,- werd het € 500,75
Afleggers. Domper op mijn vakantie

29 juli 2018

Boeven

Boeven! Heb met vier wachtenden voor mij anderhalf uur in de rij gestaan doordat ze bij IEDEREEN een upgrade verkochten. Één stel van vier gingen weg met twee aparte auto’s i.p.v. één grote. Zelf trapte ik erin een diesel te nemen i.p.v. benzine voor 70 euro extra. Vervolgens nog zeven euro betaald voor reiniging van de auto. Het ergste: ik kreeg te horen dat het een nieuwe auto was zonder schades, maar dat ik zelf nog even moest checken van tevoren en dan foto’s moest mailen. Blijkt er een behoorlijke deuk in te zitten aan de achterkant en nog den duidelijke kras aan de zijkant. Het e-mailadres staat dan op een onduidelijk stempeltje. Toen we terugkwamen hebben we bij inlevering dit gemeld aan de jongeman. Wie schetst mijn verbazing: degene die na ons ook een auto inleverden meldden hetzelfde probleem. Boeven en mafia!!!

22 juli 2018

Auto gehuurd in spanje via auto europe…

Auto gehuurd in spanje via auto europe deze besteden dit uit aan interrent.
bij het ophalen moet ik een formulier ondertekenen.
Ik heb geen toestemming gegeven voor extra verzekeringen oid.
Naderhand wordt 107,90 euro van mijn creditcard afgeschreven voor bepaalde verzekeringen.
Auto europe hierover gemaild en gebeld en zij verwijzen mij door naar interrent,die nergens te bereiken zijn waardeloos,

18 juli 2018

Maffia Praktijken

Slechtste auto verhuur ooit meegemaakt , de wagen niet krijgen dat je gevraagd hebt maar bijna een vrak voor de zelfde prijs ,indien je bij hen niet een full verzekering neemt word je opgelicht bij het binnen brengen van de wagen pure maffia praktijken.l

27 juni 2018

Personeel opgeleid om ongevraagde producten te verkopen

Deze verhuurder bied met opzet een minderwaardige wagen aan om een upgrade te kunnen verkopen. In mijn geval boden ze een Dacia Lodgy aan in plaats van een Astra. Een upgrade verdubbelde mijn initiële prijs.
Ik heb om uiteindelijk een wagen te kunnen krijgen een nutteloze verzekering genomen en een Polo genomen (downgrade).
Oplichtingstaktieken gebruiken ze hier!

20 juni 2018

Oplichters eerste klas!!

Je wordt opgelicht waar je bij staat!

Mijn vriendin en ik hadden een auto gehuurd via EasyTerra bij InterRent Tenerife. Wij hadden vooraf alles betaald (€53,70 totaal voor 5 dagen) en hoefde in principe alleen maar de sleutel op te halen. Eenmaal daar bij de balie aangekomen geven wij haar een creditcard die nodig is voor de borg. Wij hebben een van onze creditcards gegeven en daarbij geen rekening gehouden dat deze op naam van de hoofdhuurder moet staan omdat er anders extra kosten in rekening worden gebracht (Dit is dus ontzettend belangrijk en ik heb geen idee waarom).

De vrouw die ons hielp werkte alles snel af, vertelde ons niet dat er extra kosten a €19,- per dag gemaakt zouden worden omdat we de verkeerde creditcard hadden gegeven en vertelde ons juist dat alles helemaal in orde was en gaf ons het contract wat getekend moest worden.

Hierbij vertelde ze ons dat we er eigenlijk niet doorheen hoefde te lopen omdat we all risk verzekerd waren en de auto dus ook niet gecontroleerd hoefde te worden en een krabbel zou voldoen.

Wij een krabbel onder het contract gezet (dat we ook in het spaans kregen, dus echt doorlezen zat er uberhaupt niet in voor ons) en we reden vrolijk weg. Na 5 dagen leveren we de auto met een volle tank weer terug in, de auto hebben we naast het vliegtuig tot de rand afgetankt!

Eenmaal aangekomen in Nederland ziet mijn vriendin dat er van haar creditcard €188,45 is afgeschreven. Dit bedrag is opgebouwd uit 5 x €19,00 euro, €30,58 servicekosten voor het tanken, €32,39 benzinekosten en een location premium fee van €7,80.

Het lukt maar niet om de juiste persoon te bereiken en ondertussen zijn we al een maand verder. Via EasyTerra kunnen ze niet helpen en InterRent is onbereikbaar. Ik zou iedereen echt adviseren voor een andere maatschappij te kiezen want op deze manier met je klanten omgaan kan echt niet.

30 mei 2018

Nooit meer...echte oplichters!

