Kadenoshop Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ufleksibel kundeservice Jeg bestilte ved en fejl to hundeveste og prøvede straks samme dag at rette det til et. Det kunne ikke lade sig gøre da beløbet allerede var trukket fra min konto. Jeg fik do... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte 2 kashmir sweatre. De blev leveret efter 4 uger. Intet mærke i nakken, meget lille størrelse (bestilte str. S og L, som var lige store) intet vaske mærke med beskrivelse af materialer. At s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HOLD DIG VÆK Som andre har anført, varen ankom fra HongKong og returforsendelse koster 2/3 af varens pris. Størrelserne er helt i skoven, og der findes ingen produktdata eller vaskeanvisnin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Damesmodewinkel
  4. Herenmode
  5. Kledingwinkel
  6. Streetwearwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Kadenoshop, en onlinebutik for den modebevidste forbruger, der elsker luksusprodukter til overkommelige priser. Vores mission er enkel: at tilbyde dig de nyeste og mest trendy produkter uden at sprænge dit budget. Vi mener, at innovation skal være til at betale for alle, og derfor tilbyder vi en række produkter, der ser luksuriøse ud, men som stadig er til at betale.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem elendig service fra den her…

Ekstrem elendig service fra den her virksomhed. Bestilte 2 par sko med svangstøtte, og da de viste sig at være for små. Da jeg udfyldte returformularen og sendte den med skoene tilbage, så gik den formodentlig tabt i den internationale post. De giver forskellige officielle adresser, én i en provins i Kina, og en anden i Hongkong. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis de gør det for at gøre det intentionelt besværligt at returnere produkter. Jeg fik adskillige forespørgsler fra Ups om hvor produktet skulle sendes hen, og jeg gav dem returadressen som jeg skrev på returformularen. Jeg bad også Kadenoshop om at opsøge deres lokale Ups-kontor, med pakkenummeret, for at modtage returpakken Da jeg skrev til Kadenoshop for over en måned siden om de havde modtaget pakken, skrev de aldrig tilbage. Så jeg mistede omkring 750 kroner til den forretning. Køb ikke fra dem

7 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

They just took my money for an order…

They just took my money for an order then vanished. No items ever sent and no refund given. Endless emails have been sent with the same stock reply every single time. Avoid at all costs, they are scammers from Hong Kong.

30 augustus 2025

Fortjener 0 stjerner!

Væreste virksomhed der findes! Jeg vil havde givet - i stjerner hvis jeg kunne.

Lad vær med at købe fra dem, jeg gentager LAD VÆR MED AT KØBE FRA DEM! Jeg har lært min fejl!
Forfærdelig kundeservice.

26 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De leverede det forkerte produkt

De leverede det forkerte produkt. Mine klager blev svaret sandsynligvis af en robot. Det koster mange penge at returnere varen til Kina med toldafgift og det hele og de tager 20-30€ for ulejligheden. Alt i alt en dårlig oplevelse og ikke værd at bruge mere energi på.

19 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desværre er 0 stjerner ikke en mulighed.
Jeg fik i december leveret en ubrugelig legetøjsbil, og fik tilbudt 50% kompensation … som et tilgodebevis. Jeg vil så bruge dette bevis til en anden vare. Det virkede så ikke - ikke overraskende, men alligevel.
Jeg har forgæves forsøgt at få kontakt til Kadenoshop, hvor jeg mange gange har skrevet til dem. De reagerer bare slet ikke.
Jeg kan kun sige: HOLD JER LANGT VÆK fra denne shop. På deres shop har de 5 stjerners fra Trustpilot, hvodan ved jer ikke.

16 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstra vare blev tilføjet under…

Ekstra vare blev tilføjet under betaling af ordren, og mit VISA blev oprettet til automatiske betalinger til firmaet via PayPal! Gennem en besværlig annulering af ordren via PayPal fik jeg beløb retur.

29 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra dette firma. Svindel

Hold jer langt væk fra dette firma. Jeg har en ven, der virkelig er blevet snydt. Han bestilte 3 lamper til kr. 400,- pr.stk. og blev straks trukket kr. 1200,-. Fik kun sendt 1 lampe og da han skrev, at han kun havde fået 1 lampe, skulle han sende billede af lampen selvom de havde fået ordre nummeret. Det er nu over en månede siden, de fik det og han har intet hørt siden. Han fik også oplyst at lampen kunne lyse 30 timer. Den kan kun lyse i 6 timer

25 januari 2025

Forfærdelig firma

Forfærdelig firma, uhyrlig lang levering samt noget ragelse, de har sendt. I øjeblikket sendes der mange mails frem og tilbage...de tilbyder refusion af købet på 50 procent, det viser sig, at det er 50 procent ved nyt køb, som jeg selvfølgelig aldrig ønsker. Kommer jo aldrig til at handle hos dem igen...hvad har jeg lært; check trustpilot

10 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

KØB IKKE HER....,jeg havde desværre…

KØB IKKE HER....,jeg havde desværre ikke tjekket Trustpilot. Købte lastbil som var billedmanipuleret på hjemmesiden, så den var meget meget mindre, end afbilledet, og prisen alt for høj i forhold til bilen. Derfor ville jeg returnere, og på hjemmesiden står "nem returnering". Varen skal man returnere til Kina, besværligt og dyrt, ca. 20-30 Euro. Prøvede virkelig at skrive til dem mange gange om, at når man handler i Holland kan de ikke forlange, at man returnerer til Kina. De blev ved med den samme melding om, at jeg skulle returnere til Kina, og til sidst opgav jeg.

2 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte et produkt modtog et andet

Bestilte et produkt modtog et andet. Ingen faktura eller oplysning om returnering. Virksomheden oplyser der er ingen returret. Som plaster på såret giver de 50% på dit næste køb. De kalder det en kompensation til mig fordi de har begået en fejl. Det er at vende det på hovedet. Hold fingrene væk det er svindel.

27 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra dette…

Hold jer langt væk fra dette svindelfirma - Det er kopivarer fra Kina, skal noget returneres, byttes eller pengene retur så sker det aldrig,,, Jeg har lige afsluttet en sag hvor min bank hjalp mig med at få pengene tilbage efter 1/2 år´s skriverier frem/tilbage ,, Jeg anbefaler på det kraftigste : HOLD JER LANGT VÆK !!!!!

18 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jakken

Jakken, jeg købte, er fantastisk. Den er praktisk, varm og stilfuld, og jeg elsker, hvordan den passer til alt. Perfekt til det danske vejr!

21 februari 2025

Værste bras!

Bestilte et par sko, desværre inden jeg fik læst anmeldelser her.
Det værste bras, de lugter grimt, lavet af plastic, tror jeg - og altfor små - ingen snørebånd, dem skal man åbenbart selv anskaffe? Lige meget - de kan ikke bruges - de skal smides ud. Penge ud af vinduet!
Køb ALDRIG noget fra Kadenoshop

4 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb aldrig fra denne møg side

Køb aldrig fra denne møg side. Deres varer er fra Kina og billigt bras. Ikke muligt at returnere da varen skal sendes til Kina. Ombudsmanden burde kigge på deres forretning. Det er rent tyveri

28 februari 2025

Dit is Trustpilot