bedriegers eerste klas , zeer slechte ervaring . had auto geboekt maar dwongen om all Inn verzekering te nemen ,dan was ik beschermd voor schade buitenkant?? bij teruggave zeiden ze dat de hoedenplank... Toon meer

Ordinaire oplichters. Vriendin had auto geboekt via do you spain met zogenaamd volledige verzekering voor 250,00 EUR, tien dagen. Bij aankomst op de luchthaven in Malaga wilde de Nederlandstalige verk... Toon meer

Afschuwelijke ervaring. Nooit meer. Netjes betaald, gereserveerd en extra verzekering afgesloten. Daar aangekomen wilden ze 1200 euro borg van mijn rekening afhalen. Daarna waren ze het niet eens m... Toon meer

Geen fijne verhuurbedrijf! Zonder dat je het doorhebt nog een extra verzekering in je contract stoppen ondanks dat je al een super relax cover hebt. Ze vragen je te tekenen zonder het contract te late... Toon meer

1. Autoverhuur

Over InterRent

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

english

Because at InterRent, we offer car hire at market leading prices with no compromise on customer service!

french

Parce que chez InterRent, nous proposons une offre de location de voitures à des prix attractifs sans compromis sur la qualité de service !

german

Bei InterRent bieten wir Ihnen Autovermietung auf einem marktführenden Preisniveau, jedoch ohne Kompromisse bei unserem Kundenservice!

spanish

¡Porque a InterRent, te ofrecemos alquileres de vehículos a precios competitivossin comprometer el servicio al cliente!

portuguese

Porque a InterRent alugamos automóveis a preços competitivos e com um serviço adequado ao Cliente!

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

9K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Afgezet door Interrent op Ibiza airport

Ik heb een auto voor 4 dagen gehuurd via Interrent ( site Rayanair) voor 68 euro. Totaal heeft dit me uiteindelijk 335 euro gekost want ik zit nog te wachten op het terugstorten van een halve tank.
Bij het ophalen van de auto werd ons geadviseerd een verzekering extra te nemen. Echter ik was voorbereid en had in Nederland al een verzekeirng afgesloten op advies van de site van Rayanair. Volgens de medewerker van de balie op Ibiza airport was deze neit geldig. Ik heb extra geen verzekering betaald. Vervolgens werd er een giga bedrag van mijn creditcard geblokkeerd. Ook werd ik er op gewezen dat ik voor het vullen van de tank 37 euro fee moest betalen. Ik ging de auto ophalen, deze was volgetankt. Zou geen krassen hebben echter had een beschadiging in linkerporiter ( bestuurderskant).

Bij het inleveren 4 dagen later liep de controleur snel om de auto heen en constateerde dat in het inkerportier het slot was geforceerd. Ondanks dat we de auto op beveligde parkeerterreinen hadden staan. Ik werd zo boos. Ik dreigde met een advocaat en kon uiteindelijk niet anders dan 77,50 plus 50 euro administatiekosten betalen. Totaal heeft dit me 335 euro gekost. Ik voel me opgelicht en volgens mij was het slot al beschadigd. Nu na 6 weken dien ik twee klachten in. Ik heb nog recht op brandstof teruggave en ben het niet eens met de klacht. Ik huur nooit meer een auto op het vliegveld van Ibiza.

28 juli 2016

Bad experience interrent Sicily.

Wij huurden een auto op de luchthaven van Catania in Sicilië. De medewerkers achter de balie hadden alle tijd en waren niet vriendelijk. De auto die wij gehuurd hadden was niet aanwezig, en kregen een auto die een klasse lager was. Toen wij dit niet accepteerden hadden zij plots wel een auto in de door ons gereserveerde klasse, maar wij moesten daarvoor meer dan 100,00 euro bij betalen. Wat wij dus weigerden. Ondertussen stonden wij al zolang aan de balie dat wij besloten de Fiat Panda te accepteren. Wij moesten zelf uitzoeken waar de auto stond, eindelijk gevonden was de brandstoftank niet helemaal vol en zat er geen radioantenne op het dak van de auto. Verder zou de auto schadevrij zijn hetgeen ook niet het geval was. Dus weer terug naar Balie waar ze wederom niet vriendelijk waren. Auto teruggeven was wederom een ramp en duurde lang waardoor wij in tijdnood kwamen om de vlucht te halen.Kortom voor ons, nooit meer interrent. Wat een waardeloos bedrijf.

13 juli 2016

INTERRENT - NEVER AGAIN- niemals Wieder- NOOIT MEER- Jamais plus!!

Via Booking.com werd ik door gelinkt naar hun zustermaatschappij Rentalcars.com. Deze zochten voor mij de beste aanbieding en dat was: INTERRENT. Omdat mijn ervaringen met Booking.com goed zijn, had ik ook vertrouwen in de keuze van Rentalcars, echter dit was een grote vergissing.
voor de zekerheid heb ik me zelfs tegen het eigen risico verzekerd, dus volledig bescherming.
Vanaf de AirPort tot dat ik de auto had heeft 90 minuten geduurd.
Je moest eerst een bus vinden, die je naar de Rental lokatie brengt, dan moet je weer naar buiten daar staat een mobiel kantoortje, daar sta je te wachten, totdat je er achter komt dat je in het andere kantoor een nummertje had moeten trekken, dan duurt het nog een uur voordat deze zeer trage mensen eindelijk door de rij wachtenden heen zijn, alle formulieren hebben ingevuld, ook rekenen ze nog £ 14 pond via je credit card af, waarvoor dat dat is blijft een raadsel. De lettertjes op het formulier van Interrent zijn zo klein, dat kan niemand lezen.
S avonds heb ik de auto ingeleverd zonder controle, maar ik weet 100% zeker dat ik geen schade heb gemaakt, trouwens was ik ook voor alles verzekerd.
Een paar dagen later werd er £250 afgeschreven wegens schade aan de boot. Toen ik dat bij Rentalcárs meldde, moest ik allerlei formulieren invullen, terwijl ze mij melden dat ik recht heb op volledige vergoeding, behalve....wanneer het binnen in de kofferruimte is. Nou die is nooit open geweest, dus dat kan niet door mij veroorzaakt zijn en.....dat had Rentalcars er van te voren niet bij vermeld. Wel dat ze alles restitueren wat mij in rekening wordt gebracht.
Ik wacht nog steeds op teruggave van mijn geld.
Ik ga de volgende keer zelf wel rechtstreeks naar een gerenomeerd verhuur bedrijf en vertrouw niet meer op Rentalcars.com.
Wanneer alles goed af loopt, dan zal ik dat hier ook schrijven...

13 juli 2016

Pure geldklopperij

Bij het afhalen van de auto proberen ze je nog een heleboel dure verzekeringen te verkopen. Dit neemt gemiddeld 20 minuten in beslag. Wij hadden 6 wachtenden voor ons, dus inderdaad bijna 2 uren gewacht op een auto die we 3 maanden van tevoren gereserveerd en BETAALD hadden. Verder moesten we ook € 99 betalen voor een volle tank benzine. Aan het benzinestation betaalde wij slechts € 35. Dat noemen we nu eens ONEERLIJKE handel.
Interrent? NOOIT MEER.

15 juni 2016
Reviews in alle talen tonen. (9.332 reviews)