Janox.nl

Niets bestellen bij Janio.nl. Telefoon hoesje bestellt en nooit ontvangen zijn ook niet te bereiken, telefoonnummer op de site bestaat niet. Dit zijn oplichters.

Waardeloos bedrijf! 4 mei een bestelling geplaatst en betaald, echter nooit de bestelling binnen gekregen. Op mailtjes word niet gereageerd en het telefoon nummer bestaat niet. Schandalig hoe zei met... Toon meer

In eerste instantie niets gehoord na bestelling en betaling. Tot 2 keer toe wordt niet gereageerd op mailtjes. Uiteindelijk gebeld en na 6 wachtenden voor mij iemand aan de telefoon gekregen die m... Toon meer

Ik heb wel een goede ervaring: Telefoonhoesje besteld en snel ontvangen. Helaas ik heb zelf de verkeerde besteld..een S9 in plaats van een S9 plus. Gisteren Gebeld naar klantenservice (dit duurde we... Toon meer

1. Elektronische onderdelenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Webwinkel in elektronica accessoires, smartphone hoesjes, gadget's en veel meer.

Alle reviews

(1.875)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Klachtafhandeling

Artikel viel tegen gebeld binnen de beltijd naar 100% tevredenheid opgelost betaling teruggeboekt zonder dat het artikel reeds retour was ontvangen een nadeel wachttijd was meer dan 25 minuten maar daarnaar professioneel behandeld.

BESTEL HIER NIET!!!

BESTEL HIER NIET!!!! Waardeloze webshop! Ik had hier oordopjes besteld, binnen 2 dagen vielen ze uit elkaar. Netjes de klantenservice (die zogenaamd binnen 24u reactie geeft) gemaild, drie keer zelfs. Terugbel verzoek ingevuld op de website, en 3 keer 45 min in de wacht gestaan waarna ze gewoon de verbinding verbreken.

Telefoonhoesje niet geleverd

Telefoonhoesje niet geleverd (2016). Er werd wel prompt gereageerd op mijn e-mail, men zou de verzendafdeling mijn ordernummer doorgeven.

Na een maand was het hoesje nog steeds niet geleverd, nog een mail gestuurd. Nu was er sprake van dat de verzendafdeling achterstanden had die moesten worden ingelopen.

Door omstandigheden er niet verder achteraan gezeten; hoesje nooit meer ontvangen.

Wat een drama zeg...

Wat een drama zeg.... Besteld en betaald, tot op heden nog niets ontvangen (4 weken NOTABENE!). Email gestuurd, maar je raadt het al: geen enkele reactie. Gelukkig gaat het niet om een enorm bedrag, maar ik heb direct alle kennissen en familie geattendeerd op dit bedrijf. Ik overweeg aangifte te doen. Ik heb maar 1 advies: Nooit meer iets kopen bij JANOX want volgens mij is het een regelrechte hoax.

3 april 2018

Waardeloos bedrijf.

20e mail met klacht verstuurd maar hoor niets meer van ze. Slecht product geleverd en niet het probleem op willen lossen.

KOOP HIER NIETS!

31 maart 2018

Oplichting!

i Phone accessoires besteld, die nep blijken te zijn en dus ook helemaal niet werken omdat ze niet ondersteund worden door Apple.
Hierover gemaild, maar totaal geen reactie ontvangen.
Niets bestellen bij deze website!

30 maart 2018

Drama

Je kunt je geld net zo goed in de container gooien. Product werkt niet, klantenservice onbereikbaar, geen reacties op mail. Betaal a.u.b. ergens een euro meer, maar nooit hier!

28 maart 2018

Waardeloos bedrijf!!! Koop hier niet!

Wat een slecht bedrijf. Paars telefoonhoesje besteld (30 euro), maar ik krijg een blauwe (oke, kan gebeuren) maar ik heb inmiddels in 1 week tijd 5 mailtjes gestuurd maar nog geen enkele reactie. Terwijl ze binnen 24 uur beloven te reageren. Telefonisch alleen van 10.00 - 12.00 te bereiken. Paar keer geprobeerd te bellen maar je komt er niet tussen, na 28 minuten opgehangen omdat mijn geduld opraakte. Ik ben bang dat als ik het hoesje retour stuur dat ze zeggen geen hoesje hebben ontvangen en ik dan kan fluiten naar mijn geld. Aangetekend retour sturen is de enigste optie maar helaas moet ik dan voor die kosten opdraaien :-( Dus waardeloos bedrijf, koop hier niet!!

27 maart 2018

De Klantenservice werkt positief mee…

De Klantenservice werkt positief mee bij klachten. Ik had een accessoire besteld dat niet bleek te werken op mijn IPhone ("Dit accessoire is niet geschikt voor IPhone"). Ik kreeg meteen een nieuw exemplaar om opnieuw uit te proberen. Toen het aan Applebeleid bleek te liggen, kreeg ik mijn geld terug nog vóór Janox beide exemplaren retour had ontvangen. Enkele verbeterpunten om er 5 sterren van te maken: een betere bereikbaarheid van de Klantenservice (2 uur per dag en lang wachten, is niet in lijn met de geboden klantenservice!).
Vermeld bij accessoires dat ze (of sommigen) mogelijk niet werken op IPhone of andere Appleproducten.

25 maart 2018

waardeloos!

Helaas de bestelling al betaald, nog 1,5 week nog niks gekregen en met janox valt geen contact te krijgen.

Advies is om hier nooit iets te kopen!!

24 maart 2018

Jammer dat je minimaal 1 ster moet…

Jammer dat je minimaal 1 ster moet aanklikken. Ze verdien tien sterren in de min.
Wat een waardeloze toko. Oplichters zijn het.
iPhone oordopjes besteld, ontvangstbevestiging gekregen en daarna niets meer. Gemaild, klacht ingediend geen reactie. Klacht neergelegd bij Thuis Winkel keurmerk. Die zijn net zo min te vertrouwen.
Ik ga aangifte doen bij de Politie. Zal waarschijnlijk ook niet veel helpen

23 maart 2018

Bedrog

Kreeg een defect product na één week opgestuurd (Niet na de beloofde 1 dag) - Het product werd in een goedkope plastiek bezorgd en heeft nooit gewerkt. Geen antwoord van Janox.. Ik voel me bestolen.

21 maart 2018