Italycarrent Reviews

12.082
TrustScore 3 uit 5

2,8

We huren meestal via Italy car rental; zeer tevreden over de huurauto’s. Personeel is zeer vriendelijk en gedienstig. Administratieve afhandeling : zeer vlot als je er al klant bent en meteen aan de... Toon meer

Verschrikkelijk. We hebben met ons gezin met 4 kids twee uur gewacht. Er was iets mis met onze boeking en ze wilden absoluut niet dat we met een pas betaalden van mij als partner. Ook mochten we absol... Toon meer

Huur hier geen auto. Krijg factuur van schade die eral op zat. Gelukkig foto's gemaakt bij aan vang huur.Heel veel moeite moeten doen om factuur te laten annuleren, Echt crimineel gedrag

Wij huren steeds auto bij deze firma als we naar Italië komen al reeds 4 keer geboekt en blijf zeer tevreden juist een tip laatste keer moesten we wel 1.5 uur wachten achter ons voertuig onze vlucht w... Toon meer

1. Autoverhuur

(12.082)

1.518 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een Mafia praktijken

Wat een Mafia praktijken. Thuis twee auto’s besteld en betaald met 1 creditcard. De cerditkaarthouder zou niet de chauffeur zijn dus kregen we de auto’s niet mee. Sta je op het vliegveld met een baby. Ze wilde totaal niet helpen . Uiteindelijk na uren gedoe maar een taxi genomen. Dagen bellen en regelen ….. geen oplossing.

26 mei 2022

We are sorry that your experience was not positive.
We invite you to contact us at the following e-mail address in order to solve your problem: customercare@italycarrent.com.

Ok, geen klachten

Ok. Geen klachten, geen nare ervaringen zoals in sommige recensies beschreven. Gehuurd via Transavia. Mooie auto Fiat 500x automaat in plaats van de Toyota Yaris. Ook ok.

22 mei 2022

Italy Car Rent

Nooit meer Italy Carrent.

Veel gedoe ivm creditcard. De creditcard waarop geboekt was, waren we vergeten. Wel een paar andere meegenomen. Maar daarmee kon Italy Car Rent niet leven. Dus extra betalen, € 294,-, ivm 2de bestuurder en onduidelijke extra kosten, voor 8 dagen. Oplichting, maffia praktijken. Nooit meer Italy Carrent.

10 mei 2022

Uitstekende service

Had een automaat T-Roc geboekt en kreeg een Toyota Hybride auto. Auto viel zeer goed mee. Netjes, volledig in orde en reed leuk. Ophalen en afgeven verliep zeer vlot. Ik zou opnieuw met deze maatschappij werken. Ze zijn dan ook nog eens concurrentieel met hun prijzen.

13 april 2022

Italy Car Rent

duurde vrij lang om de auto op te halen…

duurde vrij lang om de auto op te halen doordat er een rij was maar dat is bij elke verhuurder een probleem.
van te voren gegevens ingevuld en dat scheelde enorm in tijd. we kregen een luxere auto mee, helemaal top.
ook niet het gebruikelijke gezeur over de verzekering, dat was ook wel eens prettig. uiteraard wel volledig verzekerd maar geen gepush om die daar nog eens te nemen.
volgende keer ga ik hier weer huren.

13 maart 2022

Car wasn’t clean

Car wasn’t clean. petrol 7/8 full and had many scratches.

13 februari 2022

Italy Car Rent

Ook wij hebben zeer slechte ervaringen…

Ook wij hebben zeer slechte ervaringen met Italy cars. Al op het vliegveld moesten we bijbetalen omdat het contract zogenaamd niet op de naam van de chauffeur stond.
Bij terugbrengen van de auto was er een klein sterretje in een van de ramen. € 550! Dit haalde ze niet uit de borg maar lieten ons een bon tekenen waarvoor ze een andere bankkaart nodig hadden om de gegevens na te kijken. Je snapt het al, hier werd de schade afgeschreven en niet van de kaart waarvan de borg betaald werd. Deze kaart was verzekerd en de ander bankkaart niet! Later vroegen we dit recht te zetten maar 0 medewerking.
Toen kwamen er nog 2 verkeersovertredingen, op de zelfde plaats begaan en dus samen geleverd aan Italy cars. Maar ze berekenen voor iedere overtreding € 60 administratie kosten.
Dus Nooit echt Nooit hier een auto huren!