Nooit meer...echte oplichters. Eerst en vooral, is het de eerste keer dat ik een slechte review schrijf, ik doe dit nooit gedaan maar nu vind ik het nodig.
We hadden een een auto gehuurd voor 5 dagen in Barcelona, een verzekering genomen voor alle eventuele schade wat dubbel van de prijs was dan het bedrag van de autohuur. Jammer genoeg breek mijn man zijn been na dag 2 en moeten we dringend terug naar huis. Ik breng de auto dus 3 dagen vroeger terug, geen parkeerplaats omdat ik tevroeg ben. Ze sturen me naar terminal 1. Dit ligt kmmeters verder, daar aangekomen geen parkeerplaats en mogelijkheid om met man met een gebroken been terug te geraken in T2.
Dus wij terug naar T2, totaal geen hulp gekregen niet voor een parkeerplaats te vinden, niet om hulp te geven (rolstoel). Dit heeft ons 2 uur stress bezorgd. We werden van hier naar ginder gestuurd...Trek uw plan dit is onze taak niet! Uiteindelijk heeft iemand anders ons geholpen, het was nochthans heel eenvoudig, 1 telefoontje. Thuis aangekomen zie ik dat er nog eens geld van kredietkaart is omdat we niet volgetankt hadden.
Wij hadden wel de auto volgetankt 1km voor de vlieghaven. Maar zij hebben ons zo doen rondrijden omdat er geen parkeerplaats was. Zij hebben de auto 3 dagen vroeger terug, kunnen hem terug verhuren.
Wij zijn zo slecht behandeld geweest dat ik zelf nu nog boos ben. Ik wil deze historie zo snel mogelijk vergeten.

23 mei 2018

Extreem lange procedure om je auto op…

Extreem lange procedure om je auto op te halen, meer dan een uur wachttijd terwijl er 2 mensen voor je zijn. Alle andere maatschappijen hebben bij elkaar al 50 mensen ingecheckt, bij interrent sta je nog te wachten, als je er iets van zegt wordt je onbeschoft te woord gestaan

18 mei 2018

1,5 uur wachten in een koude garage

We hebben 1,5 uur moeten wachten in een ijskoude parkeergarage voordat we het kantoor in mochten. De twee meisjes achter de balie kwamen onprofessioneel en warrig over. Er kwamen constant ongedurige mensen binnen om te vragen hoe lang het nog ging duren en werden met deze vraag onvriendelijk weggestuurd.
Heel slechte en onprofessionele service!

27 maart 2018

DISASTER

Ze doen je verzekeringen dubbel betalen. De persoon achter de desk wou ons zelfs niet laten vertrekken zonder dat we zouden tekenen voor een verzekering van 120 euro terwijl we al eentje hadden afgesloten van 68 euro bij rental cars. Schandalig gewoon.

21 maart 2018

auto's mooi schoon

auto's mooi schoon
mooie prijzen
je krijgt van het overkoepelend orgaan opdracht om geen extra's aan te schaffen
snel inleveren
fijn naast de terminal ophalen
vriendelijk personeel
maar ik praat over alicante airport
al 10 x gehuurd nooit problemen

16 maart 2018

Je moet je eigen feestje maken..........

We hebben in Spanje, Barcelona, een auto gehuurd. In Nederland alles geboekt en geregeld. Op het vliegveld zijn ze slecht te vinden, kantoortje is niet bij de andere verhuurders. Ben door collega's doorverwezen naar EuropCar, die verwezen me weer door naar een andere hal. Kortom tijd lopen zoeken voor we de balie hadden gevonden.
Daar werd er aangedrongen op een extra verzekering, welke duurder was dan de geboekte autohuur en verzekering!
De auto was gewoon werkelijk rondom beschadigd, geen grote deuken, maar wel aan alle kanten grote krassen en deukjes.
Kortom voor mij geen aanrader.

2 maart 2018

In december 2017 de auto opgehaald in …

In december 2017 de auto opgehaald in Valencia, ingeleverd op 1 januari. Bij het inleveren bleek rechts voor bij de koplamp een krasje in de lak te zitten, uiteraard door mij veroorzaakt.... De discussie over de verdere afhandeling kon ik voeren bij de inleverdeks zelf. Voor mij stond een Frans echtpaar met dezelfde problematiek. Had sterk het gevoel dat ik getild werd met name toen ik het voorstel kreeg tot afkoop van het lullig krasje voor € 300. Uiteraard bezwaar gemaakt maar wat schetst mijn verbazing dat er € 360 van mijn creditcard wordt afgeschreven door Interrent. Het blijven boefjes. mr. J.P. Koopmans

9 februari 2018

Stiekeme kosten

Stiekeme kosten. Als je van Belgie naar Nederland gaat kost je dat € 10,- per dag meer dan je gecontracteerd hebt. Auto schoon terugbrengen of vooraf € 9,- voor schoonmaken betalen, dan wel € 20,- als de auto niet schoon ingeleverd wordt.
Was voor mij eerste keer Interrent, nooit meer Interrent :-(

5 februari 2018

Never again !

Never again !! Onterecht vijf extra dagen aangerekend omdat sleutels blijkbaar onvindbaar waren. Bewijzen met boarding pass en extra bagagerekening ten spijt. Trage en foute communicatie. Geen oren naar ons verhaal. jammer!!

31 december 2017