Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min vare kom til tiden. Jeg bestilte et legehus, og det kom efter 5 hverdage som aftalt. Jeg skrev til kundeservice, da jeg havde nogle spørgsmål, og de svarede hurtigt samme dag. Jeg vil helt kl... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig instruktioner. Flere af delene passede ikke optimalt til hinanden og der var mange dele vi måtte skærer til. Gulvbrædderne var tynde og vi måtte ligge ekstra støtte under, før vores børn kun... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Levering fantastisk hurtig! Legehuset var dejlig nemt at samle og rigtig fint, dog kunne tagpappet ikke rigtig bruges da det enten knak/gik i stykker over rygningen på trods af vi var meget forsigtige... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, billigere end Silvan for samme hus (Anna). Ok kvalitet og der var tagpap med selvom det ikke fremgik af beskrivelsen. Samlevejledningen kunne godt være lidt bedre og det tager ikke 8... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderspeelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Legehus.dk - stort udvalg indenfor legehuse, legetårne samt sandkasser og gynger. Du finder børnenes favoritter til gode priser hos os. Vi har det meste på vores lager i Sønderjylland og leverer hjem til dig i hele landet.

3,3

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dårlig kundeservice og kvalitet Legehus Ida Marie

Dårlig kvalitet Legehus Ida Marie
Vi har oplevet følgende med dette legehus:
- Utæt i normal mængde regn, som desværre resulterede i vandskader på de ting vi havde stående (de har inspirationsbilleder med et indendørs legekøkken - så ja vi tænkte det var ok). Vi købte legehuset før de ændrede beskrivelsen og der stod "Taget består af klinkbrædder og derfor er legehuset ikke tiltænkt tagpap" - underforstået læser jeg som kunde at det holder tæt - det er nemlig ikke tiltænkt tagpap, hvis funktion jo er at holde tæt.
- Huller i taget - de har ikke forholdt sig til det ift. reklamation
- Virkelig tyndt træ!
- Meget lille indgang
- Malingrester på vinduerne - de har ikke forholdt sig til det ift. reklamation
- Det tilhørende gulv er blot en bunke brædder, man lige så godt kunne have købt i den lokale tømmerhandel - det passer ikke i størrelsen og man får ingen skruer/vinkelbeslag til at fasthøre huset til gulvet, så især veranden står rigtig ustabilt og kan knække hvert andet øjeblik.

Dårlig kundeservice
- både telefonisk: frasagde sig alt ansvar og følte mig nedgjort mig som kunde - "vores legehuse eller vores skure (fra jmkiil.dk) er da ikke tætte, du skal forvente at skulle bære alt ud af det når det regner".
- og email: ventede 4 uger på svar, først da jeg rykkede for svar så kom der er et svar, som var udførligt ja, men igen fralæggelse af alt ansvar ift. mine kritikpunkter, som dog heller ikke alle blev besvaret bl.a ift. malingsrester og huller i taget.

Vi har kontaktet deres konkurrenter med lignende tag på legehuse og spurgt om man kan forvente at deres legehuse var tætte i taget, og her var svaret (ikke overraskende) ja hvis man fulgte brugsvejledning og de blev chokeret da vi efterfølgende nævnte hvad dette firma havde givet af svar.

24 augustus 2021

Hej Pipaluk,

Lad os tage dine kritikpunkter en efter en nedenfor:

Utætheder: Legehuset leveres et tag der er udført i klinkbeklædning, det er derfor som udgangspunkt ikke tiltænkt at der skal bruges tagpap på taget. Da der er kunder der vælger at gøre legehuset mere hyggeligt indvendigt ved at have diverse børnemøbler eller lign., har vi sidenhen påpeget at man kan placere tagpap på tagpappet for at undgå at regn drypper igennem.

Huller i taget: Efter at du har kontaktet os, tilbyder vi at sende dig en tube træfylde, så du kan tætne hullet, hvilket vi efterfølgende gjorde. Man skal have i baghovedet at det jo er træ man har med at gøre og at der kan opstå knastudfald.

Tyndt træ: Træet er hverken tyndere eller tykkere end det du har bestilt, hvilket vi selvfølgelig ikke kan gøre noget ved. Træets tykkelse har hele tiden stået i den tekniske beskrivelse på produkt-siden, så derfor undrer vi os lidt over dette kritikpunkt.

Lille indgang: Ligesom ved punktet ovenfor, så er størrelsen på døren, som den er beskrevet i teksten. Igen undrer vi os lidt over dette kritikpunkt.