31 januari 2022

Sehr geehrter Kunde,
Vielen Dank, dass Sie unseren Service überprüft haben.
Es tut uns leid, dass Ihre Erfahrung nicht positiv war.
Wir laden Sie ein, uns unter der folgenden E-Mail-Adresse zu kontaktieren, um Ihr Problem zu lösen: customercare@italycarrent.com.
Grüße,

Alles is prima verlopen

Alles is prima verlopen. Wel lang wachten bij de balie

8 november 2021

Sehr geehrter Kunde,
Wir bedanken uns für Ihre Bewertung.
Wir hoffen, Ihnen unsere Dienstleistungen wieder anbieten zu können!
Wir nutze diese Gelegenheit, um Ihnen einen guten Tag zu wünschen.
Grüße,
Italy Car Rent

Men heeft ons gezegd dat de parking…

Men heeft ons gezegd dat de parking goed stond aangeduid maar dit was totaal niet zo. Lange wachtrij en 100 eur betaald voor 4 dagen omnium. Vraag uw omnium dus zeker niet ter plaatse. Onvriendelijke service op de parking. Geen aanrader.

27 oktober 2021

Italy Car Rent

Goede prijs en snelle service!

Ik had het een en ander gelezen over autohuur bij ItalyCars, dus was een beetje bevreesd. Maar niets dan lof hoor. Auto ophalen ging vlot. We hadden een bijna nieuwe Fiat Panda, hybride, reed erg zuinig! We hebben er ongeveer 1600 km probleemloos mee gereden. Afleveren ging ook heel snel en soepel. Dus echt een aanrader en goede prijs!

4 oktober 2021

Ging best wel goed.

Ging best wel goed.
Veel negatieve verhalen gelezenen geboekt via Booking.com. Ophalen ging vlot, kregen iets luxere auto als gereserveerd. Men gaf aan dat er geen schades waren maar bij onze rondgang zagen we wel 6 schades. Deze werden keurig genoteerd en aangepast in het systeem. Bij het terugbrengen werd er kort gekeken en alles akkoord bevonden.
Prima geregeld eigenlijk!

28 september 2021

Een aangename ervaring...

Ik kan alleen maar zeggen dat men het professioneel heeft aangepakt; duidelijke uitleg bij het ophalen van de sleutel en specifieke aanduiding van de reeds aanwezige schade (mét foto's) om achteraf discussie te mijden.

22 augustus 2021

Gentile Cliente,
La ringraziamo per la sua recensione.
Speriamo di poterle offrire nuovamente i nostri servizi!
Ne approfittiamo per augurarle una buona giornata.
Distinti Saluti,
Italy Car Rent

Prima service, goeie auto voor een scherpe prijs!

Ik was behoorlijk geschrokken na het lezen van alle reviews over Italycarrent, maar ik had de auto al gehuurd en betaald, ik nam dus de gok.

Bij aankomst in Bari snel en goed geholpen bij de balie van Italycarrent (gelijk bij het uitlopen na de douane meteen recht er tegenover). Zoals altijd werd mij eerst wel een verzekering aangeboden, maar nadat ik aangaf dat ik deze zelf al geregeld had, werd er niet verder over gesproken (dat heb ik ook weleens anders meegemaakt...).

Ik kreeg de auto mee die ik had gereserveerd, een Opel Mokka. De auto had wel veel schades (twintig!?!) en 70.000 km. op de teller. Ik heb de auto voor vertrek goed gecontroleerd en de schades aangegeven die nog niet op het formulier stonden. Deze schades werden er door de medewerkster van Italycarrent bijgezet.

Tip: film en/of fotografeer je auto voor vertrek te helemaal, dan heb je voor jezelf iets om op terug te vallen wanneer dat nodig is (na tien dagen in en om Bari gereden te hebben, snap ik de vele schades trouwens wel (-: ).

De auto voldeed tijdens onze vakantie prima, ik was met mijn gezin op pad (vier personen, drie kleine koffers en één grote koffer).

Bij het retour brengen van de auto werd het spannend, want daar lees je dus heel veel negatieve reacties over.... Maar bij mij was het heel snel klaar! Er werd goed naar de auto gekeken door de medewerkster van Italycarrent, maar na een paar minuten kon ik de handtekening zetten voor het inleveren en alles was afgehandeld. Mijn reservering op mijn creditcard (euro 900) was ook binnen een paar uur verwijderd.

Misschien heb ik geluk gehad en worden veel mensen gedupeerd, maar ik kan alleen maar positief zijn over de hele procedure en de gehuurde auto: voor een goeie prijs een prima auto meegekregen zonder verdere problemen! De gehele procedure verliep goed en erg snel.

De auto's van Italycarrent in Bari vind je niet bij de overige verhuurbedrijven. Je moet wanneer je bij het vliegveld naar buiten loopt meteen linksaf en dan doorlopen tot achter de overige verhuurbedrijven, daar vind je Italycarrent. Je kan tussen de auto's van de verhuurbedrijven doorlopen, als je goed kijkt zie je aan het begin een bord van Italycarrent. Via dat pad kom je op de plek waar je wezen moet, om het terrein heen lopen kan natuurlijk ook: ongeveer vijf minuten lopen.

