Zoals velen hier al aangeven, heb ik helaas exact hetzelfde probleem ervaren. Ik heb twee artikelen in één pakket geretourneerd, maar er is slechts één artikel verwerkt. Volgens de klantenser... Toon meer

Service en kwaliteit van de kleding erg slecht! Eind november twee joggingpakken besteld, waarvan 1 ontvangen. Meerdere keren gemaild, erg onduidelijke reacties ontvangen. Uiteindelijk is mijn... Toon meer

De klantenservice van La sisters gaat echt het extra stapje verder voor je. Enorm vriendelijk geholpen. De collectie is prachtig. Als ik meer sterren kon geven had ik dit gedaan. Top bedrijf met super... Toon meer

1. Damesmodewinkel

LA Sisters is more than a fashion label— it’s a vision brought to life by two sisters using the initials of their names, Loïs and Amber. ''LA meets LA and from there an idea was born.''

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Leuke items en fijne klantenservice!

Ik bestel graag bij LA Sisters. Naast dat ze super leuke items hebben van goede kwaliteit, hebben ze ook een fijne klantenservice. Bij vragen over items en/of leveringen, heb ik tot nu toe ervaren dat ik snel reactie krijg. Zowel via de mail als via een insta DM!

Good service for years

Ik bestel al jaren bij LA Sisters en ontvang altijd goeie en snelle service! Ik heb pieces gehad die na 4 jaar nogsteeds goed waren!! De quality is crazy good. Als ik 1 merk kan aanraden zijn hun het wel!!!

Perfect

Snelle levering en de items zitten ook enorm lekker. De lengte van de broeken zijn ook perfect (zelf ben ik 1,73).

1 april 2025

supergoede kwaliteit en…

Het merk is van supergoede kwaliteit en het word altijd netjes en leuk opgestuurd. De content en verschillende modellen/influencers die het merk dragen zien er altijd mooi uit!

Top bedrijf!

2 pakken gekocht en wat een heerlijke stof, lekker warm en ook perfect qua lengte voor iemand die 1.80 is. Wel raad ik aan om je een maatje groter te kopen.

14 februari 2025

OBSESSED with LA sisters

OBSESSED with LA sisters. Mijn halve garderobe = LA sisters. Het is altijd zo’n goede kwaliteit en de items zijn precies de kledingstukken die ik in mijn garderobe mis en nergens anders vinden kan. Het merk is casual en sexy tegelijk en je bestelling wordt super snel geleverd!! Would highly recommend 🫶🏻

26 maart 2025

Service en kwaliteit van de kleding erg…

Service en kwaliteit van de kleding erg slecht!
Eind november twee joggingpakken besteld, waarvan 1 ontvangen.
Meerdere keren gemaild, erg onduidelijke reacties ontvangen.
Uiteindelijk is mijn pak na 1.5 maand verzonden en zou het één deze dagen binnen komen.
Het andere pak die eerder is binnen gekomen zijn de naden al van los.
Tweede keer dat ik via La Sisters bestel en zeker ook de laatste keer.

8 januari 2025
Logo LA Sisters

Antwoord van LA Sisters

Beste Denise,

Wat jammer om te horen dat je bestelling en de kwaliteit van het ontvangen product niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen hoe frustrerend het is als je lang moet wachten op een levering en daarbij ook nog teleurstelling ervaart over het product zelf.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is uiteraard niet de service of kwaliteit waar wij voor staan. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken met zowel onze kleding als onze service, en vinden het dan ook vervelend om te horen dat dit in jouw geval niet gelukt is.

We waarderen je feedback enorm, want alleen zo kunnen we leren en verbeteren.

LA Sisters

Lang op bestelling wachten zonder communicatie

Bijna een maand moeten wachten op een bestelling.
Geen communicatie niks, zelf 2x gemaild wanneer ik de bestelling mag ontvangen.
Jammer.

30 november 2024
Logo LA Sisters

Antwoord van LA Sisters

Beste Denise,

Vervelend om te horen dat je deze ervaring als negatief hebt ervaren. Intern is er bij onze customer care e-mailcontact met je geweest, maar het spijt ons dat dit voor jou niet duidelijk of toereikend was.

We begrijpen heel goed dat het niet prettig is om zo lang op je bestelling te moeten wachten, zeker wanneer de communicatie niet aan je verwachtingen voldoet. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren.

LA Sisters

Kleding ziet er gebruikt en (verkeerd) gewassen uit. En valt heel klein.

Kleding valt heel erg klein. Als Lasisters een maattabel zouden hanteren, kun je gelijk de goede maat bestellen.
In de stof zaten allemaal witte strepen. Het zag er gebruikt en verkeerd gewassen uit. Lasisters zei dat dit geen fout was, maar heel 'normaal' bij een vintage stof. Maar het is geen vintage stof! Staat ook nergens in de omschrijving en het eerste zelfde artikel, maar een andere maat, had deze strepen niet.
Na mijn eerste mail met foto's, werd er dus geen oplossing aangeboden.
Ik heb de order geretourneerd, maar wel met een extra bedrag om mijn aankoopbedrag te verzekeren!

6 december 2024

Ik heb mijn pakket met een aantal items…

Ik heb mijn pakket met een aantal items retour gestuurd. Vervolgens is dit na 4 weken nog niet verwerkt en word er beweerd dat ik niets teruggestuurd zou hebben. Ik moest notabene zelf betalen voor de retour dus geld weg geen kleding en zelfs het pakket betaald.

28 oktober 2024