Ekstrem elendig service fra den her virksomhed. Bestilte 2 par sko med svangstøtte, og da de viste sig at være for små. Da jeg udfyldte returformularen og sendte den med skoene tilbage, så gik den for... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ufleksibel kundeservice Jeg bestilte ved en fejl to hundeveste og prøvede straks samme dag at rette det til et. Det kunne ikke lade sig gøre da beløbet allerede var trukket fra min konto. Jeg fik do... Toon meer
Bestilte 2 kashmir sweatre. De blev leveret efter 4 uger. Intet mærke i nakken, meget lille størrelse (bestilte str. S og L, som var lige store) intet vaske mærke med beskrivelse af materialer. At s... Toon meer
HOLD DIG VÆK Som andre har anført, varen ankom fra HongKong og returforsendelse koster 2/3 af varens pris. Størrelserne er helt i skoven, og der findes ingen produktdata eller vaskeanvisnin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Kadenoshop, en onlinebutik for den modebevidste forbruger, der elsker luksusprodukter til overkommelige priser. Vores mission er enkel: at tilbyde dig de nyeste og mest trendy produkter uden at sprænge dit budget. Vi mener, at innovation skal være til at betale for alle, og derfor tilbyder vi en række produkter, der ser luksuriøse ud, men som stadig er til at betale.
Contactgegevens
Verenigde Staten
- kadenoshop.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har bestilt 3 bomulds skjorter
Har bestilt 3 bomulds skjorter, men fik tilsendt 3 polyester skjorter :( den eneste respons man kunne give var at jeg kunne få 50% på mit næste køb, ikke noget med at man selvfølgelig ville få fremsendt den vare der så er bestilt nej nej, det er virkelig dårlig servise.
FAKE PROFIL
FAKE PROFIL
pengene er blevet trukket, varen er ikke modtaget!!!!
Det viser sig at være en kinesisk…
Det viser sig at være en kinesisk forretning og hold dig langt væk. Straks jeg havde bestilt produktet trak de pengene fra min konto og her over 2 uger senere har jeg intet hørt. Jeg forventer pengene er spildte og jeg er kort og godt blevet fuppet godt og grundigt. Hold jer langt væk!
Jeg vil tilføje at jeg har været i kontakt med en robotdims der har beklaget og ikke har kunnet gøre noget. Hold jer langt væk fra dette 100% fup firma! Jeg melder dem til politiet for at tage mine penge. Alle der køber kineser elbiler:STOP🛑
This company cheats people
This company cheats people and sell fake cheap Chinese copies of the good advertised on their website. They will never refund anything but try and stall. I have reported them to the Danish Police and urge more to do so the Police can close them down
FAKE profiler giver 5 stjerner.
PAS PÅ !!!
Den side er svindel. De har ikke fået en eneste positiv anmeldelse. Alle med 5 stjerner er fake profiler. Det ses tydelig ved at de kun har en anmeldelse og er bygget ens op.
Så hold jer væk herfra, det er rent svindel.
HOLD DIG VÆK
HOLD DIG VÆK
Størrelserne er helt i skoven, og der findes ingen produktdata eller vaskeanvisning.
Dato for oplevelsen ?? Bestilte i start December og modtog varen 7. Januar
En hurtig søgning på google viste at de også driver forretning i Danmark under navne som
Valero - København
Novarna - København
Favn Mode - Liverpool
Danishion - Holland
Min-Modeverden - Holland
Fjord Modehus - Holland
Undgå alle disse, og sikkert mange flere.
Terrible
Worst experience . Don’t believe the photos you see on their website. Customer service is terrible. Forget about returning the item because you would have to pay for it to be returned to China. Then you run the risk of them claiming not to have received it. Worst experience ever. I am going to throw the rubbish they sent straight into the trash where it belongs.
Kunne jeg give 0 stjerner
Kunne jeg give 0 stjerner - havde jeg gjort det . Bestilte flere dage før jul en trøje , og den er ikke ankommet endnu . Jeg føler mig “taget ved næsen “, og køber aldrig ved dette firma igen . Pengene er for længst trukket fra min konto . Svindelfirma
samme siden hjemmeside som gå under…
samme siden hjemmeside som gå under navnet vera-mode hvor jeg har købt uden at modtage min vare
så lad være med og købe på vera-mode.com og kadenoshop.com
Jeg købte en kjole
Jeg købte en kjole, og den er præcis, hvad jeg ledte efter. Den sidder perfekt og har et tidløst design, der aldrig går af mode.
SVINDELFIRMA køb aldrig noget
SVINDELFIRMA køb aldrig noget, hvis du er så heldig efter lang tid at modtage noget fra dem så er det ikke det som du har betalt for! De skal stoppes og jeg vil forsøge at gøre mit hertil. ADVARSEL
Elendig service
Køb aldrig her. De overholder ikke deres egen annulleringsmulighed inden for 24 timer. Samtidig kun dyr returmulighed, da de kun tager varer retur til Kina (ikke til lageret i Malmø, hvor varen er sendt fra), og du skal selv betale de EUR 20-30, det koster.
Det er sgu da ren reklamesvindel.
Det er sgu da ren reklamesvindel.
Købt "fin" lastbil til 499,00 kr. som viser
sig at være et elendigt plastik produkt, hvor hjul
ikke kan dreje rundt og låger på bilen ikke kan åbnes. Kineser importeret møg
Jeg ikke engang tør forære mit barnebarn i julegave.
Hvis jeg kunne vælge ikke at give nogen…
Hvis jeg kunne vælge ikke at give nogen stjernerne gjorde jeg det..
Super ringe service- ringe polyester kvalitet.
499kr ud i luften...
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!
Jeg har modtaget det jeg har bestilt…
Jeg har modtaget det jeg har bestilt uden problemer
Jeg bestilte 2 ure og har endda modtaget 3
Firmaet ok
Svindel
De trækker pengene med leverer intet.
Hold jer væk fra det firma.
I brought a dog vest for my border…
I brought a dog vest for my border terrier. Kadenoshop in the Netherlands supplied the wrong size. They wanted me to return my purchase to China along with paying customs,for an exchange to be made possible. . Their suggestion of purchasing another dog vest at a discounted rate was unacceptable.The cost of returning the vest ,with customs,was almost as much as the cost of the item. My loss ,their gain!
Skuffelse
Det tog 20 dage inden jeg fik trøjen. Dårlig kvalitet og forkert størrelse..
Jeg fik tilbudt 50% rabat på næste køb..... de giver ikke penge retur. Jeg føler mig snydt. Handler aldrig mere ved kadeno.
Min dejlige søn bestilte to par jogging…
Min dejlige søn bestilte to par jogging sko til mig i julegave, samlet pris 638,40 DKK.
De er helt sikkert fra Kina og svarer på ingen måde til den pris, han har givet for dem.
Hold jer langt væk fra den netbutik.
Dette firma er en decideret…
Dette firma er en decideret svindelvirksomhed.
Jeg bestilte en Gualtier - Premium bomuldsskjorte og modtog en halvskinnende 100 polyesterskjorte, der intet havde til fælles med den vare, som jeg bestilte.
skjorten var tiltænkt som Julegave til min søn, men udover at være en forkert skjorte, blev den først leveret d. 28. december. Dette kunne jeg have taget højde for hvis jeg havde vidst at den kom fra Kina og ikke Holland, som hjemmesiden angav.
Hold jer langt væk fra dette firma!!!!!!!
Dit is Trustpilot