Min vare kom til tiden. Jeg bestilte et legehus, og det kom efter 5 hverdage som aftalt. Jeg skrev til kundeservice, da jeg havde nogle spørgsmål, og de svarede hurtigt samme dag. Jeg vil helt kl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dårlig instruktioner. Flere af delene passede ikke optimalt til hinanden og der var mange dele vi måtte skærer til. Gulvbrædderne var tynde og vi måtte ligge ekstra støtte under, før vores børn kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Levering fantastisk hurtig! Legehuset var dejlig nemt at samle og rigtig fint, dog kunne tagpappet ikke rigtig bruges da det enten knak/gik i stykker over rygningen på trods af vi var meget forsigtige... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering, billigere end Silvan for samme hus (Anna). Ok kvalitet og der var tagpap med selvom det ikke fremgik af beskrivelsen. Samlevejledningen kunne godt være lidt bedre og det tager ikke 8... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Legehus.dk - stort udvalg indenfor legehuse, legetårne samt sandkasser og gynger. Du finder børnenes favoritter til gode priser hos os. Vi har det meste på vores lager i Sønderjylland og leverer hjem til dig i hele landet.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Cubic Gynge stativ.
It took a while for the swing to arrive but that was ok because I ordered it in good time for my son's birthday.
I'm a little annoyed that the colour of the swing is blue when the photos show it to be black - or at least one would assume that the swing was black given the images.
I wish that I had just brought the frame and brought a better swing from somewhere else.

Fin service..
Rigtig lækkert legehus vi fik og det gik super hurtigt med leveringen.

Antwoord van Legehus.dk
Jeg har købt et legehus.
Rigtig god kundeservise med god kommunikation.
Levering hurtigere end lovet.
Kvaliteten af produktet levede ikke op til mine forventninger. Det kan være mine forventninger, som har været for høje.

Antwoord van Legehus.dk
Købte Premium gyngestativ, som der dog var fejl på, men efter henvendelse til Legehus.dk - fik vi det byttet til bedre model uden beregning. Super service

Antwoord van Legehus.dk
Vi har købt et legehus hos Legehus.dk og vi har bare haft en helt igennem fantastisk oplevelse, med god service og kvalitetsmaterialer - jeg kan roligt anbefale andre at gøre brug af dem.

Antwoord van Legehus.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.