31 juli 2021

Slechtste auto-huur ervaring ooit

In Nederland bij Italy-Car-Rent een cabrio gehuurd op Sicilië. Hiervan een keurige bevestiging gekregen. Bij aankomst in Palermo bleek geen cabrio beschikbaar te zijn. De enige die ze in de verhuur zou de dag ervoor beschadigd zijn. De toon waarop dit gezegd werd was weinig geloofwaardig. Op dat moment heb je geen keus en moet je het aangeboden alternatief accepteren. Dit zou een upgrade moeten zijn. Bij de balie kreeg ik op een iPad een formulier en 10 foto's te zien waarop de bestaande beschadigingen waren afgebeeld. Er was geen onderdeel te zien dat niet beschadigd was. Dit moest ik bij het ophalen van de auto goed checken. De auto bleek een Mercedes A te zijn die niet gewassen was en meer dan 60.000km op de teller had. Bij de auto aangekomen was het digitale document met de foto's niet te openen, bovendien was niemand van de verhuurmaatschappij aanwezig. Ik heb meteen een mail gestuurd dat het voor mij niet mogelijk was om te checken of alle beschadigingen waren vastgelegd. De beschadigingen waren te talrijk om allemaal opnieuw te fotograferen. Na afloop van de huurperiode bleek de terugbreng locatie op het vliegveld van Catania zeer lastig te vinden. De dame die de auto in ontvangst nam was duidelijk op oorlogspad. Zij constateerde 2 beschadigingen die door mij veroorzaakt zouden zijn. Dit was absoluut niet waar. Het was echter duidelijk dat ze uit waren op het incasseren van een deel (€600,--) van de borg. Gezien de vlucht die gehaald moest worden zat er ook nu niets anders op dan onder protest een handtekening zetten. De les: huur NOOIT een auto bij "Italy Car Rent". Het zijn oplichters.

18 juli 2021

Vanuit Nederland gebeld met goed…

Vanuit Nederland gebeld met goed sprekende Italiaanse en de boeking geannuleerd om een nieuwe boeking te maken. Was geen probleem. Daar aangekomen kregen we een gloednieuwe veel duurdere auto mee dan geboekt. Wel extra pakket erbij, zodat schade niet uit eigen risico ging. Prima service en prettig contact. Wat ons betreft een aanrader.

2 juli 2021

Gentile Cliente,
La ringraziamo per la sua recensione.
Speriamo di poterle offrire nuovamente i nostri servizi!
Ne approfittiamo per augurarle una buona giornata.
Distinti Saluti,

NOOIT boeken bij Italy Car Rent
Opgelucht uit het vliegtuig gestapt, zin in de vakantie.
Kom je terecht bij de balie van Italy Car Rent. Door een fout aan hun kant kregen wij onze al betaalde auto (via Booking.com) niet mee. Booking.com gebeld, die scheepte ons af zonder klantenservice te leveren. Stonden we daar.
De dame achter de balie werd geïrriteerd naar ons en ging op haar whatsapp bezig. Ze ging niets voor ons betekenen.

Uiteindelijk: 350 euro bijbetalen en we kregen een andere auto mee. Het formulier bevatte nog meer fouten dan daarvoor, maar dat was wel ineens prima. Met extra verzekeringen, navigatie, nog meer speciale navigatie enz. enz. en maar ratelen zonder dat wij er iets van begrepen.
Aangekomen bij onze B&B gaf de gastvrouw aan dat dit regelmatig voorkomt.

Ongelofelijk dat booking.com dit toelaat en zich er zelf heel erg makkelijk vanaf maakt.

Zo begint de vakantie van veel mensen met stress i.p.v. een heerlijk gevoel.

NOOIT boeken bij Italy Car Rent dus, dat bespaart je een hoop ellende, gezeik en geld.

9 oktober 2020

NOOIT boeken bij Italy Car Rent

Opgelucht uit het vliegtuig gestapt, zin in de vakantie.

Aangekomen bij onze B&B gaf de gastvrouw aan dat dit regelmatig voorkomt.

Zo begint de vakantie van veel mensen met stress i.p.v. een heerlijk gevoel.

9 oktober 2020

Ga hier nooit een auto huren

Ga hier nooit een auto huren, wij hebben in de nacht een auto opgehaald die vol met krassen zat, het was onmogelijk om dit aan te geven. Natuurlijk werd er een kras gevonden en konden we ca 300 eur betalen. Wij gingen hiermee niet akkoord. We werden niet professioneel geholpen. En omdat we het er niet mee eens waren, kregen we geen korting op de kras en als extra 25 eur schoonmaakkosten, dat was de straf die we kregen. We zijn gewoon onbeschoft geholpen.

Ik vroeg hem zijn naam, maar die wilde hij niet geven.

Wij komen hier nooit meer

21 oktober 2019
Reviews in alle talen tonen. (12.082 reviews)