Malingrester på vinduer: Efter at du har taget kontakt til os har vi tilbudt at sende dig en dåse brun sæbe som man kan bruge til at vaske det af med, hvilket vi gjorde.

Ifht. gulvet: Efter at du henvendte dig har vi sendt dig en guide til hvordan man kan fastgøre legehuset til gulvbrædderne. Da du var løbet tør for skruer sendte vi også disse med.

Vi beklager selvfølgelig hvis vi er kommet skævt ind på hinanden i reklamationsforløbet, men håber at du er kommet godt videre.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har ikke pakket det ud endnu

Har ikke pakket det ud endnu. Men det ser fint ud på tegningerne.
Hurtig levering.

26 juli 2021

Hej Sanni,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg håber at I er blevet glade for det fine Ida Marie legehus og dejligt at I har oplevet hurtig levering.

En blandet oplevelse.

En blandet oplevelse.

Selvom tingene har taget tid pga situationen i Danmark 2020/2021, så gik der noget tid før vores legehus blev leveret. Men legehus.dk gjorde deres for at rykke på det og få det leveret hurtigt. Desværre manglede der en del ting i form af skruer og forskellige stykker træ som enten ikke var med, var for kort skåret til eller for langt, så man selv måtte ordne de og andre ting som var skåret skævt til og måtte rettes til. Men igen så var det ikke legehus.dk's skyld. Og efterfølgende har servicen også været god for at afhjælpe div. problematikker. Bare en skam at firmaet bag det legehus jeg valgte ikke kunne leve op til ens forventninger.

13 juli 2021

Hej Dan,

Tak for din anmeldelse. Ja desværre oplevede du en lang leveringstid og fejl i det leverede. Det lyder dog til at legehuset i sidste ende kom fint op at stå. Dejligt at du har oplevet god service i forbindelse med at løse de problematikker der opstod.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Da vi modtog pakken

Da vi modtog pakken, var det et hul igennem kassen, så der var et hak i en af siderne til huset. Der var også lidt små fejl, på træværket og et vindue beslag, der var skævt, så man ikke kunne lukke det ordentligt. Synes også det er lidt for billigt fræ der bliver brugt.
Lidt ærgerligt, når man gir så mange penge, for et Ida Marie legehus. Men det er samlet nu, og det står flot foran vores hus

11 juli 2021

Hej Martin,

Det lyder til at pakken har fået et hak under leveringen, hvilket selvfølgelig er beklageligt. Jeg kan ikke finde en korrespondance med dig i vores system udover denne Trustpilot anmeldelse, så jeg håber at I er fint tilfredse med jeres legehus.

Et fint produkt

Et fint produkt, og god vejledning til at samle det.
God service, men måtte efterspørge hvornår det blev afleveret, hvilket kunne være fint at være notificeret om når de 9 hverdage udløb. Men ellers rigtig godt tilfreds

6 juli 2021

Hej Lillian,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at du er godt tilfreds med vores Hjemsted Play Patrick legetårn og servicen - på trods af at den forventede leveringstid blev overskredet. Vi håber at I får mange gode timer med leg i haven.

Sødt lille legehus

Sødt lille legehus. Nemt at samle.

6 juli 2021

Hej Stina,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre at I er blevet glade for det søde lille Ida Marie legehus og at I fandt samlingen nem.

Alt godt, pånær leveringstiden

Lidt længere leveringstid end angivet og desværre ikke nogen automatisk mail/besked fra dem om ekstraordinær leveringstid.
Ellers alt godt...

29 juni 2021

Hej,

Tak for din fine anmeldelse. Vores system har desværre ikke endnu mulighed for at give automatisk besked omkring leverancer, der måtte opleve lidt længere leveringstid end den forventede. Vi beklager selvfølgelig at du så ikke har fået denne besked manuelt. Ellers er det dejligt at høre at alt er godt ved det fine Martin legehus.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

the cheap wooden playhouse is quite…

the cheap wooden playhouse is quite thin, but is fair enough.

23 juni 2021

Hi Janyaphon,

As stated in the description of the playhouse, it is quite thin, which is why it's also comparably cheap (as you mention yourself). We hope that it will bring a lot of joy anyway.

Best regards,

Godt produkt

Lidt lang leveringstid, men godt produkt og god service.

