Ben teleurgesteld, gangbaar toestel defect. Wacht nu al 14 dagen op voortgang, ze wachten op onderdelen. Ze kunnen geen indicatie aangeven hoe lang het gaat duren. Verschillende medewerkers gesproken... Toon meer
we hebben alleen bericht ontvangen dat ons apparaat was ontvangen was, en behandeld zo worden. daarna niks meer gehoord, en kunnen lezen dat er een onderdeel was besteld, en dat heeft weken geduurd... Toon meer
S7 edge met gebarsten scherm aangeboden op afspraak. Kon niet dezelfde dag gerepareerd worden als beloofd op website. Tweede rit naar Amsterdam om op te halen. Al snel twijfel over de reparatie maar... Toon meer
Paasheuvelweg 39, 1105BG, Amsterdam, Nederland
- 020 7600445
- info@larsa-telecom.nl
- larsa-telecom.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mijn telefoon
Mijn telefoon, die nog maar 5 maanden oud was, viel en ging kapot. Ik heb hem via mijn verzekering naar Lars Group gestuurd. Ik heb ze een paar keer gebeld en ze vertelden me dat ze originele onderdelen en een nieuwe batterij zouden gebruiken. 1,5 tot 2 maanden later kwam de telefoon aan en ik controleerde hem meteen; ze hadden een niet-originele batterij gebruikt, wat ze ontkenden. 4 tot 5 maanden later viel de telefoon vanzelf uit en wilde hij niet meer aan. Ik heb ze een e-mail gestuurd en ze reageerden 3 dagen later met het verzoek de telefoon terug te sturen. Dat heb ik niet gedaan. Ik heb via mijn verzekering een andere reparatiewerkplaats aangevraagd en wacht nu af. Vertrouw je telefoons, tablets of andere elektronische apparaten nooit toe aan Lars; het zijn oplichters. Ze gaven me een gebruikte, tweedehands telefoon, terwijl ze me een nieuwe met originele onderdelen hadden moeten geven
Refurbished toestel gekocht
Refurbished toestel gekocht, waarbij aangegeven werd dat het product van uitstekende kwaliteit was. Bij de eerste dag gebruik blijkt het toestel willekeurig uit te vallen.
De klantenservice is moeilijk bereikbaar. Uiteindelijk na overleg bevestigd gekregen dat het toestel geretourneerd kan worden met teruggave van het betaalde aankoopbedrag. Na ontvangst wordt er echter door Foonie via de mail ineens een andere schade gemeld (beschadiging aan de rand van de telefoon door mijn toedoen) waardoor ze het toestel niet terug willen nemen en ik de kosten niet terug krijg. Ze bieden alleen een betaalde reparatie aan. Van die schade was echter geen sprake, ik heb het toestel nog geen dag in gebruik gehad. Kortom; een kapot toestel werd geleverd en bij retour zenden melden ze een andere schade door mijn toedoen en zijn niet bereid het toestel in ontvangst te nemen en het aankoop te retourneren
4 maanden moeten wachten op me laptop
4 maanden moeten wachten op me laptop, krijg hebben terug mist de lader dus hebben nog niks aan de laptop.
Onderdelen bestellen 3 maanden geduurd aso lang
2x een supergoede service genoten
2x een supergoede service genoten. Telefoon werkt weer helemaal top!
Is heel goed gemaakt maar na een week…
Is heel goed gemaakt maar na een week kon ik mijn telefoon niet meer opladen
Schermreparatie, service en communicatie top!
Mijn telefoon was aangemeld voor een reparatie. Echter kon ik hem langere tijd niet opsturen. Larsa heeft op eigen initiatief contact met mij opgenomen en heeft meegedacht aan een oplossing waarbij ik mijn telefoon niet kwijt was. Er was toevallig een servicepunt binnen een straal van 30km. Hierheen geweest en binnen 20 minuten was mijn toestel klaar.
Super snelle afhandeling reparatie.
Van total loss naar vervanging!
Onze telefoon was herstelbaar beschadigd doordat er waarschijnlijk iemand op de sporttas van mijn dochter had gestaan die aan de kant van de atletiekbaan lag. We kregen bericht dat er een vervanging zou plaatsvinden, evt met een refurbished toestel maar we ontvingen een nieuw toestel!
Zeer tevreden
Goede en snelle service!
Snelle reactie en goede service
Vriendelijke klantenservice.
Vriendelijke klantenservice.
Geven telefonisch goed uitleg.
Apparaat opgestuurd en binnen 2 werkdagen gerepareerd en netjes terug verzonden.
Topservice dus!
Scherm was defect binnen 3 dagen weer…
Scherm was defect binnen 3 dagen weer terug als weer perfect bedankt toppers....fam Petersen
Waterschade in iPad
Waterschade in iPad, deze is keurig gerepareerd. en binnen een nette reparatie tijd retour gezonden.
Nette feedback omtrent reparatie methode.
Dank voor de nette afhandeling.
we kunnen de iPad weer gebruiken op de vertrouwde wijze. TOP.
Erg fijne service gehad van Larsa
Erg fijne service gehad van Larsa. Telefoon werd op de afgesproken tijd opgehaald. En je kan mee kijken voor de status. Erg top.
Snelle en goede service
Reparatie na schade
Perfecte communicatie en de schade was…
Perfecte communicatie en de schade was erg snel hersteld
Zeer vriendelijk te woord gestaan…
Zeer vriendelijk te woord gestaan telefonisch alles goed uitgelegd label uitgeprint het toestel is keurig aan huis opgehaald en perfect gerepareerd helemaal goed zo doorgaan groetjes