16 juni 2021

Hej Anita,

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at læse at I har modtaget god service i forbindelse med købet af det kvalitetsrige Harry gyngestativ i lærketræ. Vi beklager selvfølgelig at I ikke har modtaget gyngestativet indenfor den forventede leveringstid - der er desværre opstået lidt flaskehalse her i højsæsonen.

Vi håber at I får stor glæde af gyngestativet!

Købte legehus Ida Marie

Købte legehus Ida Marie. Hold kæft hvor er det bare dårlig kvalitet og vi måtte selv til at stå med ekstra pinde og save, fordi det var vind og skævt. Det er sidste gang jeg køber noget derinde

15 juni 2021

Hej Pernille,

Vi er da kede af at høre, at legehuset ikke har levet op til dine forventninger. Legehuset skulle jo meget gerne være som beskrevet på hjemmesiden og hvis der har været fejl eller mangler på det, vil vi selvfølgelig meget gerne høre om det, så vi kan sende det videre til producenten og på den måde forbedre os.

Vi har dog ikke hørt fra dig, før her på Trustpilot, hvilket selvfølgelig gør situationen vanskelig at afhjælpe. Vi håber dog trods alt, at legehuset i sidste ende skaber glæde for de små.

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre at du har modtaget god service og levering i forbindelse med dit køb af det søde Ida Marie legehus. Vi håber at det vil blive brugt flittigt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en trævippe til børnene

Købte en trævippe til børnene. Virkelig dårlig kvalitet. Måtte købe nye skruer i stedet for dem der var leveret med, da de var virkelig dårlige. Køb hellere noget billigt i et byggemarked.

3 juni 2021

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse, omend den ikke er alt for positiv. Som vi har snakket om telefonisk, gik kritikken på at skruerne ikke levede op til din forventning om den nyeste generation indenfor skruer. Det er selvfølgelig en kritik vi tager videre til producenten, så vi kan forbedre helhedsoplevelsen omkring deres produkter. Vi håber dog at vippen trods alt skaber glæde og bliver brugt.

Hej Camilla,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at vi har kunne levere dit legehus hurtigere end forventet. Vi håber at I får stor glæde af det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt et gyngestativ med legehus…

Jeg har købt et gyngestativ med legehus til mine børnebørn. Det er sat op nu og ser ud til at virke godt. Jeg glæder mig til besøg i pinsen, hvor det hele kan efterprøves.

18 mei 2021

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at vores Patrick legetårn er godt leveret og sat op. Så håber vi at dine børnebørn får stor glæde af det.

Super betjening

Jeg fik en virkelig god betjening. Hurtig svar på spørgsmål både før og efter køb. Og børnene er vilde med rutchebane og gynger.

17 mei 2021

Hej Pia,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Dejligt at du har modtaget hurtigt svar på dine spørgsmål, både før og efter købet. Vi håber at dine børn vil fortsætte med at have god gavn af både legetårn og legehus.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitets matrialer leveret til aftalte…

Kvalitets matrialer leveret til aftalte tid

14 mei 2021

Hej Hans,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Skønt at du har modtaget vores kvalitetsrige Harry gyngestativ i lærketræ til den aftalte tid. Vi håber at I får stor glæde af det.

God service fra legehus.dk

14 mei 2021

Hej,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at du har modtaget god service.

Legetårnet kom hurtigt

Legetårnet kom hurtigt. Fragtmanden var sød og lægge det lige der hvor jeg ville ha det, så det ikke lå i vejen til det blev samlet. Sønnike er meget begejstret for hans legetårn.

12 mei 2021

Hej Maria,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Skønt at du har modtaget det aktivitetsrige Patrick legetårn hurtigt og at det blev placeret hvor du ønskede det. Vi håber at I får stor glæde af det.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god/hurtig service og levering

Rigtig god/hurtig service og levering. Skruerne til legehuset var i dårlig kvalitet (skæve og svære at skrue i). Træmaterialet var ok, men vi havde forventet lidt bedre kvalitet til prisen. Alt i alt dog fint legehus.

22 april 2021

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du har modtaget god service og hurtig levering i forbindelse med købet af dit nye Smart Plus Felix legehus. Det er altid svært at forventningsafstemme når man bestiller online, men godt at du overordnet synes at det er et fint legehus.

Falde i med naturen

Det er et dejligt legehus til større børn. Det falder i med naturen.
Der er en god vejledning til.

8 april 2021

Hej Lillian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre at I er blevet glade for det fine Leon legehus i træ på stolper, samt at samlingen var ligetil. Vi håber at I får glæde af det i mange år.

Legehus.dk Kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.